!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνεισφορά της Πάτρας στο συγχρονο Ελληνικό πολιτισμό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Καραμελίτσα
Συνεισφορά της Πάτρας στο συγχρονο Ελληνικό πολιτισμό
Ήμουν προχθές σε ένα σπίτι που έπαιζαν τρία κοριτσάκια. Σε μια στιγμή, αρχίζουν να πετούν τις κούκλες τους η μία στην άλλη και στο πάτωμα με μεγάλη βία. "Τί παίζετε τώρα;", τις ρωτάω. "Πισπιρίγκου", μου λένε, "το μάθαμε στο σχολείο".
Z
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Συνεισφορά της Πάτρας στο συγχρονο Ελληνικό πολιτισμό
Παλι καλα που δεν τους μαθανε για τον Πυργο...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Καραμελίτσα
Δεν είναι εντυπωσιακό όμως πως ενσωμάτωσαν αυτήν την πληροφορία τα μικρά;
Z
- EKPLIKTIKOS
Αγαπάμε Πάτρα και τον πολιτισμό, ειδικά το μνημείο πατρινού πολιτισμού που ακούει στο όνομα κυρα Όλγα. Αντε και ο μαστο-Κωστας ο Κατσουρανης
παντως αυτο δεν ειναι προσφορα της πατρας.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Απρ 2022, 11:45 Ήμουν προχθές σε ένα σπίτι που έπαιζαν τρία κοριτσάκια. Σε μια στιγμή, αρχίζουν να πετούν τις κούκλες τους η μία στην άλλη και στο πάτωμα με μεγάλη βία. "Τί παίζετε τώρα;", τις ρωτάω. "Πισπιρίγκου", μου λένε, "το μάθαμε στο σχολείο".
ειναι προσφορα του πυργου, και συγκεκριμμενα του εκπαιδευτικου συστηματος εκει, που διδασκει στα παιδια πως να ερμηνευουν την επικαιροτητα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Εμπεδοκλής
Εγώ κάποτε είδα κάποια παιδιάκια να πιάνει το ένα το πουλί του άλλου και όταν τα ρώτησα τι κάνουν μου είπαν ότι παίζουν το Λιγνάδη.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Απρ 2022, 11:45 Ήμουν προχθές σε ένα σπίτι που έπαιζαν τρία κοριτσάκια. Σε μια στιγμή, αρχίζουν να πετούν τις κούκλες τους η μία στην άλλη και στο πάτωμα με μεγάλη βία. "Τί παίζετε τώρα;", τις ρωτάω. "Πισπιρίγκου", μου λένε, "το μάθαμε στο σχολείο".
- Καραμελίτσα
Αθηναϊκό εκπαιδευτικό σύστημα είναι το συγκεκριμένο, και μάλλον από συζητήσεις παιδιών στα διαλείμματα.Ασέβαστος έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:10παντως αυτο δεν ειναι προσφορα της πατρας.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Απρ 2022, 11:45 Ήμουν προχθές σε ένα σπίτι που έπαιζαν τρία κοριτσάκια. Σε μια στιγμή, αρχίζουν να πετούν τις κούκλες τους η μία στην άλλη και στο πάτωμα με μεγάλη βία. "Τί παίζετε τώρα;", τις ρωτάω. "Πισπιρίγκου", μου λένε, "το μάθαμε στο σχολείο".
ειναι προσφορα του πυργου, και συγκεκριμμενα του εκπαιδευτικου συστηματος εκει, που διδασκει στα παιδια πως να ερμηνευουν την επικαιροτητα.
Z
Στον Πύργο αυτό το λένε 'πες γεια στον θείο'Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:12Εγώ κάποτε είδα κάποια παιδιάκια να πιάνει το ένα το πουλί του άλλου και όταν τα ρώτησα τι κάνουν μου είπαν ότι παίζουν το Λιγνάδη.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Απρ 2022, 11:45 Ήμουν προχθές σε ένα σπίτι που έπαιζαν τρία κοριτσάκια. Σε μια στιγμή, αρχίζουν να πετούν τις κούκλες τους η μία στην άλλη και στο πάτωμα με μεγάλη βία. "Τί παίζετε τώρα;", τις ρωτάω. "Πισπιρίγκου", μου λένε, "το μάθαμε στο σχολείο".
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το ότι επί 2 μήνες ασχολούνται όλα τα ΜΜΕ με αυτό το θέμα, είναι μέγα επίτευγμα του νεοελληνικού πολιτισμού γενικότερα. Αυτή η χώρα αξίζει να γίνει πεδίο δοκιμών πυρηνικών όπλων.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Καραμελίτσα
Με τι να ασχοληθούν; Με το 1,5 δις που έφαγαν οι εταιρίες ενέργειας με την ευλογία του πρωθυπουργού; Έλεος, έχουμε και μια ποιότητα, δηλαδή.Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:24 Το ότι επί 2 μήνες ασχολούνται όλα τα ΜΜΕ με αυτό το θέμα, είναι μέγα επίτευγμα του νεοελληνικού πολιτισμού γενικότερα. Αυτή η χώρα αξίζει να γίνει πεδίο δοκιμών πυρηνικών όπλων.
Z
- Καραμελίτσα
Να σου θυμίσωότι υπάρχει οδός "Δ. Λιγνάδη" στη Νέα Σμύρνη.Beria έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:22Στον Πύργο αυτό το λένε 'πες γεια στον θείο'Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:12Εγώ κάποτε είδα κάποια παιδιάκια να πιάνει το ένα το πουλί του άλλου και όταν τα ρώτησα τι κάνουν μου είπαν ότι παίζουν το Λιγνάδη.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Απρ 2022, 11:45 Ήμουν προχθές σε ένα σπίτι που έπαιζαν τρία κοριτσάκια. Σε μια στιγμή, αρχίζουν να πετούν τις κούκλες τους η μία στην άλλη και στο πάτωμα με μεγάλη βία. "Τί παίζετε τώρα;", τις ρωτάω. "Πισπιρίγκου", μου λένε, "το μάθαμε στο σχολείο".
Z
-
Εμπεδοκλής
Εξαρτάται από την περιοχή. Στην Παλαιστίνη ας πούμε λένε ότι παίζουν τον Πολάνσκι.Beria έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:22Στον Πύργο αυτό το λένε 'πες γεια στον θείο'Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:12Εγώ κάποτε είδα κάποια παιδιάκια να πιάνει το ένα το πουλί του άλλου και όταν τα ρώτησα τι κάνουν μου είπαν ότι παίζουν το Λιγνάδη.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Απρ 2022, 11:45 Ήμουν προχθές σε ένα σπίτι που έπαιζαν τρία κοριτσάκια. Σε μια στιγμή, αρχίζουν να πετούν τις κούκλες τους η μία στην άλλη και στο πάτωμα με μεγάλη βία. "Τί παίζετε τώρα;", τις ρωτάω. "Πισπιρίγκου", μου λένε, "το μάθαμε στο σχολείο".
- Υδράργυρος
Beria έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:22Στον Πύργο αυτό το λένε 'πες γεια στον θείο'Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:12Εγώ κάποτε είδα κάποια παιδιάκια να πιάνει το ένα το πουλί του άλλου και όταν τα ρώτησα τι κάνουν μου είπαν ότι παίζουν το Λιγνάδη.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Απρ 2022, 11:45 Ήμουν προχθές σε ένα σπίτι που έπαιζαν τρία κοριτσάκια. Σε μια στιγμή, αρχίζουν να πετούν τις κούκλες τους η μία στην άλλη και στο πάτωμα με μεγάλη βία. "Τί παίζετε τώρα;", τις ρωτάω. "Πισπιρίγκου", μου λένε, "το μάθαμε στο σχολείο".
τοτε μπορει να φταιει που ολοι οι μαθητες του σχολειου ειναι ξαδερφια.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:13Αθηναϊκό εκπαιδευτικό σύστημα είναι το συγκεκριμένο, και μάλλον από συζητήσεις παιδιών στα διαλείμματα.Ασέβαστος έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:10παντως αυτο δεν ειναι προσφορα της πατρας.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Απρ 2022, 11:45 Ήμουν προχθές σε ένα σπίτι που έπαιζαν τρία κοριτσάκια. Σε μια στιγμή, αρχίζουν να πετούν τις κούκλες τους η μία στην άλλη και στο πάτωμα με μεγάλη βία. "Τί παίζετε τώρα;", τις ρωτάω. "Πισπιρίγκου", μου λένε, "το μάθαμε στο σχολείο".
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Τάσου Λιγνάδη, ρε μπαγλαμά!Καραμελίτσα έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:29Να σου θυμίσωότι υπάρχει οδός "Δ. Λιγνάδη" στη Νέα Σμύρνη.Beria έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:22Στον Πύργο αυτό το λένε 'πες γεια στον θείο'Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Απρ 2022, 12:12
Εγώ κάποτε είδα κάποια παιδιάκια να πιάνει το ένα το πουλί του άλλου και όταν τα ρώτησα τι κάνουν μου είπαν ότι παίζουν το Λιγνάδη.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 318 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06
-
- 11 Απαντήσεις