!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεξ και κομπανία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ψωνάρα τιντερού
Re: Σεξ και κομπανία
σουργελοπαρέλαση
Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
Γουντυ, πρέπει να ψάξεις την έννοια του wingman , δεν περιστρέφονται όλα γύρω μας, μπορεί να χρειαστεί να απασχολείς την φίλη της μέχρι η άλλη να δείξει στον φίλο σου ότι θέλει να γαμηθει σήμερα μαζί του αλλά δεν είναι και ευκολη
- wooded glade
Είσαι στη Σαντορίνη ;Naida έγραψε: 16 Απρ 2022, 01:21Στη Σαντορίνη.
Τι έπαιξε και σας κάνανε μπαν από όλα τα social media ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Τον γουντυ τον θέλω σε μια μασαμπου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όχι, αλλά άμα είναι να πάω.wooded glade έγραψε: 16 Απρ 2022, 11:35Είσαι στη Σαντορίνη ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- wooded glade
Θα πάμε στο Saint Jean de Luz.Naida έγραψε: 16 Απρ 2022, 15:01Όχι, αλλά άμα είναι να πάω.wooded glade έγραψε: 16 Απρ 2022, 11:35Είσαι στη Σαντορίνη ;
Βεβαίως να πάμε αλλά θα πληρώσεις εσύ, εγώ δεν έχω λεφτά για εκεί.wooded glade έγραψε: 16 Απρ 2022, 15:05Θα πάμε στο Saint Jean de Luz.Naida έγραψε: 16 Απρ 2022, 15:01Όχι, αλλά άμα είναι να πάω.wooded glade έγραψε: 16 Απρ 2022, 11:35
Είσαι στη Σαντορίνη ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- wooded glade
Θα πούμε να γίνει ένα συνέδριο και θα πληρώσει η περιφέρεια.Naida έγραψε: 16 Απρ 2022, 15:08Βεβαίως να πάμε αλλά θα πληρώσεις εσύ, εγώ δεν έχω λεφτά για εκεί.
Να είναι Πελοποννήσου που είναι και μεγάλη.wooded glade έγραψε: 16 Απρ 2022, 15:10Θα πούμε να γίνει ένα συνέδριο και θα πληρώσει η περιφέρεια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ψωνάρα τιντερού
Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
γιατί δεν τους χύμαγες ρε ?
- NoMoreLice
Γιατί δεν έπαιζες σύστημα απομόνωση με τη μία που σε ενδιέφερε;wooded glade έγραψε: 15 Απρ 2022, 19:24 Μία άλλη διάστασις του σεξουαλικού σεξ, hitherto unexplored, είναι και η εξής:
Ας πούμε ότι βγαίνουμε παρέα εγώ και εκ του πχόρουμ ο συντονιστής vatraxos και δύο ντάμες, η Ναϊντά έστω και η Γαλή.
Τέσσερεις δηλαδή συνολικά.
Αν ήμουν μόνο εγώ και η π.χ. Ναϊντά ξέρουμε τι θα γινόταν, αλλά στην τετράδα ;
Εγώ έχω ένα πρόβλημα να προχωρήσω σε μπαλαμουτέϊσιον σίτυ κάτω από τέτοιες συνθήκες.
Τελευταία με ένα φίλο πιάσαμε κουβέντα με κάτι Αγγλίδες αλλά εγώ το έπαιζα σοβαρός.
Δεν μπορούσα δηλαδή τι να έκανα ;
Ο άλλος μου είπε μετά "γιατί δεν τους χύμαγες ρε ;".
Πως το βλέπετε αυτό ; Είναι κάτι σύνηθες ή όχι ;
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα