!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί πέφτει τόσο τσεκούρωμα στα δέντρα από τους δημαρχαιους;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί πέφτει τόσο τσεκούρωμα στα δέντρα από τους δημαρχαιους;
Τα δένδρα έχουν ψυχή.
stergiosbik έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:12 Λευτερια στα δεντρα!!!
Τα δεντρα τα ρωτησανε που τα κλαδευουν;
Να σταματησει αμεσως η καταφωρη παραβιαση των δικαιωματων τους!
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
τρελος εισαι? εννοειται
μια χαρακτηριστικη δενδροστοιχια εχει στην βασιλισσης σοφιας αναμεσα αμαλιας και ηρωδου του αττικου
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ψηλά δέντρα είναι αυτά ωρε, τι μουριές.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Έχει και στον Πειραιά. Κι εγώ βλέπω φοβερό πετσόκομμα και δεν ξέρω τι παίζει. Και εδώ δεν υπάρχουν χιόνια για να δικαιολογηθεί πτώση δέντρων από κάτι τέτοιο. Πάντως οι μουριές ξαναφουντώνουν.
Ποιος τρελός τις φυτέψει?alekhine έγραψε: 17 Απρ 2022, 16:17τρελος εισαι? εννοειται
μια χαρακτηριστικη δενδροστοιχια εχει στην βασιλισσης σοφιας αναμεσα αμαλιας και ηρωδου του αττικου
Παρκάρετε και από κάτω?
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έχει και λερώνουν τα πεζοδρόμια, όχι τα οχήματα. Και μερικές φορές που δοκίμαζα ήταν θαυμάσια τα μούρα τα οποία έχουν εξαφανιστεί από τις λαϊκές αγορές εδώ που ζω. Και λευκά και μαύρα. Ωστόσο δεδομένου ότι εκτίθενται σε πολύ καυσαέριο τα αποφεύγω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ναι. Αυτή το ανέχεται όμως το κλάδεμα και η επαναβλάστηση είναι πολύ γρήγορη. Καλό είναι να μην είναι πολύ βαθύ και να γίνεται κάθε 3-5 χρόνια αλλά δεν είναι και απαραίτητο.vagabondo έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:33ψευδακακία είναι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:18 https://m.facebook.com/groups/371728008 ... oser=false
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 17 Απρ 2022, 16:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
Οι μουριές δεν παθαίνουν ζημιά από το κλάδεμα, αντιθέτως φουντώνουν πολύ με βαθύ κλάδεμα κάθε χρόνο. Ο δήμος Αθηναίων πάντα τις φρόντιζε σωστά (τελευταία λιγότερο γιατί οι 'κηπουροί' προμηθεύτηκαν ηλεκτρικά μηχανήματα και κάνουν τσαπατσουλιές) αλλά δυστυχώς τώρα θα ξεραθούν όλες από ένα κινεζοφερμένο παράσιτο (άσχετο με τα κλαδέματα αυτό).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 17 Απρ 2022, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κι εδώ βάλαν το χέρι τους;Green Dragon έγραψε: 17 Απρ 2022, 16:41 Οι μουριές δεν παθαίνουν ζημιά από το κλάδεμα, αντιθέτως φουντώνουν πολύ με βαθύ κλάδεμα κάθε χρόνο. Ο δήμος Αθηναίων πάντα τις φρόντιζε σωστά αλλά δυστυχώς τώρα θα ξεραθούν όλες από ένα κινεζοφερμένο παράσιτο (άσχετο με τα κλαδέματα αυτό).
Τρελό ζιζανιο.Green Dragon έγραψε: 17 Απρ 2022, 16:39Ναι. Αυτή το ανέχεται όμως το κλάδεμα και η επαναβλάστηση είναι πολύ γρήγορη.vagabondo έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:33ψευδακακία είναι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:18 https://m.facebook.com/groups/371728008 ... oser=false
Occasio facit furem
- Green Dragon
ST48410 έγραψε: 17 Απρ 2022, 16:43Κι εδώ βάλαν το χέρι τους;Green Dragon έγραψε: 17 Απρ 2022, 16:41 Οι μουριές δεν παθαίνουν ζημιά από το κλάδεμα, αντιθέτως φουντώνουν πολύ με βαθύ κλάδεμα κάθε χρόνο. Ο δήμος Αθηναίων πάντα τις φρόντιζε σωστά αλλά δυστυχώς τώρα θα ξεραθούν όλες από ένα κινεζοφερμένο παράσιτο (άσχετο με τα κλαδέματα αυτό).![]()
- EKPLIKTIKOS
Στα χιονια κ σε παλιοτερες κακοκαιριες περισσότερο πεύκα είδα να δημιουργούν προβλήματα, πέσανε κ κάτι άλλα ψιλά αλλά δεν είδα κάτι εδώ στην περιοχή μου που να δημιούργησε θέμα (ζημιές, κλείσιμο δρόμων κτλ)
- Green Dragon
Ναι, κυρίως επειδή τα πεύκα εμφανίζουν φωτοταξία με αποτέλεσμα να παίρνουν εύκολα κλίση και το έξτρα βάρος του χιονιού να τσακίζει τα πιο αδύναμα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Απρ 2022, 16:46 Στα χιονια κ σε παλιοτερες κακοκαιριες περισσότερο πεύκα είδα να δημιουργούν προβλήματα, πέσανε κ κάτι άλλα ψιλά αλλά δεν είδα κάτι εδώ στην περιοχή μου που να δημιούργησε θέμα (ζημιές, κλείσιμο δρόμων κτλ)
Kαι στον δικό μου δήμο, κάνουν κλαδέματα σε πεύκα, νερατζιές, ελιές κλπ που είναι στα πεζοδρόμια αλλά αυτό γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο, τόσο για τις περιπτώσεις κλαδιών που είναι επικίνδυνα για τα οχήματα και τους πεζούς (ειδικώς σε φάσεις κακοκαιρίας) όσο και για τις περιπτώσεις ασθενειών. Στα κλαδεμένα βάζουν στους κορμούς μαυροκίτρινες ταινίες για να ξεχωρίζουν. Τσεκούρωμα γενικώς, δεν έχω δει και απ' ό,τι ξέρω παίζουν και πολλές μεταφυτεύσεις, ειδικώς σε υπεραιωνόβιες ελιές. Έβαλαν μία από το Αίγιο
και στο κέντρο της πλατείας.
https://amarysia.gr/nea-smyrnh/%CE%B5%C ... E%B7%CF%82
https://amarysia.gr/nea-smyrnh/%CE%B5%C ... E%B7%CF%82
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 354 Προβολές