https://twitter.com/theFAQgr/status/151 ... sAyonTZEbQ

Και μένα με "κόβει" κρύος ιδρώτας... Τι να έγινε άραγε?georgebi έγραψε: 17 Απρ 2022, 15:06Συμπληρώνει 10 μέρες αφωνίαHector Buas έγραψε: 17 Απρ 2022, 15:00Ο Ηλίας ο Γκιώνης έχει άραγε τοποθετηθεί για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ? Δεν βρίσκω τίποτε...![]()
και εχω αρχίσει και ανησυχώ....
![]()
![]()
https://twitter.com/GkionisIlias?ref_sr ... 4214446089
Όλοι νομίζω ξέρουμε πως οι αριστεροί είναι τσακωμενοι με την αλήθεια...wooded glade έγραψε: 17 Απρ 2022, 15:09 ...
Ψέμματα λέει.
Καμία κλούβα στη Λεωφόρο Συγγρού στα 80s από το Πασόκ.
Μου το είχε πει και σεβάσμια σεξεργάτρια τότε "ευτυχώς που βγήκε το Πασόκ και ησυχάσαμε από τις κλούβες".
Επί Ράλλη ξέρω ότι γινόντουσαν οι "επιχειρήσεις αρετή", δεν πήγαινα όμως μπ......τσαρκες τότε ώστε να έχω δει.
Η μοναδική κλούβα στη Λεωφόρο Συγγρού που ξέρω ήταν που παίζαμε παράνομα Αγγλικές ιπποδρομίες.
Αλλά ήμουνα τυχερός και δεν πήγα εκείνη τη μέρα.
Φρικτά ημιμαθείς και γελοίοι.Hector Buas έγραψε: 17 Απρ 2022, 15:50Όλοι νομίζω ξέρουμε πως οι αριστεροί είναι τσακωμενοι με την αλήθεια...wooded glade έγραψε: 17 Απρ 2022, 15:09 ...
Ψέμματα λέει.
Μου το είχε πει και σεβάσμια σεξεργάτρια τότε "ευτυχώς που βγήκε το Πασόκ και ησυχάσαμε από τις κλούβες".
Επί Ράλλη ξέρω ότι γινόντουσαν οι "επιχειρήσεις αρετή", δεν πήγαινα όμως μπ......τσαρκες τότε ώστε να έχω δει.
Η μοναδική κλούβα στη Λεωφόρο Συγγρού που ξέρω ήταν που παίζαμε παράνομα Αγγλικές ιπποδρομίες.
...και με την πραγματικότητα...
Έ, όχι ρε συ...georgebi έγραψε: 17 Απρ 2022, 15:13Μπαα......παρ όλο που τελευταία η σχέση μου με τον συγκεκριμένο χρήστη ειναι σχέσηHector Buas έγραψε: 17 Απρ 2022, 15:03sys3x?georgebi έγραψε: 17 Απρ 2022, 13:21 Κάτι μου λέει πως ο σύντροφος γράφει και εδώ μέσα![]()
Το θέμα ειναι με ποιο nickname![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ αυτόν είχα κατά νου....![]()
![]()
Unique έγραψε: 17 Απρ 2022, 15:52Φρικτά ημιμαθείς και γελοίοι.Hector Buas έγραψε: 17 Απρ 2022, 15:50Όλοι νομίζω ξέρουμε πως οι αριστεροί είναι τσακωμενοι με την αλήθεια...wooded glade έγραψε: 17 Απρ 2022, 15:09 ...
Ψέμματα λέει.
...και με την πραγματικότητα...

Ναι τώρα είδαμε ότι ο μαλακαλεξης δεν ξέρει να μιλάειέργο_μακέτο έγραψε: 17 Απρ 2022, 15:59 Βλέπω το συνέδριο τώρα.
Ο Αλέκσης δεν ξέρει να μιλήσει. Καλύτερα να αναλάβει η Αχτσιόγλου.
Αν αναφέρεσαι σε μένα, η δεν με έχεις παρακολουθήσει η είσαι χαζός.