Δηλαδή εσύ θεωρείς εαυτόν ιδιοφυέστερο ή επιδραστικότερο του ΜπακούνινΑσέβαστος έγραψε: 21 Απρ 2022, 17:50
για να εχεις αναρχικο κινημα ειναι απαραιτητο να εχεις και μεσο iq κατω απο 50.
να τα λεμε κι αυτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνεισφορά της Πάτρας στο συγχρονο Ελληνικό πολιτισμό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: Συνεισφορά της Πάτρας στο συγχρονο Ελληνικό πολιτισμό
σε καθημερινη βαση οχι. αλλα οταν εχω πιει κανα πυργιωτικο, καλαματιανο, η εστω αψεντι, ναι.BigChiefWahoo έγραψε: 21 Απρ 2022, 18:52Δηλαδή εσύ θεωρείς εαυτόν ιδιοφυέστερο ή επιδραστικότερο του ΜπακούνινΑσέβαστος έγραψε: 21 Απρ 2022, 17:50
για να εχεις αναρχικο κινημα ειναι απαραιτητο να εχεις και μεσο iq κατω απο 50.
να τα λεμε κι αυτα.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Aληθινη ειναι και η δικη μου. Χωρις πλακα.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Απρ 2022, 18:29Η διαφορά είναι ότι η δική μου ιστορία είναι αληθινή. Πατρινός κι εσείς;Blackdog έγραψε: 21 Απρ 2022, 15:01Στο σχολειο της κορης μου, το 15-16, θυμαμαι επαιζαν "Τσιπρας"Καραμελίτσα έγραψε: 21 Απρ 2022, 11:52 Δεν είναι εντυπωσιακό όμως πως ενσωμάτωσαν αυτήν την πληροφορία τα μικρά;
Ηταν διαγωνισμος ποιος θα ελεγε το πιο απιστευτο ψεμα
Τρου στορυ![]()
Οχι δεν ειμαι και δυστυχως ουτε την εχω επισκεφτει, αν και καταγομαι απο κει κοντα. Αξιζει τον κοπο λες;
Καραμελίτσα έγραψε: 21 Απρ 2022, 11:45 Ήμουν προχθές σε ένα σπίτι που έπαιζαν τρία κοριτσάκια. Σε μια στιγμή, αρχίζουν να πετούν τις κούκλες τους η μία στην άλλη και στο πάτωμα με μεγάλη βία. "Τί παίζετε τώρα;", τις ρωτάω. "Πισπιρίγκου", μου λένε, "το μάθαμε στο σχολείο".
Ποιό ακριβώς είναι το καταδικαστέο, στο οποίο ''συνεισφέρει'' η Πάτρα σαν πόλη; Τη δημιουργία εκτρωμάτων σαν την κατηγορουμένη; Το 1987 στο Κορδελιό, στην Θεσσαλονίκη, υπήρξε περίπτωση γυναίκας που δηλητηρίασε τα 2 απ'τα 3 παιδιά της, ( δεν πρόλαβε το τρίτο..) και σήμερα είναι έξω. Να κατηγορήσω τις μανάδες της Θεσσαλονίκης το λοιπόν, συλλήβδην. Να το πάω κι εγώ τοπικιστικά σαν έντιμη κουτσομπόλα, που σκοπό έχω να τρολλάρω εμμέσως τον θάνατο τριών παιδιών; Στο έχω ξαναεπισημάνει. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γενικότερα. Η δική σου συνεισφορά στο ανθρώπινο είδος, χωλαίνει. Άντε μου στο γερο διάολο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- wooded glade
Πας πους τις πατρινός παλαιάς ιε......ου υιός.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Για πες το όλο, ενδιαφέρον θα'χει.
εντάξει τώρα, είναι σα να συζητάμε για 16χρονους και να χρειάζεται να σημειώσουμε ότι έχουν καύλες.BigChiefWahoo έγραψε: 21 Απρ 2022, 18:50Και φούντα,πολλή φούντα,πάρα πολλή φούνταfoscilis έγραψε: 21 Απρ 2022, 14:32 ...αντίθετα με τους Πυργιώτες που από τη στιγμή που είχαν αναρχικό κίνημα σημαίνει είχαν αστικό πολιτισμό και ελεύθερο χρόνο.
Όσοι αρθρώνουν λόγο ενάντια στους Πυργιώτες θα ήθελαν πολύ να ήσαντο οι ίδιοι απόγονοι Βίκινγκ και Γύφτων που πίνουν την καλύτερη φούντα στον πλανήτη αλλά ο Γιαραμπής δεν τους έκανε τηνε χάρη.
Να πω στο σημείο αυτό, ότι η φούντα είναι προϊον Τριταίας, Ηλείας ( κει χάμου στο Ανδρώνι και Κούμανι..) συν τη σοδειά Μελιγαλά Μεσσηνίας.
Σπουδαίες συνεισφορές.
Δεν αντιλαμβάνομαι όμως την συσχέτιση με το έγκλημα της καριόλας.
Σπουδαίες συνεισφορές.
Συζηταμε για το πόσο πιο γαμάτο μέρος είναι ο Πύργος από την Πάτρα.Πασιφάη έγραψε: 21 Απρ 2022, 22:26 Να πω στο σημείο αυτό, ότι η φούντα είναι προϊον Τριταίας, Ηλείας ( κει χάμου στο Ανδρώνι και Κούμανι..) συν τη σοδειά Μελιγαλά Μεσσηνίας.
Σπουδαίες συνεισφορές.![]()
Όχι. Εσύ το έφερες στο τραπέζι της κουβέντας. Δεν είναι καν αυτό το ζητούμενο του νήματος. Μα, έλα.Πες την αρχιδιά σου κι εσύ, δεν κοστίζει.foscilis έγραψε: 21 Απρ 2022, 22:30Συζηταμε για το πόσο πιο γαμάτο μέρος είναι ο Πύργος από την Πάτρα.Πασιφάη έγραψε: 21 Απρ 2022, 22:26 Να πω στο σημείο αυτό, ότι η φούντα είναι προϊον Τριταίας, Ηλείας ( κει χάμου στο Ανδρώνι και Κούμανι..) συν τη σοδειά Μελιγαλά Μεσσηνίας.
- Eθνικοκοινωνιστης
ειδες επιτελους και εσυ τι κακο κανουν τα σοσιαλ?Καραμελίτσα έγραψε: 21 Απρ 2022, 11:52 Δεν είναι εντυπωσιακό όμως πως ενσωμάτωσαν αυτήν την πληροφορία τα μικρά;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- wooded glade
Μιά φορά είχε δημοσιευτεί έρευνα του πανεπιστημίου Αθηνών σύμφωνα με την οποία οι πατρινιές όχι μόνο έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό σεξόβιας συμπεριφοράς αλλά κάνουν και ανωμαλίες (έλεγε το 31% κάνει και ανωμαλίες).
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Δεν το έφερα εγώ, δες το δεύτερο ποστ.Πασιφάη έγραψε: 21 Απρ 2022, 22:34Όχι. Εσύ το έφερες στο τραπέζι της κουβέντας.foscilis έγραψε: 21 Απρ 2022, 22:30Συζηταμε για το πόσο πιο γαμάτο μέρος είναι ο Πύργος από την Πάτρα.Πασιφάη έγραψε: 21 Απρ 2022, 22:26 Να πω στο σημείο αυτό, ότι η φούντα είναι προϊον Τριταίας, Ηλείας ( κει χάμου στο Ανδρώνι και Κούμανι..) συν τη σοδειά Μελιγαλά Μεσσηνίας.
Σε έχρισε κάποιος βασίλισσα του νηματος και δεν το πρόσεξα.Δεν είναι καν αυτό το ζητούμενο του νήματος.
Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:12Εγώ κάποτε είδα κάποια παιδιάκια να πιάνει το ένα το πουλί του άλλου και όταν τα ρώτησα τι κάνουν μου είπαν ότι παίζουν το Λιγνάδη.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Απρ 2022, 11:45 Ήμουν προχθές σε ένα σπίτι που έπαιζαν τρία κοριτσάκια. Σε μια στιγμή, αρχίζουν να πετούν τις κούκλες τους η μία στην άλλη και στο πάτωμα με μεγάλη βία. "Τί παίζετε τώρα;", τις ρωτάω. "Πισπιρίγκου", μου λένε, "το μάθαμε στο σχολείο".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Εγώ για καλό το έγραψαfoscilis έγραψε: 21 Απρ 2022, 22:20εντάξει τώρα, είναι σα να συζητάμε για 16χρονους και να χρειάζεται να σημειώσουμε ότι έχουν καύλες.BigChiefWahoo έγραψε: 21 Απρ 2022, 18:50Και φούντα,πολλή φούντα,πάρα πολλή φούνταfoscilis έγραψε: 21 Απρ 2022, 14:32 ...αντίθετα με τους Πυργιώτες που από τη στιγμή που είχαν αναρχικό κίνημα σημαίνει είχαν αστικό πολιτισμό και ελεύθερο χρόνο.
Όσοι αρθρώνουν λόγο ενάντια στους Πυργιώτες θα ήθελαν πολύ να ήσαντο οι ίδιοι απόγονοι Βίκινγκ και Γύφτων που πίνουν την καλύτερη φούντα στον πλανήτη αλλά ο Γιαραμπής δεν τους έκανε τηνε χάρη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06
-
- 11 Απαντήσεις