Sid Vicious έγραψε: 19 Απρ 2022, 00:30
Σε κανενα agape lodge ή αλλο θεληματικο δεν ηταν μελος ο Λαβκραφτ, για μασονος πρωτη φορα το ακουω, LA δεν πηγε ουδεποτε, ουτε ποτε συναντηθηκε ή ειχε επικοινωνια με τον Crowley και εννοειται ουτε με τον Parsons που οταν πεθανε ο Λαβκραφτ ηταν ενας 22χρονος Μαρξιστης που ζουσε 4,000 χιλιομετρα μακρια και ασχοληθηκε με το θελημα καποια χρονια αργοτερα.
Οι H P Lovecraft μπανταρα, το πρωτο αλμπουμ καταπληκτικο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: Οικογενεια στην Πατρα χανει μυστηριωδώς και τα τρια της παιδια μεσα σε τρια χρονια
Κρατώ το Νο2Sid Vicious έγραψε: 19 Απρ 2022, 00:30
1)Σε κανενα agape lodge ή αλλο θεληματικο δεν ηταν μελος ο Λαβκραφτ, για μασονος πρωτη φορα το ακουω, LA δεν πηγε ουδεποτε, ουτε ποτε συναντηθηκε ή ειχε επικοινωνια με τον Crowley και εννοειται ουτε με τον Parsons που οταν πεθανε ο Λαβκραφτ ηταν ενας 22χρονος Μαρξιστης που ζουσε 4,000 χιλιομετρα μακρια και ασχοληθηκε με το θελημα καποια χρονια αργοτερα.
2)Οι H P Lovecraft μπανταρα, το πρωτο αλμπουμ καταπληκτικο.
Για το Νο1,δεν θα επεκταθώ,ό,τι και να σου πω,ότι και να μου πεις,δεν θα πείσουμε ο ένας τον άλλον.
Θα σου πρότεινα απλά να διαβάσεις το βιβλίο Turn Off Your Mind που το έχει γράψει το πρώην (και αυθεντικό) μέλος των Blondie,o Gary Lachman (aka Gary Valentine) και ο οποίος σήμερα είναι ένας από τους πιο ενεργούς ερευνητές της σχέσης μεταξύ αποκρυφισμού/occult και ροκ μουσικής.
Είναι φοβερά ενδιαφέροντα αυτά που θα διαβάσεις εκεί μέσα.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ε,ναι,αυτό,ποιο άλλο.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 19 Απρ 2022, 00:17
Ποιό Camden Town ;;;
Εμενα στο Λονδίνο στην συνοικία Camden.....![]()
Εκεί δεν είναι και το παζάρι του Portobello Road ;;; .![]()
Εκεί βρίσκονται μερικά από τα πιο ενημερωμένα δισκάδικα στον πλανήτη.
Εκεί είναι και το Portobello όπως και το Dingwalls.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Δεν εχει αδικο
Το μονο στοιχειο που ειναι σοβαρο μεχρι στιγμης ειναι η κεταμινη. Απο αυτα που εχουν διαρευσει τουλαχιστον.
Οσο αφορα τ αλλα που παρουσιαζονται, η κατηγορουμενη φαινεται μεν αυτη τρελη, ο συζυγος ξεφτιλισμενος και η λοιπη οικογενεια γτπκ, αλλα δεν συνδεονται απαραιτητα με τον φονο.
Φυσικα δια της ατοπου απαγωγης , εφοσον εχει αποδειχθει δολοφονια για τουλαχιστον ενα παιδι, η μαμα το εκανε. Επειδη εχουμε την κεταμινη ομως, οχι εξαιτιας της συμπεριφορας της.
Και κλεινω με την απαντηση ενος δημοσιογραφου (Λαμπροπουλος) στις ατακες της μαμας οτι "αν το εκανα εγω θα δειξει" η "ολοι αυτο μου λενε και ψαχνω να δω τι λαθος εχω κανει". Ειπε "Αν αποδειχτει οτι το κανατε εσεις, το ειχατε υποψιαστει απ την αρχη, η στο τελος το καταλαβατε;"
- Sid Vicious
Εχω περασει ωρες ακουγοντας το I've Been Wrong Before, τι τραγουδι.BigChiefWahoo έγραψε: 19 Απρ 2022, 13:23Κρατώ το Νο2Sid Vicious έγραψε: 19 Απρ 2022, 00:30
1)Σε κανενα agape lodge ή αλλο θεληματικο δεν ηταν μελος ο Λαβκραφτ, για μασονος πρωτη φορα το ακουω, LA δεν πηγε ουδεποτε, ουτε ποτε συναντηθηκε ή ειχε επικοινωνια με τον Crowley και εννοειται ουτε με τον Parsons που οταν πεθανε ο Λαβκραφτ ηταν ενας 22χρονος Μαρξιστης που ζουσε 4,000 χιλιομετρα μακρια και ασχοληθηκε με το θελημα καποια χρονια αργοτερα.
2)Οι H P Lovecraft μπανταρα, το πρωτο αλμπουμ καταπληκτικο.Αν και με εκπλήσσεις,δεν πίστευα ότι θα σου άρεζαν οι H.P. Lovecraft
Για το Νο1,δεν θα επεκταθώ,ό,τι και να σου πω,ότι και να μου πεις,δεν θα πείσουμε ο ένας τον άλλον.
Θα σου πρότεινα απλά να διαβάσεις το βιβλίο Turn Off Your Mind που το έχει γράψει το πρώην (και αυθεντικό) μέλος των Blondie,o Gary Lachman (aka Gary Valentine) και ο οποίος σήμερα είναι ένας από τους πιο ενεργούς ερευνητές της σχέσης μεταξύ αποκρυφισμού/occult και ροκ μουσικής.
Είναι φοβερά ενδιαφέροντα αυτά που θα διαβάσεις εκεί μέσα.
Απο τον Valentine εχω ενα προσωπικο επταρι που ειχε βγαλει, πολυ καλο power pop/punk
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ο Howard δεν ήταν τέκτων.BigChiefWahoo έγραψε: 19 Απρ 2022, 00:08 Είναι ενδιαφέρον πως ο H.P. Lovecraft ήταν Μασόνος με μεγάλο βαθμό,υπήρξε επίτιμο μέλος της Agape Lodge που είχε έδρα στο ΛΑ,πράγμα που σημαίνει φυσικά ότι είχε και προσωπική σχέση με τον Aleister Crowley και κατ' επέκταση και με τον Jack Parsons.
Στη Βοστώνη,η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη όπου γεννήθηκε ο Lovecraft,έδρασε στα late 60s μία ψυχεδελική μπάντα με τίτλο το όνομά του,που έβγαλε δύο άλμπουμς,τα οποία σήμερα είναι συλλεκτικά και εγώ έχω το πρώτο στην original έκδοση,το οποίο βρήκα στο Honest Jon's (John's ??) στο Camden Town.
Όμως, ο παππούς του (πατέρας της μητέρας του), επιχειρηματίας που συντηρουσε την οικογένεια όσο ζούσε, ήταν ενεργό μέλος τεκτονικης στοάς.
Ήταν ο άνθρωπος που επηρέασε τον Howard σχετικά με την εκπαίδευση του στο γράψιμο, την ποίηση και τη λογοτεχνία.
Και στου οποίου τη βιβλιοθήκη ο Howard είχε πρόσβαση...
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Τελικά και το δεύτερο τηλεφώνημα από αυτή που παρίστανε τη μάνα της κοπέλας του Δασκαλάκη (και που λέει "σώστε το παιδί μου γιατί φοβάμαι τη Πισπιρίγκου που είναι ικανή για όλα") προερχόταν από το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου. Το περιεχόμενο της συνομιλίας με τη Δημοσιογράφο το παρέθεσα στην προηγούμενη σελίδα. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Highlander
Δηλαδή η Πισπιριγκου κατηγορούσε τον εαυτό της σε απευθείας μετάδοση οτι είναι επικίνδυνη; Σίγουρα ισχύει αυτό ή είναι φεικια; Γενικά το τι έχει ακουστεί δεξιά κι αριστερά λόγω του κυνηγιού της δημοσιότητας από τις διάφορες εκπομπές και σάιτ ειναι το κάτι άλλο.AlienWay έγραψε: 19 Απρ 2022, 18:42 Τελικά και το δεύτερο τηλεφώνημα από αυτή που παρίστανε τη μάνα της κοπέλας του Δασκαλάκη (και που λέει "σώστε το παιδί μου γιατί φοβάμαι τη Πισπιρίγκου που είναι ικανή για όλα") προερχόταν από το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου. Το περιεχόμενο της συνομιλίας με τη Δημοσιογράφο το παρέθεσα στην προηγούμενη σελίδα. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ο Πέτρος Κουσουλός έχει τον αναλυτικό λογαριασμό του κινητού, απ' όπου φαίνεται ότι η Πισπιρίγκου έκανε 2 τηλεφωνήματα, σε ημερομηνίες και ώρες που συνέπιπταν με τα παραπάνω.Highlander έγραψε: 19 Απρ 2022, 18:47Δηλαδή η Πισπιριγκου κατηγορούσε τον εαυτό της σε απευθείας μετάδοση οτι είναι επικίνδυνη; Σίγουρα ισχύει αυτό ή είναι φεικια;AlienWay έγραψε: 19 Απρ 2022, 18:42 Τελικά και το δεύτερο τηλεφώνημα από αυτή που παρίστανε τη μάνα της κοπέλας του Δασκαλάκη (και που λέει "σώστε το παιδί μου γιατί φοβάμαι τη Πισπιρίγκου που είναι ικανή για όλα") προερχόταν από το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου. Το περιεχόμενο της συνομιλίας με τη Δημοσιογράφο το παρέθεσα στην προηγούμενη σελίδα. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ρωτήσανε και την ίδια επ' αυτού αλλά είπε "αυτά τα έχω πει στη δικαιοσύνη και δεν θέλω να τα επαναλάβω".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Φαινεται οτι θα επιβεβαιωθει η φημη που ειχε κυκλοφορησει εξ αρχης, οτι δηλαδη τα δυο παιδια δεν ηταν του Δασκαλακη
https://www.in.gr/2022/04/20/greece/pat ... tin-irida/
Λεει για τα δυο (Μαλενα, Ιριδα) που ειχαν πρασινα-μπλε ματια
Αν το εβλεπα στον κινηματογραφο, θα ελεγα οτι παρατραβηξαν το σεναριο
Αν το εβλεπα στον κινηματογραφο, θα ελεγα οτι παρατραβηξαν το σεναριο
Λογικά τα σκότωνε για να του αποδείξει ποσό πολύ τον αγαπάει ώστε να γυρίσει.Blackdog έγραψε: 20 Απρ 2022, 15:01 Φαινεται οτι θα επιβεβαιωθει η φημη που ειχε κυκλοφορησει εξ αρχης, οτι δηλαδη τα δυο παιδια δεν ηταν του Δασκαλακη
Αν το εβλεπα στον κινηματογραφο, θα ελεγα οτι παρατραβηξαν το σεναριο![]()
Κωδικός υπόθεσης: "3 παιδιά Πάτρα".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Λογικο να στηριζει την συντροφισα ρουλα
Πάτρα 3 παιδιά: «Μήνυση στο Μάνο Δασκαλάκη θα κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου αν ζητήσει τεστ πατρότητας».
https://thecaller.gr/ellada/patra-3-ped ... atrotitas/
ΓΙΑΤΙ;;;;;;
https://thecaller.gr/ellada/patra-3-ped ... atrotitas/
ΓΙΑΤΙ;;;;;;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση