!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατι η Κινα ειναι ετη φωτος μπροστα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Δημοκράτης

Re: Γιατι η Κινα ειναι ετη φωτος μπροστα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

ST48410 έγραψε: 16 Απρ 2022, 15:57
Δημοκράτης έγραψε: 16 Απρ 2022, 15:46
ST48410 έγραψε: 16 Απρ 2022, 15:01

Δεν θα ήταν απαραίτητο. Δεν έγινε στην Κίνα κάτι τέτοιο. Ας κόψουμε τις υπερβολές και να συζητήσουμε σοβαρά. Κατά διαστήματα είχες αποκλεισμό διαφορετικών περιοχών. Και δεν έχεις εδώ την πυκνότητα πληθυσμού που έχεις εκεί.
Αν για παράδειγμα μιλήσεις με νησιώτη από μικρό νησάκι πιθανόν να μην αισθάνθηκαν καμία αλλαγή στη ζωή τους με εξαίρεση ίσως αυτούς που έπρεπε να πάρουν κάποια μέτρα στις επιχειρήσεις τους.

Θα μπορούσες με πολύ μικρότερα αυστηρά διαστήματα και σοβαρό έλεγχο τουριστών να έχεις περιορίσει τους θανάτους σε μερικές εκατοντάδες ή έστω λίγες χιλιάδες. Τώρα σπάμε τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο και ξεπερνάμε χώρες στις οποίες έγινε σφαγή τον πρώτο χρόνο. Αλλά κάτι τέτοιο απαιτεί προγραμματισμό, οργάνωση, και άλλα πράγματα τα οποία δεν μας αρέσουν καθόλου και στα οποία δεν είμαστε καλοί. Ούτε έχουμε το πολιτικό προσωπικό με το ανάλογο θάρρος.
Οκ θα κλείνουμε την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και τη Πάτρα κάθε 6μηνο. Οι νησιώτες είναι κωλοφαρδοι την γλίτωσαν
Νομίζω ότι διάβασες λίγο απρόσεκτα τι έγραψα. Δεν θα ήμουν πάντως αντίθετος σε τοπικούς αυστηρούς αποκλεισμούς 2-3 εβδομάδων 1-2 φορές το χρόνο αν αυτό σήμαινε ότι το υπόλοιπο διάστημα λειτουργούσε η οικονομία και οι ρυθμοί ζωής ομαλότερα.
Ευτυχώς που το διευκρινήσεις γιατί σε παρεξηγήσαμε. Νομίζαμε ότι ήσουν κάποιο φασιστακι που θέλεις να κάνεις τις μαλακιες της Κίνας κι εδώ
Oh wait :lol:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Υπέπεσε σε wrongthink το φασιστάκι. Να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Απαράδεκτες τέτοιες απόψεις σε Δυτικό έδαφος.
Δεν γίνεται να κάνει η κοινωνία αυτό που της επιβάλλει η ηθική της και οι ανάγκες της.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

πατησιωτης έγραψε: 16 Απρ 2022, 12:48
Fluffy έγραψε: 16 Απρ 2022, 12:30
panos291 έγραψε: 16 Απρ 2022, 12:04
Εγω τουλάχιστον τους ζηλευω πολυ. Υπαρχει ωραιότερο πραγμα απο το να εισαι κλεισμενος σπιτι με 2 πιατα ρυζι, και να βλεπεις τον σκυλο-ρομποτ να περναει φωνάζοντας να μεινεις μεσα?
όχι στη σκλαβία, ναι στο φερετρο

https://eleftherostypos.gr/diethni/sagk ... antinieroi

Η Δημοτική Επιτροπή Υγείας της Σαγκάης έχει αναφέρει περισσότερα από 250.000 κρούσματα έως τις 13 Απριλίου, από την έναρξη της έξαρσης την 1η Μαρτίου. Ομως, δεν έχουν καταγραφεί θάνατοι και η Επιτροπή ισχυρίζεται ότι μόνο ένας ασθενής χρειάστηκε θεραπευτική αγωγή, καθώς «οι περισσότερες από τις περιπτώσεις είναι ήπιες ή ασυμπτωματικές».

250.000 κρούσματα ,μηδέν θάνατοι,ο σοσιαλισμός όντως δημιουργεί ένα νέο τύπο ανθρώπου. :102:
εχτισαν νοσοκομεία, δεν πετσόκοψαν τον προυπολογισμό της υγείας. Η διαβίωση δεν είναι αγελαίο βιολογικό φαινόμενο, είναι κοινωνικό.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ST48410 έγραψε: 16 Απρ 2022, 14:38
sharp έγραψε: 16 Απρ 2022, 12:54 Πρέπει να δω το βίντεο; Η φωτογραφία αρκεί για να δω τι παράδεισος είναι να ζεις εκεί μέσα. Δεν έχεις παρά να διαλέξεις όροφο. Μπρρρρ :o
Μεγάλη κουβέντα αν και δεν θα σου αλλάξω την γνώμη έτσι εύκολα. Επειδή κάποια φάση της ζωής μου τέθηκε ως ενδεχόμενο το να μείνω εκεί θα σου πω ότι υπάρχουν άλλα πράγματα που θα πρέπει να συνεκτιμήσεις σχετικά με εργασία και οικογένεια. Κίνα επίσης δεν είναι μόνο η Σανγκάη.
Η Σαγκάη υποτίθεται ότι είναι από τις καλύτερες πόλεις για να ζει κανείς.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Απρ 2022, 16:08 Υπέπεσε σε wrongthink το φασιστάκι. Να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Απαράδεκτες τέτοιες απόψεις σε Δυτικό έδαφος.
Δεν γίνεται να κάνει η κοινωνία αυτό που της επιβάλλει η ηθική της και οι ανάγκες της.
Προτείνω κατ' οίκον περιορισμόν επ' αόριστον. Έχεις κανένα παράδειγμα για να παίρνουμε ιδέες;

https://en.wikipedia.org/wiki/Liu_Xia_(poet)
Although Liu Xia is not generally seen as a social activist in her own right, unlike her late husband, and has never been accused or convicted of any crime, she has endured house arrest without charges and subject to 24-hour surveillance since 2010, in contravention of Article 39 of the 1982 Constitution of China, which states that "the freedom of movement of any law-abiding Chinese citizen shall not be infringed", as well as Article 252 of the Criminal Prosecution Ordinance, which states that "any act of violating the freedom of communication of any law-abiding Chinese citizen is strictly prohibited".[20] She is denied access to a phone or a computer.
Δημοκράτης

ST48410 έγραψε: 16 Απρ 2022, 15:58 Εδώ μια πιο ψύχραιμη και επίσημη παρουσίαση της κατάστασης από τον Έλληνα πρόξενο. Επιβεβαιώνεται το 90% ποσοστό εμβολιασμού. Υποθέτω ότι πρακτικά αυτό σημαίνει όλοι πλην ίσως βρεφών ή ατόμων με ειδική κατάσταση υγείας που να μην επιδέχονται εμβολιασμό.

ή ψύχραιμη τοποθέτηση είναι ότι είχαν 300000 κρούσματα και 0 θανάτους ή ότι δεν τρέχει τίποτα που αν είσαι θετικός σε πάνε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης; :lol: :lol:
Ρε θέλετε και τα λέτε;
Δημοκράτης

Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Απρ 2022, 16:08 Υπέπεσε σε wrongthink το φασιστάκι. Να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Απαράδεκτες τέτοιες απόψεις σε Δυτικό έδαφος.
οι απόψεις κομμουνιστή είναι απαράδεκτες αλλά έχετε δικαίωμα και να τις έχετε και να τις λέτε. Δεν είμαστε κίνα εδώ
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Απρ 2022, 19:03
Μπρο, εγώ είμαι Έλληνας. Έχω πράγματι καμία 30αρια χιλιάδες νεκρούς, με μ.ο. ηλικίας τα 79 έτη. Δηλαδή μερικά χρονάκια γηραιότερους από το προσδόκιμο ζωής του Κινέζου ετσι κ αλλιώς. Δηλαδή θα μου πεις τι, ότι πεθαίνει κόσμος σε μια ηλικία που οι Κινέζοι έτσι κ αλλιώς δε φτάνουν. :102:
Η Κίνα είναι αχανής και έχει τεράστιο πληθυσμό.
Η Σαγκάη που έχει μόνη της 2,5 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό από την Ελλάδα, έχει προσδόκιμο τα 84.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Highlander έγραψε: 16 Απρ 2022, 18:24
Μπρο, εγώ είμαι Έλληνας. Έχω πράγματι καμία 30αρια χιλιάδες νεκρούς, με μ.ο. ηλικίας τα 79 έτη. Δηλαδή μερικά χρονάκια γηραιότερους από το προσδόκιμο ζωής του Κινέζου ετσι κ αλλιώς. Δηλαδή θα μου πεις τι, ότι πεθαίνει κόσμος σε μια ηλικία που οι Κινέζοι έτσι κ αλλιώς δε φτάνουν. :102:
Η Σαγκάη έχει προσδόκιμο τα 84.
Και η Ικαρία τα 90, αφού πάει κ με περιοχές
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

POINT BEING: GREEK CHAD DICK >>> CHINK DICKLET

Τους κατουραμε παντού τους Κινέζους. Οπότε θα τους κριτικαρουμε όσο γουστάρουμε.

Πού είμαστε καλυτεροι;

1. Έχουμε περισσότερα λεφτά per capita
2. Ζούμε περισσότερα και καλύτερα χρόνια
3. Έχουμε πιο καθαρή ατμόσφαιρα και θάλασσες
4. Έχουμε μεγαλύτερη ψωλη (πολύ βασικό)
5. Είμαστε πιο όμορφοι
6. Είμαστε 100 χρόνια μπροστά σε δικαιώματα, δημοκρατία κτλ

Πού είναι οι Κινέζοι καλύτεροι;

1. Φτιάχνουν καλύτερους κινεζοιους
2. Είναι πιο έξυπνοι (γιατί είμαι αντικειμενικος)

Για τι είναι οι Έλληνες γνωστοι:

Δημοκρατία, greek lovers, Santorini, γενέτειρα του δυτικού πολιτισμού

Για τι είναι οι Κινέζοι γνωστοι:

Κινεζοιος, απολυταρχια, "cheap and made in China", χλεπες στα πεζοδρόμια

FIGHT ME
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Απρ 2022, 22:14 POINT BEING: GREEK CHAD DICK >>> CHINK DICKLET

Τους κατουραμε παντού τους Κινέζους. Οπότε θα τους κριτικαρουμε όσο γουστάρουμε.

Πού είμαστε καλυτεροι;

5. Είμαστε πιο όμορφοι

FIGHT ME
Τι νέα από Σαγκάη;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Απρ 2022, 22:14 POINT BEING: GREEK CHAD DICK >>> CHINK DICKLET

Πού είμαστε καλυτεροι;

5. Είμαστε πιο όμορφοι

FIGHT ME

Aν συγκρινουμε Ελλάδα με Σανγκάι μας περναν και σε ΑΕΠ κατα κεφαλην και σε προσδόκιμο ζωής. Επίσης έβλεπα αυτές τις μέρες πλάνα από τους δρόμους της Σανγκάι. Όλα παντακάθαρα, καθόλου γράφιτη ή σκουπίδια. Τάξη και αλφαδιά. Σε αντίθεση με την Αθήνα που μοιάζει με χωματερή.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Απρ 2022, 22:01
Η Σαγκάη έχει 26 εκατομμύρια πληθυσμό, άρα είναι συγκρισιμη με την Ελλάδα, όχι με την Ικαρία. Άσε που στην Ικαρία είναι κουμουνια :003:
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

mao mao έγραψε: 16 Απρ 2022, 22:56

Πού είμαστε καλυτεροι;

5. Είμαστε πιο όμορφοι

FIGHT ME

Aν συγκρινουμε Ελλάδα με Σανγκάι
Να συγκρίνουμε Κίνα με Εκάλη λέω εγώ
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Highlander έγραψε: 16 Απρ 2022, 22:56
EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Απρ 2022, 22:01

Η Σαγκάη έχει 26 εκατομμύρια πληθυσμό, άρα είναι συγκρισιμη με την Ελλάδα, όχι με την Ικαρία. Άσε που στην Ικαρία είναι κουμουνια :003:
Μια πόλη που σε βολεύει για την ανθελληνική σου παράνοια είναι συγκρίσιμη με την Ελλάδα; ενδιαφέρουσα οπτική, αλλά εδώ συγκρίνουμε χώρες. Η Ελλάδα είναι καλύτερη χώρα από την Κίνα. Όσο κ να πηζετε οι αριστεροι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”