Αν πήγαινες με τα πόδια ήταν τζάμπα. Με οποιοδήποτε άλλο μέσο δεν ήταν τζάμπα, απλά δεν το πλήρωνες εσύ.waldorf έγραψε: 20 Σεπ 2018, 19:01 Δηλαδή εμείς που πηγαίναμε στις δουλειές μας (στο σχολείο πήγαινα εγώ,αλλά κι αυτό μετράει) τσάμπα μέχρι το `91 που ήρθε ο δράκουλας είμαστε ΠΑΣΟΚΟΙ;
ΕΑΣ-ΕΑΣ να φύγει ο κερατάς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζαμπατζηδες στο μετρό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Τζαμπατζηδες στο μετρό
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
κατ' αρχήν όλοι πασόκοι εί(μα)στε, ας ξεκινήσουμε με αυτόwaldorf έγραψε: 20 Σεπ 2018, 19:01 Δηλαδή εμείς που πηγαίναμε στις δουλειές μας (στο σχολείο πήγαινα εγώ,αλλά κι αυτό μετράει) τσάμπα μέχρι το `91 που ήρθε ο δράκουλας είμαστε ΠΑΣΟΚΟΙ;
ΕΑΣ-ΕΑΣ να φύγει ο κερατάς.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Είσαι μικρότερος και δεν το έχεις προλάβει μάλλον.hellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2018, 19:03
Αν πήγαινες με τα πόδια ήταν τζάμπα. Με οποιοδήποτε άλλο μέσο δεν ήταν τζάμπα, απλά δεν το πλήρωνες εσύ.
Οι αστικές συγκοινωνίες στην Αθήνα ήταν δωρεάν απ`την αρχή της βάρδιας (γύρω στις 5-5.30) μέχρι τις 8 το πρωί.
- hellegennes
Δεν ζω στην Αθήνα, αλλά αυτό πάλι δεν αλλάζει τίποτα. Δεν ήταν τζάμπα, απλά τα πλήρωναν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες μέσω φόρων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Προφανώς.Κανένα όχημα δεν κυκλοφορεί με αέρα και κανένας οδηγός δεν είναι Σταχανοβίτης.
Ωστόσο για τους επιβάτες ήταν δωρεάν.
Ωστόσο για τους επιβάτες ήταν δωρεάν.
- Dwarven Blacksmith
Αν είναι να μειωθεί η κίνηση στους δρόμους εγώ άνετα θα στήριζα δωρεάν ΜΜΜ κι ας μη τα χρησιμοποιούσα ποτέ πάντως, πάλι κάποιο κέρδος θα είχα.
Αλλά θα ήθελα να δω κάποια μελέτη πρώτα που να στηρίζει αυτή την υπόθεση.
- hellegennes
Αν ήταν δωρεάν η μετακίνηση θα μειωνόταν η κίνηση· αυτό είναι δεδομένο. Το κόστος όμως είναι δυσανάλογο. Είναι προτιμότερο να πληρώνει ο καθένας για την δική του μετακίνηση και ας είναι αυξημένη η κίνηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Σεπ 2018, 19:32 Αν είναι να μειωθεί η κίνηση στους δρόμους εγώ άνετα θα στήριζα δωρεάν ΜΜΜ κι ας μη τα χρησιμοποιούσα ποτέ πάντως, πάλι κάποιο κέρδος θα είχα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Αυτό εξαρτάται από το πόσο κοστολογεί ο καθένας το χρόνο του.
- hellegennes
Δεν ξέρω, πάντως εγώ δεν τον κοστολογώ 2 δισεκατομμύρια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Σεπ 2018, 19:46 Αυτό εξαρτάται από το πόσο κοστολογεί ο καθένας το χρόνο του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αφου μπορω να μην πληρωσω εισιτηριο, γιατι να μην το κανω?
Αμα χρειαζονταν αληθινα τα χρηματα, θα βαζανε σεκιουριτα να ελεγχει.
Με τις μεσοβεζικες λυσεις του "οι επιβάτες έχουν την ευθύνη να μην αφήνουν να περάσει λαθρεπιβάτης", δεν κρατας μαγαζι.
Αμα χρειαζονταν αληθινα τα χρηματα, θα βαζανε σεκιουριτα να ελεγχει.
Με τις μεσοβεζικες λυσεις του "οι επιβάτες έχουν την ευθύνη να μην αφήνουν να περάσει λαθρεπιβάτης", δεν κρατας μαγαζι.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- hellegennes
Άμα μπορώ να σου κλέψω το πορτοφόλι, υπάρχει λόγος να μην το κάνω;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Τζαμπατζηδες στα διοδια
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα διόδια. Στους διαδρόμους με e-pass να κολλάνε στο μισό μέτρο για να περάσουν παρέα με τον προηγούμενο.
Φυσικα. Αμα εγω ειμαι ανικανος, γιατι να μην επωφεληθεις?hellegennes έγραψε: 21 Σεπ 2018, 00:17Άμα μπορώ να σου κλέψω το πορτοφόλι, υπάρχει λόγος να μην το κάνω;
Αμα δεν υπηρχαν οι βλακες, πως θα ζουσαν οι εξυπνοι?
- hellegennes
Α, οκέι, είσαι απλά ένας ανήθικος μαλάκας που παρασιτεί, όσο και κουτοπόνηρος, βέβαια. Γιατί αν όλοι ήταν παράσιτα δεν θα είχες τίποτα και αν νομίζεις ότι οι υπόλοιποι είναι οι βλάκες που εκμεταλλεύεσαι, κάνεις λάθος. Εσύ είσαι το άτομο με χαμηλή νοημοσύνη, γιατί δεν καταλαβαίνεις καν ότι κανείς δεν γουστάρει τα παράσιτα και θα καταντήσεις να ζεις απομονωμένος και άπορος.lafkiotis έγραψε: 21 Σεπ 2018, 00:43Φυσικα. Αμα εγω ειμαι ανικανος, γιατι να μην επωφεληθεις?hellegennes έγραψε: 21 Σεπ 2018, 00:17Άμα μπορώ να σου κλέψω το πορτοφόλι, υπάρχει λόγος να μην το κάνω;
Αμα δεν υπηρχαν οι βλακες, πως θα ζουσαν οι εξυπνοι?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν χρειαζονται αντχομηνιες και νευρα.
Θα διαφωνησω στο "υπολοιποι δεν ειναι βλακες". Ειναι πολυ βλακες. Και οχι τωρα. Τα τελευταια 40 χρονια.
Το βλεπεις, το μυριζεις, το αισθανεσαι.
Θα διαφωνησω στο "υπολοιποι δεν ειναι βλακες". Ειναι πολυ βλακες. Και οχι τωρα. Τα τελευταια 40 χρονια.
Το βλεπεις, το μυριζεις, το αισθανεσαι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 61 Απαντήσεις
- 1560 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1038 Απαντήσεις