Όσοι τον ψηφίσουν είναι άξιοι της μοίρας τους.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 17 Απρ 2022, 12:21Διάβαζα τις προάλλες σε κάποιο από τα μητσοτακικά ΜΜΕ πως ο Καμπουράκης θα κατέβει μάλλον υποψήφιος στα Χανιά με τη ΝΔKauldron έγραψε: 17 Απρ 2022, 12:03Ο βλάκας ο Καμπουράκης δε μας λέει πού θα τα βρεί τα 5000 για να τα δώσει σε κάθε ΑΦΜ.
Μετά τη φαεινή ιδέα του για τις εκλογές, τώρα έβγαλε καινούργια εξυπνάδα.
Ας πάει να κάνει και την τέταρτη δόση τώρα σαν καλό παιδί, και να μη γκρινιάζει.
στις επόμενες εκλογές, οπότε αν ισχύει το εν λόγω δημοσίευμα εξηγούνται και τα άρθρα του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψήφιζα 50 χρόνια ΝΔ και φτύνω στον εαυτό μου
Re: Ψήφιζα 50 χρόνια ΝΔ και φτύνω στον εαυτό μου
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ποιός αμφισβητεί την λαικότητα της ΝΔ ;πατησιωτης έγραψε: 17 Απρ 2022, 12:07
Μετάφραση λοιπόν της διαμαρτυρίας - επειδη έχω χωράφια κάποιας αξίας η κυβέρνηση δεν μου δίνει πασχαλιάτικο επίδομα 200 ευρώ όπως δίνει σε αυτούς που δεν έχουν χωράφια και άρα δεν είναι λαικό κόμμα αλλά του κεφαλαίου.Καλό Πάσχα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
- Otto Weininger
Δεν υπάρχει λαϊκότητα. Και 1000 ευρώ κατώτατο μισθό να δώσεις, σε 5 χρόνια θα διαδηλώνουν για τον χαμηλό μισθό και ένας νέος Τσίπρας (ή και ο ίδιος) θα τάζει 1500.Μπίστης έγραψε: 17 Απρ 2022, 12:25Ποιός αμφισβητεί την λαικότητα της ΝΔ ;πατησιωτης έγραψε: 17 Απρ 2022, 12:07
Μετάφραση λοιπόν της διαμαρτυρίας - επειδη έχω χωράφια κάποιας αξίας η κυβέρνηση δεν μου δίνει πασχαλιάτικο επίδομα 200 ευρώ όπως δίνει σε αυτούς που δεν έχουν χωράφια και άρα δεν είναι λαικό κόμμα αλλά του κεφαλαίου.Καλό Πάσχα.
![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Ο μη λαϊκισμός ποιος είναι;Otto Weininger έγραψε: 17 Απρ 2022, 12:47Δεν υπάρχει λαϊκότητα. Και 1000 ευρώ κατώτατο μισθό να δώσεις, σε 5 χρόνια θα διαδηλώνουν για τον χαμηλό μισθό και ένας νέος Τσίπρας (ή και ο ίδιος) θα τάζει 1500.Μπίστης έγραψε: 17 Απρ 2022, 12:25Ποιός αμφισβητεί την λαικότητα της ΝΔ ;πατησιωτης έγραψε: 17 Απρ 2022, 12:07
![]()
600 ευρώ μισθός, 800 λογαριασμοί;
Θα διαφωνήσω. Αυτή είναι η νοοτροπία των early 2000s που διαδηλώνανε για τέτοιους λόγους. Μετά τα μνημόνια, πολύ αμφιβάλλω ότι ο κόσμος δεν έχει πάρει το μάθημά του (στην προκειμένη περίπτωση: Να εκτιμήσει τα 1000 ευρώ).Otto Weininger έγραψε: 17 Απρ 2022, 12:47
Δεν υπάρχει λαϊκότητα. Και 1000 ευρώ κατώτατο μισθό να δώσεις, σε 5 χρόνια θα διαδηλώνουν για τον χαμηλό μισθό και ένας νέος Τσίπρας (ή και ο ίδιος) θα τάζει 1500.
Εκεί που συμφωνώ είναι ότι η αντιπολίτευση θα τάζει 1500.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Toν επομενο χρονο θα βγει και θα λεει "Ειμαι αγρότης 74 ετών και φτυνω τον εαυτο μου γιατι ψηφισα ΣΥΡΙΖΑ".
Βασικα οτι και να ψηφισεις στην Ελλάδα θα φτυνεις τον εαυτο σου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Καλά ρε μπάρμπα...50 χρόνια σου πήρε να καταλάβεις ποιους εκπροσωπεί η ΝΔ;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
George_V έγραψε: 17 Απρ 2022, 13:11 Toν επομενο χρονο θα βγει και θα λεει "Ειμαι αγρότης 74 ετών και φτυνω τον εαυτο μου γιατι ψηφισα ΣΥΡΙΖΑ".
Όχι όσοι ρίχνουμε ψήφο εκτόνωσης, αντιμεταπολιτευτική
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
talaipwros
ο μοναδικος λογος να φτυνεις τον εαυτο σου αν ψηφιζεις ΝΔ, ειναι για να μην τον ματιασεις
talaipwros έγραψε: 17 Απρ 2022, 13:17 ο μοναδικος λογος να φτυνεις τον εαυτο σου αν ψηφιζεις ΝΔ, ειναι για να μην τον ματιασεις
Ο ΣΕ σε έστειλε την ατάκα ;
Που είναι το αγόρι μας ;
Στα Χανιά ;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Τώρα επειδή καταντούν οι κουβέντες καφενείου "όλοι ίδιοι είναι" "τα λαμόγια έτσι μας κατάντησαν" κλπ....George_V έγραψε: 17 Απρ 2022, 13:11 Toν επομενο χρονο θα βγει και θα λεει "Ειμαι αγρότης 74 ετών και φτυνω τον εαυτο μου γιατι ψηφισα ΣΥΡΙΖΑ".
Προφανώς και στη μεγάλη εικόνα τα περιθώρια ελιγμών είναι λίγα, αν δεν κάνεις ρήξη και ηρωική έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ.
Σε αυτό το πλαίσιο είναι όμως ξεκάθαρο πως ο ΣΥΡΙΖΑ ευνόησε τα κατώτερα στρώματα , ενώ η ΝΔ ημέτερους και μεγάλους. Βλέπε τους 4 ολιγαρχες του ρευματος που έβγαλαν εκατομμύρια, τα γολδεν μποιζ της ΔεΗ και τους παρατρεχαμενους της.
Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ευνόησε τα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα όμως του στοίχισε , καθώς τιμωρήθηκε από την πάλαι ποτέ μεσαία τάξη που φορτώθηκε τα βάρη.
Η ΝΔ καταφέρνει να συγκρατήσει ποσοστά με τρεις τρόπους. Με τα λεφτοδεντρα του κορωνοιου, τα εθνικα παραμυθια(μακεδονιαμας προεκλογικά ,ραφαλ μετεκλογικά) και με τον απόλυτο έλεγχο των ΜΜΕ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Θα δουλέψει σεζόν στο μουσείο. Πρεην Τρεην.Μπίστης έγραψε: 17 Απρ 2022, 13:19talaipwros έγραψε: 17 Απρ 2022, 13:17 ο μοναδικος λογος να φτυνεις τον εαυτο σου αν ψηφιζεις ΝΔ, ειναι για να μην τον ματιασεις![]()
Ο ΣΕ σε έστειλε την ατάκα ;
Που είναι το αγόρι μας ;
Στα Χανιά ;
Επ' ευκαιρία, ένα άρθρο του 2016.
Αργούν τα αντίβαρα του ΕΚΑΣ
https://www.tanea.gr/2016/08/18/economy ... -toy-ekas/
Αργούν τα αντίβαρα του ΕΚΑΣ
https://www.tanea.gr/2016/08/18/economy ... -toy-ekas/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
To θέμα είναι οτι η κάθε κυβέρνηση πλην ελαχίστων εξαιρέσεων πάει με ένα αφήγημα στις εκλογές. Ο Σύριζα πήγε με το οτι έβγαλε την ελλάδα τύποις από τα μνημόνια σύναψε τη Συμφωνία των Πρεσπών που έλυσε ένα θέμα ετών, ενώ το 2017-2019 έδωσε και κοινωνικές παροχές στα φτωχά στρώματα. Η κυβέρνηση Κούλη με ποιο αφήγημα θα πάει? Με τα λεφτά που έδωσε στα κανάλια λόγω της λίστας Πέτσα. Με την πρωτιά στην Ευρώπη σε νεκρούς λόγω κόβιντ? Με το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη? Με τα επιτόκια δανεισμού πάλι να ανεβαίνουν? Με τον πληθωρισμό στα ύψη? Και επειδή ξέρουν οτι δεν μπορούν να πάνε με αυτά πάνε με διχαστικά Ευρωπέοι με πουτινάκια, πρόοδος με συντήρηση (lol) και στο τέλος λένε ε και τι θέλετε να ξαναβγεί ο Σύριζα. Οσα μμπ και να ελέγχεις η πραγματικότητα δεν κρύβεται και η κατραπακιά θα έρθει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 2133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ελ_ρία
-
- 15 Απαντήσεις