!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί λένε οι πολιτικοί ψέμματα ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Γιατί λένε οι πολιτικοί ψέμματα ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Ο τομέας στον οποίο τα μνημόνια ξεβρακώσανε τους πολιτικούς (ένα από τα πλεονεκτήματά τους δηλαδή) είναι ότι απέδειξαν πως αυτοί θέλουν την καρέκλα της εξουσίας, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα για τον λαό.

Δηλαδή δεν πρόκειται να βρεθεί κάποιος να πει "δεν μας συμφέρει στην παρούσα φάση να κυβερνήσουμε, γιατί δεν μπορούμε να προτείνουμε κάποια βιώσιμη λύση".

Κάτι πήγε να πει ο Καραμανλής το 2008, αλλά βγήκε ο άλλος και είπε "λεφτά υπάρχουν", σηματοδοτώντας μια και καλή το τέλος της Αλήθειας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

AlienWay έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:37 Ο τομέας στον οποίο τα μνημόνια ξεβρακώσανε τους πολιτικούς (ένα από τα πλεονεκτήματά τους δηλαδή) είναι ότι απέδειξαν πως αυτοί θέλουν την καρέκλα της εξουσίας, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα για τον λαό.

Δηλαδή δεν πρόκειται να βρεθεί κάποιος να πει "δεν μας συμφέρει στην παρούσα φάση να κυβερνήσουμε, γιατί δεν μπορούμε να προτείνουμε κάποια βιώσιμη λύση".

Κάτι πήγε να πει ο Καραμανλής το 2008, αλλά βγήκε ο άλλος και είπε "λεφτά υπάρχουν", σηματοδοτώντας μια και καλή το τέλος της Αλήθειας.
Ντρέπεσαι να πεις και τον σούπερ-λεφτά υπάρχουν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

wooded glade έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:31
Μπίστης έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:20 Γούντυ μου κάνε το πιο προσωπικό.
Γιατί στηρίζεις Κούλη ενώ είναι αρχιψεύταρος ;
Ταξινομείστε κατά σειρά ψευτιάς τους ΚΚΕ, Αβγά, ΝΔ, Σύριζα με παραδείγματα αν σας είναι εύκολο.
Οι δύο πρώτοι δεν είναι πολιτικά κόμματα (είναι επαναστατική-εγκληματική οργάνωση αντίστοιχα). Συμπεριφέρονται όμως σαν πολιτικά κόμματα από τη στιγμή που τους υποχρέωσαν να υπογράψουν τις δηλώσεις, το 74 το ΚΚΕ και το 83 τα αβγά. Αφού βγαίνουν και μιλάνε στην τηλεόραση και στο instagram μετράνε κι αυτοί όμως.
Σε συμφέρει να τους λες εγκληματίες ξεπλένη, τα εγκλήματα που έκαναν οι γαλαζοπράσινοι συνέταιροι δεν έχουν τελειωμό, το έγκλημα της ΧΑ είναι θεωρητικό μόνο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Μπίστης έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:44
wooded glade έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:31
Μπίστης έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:20 Γούντυ μου κάνε το πιο προσωπικό.
Γιατί στηρίζεις Κούλη ενώ είναι αρχιψεύταρος ;
Ταξινομείστε κατά σειρά ψευτιάς τους ΚΚΕ, Αβγά, ΝΔ, Σύριζα με παραδείγματα αν σας είναι εύκολο.
Οι δύο πρώτοι δεν είναι πολιτικά κόμματα (είναι επαναστατική-εγκληματική οργάνωση αντίστοιχα). Συμπεριφέρονται όμως σαν πολιτικά κόμματα από τη στιγμή που τους υποχρέωσαν να υπογράψουν τις δηλώσεις, το 74 το ΚΚΕ και το 83 τα αβγά. Αφού βγαίνουν και μιλάνε στην τηλεόραση και στο instagram μετράνε κι αυτοί όμως.
Σε συμφέρει να τους λες εγκληματίες ξεπλένη, τα εγκλήματα που έκαναν οι γαλαζοπράσινοι συνέταιροι δεν έχουν τελειωμό, το έγκλημα της ΧΑ είναι θεωρητικό μόνο
Εμένα είπαν θα μου επιτεθούν στο νοσοκομείο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

wooded glade έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:47

Εμένα είπαν θα μου επιτεθούν στο νοσοκομείο.
:lol:
Και στην Φιλαδέλφεια στο γήπεδο θα σκοτωναν εκείνο τον ζαίο με τα γυαλιά, πέστονα μωρέ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”