Ούτε που φαντάζομαι τι νέο σενάριο έχει φτιάξει το άδειο κεφάλι σουΖενίθεδρος έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:15Τελικά δεν σου έδωσε προίκα ο Ρωσοπόντιος; Τέτοιο παλικάρι!Δημοκράτης έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:12Το μόνο που ξαναείδα είναι ότι είσαι τέρμα καθυσταραςΖενίθεδρος έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:10
Είδες γιδάτε, πως άμα ζορίσεις λίγο το ροζ μυαλουδάκι σου, καταφέρνεις να γράψεις δύο σειρές χωρίς να σοδομίσεις την Ελληνική;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βούλιαξε το Μόσκβα ...
-
Δημοκράτης
Re: Βούλιαξε το Μόσκβα ...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Άδειο, ξεάδειο, θυμάμαι και την τελευταία μαλακία που έχετε γράψει οι περισσότεροι εδώ μέσα. Είδες τι ωραίο πράγμα να έχεις γερή μνήμη και να την έχεις κάψει στους μπάφους;Δημοκράτης έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:17Ούτε που φαντάζομαι τι νέο σενάριο έχει φτιάξει το άδειο κεφάλι σου![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Δημοκράτης
Και τι έγραψα εδώ μέσα φίλε ψεκασμενε ; γιατί να έγραψα ότι έχω πεθερός ρωσσοποντιο ή ότι περιμένω προίκα δεν παίζειΖενίθεδρος έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:19Άδειο, ξεάδειο, θυμάμαι και την τελευταία μαλακία που έχετε γράψει οι περισσότεροι εδώ μέσα. Είδες τι ωραίο πράγμα να έχεις γερή μνήμη και να την έχεις κάψει στους μπάφους;Δημοκράτης έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:17Ούτε που φαντάζομαι τι νέο σενάριο έχει φτιάξει το άδειο κεφάλι σου![]()
Τώρα για τους μπαφους, μη παίρνεις και όρκο
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ευτυχώς για σένα, δεν υπάρχει το παλιό φόρουμ, γιδάτε. Η αλητεία έχει τα όρια της...Δημοκράτης έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:23Και τι έγραψα εδώ μέσα φίλε ψεκασμενε ; γιατί να έγραψα ότι έχω πεθερός ρωσσοποντιο ή ότι περιμένω προίκα δεν παίζειΖενίθεδρος έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:19Άδειο, ξεάδειο, θυμάμαι και την τελευταία μαλακία που έχετε γράψει οι περισσότεροι εδώ μέσα. Είδες τι ωραίο πράγμα να έχεις γερή μνήμη και να την έχεις κάψει στους μπάφους;Δημοκράτης έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:17
Ούτε που φαντάζομαι τι νέο σενάριο έχει φτιάξει το άδειο κεφάλι σου![]()
Τώρα για τους μπαφους, μη παίρνεις και όρκο
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Δημοκράτης
Δεν έγραφα στο παλιό φόρουμ ηλιθιε και δεν είμαι παντρεμένος. Και να ήμουν δηλαδή δεν θα ζητούσα προίκα. Μη κρίνεις εξ ιδίωνΖενίθεδρος έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:30Ευτυχώς για σένα, δεν υπάρχει το παλιό φόρουμ, γιδάτε. Η αλητεία έχει τα όρια της...Δημοκράτης έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:23Και τι έγραψα εδώ μέσα φίλε ψεκασμενε ; γιατί να έγραψα ότι έχω πεθερός ρωσσοποντιο ή ότι περιμένω προίκα δεν παίζειΖενίθεδρος έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:19
Άδειο, ξεάδειο, θυμάμαι και την τελευταία μαλακία που έχετε γράψει οι περισσότεροι εδώ μέσα. Είδες τι ωραίο πράγμα να έχεις γερή μνήμη και να την έχεις κάψει στους μπάφους;
Τώρα για τους μπαφους, μη παίρνεις και όρκο![]()
Δεν υποστηρίζω Πούτιν ψεκασμένε μουJohn Brown Gun Club έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:14αν δεν ησουν κλινικα ηλιθιος, δεν θα υποστηριζες Πουτιν.nyxtovios έγραψε: 16 Απρ 2022, 20:54Αρθρογραφία pro news στα αγγλικά. Κάποτε πρέπει να σταματήσουμε να παίρνουμε τοις μετρητοίς ότι γράφει ο καθένας στο ίντερνετ.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Απρ 2022, 20:45
https://www.businessinsider.com/russia- ... off-2018-3
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Προσωπική επίθεση με το καλημέρα, πέταγμα σαν την πουτσα του λαγού επί παντός επιστητού, ανορθογραφία, κομμουνιστοφαγία. ...If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a gidat.Δημοκράτης έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:31Δεν έγραφα στο παλιό φόρουμ ηλιθιε και δεν είμαι παντρεμένος. Και να ήμουν δηλαδή δεν θα ζητούσα προίκα. Μη κρίνεις εξ ιδίωνΖενίθεδρος έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:30Ευτυχώς για σένα, δεν υπάρχει το παλιό φόρουμ, γιδάτε. Η αλητεία έχει τα όρια της...Δημοκράτης έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:23
Και τι έγραψα εδώ μέσα φίλε ψεκασμενε ; γιατί να έγραψα ότι έχω πεθερός ρωσσοποντιο ή ότι περιμένω προίκα δεν παίζει
Τώρα για τους μπαφους, μη παίρνεις και όρκο![]()
☦𓀢
☦𓀢
-
Δημοκράτης
Κοίτα είσαι τόσο ηλιθιος που πιστεύεις ότι οι ΗΠΑ σχεδίασαν πυρινικο ολοκαύτωμα,δεν με εντυπωσιάζει που φτιάχνεις κι άλλα σενάρια. Πίστευε ότι παπαρια κατεβάζει η άδεια κεφάλα σουΖενίθεδρος έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:40Προσωπική επίθεση με το καλημέρα, πέταγμα σαν την πουτσα του λαγού επί παντός επιστητού, ανορθογραφία, κομμουνιστοφαγία. ...If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a gidat.Δημοκράτης έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:31Δεν έγραφα στο παλιό φόρουμ ηλιθιε και δεν είμαι παντρεμένος. Και να ήμουν δηλαδή δεν θα ζητούσα προίκα. Μη κρίνεις εξ ιδίωνΖενίθεδρος έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:30
Ευτυχώς για σένα, δεν υπάρχει το παλιό φόρουμ, γιδάτε. Η αλητεία έχει τα όρια της...![]()
Να βομβαρδιστεί άμεσα η καταιγίδα!John Brown Gun Club έγραψε: 16 Απρ 2022, 20:42-Το Μοσκβα ειναι αθικτο
-Ενταξει μια φωτιτσα αναψε μονο αλλα τωρα ειναι ενταξει
-Δηλαδη εγινε ενα ατυχηματακι απο μια εκρηξη αλλα σιγα, το επισκευαζουμε
-Τελικα το πλοιο βυθιστηκε λογω της καταιγιδας.
-ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 16 Απρ 2022, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αντίθετα με σένα, μπορώ και τεκμηριώνω ό,τι υποστηρίζω, δυσλεκτικέ τρόφιμε.Δημοκράτης έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:44Κοίτα είσαι τόσο ηλιθιος που πιστεύεις ότι οι ΗΠΑ σχεδίασαν πυρινικο ολοκαύτωμα,δεν με εντυπωσιάζει που φτιάχνεις κι άλλα σενάρια. Πίστευε ότι παπαρια κατεβάζει η άδεια κεφάλα σουΖενίθεδρος έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:40Προσωπική επίθεση με το καλημέρα, πέταγμα σαν την πουτσα του λαγού επί παντός επιστητού, ανορθογραφία, κομμουνιστοφαγία. ...If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a gidat.Δημοκράτης έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:31
Δεν έγραφα στο παλιό φόρουμ ηλιθιε και δεν είμαι παντρεμένος. Και να ήμουν δηλαδή δεν θα ζητούσα προίκα. Μη κρίνεις εξ ιδίων![]()
☦𓀢
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: 16 Απρ 2022, 22:00Αντίθετα με σένα, μπορώ και τεκμηριώνω ό,τι υποστηρίζω, δυσλεκτικέ τρόφιμε.Δημοκράτης έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:44Κοίτα είσαι τόσο ηλιθιος που πιστεύεις ότι οι ΗΠΑ σχεδίασαν πυρινικο ολοκαύτωμα,δεν με εντυπωσιάζει που φτιάχνεις κι άλλα σενάρια. Πίστευε ότι παπαρια κατεβάζει η άδεια κεφάλα σουΖενίθεδρος έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:40
Προσωπική επίθεση με το καλημέρα, πέταγμα σαν την πουτσα του λαγού επί παντός επιστητού, ανορθογραφία, κομμουνιστοφαγία. ...If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a gidat.![]()
Αλιμονο.nyxtovios έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:37Δεν υποστηρίζω Πούτιν ψεκασμένε μουJohn Brown Gun Club έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:14αν δεν ησουν κλινικα ηλιθιος, δεν θα υποστηριζες Πουτιν.nyxtovios έγραψε: 16 Απρ 2022, 20:54
Αρθρογραφία pro news στα αγγλικά. Κάποτε πρέπει να σταματήσουμε να παίρνουμε τοις μετρητοίς ότι γράφει ο καθένας στο ίντερνετ.
-
Δημοκράτης
True storyΖενίθεδρος έγραψε: 16 Απρ 2022, 22:00Αντίθετα με σένα, μπορώ και τεκμηριώνω ό,τι υποστηρίζω, δυσλεκτικέ τρόφιμε.Δημοκράτης έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:44Κοίτα είσαι τόσο ηλιθιος που πιστεύεις ότι οι ΗΠΑ σχεδίασαν πυρινικο ολοκαύτωμα,δεν με εντυπωσιάζει που φτιάχνεις κι άλλα σενάρια. Πίστευε ότι παπαρια κατεβάζει η άδεια κεφάλα σουΖενίθεδρος έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:40
Προσωπική επίθεση με το καλημέρα, πέταγμα σαν την πουτσα του λαγού επί παντός επιστητού, ανορθογραφία, κομμουνιστοφαγία. ...If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a gidat.![]()
-
Δημοκράτης
Οι αμερικανοι ελέγχουν τον καιρό, το έχουν δείξει στο αξιόπιστο ντοκιμαντερ red alertChainis έγραψε: 16 Απρ 2022, 21:54Να βομβαρδιστεί άμεσα η καταιγίδα!John Brown Gun Club έγραψε: 16 Απρ 2022, 20:42-Το Μοσκβα ειναι αθικτο
-Ενταξει μια φωτιτσα αναψε μονο αλλα τωρα ειναι ενταξει
-Δηλαδη εγινε ενα ατυχηματακι απο μια εκρηξη αλλα σιγα, το επισκευαζουμε
-Τελικα το πλοιο βυθιστηκε λογω της καταιγιδας.
-ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ![]()