Τύπε μου, περνάνε λαθραία τσιγάρα από τα Σκόπια που είναι μικρή η γραμμή των συνόρων, είμαι σίγουρος ότι και 300 ταξιαρχίες να υπάρχουν η απόσταση είναι μεγάλη ώστε να πεις ότι δεν περνάει κουνούπι.killzone έγραψε: 19 Απρ 2022, 14:29σιγουρα οι αποστασεις μπορει να ειναι μεγαλες το θεμα ειναι ποσα ταγματα συμμετεχουν σε εκεινα τα σημεια απ'οτι εχω δει συνολικα σε ολο το μηκος του μετωπου ειναι περιπου 96 ταγματαΕμπεδοκλής έγραψε: 19 Απρ 2022, 14:16Btw, στο χάρτη μπορεί να φαίνεται μικρή αλλά η απόσταση είναι περίπου όσο το Αθήνα-Θεσσαλονίκη.killzone έγραψε: 19 Απρ 2022, 14:08 κλεινει ο κλοιος στο Ντονμπας
https://twitter.com/GeromanAT/status/15 ... 44/photo/1![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
-
Εμπεδοκλής
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Εν τω μεταξύ αυτό το "κλείνει ο κλοιός στο Ντονμπάς" εξελίσσεται κανονικά σε ίδιο και καλύτερο ανέκδοτο με το "εχουμε καταλάβει την Μαριουπολη"
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Aυτός δεν έλεγαν ότι παραιτήθηκε;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Παραιτήθηκε, αυτοκτονησε, έπαθε καρδιακή προσβολή, τον τάισε ο Βλαδίμηρος στα σκυλιά του...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
καλο τρολακι εισαιΕμπεδοκλής έγραψε: 19 Απρ 2022, 14:37Τύπε μου, περνάνε λαθραία τσιγάρα από τα Σκόπια που είναι μικρή η γραμμή των συνόρων, είμαι σίγουρος ότι και 300 ταξιαρχίες να υπάρχουν η απόσταση είναι μεγάλη ώστε να πεις ότι δεν περνάει κουνούπι.killzone έγραψε: 19 Απρ 2022, 14:29σιγουρα οι αποστασεις μπορει να ειναι μεγαλες το θεμα ειναι ποσα ταγματα συμμετεχουν σε εκεινα τα σημεια απ'οτι εχω δει συνολικα σε ολο το μηκος του μετωπου ειναι περιπου 96 ταγματαΕμπεδοκλής έγραψε: 19 Απρ 2022, 14:16
Btw, στο χάρτη μπορεί να φαίνεται μικρή αλλά η απόσταση είναι περίπου όσο το Αθήνα-Θεσσαλονίκη.![]()
![]()
Ενιωσε λίγο καλύτερα ο υπουργός και λέει κάτσε να πάω λίγο στο μοσκβα να τους κάνω έκπληξη για να τους ανεβεί το ηθικό.
Ο καρδιολόγος είχε πει να μην τον ενημερώσουν.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Άρα λένε ψέμματα όταν μιλάνε για Διεθνή Κοινότητα.stavmanr έγραψε: 19 Απρ 2022, 08:36Εκτατικά βλέπεις το ζήτημα; Θα μοιράσεις αγροτικές ενισχύσεις;![]()
Βασικά ο "πρώτος κόσμος" είναι η σωστή έκφραση.
Οι κυβερνήσεις όλου του τρίτου κόσμου δεν έχουν πρόβλημα με την εισβολή.
Αυτοί ήδη κόβουν ο ένας το χέρι του άλλου, ο άλλος την κλειτορίδα του κοριτσιού του κλπ. Θα είχαν πρόβλημα που ο Ανατόλι πυροβολεί τον Μιχαήλ;
Καλό αυτό.
-
Εμπεδοκλής
Έχει πλάκα όταν προσπαθείτε να ξεγλιστρήσετε έτσι. Δεν σε αδικώ. Άνθρωποι που βλέπουν τις αποστάσεις και τη ζωή μόνο από το PC τους δύσκολα τους πείθεις για το ο,τιδήποτε.killzone έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:08καλο τρολακι εισαιΕμπεδοκλής έγραψε: 19 Απρ 2022, 14:37Τύπε μου, περνάνε λαθραία τσιγάρα από τα Σκόπια που είναι μικρή η γραμμή των συνόρων, είμαι σίγουρος ότι και 300 ταξιαρχίες να υπάρχουν η απόσταση είναι μεγάλη ώστε να πεις ότι δεν περνάει κουνούπι.killzone έγραψε: 19 Απρ 2022, 14:29
σιγουρα οι αποστασεις μπορει να ειναι μεγαλες το θεμα ειναι ποσα ταγματα συμμετεχουν σε εκεινα τα σημεια απ'οτι εχω δει συνολικα σε ολο το μηκος του μετωπου ειναι περιπου 96 ταγματα![]()
https://www.naftemporiki.gr/story/18382 ... si-tou-oieindependent44 έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:17Άρα λένε ψέμματα όταν μιλάνε για Διεθνή Κοινότητα.stavmanr έγραψε: 19 Απρ 2022, 08:36Εκτατικά βλέπεις το ζήτημα; Θα μοιράσεις αγροτικές ενισχύσεις;![]()
Βασικά ο "πρώτος κόσμος" είναι η σωστή έκφραση.
Οι κυβερνήσεις όλου του τρίτου κόσμου δεν έχουν πρόβλημα με την εισβολή.
Αυτοί ήδη κόβουν ο ένας το χέρι του άλλου, ο άλλος την κλειτορίδα του κοριτσιού του κλπ. Θα είχαν πρόβλημα που ο Ανατόλι πυροβολεί τον Μιχαήλ;
Καλό αυτό.
Ο ΟΗΕ ψήφισε με συντριπτική πλειοψηφία το παράνομο της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Η διεθνής κοινότητα λοιπόν έχει ήδη αποφασίσει για το έγκλημα της Ρωσίας.
Αυτό που δεν έχει αποφασίσει ακόμα από κοινού είναι η ποινή της.
Καθ' όλη τη διάρκεια της αναμονής για ποινή, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η ΕΕ, η Αυστραλία έλαβαν επείγοντα μέτρα κατά της εισβολής προσπαθώντας να σταματήσουν αυτό το διεθνώς ομολογούμενο έγκλημα.
Καλύπτεσαι ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 19 Απρ 2022, 15:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όλη η Νότια Αμερική κόβει το χέρι ο ένας του άλλου και τις κλειτορίδες των κοριτσιών (περίεργο πάντως που η Ευρώπη θέλει να εποικιστεί από ακριβώς τέτοιους τύπους).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Βασικά εκεί πουλά η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.Kauldron έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:24 Όλη η Νότια Αμερική κόβει το χέρι ο ένας του άλλου και τις κλειτορίδες των κοριτσιών (περίεργο πάντως που η Ευρώπη θέλει να εποικιστεί από ακριβώς τέτοιους τύπους).
Είναι άλλη φάση τρίτου κόσμου.
μαλιστα...Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:24Έχει πλάκα όταν προσπαθείτε να ξεγλιστρήσετε έτσι. Δεν σε αδικώ. Άνθρωποι που βλέπουν τις αποστάσεις και τη ζωή μόνο από το PC τους δύσκολα τους πείθεις για το ο,τιδήποτε.killzone έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:08καλο τρολακι εισαιΕμπεδοκλής έγραψε: 19 Απρ 2022, 14:37
Τύπε μου, περνάνε λαθραία τσιγάρα από τα Σκόπια που είναι μικρή η γραμμή των συνόρων, είμαι σίγουρος ότι και 300 ταξιαρχίες να υπάρχουν η απόσταση είναι μεγάλη ώστε να πεις ότι δεν περνάει κουνούπι.![]()
-
Εμπεδοκλής
Τύπε μου, οι ψήφοι είναι ανά χώρα, ανά πληθυσμό που εκπροσωπούν, ανά ισχύ της χώρας ή ανά ήπειρο;stavmanr έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:24 Ο ΟΗΕ ψήφισε με συντριπτική πλειοψηφία το παράνομο της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Γιατί αν είναι η Ψήφος του Ναουρού να μετράει το ίδιο με την ψήφο της Ινδιάς, κάτι πάει στραβά στο όλο πλαίσιο της δημοκρατίας στον ΟΗΕ και της ψήψου...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις