Πρέπει να κάνεις σαφέστερο ορισμό, αριστερά από Κόκκαλη και πάνω για από Κόκκαλη και κατ;wooded glade έγραψε: 18 Απρ 2022, 14:04Τα λεφτά είναι του Ελληνικού λα(γ)ού όμως.Jimmy81 έγραψε: 18 Απρ 2022, 01:02 Δεν έχεις ανοίξει ακόμα τόπικ για το "Αν κλάνουν πιο βρωμερά οι κουκουέδες και οι συριζαίοι από τον υπόλοιπο κόσμο". Για πότε το κόβεις;
Η αριστερά λοιπόν έχει και ηθικό πλεονέκτημα και license to kill ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι οι κουκουέδες οι μεγαλύτεροι φοροδιαφυγάδες ;
Re: Είναι οι κουκουέδες οι μεγαλύτεροι φοροδιαφυγάδες ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- wooded glade
Από Κόκκαλη και πάνω είναι γεγονός ότι έχει πάρει το μάτι μου, για να μιλάω βάσει τεκμηρίων.sys3x έγραψε: 18 Απρ 2022, 14:43Πρέπει να κάνεις σαφέστερο ορισμό, αριστερά από Κόκκαλη και πάνω για από Κόκκαλη και κατ;wooded glade έγραψε: 18 Απρ 2022, 14:04Τα λεφτά είναι του Ελληνικού λα(γ)ού όμως.Jimmy81 έγραψε: 18 Απρ 2022, 01:02 Δεν έχεις ανοίξει ακόμα τόπικ για το "Αν κλάνουν πιο βρωμερά οι κουκουέδες και οι συριζαίοι από τον υπόλοιπο κόσμο". Για πότε το κόβεις;
Από κάτω μπορεί ή μπορεί να είναι τυπική η κατάσταση.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Στην πρώτη περίπτωση δεν υπάρχει ούτε καν ίχνος αμφιβολίας αλλά είναι borderline αριστερά αυτό, καραμπινάτη περίπτωση ΠΑΣΟΚ θα λέγαμε με ασφάλεια.wooded glade έγραψε: 18 Απρ 2022, 14:50Από Κόκκαλη και πάνω είναι γεγονός ότι έχει πάρει το μάτι μου, για να μιλάω βάσει τεκμηρίων.sys3x έγραψε: 18 Απρ 2022, 14:43Πρέπει να κάνεις σαφέστερο ορισμό, αριστερά από Κόκκαλη και πάνω για από Κόκκαλη και κατ;wooded glade έγραψε: 18 Απρ 2022, 14:04
Τα λεφτά είναι του Ελληνικού λα(γ)ού όμως.
Ergo, μήπως πρέπει να αλλάξεις, λίγο, τον τίτλο από το θεματάκι;
.
.
- wooded glade
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε "πάνω" και "κάτω".sys3x έγραψε: 18 Απρ 2022, 14:55Στην πρώτη περίπτωση δεν υπάρχει ούτε καν ίχνος αμφιβολίας αλλά είναι borderline αριστερά αυτό, καραμπινάτη περίπτωση ΠΑΣΟΚ θα λέγαμε με ασφάλεια.wooded glade έγραψε: 18 Απρ 2022, 14:50Από Κόκκαλη και πάνω είναι γεγονός ότι έχει πάρει το μάτι μου, για να μιλάω βάσει τεκμηρίων.sys3x έγραψε: 18 Απρ 2022, 14:43
Πρέπει να κάνεις σαφέστερο ορισμό, αριστερά από Κόκκαλη και πάνω για από Κόκκαλη και κατ;
Πάνω καταλαβαίνω εγώ original gate 21.
Δε θέλω τζάκι,wooded glade έγραψε: 18 Απρ 2022, 15:00Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε "πάνω" και "κάτω".sys3x έγραψε: 18 Απρ 2022, 14:55Στην πρώτη περίπτωση δεν υπάρχει ούτε καν ίχνος αμφιβολίας αλλά είναι borderline αριστερά αυτό, καραμπινάτη περίπτωση ΠΑΣΟΚ θα λέγαμε με ασφάλεια.wooded glade έγραψε: 18 Απρ 2022, 14:50
Από Κόκκαλη και πάνω είναι γεγονός ότι έχει πάρει το μάτι μου, για να μιλάω βάσει τεκμηρίων.
δε θέλω σόμπα.
.
.
- wooded glade
50 λεπτά θες ;sys3x έγραψε: 18 Απρ 2022, 15:51Δε θέλω τζάκι,wooded glade έγραψε: 18 Απρ 2022, 15:00Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε "πάνω" και "κάτω".sys3x έγραψε: 18 Απρ 2022, 14:55
Στην πρώτη περίπτωση δεν υπάρχει ούτε καν ίχνος αμφιβολίας αλλά είναι borderline αριστερά αυτό, καραμπινάτη περίπτωση ΠΑΣΟΚ θα λέγαμε με ασφάλεια.
δε θέλω σόμπα.
Τι σημασια εχει ποιος ειναι ο μεγαλυτερος φοροφυγας...σημασια εχει ΠΟΙΟΣ ειναι φοροφυγας, οχι ποσα εκλεψε.
Θέλω μονάχα της ορίτζιναλ τη μπόμπα.wooded glade έγραψε: 18 Απρ 2022, 16:1650 λεπτά θες ;sys3x έγραψε: 18 Απρ 2022, 15:51Δε θέλω τζάκι,wooded glade έγραψε: 18 Απρ 2022, 15:00
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε "πάνω" και "κάτω".
δε θέλω σόμπα.
.
.
- wooded glade
Ναι τα λεφτά μετράνε στην τελική.axilmar έγραψε: 18 Απρ 2022, 17:02 Τι σημασια εχει ποιος ειναι ο μεγαλυτερος φοροφυγας...σημασια εχει ΠΟΙΟΣ ειναι φοροφυγας, οχι ποσα εκλεψε.
Αλλά τα κουμούνια το παίζουν αθώες περιστερές.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Το θέμα είναι ποια O®iginal:sys3x έγραψε: 18 Απρ 2022, 17:46Θέλω μονάχα της ορίτζιναλ τη μπόμπα.
Την παλαιά, την ☦ο®θόδοξη☦;
Ή το εξάμβλωμα των τελευταίων ετών; Το εκκολαπτήριο ΕΑΜοΒουλγαροκομΜΟΥΝΙστοσυμμοριτοαναρχοκαταληψιών;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Ευτυχώς που οι ΚΚέδες είναι μειοψηφία στη χώρα, Γούντι, και η φοροαποφυγή/φοροδιαφυγή διατηρείται εκεί, στα επίπεδα του 5%...wooded glade έγραψε: 17 Απρ 2022, 17:55 Ως γνωστόν δεν είναι όλοι εκ του ΚΚΕ οικοδόμοι ή υπάλληλοι του δημοσίου.
Αν κάνει λοιπόν μία μέρα ντου το ΣΔΟΕ ειδικά στις κουκουεδικές επιχειρήσεις θα βρει έστω και μία που δεν είναι για βραχιόλια επί τόπου ;
Έχουμε 95% υγιείς επιχειρήσεις, νόμιμους επιχειρηματίες και πολίτες, για να καλύπτουμε αυτή τη σαπίλα της φοροδιαφυγής από το ΚΚΕ.
- wooded glade
Οι ΚΚέδες είναι φοροδιαφυγάδες κατά 100%, όσοι εξ αυτών είναι υπόχρεοι στην καταβολή φόρων. Όσοι δεν είναι, κατά 0%.stavmanr έγραψε: 20 Απρ 2022, 01:51Ευτυχώς που οι ΚΚέδες είναι μειοψηφία στη χώρα, Γούντι, και η φοροαποφυγή/φοροδιαφυγή διατηρείται εκεί, στα επίπεδα του 5%...wooded glade έγραψε: 17 Απρ 2022, 17:55 Ως γνωστόν δεν είναι όλοι εκ του ΚΚΕ οικοδόμοι ή υπάλληλοι του δημοσίου.
Αν κάνει λοιπόν μία μέρα ντου το ΣΔΟΕ ειδικά στις κουκουεδικές επιχειρήσεις θα βρει έστω και μία που δεν είναι για βραχιόλια επί τόπου ;
Έχουμε 95% υγιείς επιχειρήσεις, νόμιμους επιχειρηματίες και πολίτες, για να καλύπτουμε αυτή τη σαπίλα της φοροδιαφυγής από το ΚΚΕ.
Οι άλλοι κατά 50% -55% και επίσης άσχετα αν πρέπει να πληρώνουν πιστεύουν σε πολιτικές ιδεολογίες που είναι υπέρ της φοροδιαφυγής, άρα δεν είπαν ποτέ ψέμματα σε κανέναν.
Το ίδιο λέμε Γούντι.wooded glade έγραψε: 20 Απρ 2022, 02:11Οι ΚΚέδες είναι φοροδιαφυγάδες κατά 100%, όσοι εξ αυτών είναι υπόχρεοι στην καταβολή φόρων. Όσοι δεν είναι, κατά 0%.stavmanr έγραψε: 20 Απρ 2022, 01:51Ευτυχώς που οι ΚΚέδες είναι μειοψηφία στη χώρα, Γούντι, και η φοροαποφυγή/φοροδιαφυγή διατηρείται εκεί, στα επίπεδα του 5%...wooded glade έγραψε: 17 Απρ 2022, 17:55 Ως γνωστόν δεν είναι όλοι εκ του ΚΚΕ οικοδόμοι ή υπάλληλοι του δημοσίου.
Οι άλλοι κατά 50% -55% και επίσης άσχετα αν πρέπει να πληρώνουν πιστεύουν σε πολιτικές ιδεολογίες που είναι υπέρ της φοροδιαφυγής, άρα δεν είπαν ποτέ ψέμματα σε κανέναν.
Το 100% των ΚΚέδων, δηλαδή το 5% των ψηφοφόρων, δηλαδή το 2,5% του ελληνικού λαού είναι φοροφυγάδες.
Το υπόλοιπο 97,5% είναι τίμιοι πολίτες, εργατικοί, που δεν κλέβουν την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, ούτε και προσπαθούν να ρίξουν τον άλλο επαγγελματία ή το κράτος.
Ευτυχώς δηλαδή που έχουμε μόνο 2,5% διαφθορά στην Ελλάδα και 97,5% τίμιους πολίτες της δεξιοκεντρώας ομάδας!
- wooded glade
Όχι δεν λέμε το ίδιο.stavmanr έγραψε: 20 Απρ 2022, 02:20Το ίδιο λέμε Γούντι.wooded glade έγραψε: 20 Απρ 2022, 02:11Οι ΚΚέδες είναι φοροδιαφυγάδες κατά 100%, όσοι εξ αυτών είναι υπόχρεοι στην καταβολή φόρων. Όσοι δεν είναι, κατά 0%.stavmanr έγραψε: 20 Απρ 2022, 01:51
Ευτυχώς που οι ΚΚέδες είναι μειοψηφία στη χώρα, Γούντι, και η φοροαποφυγή/φοροδιαφυγή διατηρείται εκεί, στα επίπεδα του 5%...
Το 100% των ΚΚέδων, δηλαδή το 5% των ψηφοφόρων, δηλαδή το 2,5% του ελληνικού λαού είναι φοροφυγάδες.
Το υπόλοιπο 97,5% είναι τίμιοι πολίτες, εργατικοί, που δεν κλέβουν την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, ούτε και προσπαθούν να ρίξουν τον άλλο επαγγελματία ή το κράτος.
Ευτυχώς δηλαδή που έχουμε μόνο 2,5% διαφθορά στην Ελλάδα και 97,5% τίμιους πολίτες της δεξιοκεντρώας ομάδας!
Όχι Γούντι, η Αμερική που ο μόνος τρόπος που κατάφερε να συλλάβει τον Αλ Καπόνε ήταν η φοροδιαφυγή δεν ήταν κομουνιστική.wooded glade έγραψε: 20 Απρ 2022, 02:11Οι ΚΚέδες είναι φοροδιαφυγάδες κατά 100%, όσοι εξ αυτών είναι υπόχρεοι στην καταβολή φόρων. Όσοι δεν είναι, κατά 0%.stavmanr έγραψε: 20 Απρ 2022, 01:51Ευτυχώς που οι ΚΚέδες είναι μειοψηφία στη χώρα, Γούντι, και η φοροαποφυγή/φοροδιαφυγή διατηρείται εκεί, στα επίπεδα του 5%...wooded glade έγραψε: 17 Απρ 2022, 17:55 Ως γνωστόν δεν είναι όλοι εκ του ΚΚΕ οικοδόμοι ή υπάλληλοι του δημοσίου.
Οποιαδήποτε κι αν είναι η ιδεολογία σου, είτε είσαι σύντροφος είτε είσαι σκυλί, αν φοροδιαφεύγεις οφείλεις να μπεις φυλακή και να σε γαμούν στα ντουζ Γούντι.
Κι όταν βγεις, αν θες να εξακολουθείς να μπορείς να ταΐσεις τα παιδιά σου, να παίρνεις τσιμπουκάκια Γούντι.
Τώρα το ότι ο Κούλης σου τα έχει κάνει τόσο σκατά που απόδειξη ότι φοροδιαφεύγεις είναι ότι υπάρχεις, καθώς αν δεν φοροδιέφευγες δεν θα είχες να φας, άρα αφού ζεις φοροδιαφεύγεις, είναι εκτροπή Γούντι.
Φασιστική εκτροπή που την έφερε ο Κούλης που υποστηρίζεις Γούντι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 3055 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καβαλάρης
-
- 18 Απαντήσεις