Παρθένο ίσως όχι αλλά Μπακούρι σίγουρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Απρ 2022, 14:33 Εγώ νομίζω ότι μετά από τόσα μπασίματα και το μαδούρι παρέμεινε παρθένο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Μαρία παρέμεινε παρθένα και μετά τον γάμο της;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Η Μαρία παρέμεινε παρθένα και μετά τον γάμο της;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Noob saibot
- Phorum.gr user: Noob
Πολλά φιλιά στη μάνα σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Απρ 2022, 14:33 Εγώ νομίζω ότι μετά από τόσα μπασίματα και το μαδούρι παρέμεινε παρθένο.
There is no system
Έχω διαβάσει το Ευαγγέλιο, και αυτό που έλεγε, λέξη προς λέξη, ήταν ότι δεν είχε σχέσεις με τον Ιωσήφ μέχρι να γεννηθεί το παιδί. Απ'αυτό νομίζω αφήνεται να εννοειθεί ότι μετά τη γέννηση, είχαν σχέσεις.
Εάν είχες διαβάσει το Ευαγγέλιο δεν θα είχες την απορία.
-
Εμπεδοκλής
Εκτωρ έγραψε: 20 Απρ 2022, 17:15 Έχω διαβάσει το Ευαγγέλιο, και αυτό που έλεγε, λέξη προς λέξη, ήταν ότι δεν είχε σχέσεις με τον Ιωσήφ μέχρι να γεννηθεί το παιδί. Απ'αυτό νομίζω αφήνεται να εννοειθεί ότι μετά τη γέννηση, είχαν σχέσεις.
Spoiler

μπορει καλλιστα να ειχαν σχεσεις, πριν η μετα, και παλι να ηταν παρθενα.Εκτωρ έγραψε: 20 Απρ 2022, 17:15 Έχω διαβάσει το Ευαγγέλιο, και αυτό που έλεγε, λέξη προς λέξη, ήταν ότι δεν είχε σχέσεις με τον Ιωσήφ μέχρι να γεννηθεί το παιδί. Απ'αυτό νομίζω αφήνεται να εννοειθεί ότι μετά τη γέννηση, είχαν σχέσεις.
για οποιον δεν καταλαβε, να θυμησω οτι κανει ριμα με το τραινα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Και νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω φαντασιωθεί την παναγία.Ασέβαστος έγραψε: 20 Απρ 2022, 17:59μπορει καλλιστα να ειχαν σχεσεις, πριν η μετα, και παλι να ηταν παρθενα.Εκτωρ έγραψε: 20 Απρ 2022, 17:15 Έχω διαβάσει το Ευαγγέλιο, και αυτό που έλεγε, λέξη προς λέξη, ήταν ότι δεν είχε σχέσεις με τον Ιωσήφ μέχρι να γεννηθεί το παιδί. Απ'αυτό νομίζω αφήνεται να εννοειθεί ότι μετά τη γέννηση, είχαν σχέσεις.
για οποιον δεν καταλαβε, να θυμησω οτι κανει ριμα με το τραινα.
Υπήρξα άθεος μέχρι περίπου το 2005. Ο λόγος που από άθεος μετατράπηκα σε αγνωστικιστή, είναι οι τύποι σαν τον Μαδουραίο. Αν συνεχίσουν έτσι, με βλέπω σε λίγα χρόνια να γίνομαι θρησκόληπτος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 990 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-