Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
EDIT: Καλά, επειδή οι ολιγάρχες «προσάπτονται» στη Ρωσία, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και εδώ. Απλά έχει αλλάξει η ορολογία, νομίζω παλιά ένας δεξιός πρωθυπουργός τους έλεγε νταβατζήδες της διαπλοκής.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
EDIT: Καλά, επειδή οι ολιγάρχες «προσάπτονται» στη Ρωσία, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και εδώ. Απλά έχει αλλάξει η ορολογία, νομίζω παλιά ένας δεξιός πρωθυπουργός τους έλεγε νταβατζήδες της διαπλοκής.
Παραμένει όμως το ερώτημα.Γιατί ο Ζάεφ έχει δικαίωμα να μπει στο ΝΑΤΟ και ο Ζελένσκι δεν έχει;
Παραμένει όμως το ερώτημα.Γιατί ο Ζάεφ έχει δικαίωμα να μπει στο ΝΑΤΟ και ο Ζελένσκι δεν έχει;
Δεν ξέρω, ίσως γιατί κανείς νατοϊκός δεν δίνει σημασία στο τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση στην Ελλάδα για την κατάσταση στην Ουκρανία, ενώ σε σχέση με τη Β. Μακεδονία όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση ήταν προτεραιότητα του ΝΑΤΟ να τελειώνουμε γρήγορα γρήγορα με το όνομα και τις βλακείες για να μπει στο ΝΑΤΟ; Δεν ξέρω κιόλας, λέω εγώ τώρα.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα