Αν κρίνουν ότι δεν τους επηρεάζει τσεπικώς ή ότι τους συμφέρει έτσι θα γίνει.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 18 Σεπ 2018, 13:16 Οπότε, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσει την κρατικοποίησει της ΤτΕ, οι δανειστές θα πουν, "ζ' μπουτσα, μας"! Ή αν αποφασίσει να εθνικοποιήσει την Μότορ Όιλ θα πουν το ίδιο.
Έτσι είναι, αν έτσι νομίζεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς η Ελλάδα έγινε κομμουνιστική χώρα
- wooded glade
Re: Πώς η Ελλάδα έγινε κομμουνιστική χώρα
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ρε φίλε δεν έχει λίγα ο Σύριζα που μπορείς να του σούρεις
Αυτό δεν κολλάει ρε παιδί μου, πώς το λένε, βρες κάτι άλλο
Αυτό δεν κολλάει ρε παιδί μου, πώς το λένε, βρες κάτι άλλο
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- nik_killthemall
Αν μειώσεις τους φόρους με ισόποσες κρατικές περικοπές η τρόικα δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα ! Πρόβλημα έχουν οι κομματικοί στρατοί των υψηλότερα αμοιβόμενων δημόσιων υπαλλήλων καθώς και η αγωνιστική ηλικία των συνταξιούχων γήρατος κάτω των 60 ετών που λαμβάνουν την υψηλότερη κατά μέσο όρο σύνταξη !ΟΥΤΙΣ έγραψε: 18 Σεπ 2018, 13:03
Η Τρόικα τη γνώμη έχει γι' αυτό το 10-15%; Ο ΦΠΑ είναι κομμουνιστικός ή φιλελεύθερος φόρος; Ο ΕΝΦΙΑ;
Νομίζω πως ήμουν σαφής σε ότι είπα και δεν βλέπω αντίλογο. Φόρος από το πρώτο ευρώ 5-10%, ΦΠΑ 5-10% ακόμα και ΕΝΦΙΑ 20 λεπτά/τ.μ. είναι μια χαρά φιλελεύθεροι φόροι.
Αυτό που κάνει έναν φόρο κουμουνιστικό και όχι φιλελεύθερο δεν είναι η απαλλαγή από αυτόν, αλλά το μεγάλο ύψος του φόρου ! Και εννοείται και το αν όλα αυτά εφαρμόζονται σε πτωχευμένη χώρα.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Κάνεις λάθος, δεν θεωρώ με τίποτα τον σύριζα κομμουνιστικό κόμμα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 18 Σεπ 2018, 13:02ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Σεπ 2018, 12:54Ψευτοδίλημμα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 18 Σεπ 2018, 12:49 Ερώτηση για δυνατούς λύτες:
Η κατάργηση του αφορολόγητου, το οποίο ζητά μετ' επιτάσεως η Τρόικα εδώ και δέκα χρόνια, είναι κομμουνιστικό ή φιλελεύθερο μέτρο;
Στην ελεύθερη οικονομία υπάρχουν πολλές διαβαθμίσεις εσόδων, τόσο εντός όσο και εκτός των κρατικών φορέων. Στον κομμουνισμό, δεν ισχύει αυτό.
Υποστηρίζετε μια θέση. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κομμουνιστικό κόμμα και ως αποδείξεις προσκομίζετε την υψηλή φορολογία. Σας θέτω την σαφέστατη ερώτηση, αν η κατάργηση του αφορολόγητου, την οποία ζητούν επιμόνως οι δανειστές εδώ και δέκα χρόνια, είναι κομμουνιστικό μέτρο ή όχι. Περιμένω σαφή απάντηση, ήτοι, ναι είναι για τούτο και για εκείνο τον λόγο ή δεν είναι για εκείνο και για τούτον τον λόγο. Όχι δικολαβίστικες, κενές περιεχομένου και νοήματος απαντήσεις του τύπου: "Υπαρχουν πολλές διαβαθμίσεις εσόδων".
Κοινώς η απάντηση σου, εκτός το ότι δεν απαντά με σαφήνεια το ερώτημα μου, δεν σημαίνει και τίποτα.
Το ότι κάθε φορά που θυμούνται ή χαίρονται αρχίζουν να τραγουδάνε αντάρτικα, κουφοντινίζουν ή καμαρώνουν για την αξιοπιστία που κατέκτησε η χώρα από τους θεσμούς (με την ίδια ή διαφορετική σειρά) με παραπέμπει περισσότερο σε ένα κομμουνιστικό μπόλυγουντ με ερασιτέχνες χορευτές, παρά σε κάποια στοιχειωδώς συγκροτημένη ιδεολογία ή πρακτική.
Κατά τα άλλα, επιμένω στην άποψη μου για το ψευτοδίλημμα γιατί φαίνεται να σου διαφεύγει ότι αυτά που ζητάνε οι δανειστές είναι πάντα ανάλογα με αυτά που είναι διατειθεμένοι να δώσουν οι δικοί μας. Και αναφέρομαι σε όλα τα κυβερνητικά κόμματα της μνημονιακής περιόδου. Και για κάποιον μυστήριο
Και μέσα σ' αυτήν τη γενική παράνοια, που θεωρείται κοινή "λογική" αναφέρεσαι στις δικές μου δικολαβίστικες απαντήσεις;
Αν θέλεις στιβαρές απαντήσεις όπως αυτές που δίνουν οι συριζαίοι και η αντιπολίτευση στα πάνελ και στο τουίτερ, να βλέπεις περισσότερη τιβί. Κι εγώ τους γουστάρω αλλά ως θιάσο μπόλυγουντ -όπως ανέφερα- και όχι ως πολιτικούς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Στην Ουγγαρία οι σοσιαλδημοκράτες είχαν συμφωνήσει για άνοδο του φπα με ΔΝΤ και εε.
Με το που ψηφίζεται ο ορμπαν επειδή οι σ/δ διαλυθηκαν από τη λιτότητα όπως τα δικά μας τα πασοκια, τους λέει πως δε θέλω αύξηση φπα αλλά ένα ελάχιστο φόρο στις τράπεζες που θα αποδώσει το ίδιο.
Οι τροικανοι του λένε όχι. Δε θέλουμε. Ο ορμπαν λέει στα @@ μου. Οι τροικανοι λένε πως θα φύγουμε. Ο ορμπαν τους ξαναλέει στα @@ μου.
Εφαρμόζει τον φόρο στις τράπεζες, αποδιδει, και ετσι οι μαλακες της εε εκαναν ηρωα εκαναν φασιστομαλακα που ακομα και σημερα ψηφιζεται.
Αυτά για όσους λένε περί μιγματος. Χίλιες φορές έχουν πει οι δανειστές μας πως έχουμε χαμηλή φορολογική αποδοτικότητα, και γι αυτό βάζουν τους φόρους. Για να πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Δεν έχουν μόνο το εξυγιαντικο, τάχαμου, του φιλελε, έχουν και τον κυνισμό του αποικιοκρατη. Θα σε ξεζουμισω και στα @@ μου αν διαλυθεί ολόκληρη η χώρα. Και όταν δε βγαίνουν τα νούμερα , σου κάνω ένα κουρεματακι, και δώστου μετά πάλι τα ίδια. Εδώ και 8 χρόνια βλέπουμε το ίδιο έργο, κι εσείς λέτε τις ίδιες πίπες λες και είμαστε στο 2010.
Με το που ψηφίζεται ο ορμπαν επειδή οι σ/δ διαλυθηκαν από τη λιτότητα όπως τα δικά μας τα πασοκια, τους λέει πως δε θέλω αύξηση φπα αλλά ένα ελάχιστο φόρο στις τράπεζες που θα αποδώσει το ίδιο.
Οι τροικανοι του λένε όχι. Δε θέλουμε. Ο ορμπαν λέει στα @@ μου. Οι τροικανοι λένε πως θα φύγουμε. Ο ορμπαν τους ξαναλέει στα @@ μου.
Εφαρμόζει τον φόρο στις τράπεζες, αποδιδει, και ετσι οι μαλακες της εε εκαναν ηρωα εκαναν φασιστομαλακα που ακομα και σημερα ψηφιζεται.
Αυτά για όσους λένε περί μιγματος. Χίλιες φορές έχουν πει οι δανειστές μας πως έχουμε χαμηλή φορολογική αποδοτικότητα, και γι αυτό βάζουν τους φόρους. Για να πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Δεν έχουν μόνο το εξυγιαντικο, τάχαμου, του φιλελε, έχουν και τον κυνισμό του αποικιοκρατη. Θα σε ξεζουμισω και στα @@ μου αν διαλυθεί ολόκληρη η χώρα. Και όταν δε βγαίνουν τα νούμερα , σου κάνω ένα κουρεματακι, και δώστου μετά πάλι τα ίδια. Εδώ και 8 χρόνια βλέπουμε το ίδιο έργο, κι εσείς λέτε τις ίδιες πίπες λες και είμαστε στο 2010.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- ΜπλεΜπουμπυς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 20 Σεπ 2018, 16:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Όσο για τη βαρια φορολογία, ο σύριζα ήταν ενάντια , με αυτο το προγραμμα ψηφιστηκε, και γι αυτό απειλήθηκε πως θα φύγει από την εε. Δηλαδή το 15 ο σύριζα ήταν φιλελες και οι τροικανοι κομμούνα. Οι ηπα της δεκαετιας του 50 με τους υψηλους φορους ηταν επισης κομμουνιστικη μαλλον.Τρικυμια εν κρανιω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Αν εχει παρθει απο μια κομμουνιστικη κυβερνηση, που κυβερνα σε ενα ευρυτερο κομμουνιστικο πλαισιο και εχει σκοπο να το συμπεριλαβει στο πλανο, τοτε ειναι κομμουνιστικο μετρο. Εαν αντιστοιχα ειναι μια κυβερνηση φιλελευθερη κτλ τοτε ειναι φιλελευθερο. Το μετρο ειναι μετρο, δεν εχει απο μονο του ιδεολογικη ταυτοτητα αφου ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει λεπτομερες πλανο διακυβερνησης ενος μεταβατικου κομμουνιστικου κρατους σε τετοιον βαθμο, μπορει να εχει φορολογια, μπορει και να μην εχει, μπορει να εχει τα Χ κριτηρια φορολογησης και μπορει να εχει τα Ψ κριτηρια, μπορει να να μην εχει φορολογια τωρα, αλλα να εχει αργοτερα. Το ιδιο ισχυει και για ενα φιλελευθερο κρατος.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 18 Σεπ 2018, 12:49 Ερώτηση για δυνατούς λύτες:
Η κατάργηση του αφορολόγητου, το οποίο ζητά μετ' επιτάσεως η Τρόικα εδώ και δέκα χρόνια, είναι κομμουνιστικό ή φιλελεύθερο μέτρο;
Οποτε πρεπει να κανουμε την ερωτηση ως εξης. Το συγκεκριμενο μετρο ανοικει σε ενα φιλελευθερο πλαισιο διακυβερνησης η σε ενα κομμουνιστικο; Και η απαντηση ειναι οτι ασφαλεστατα ανοικει σε ενα φιλελευθερο πλαισιο.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ειδαμε και την ακροδεξια νουδουλα σου που εδιωξε τον Αντωναρο για τις δηλωσεις του αλλα ο ολη η ακροδεξια σαβουρα ειναι στην θεση της.Αίγαγρος έγραψε: 17 Σεπ 2018, 19:24 Ο Τσιπρας είναι όλος ο Συριζα. Κόμμα του ενός άντρα είναι. Εάν ο τσιπρας αποφασίσει να μετακινηθεί προς το κέντρο, όσοι δικοί του δεν τον ακολουθήσουν, απλά θα χαθούν.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Η Καθημερινη δεν ειναι η δωσιλογη φυλλαδα της Κατοχης που δημοσιευσε τις ευχαριστιες του Παπαδογκωνα προς τον Φυρερ?Ο γιος του Παπαδογκωνα δεν ειναι που εγινε πολιτευτης με την νουδουλα.Τελικα ολος ο καλος κοσμος χωραει στην δεξια πολυκατοικια δεν μπορεις να πεις.
Το πρόβλημα είναι "πώς θα γίνει η Ελλάδα φιλελεύθερο κράτος δυτικού τύπου".
Facta, non verba
- Highlander
50% πήρε και το ακόμη πιο ακροδεξιό Γιομπικ 20%.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 20 Σεπ 2018, 16:52 Μαζική διαδήλωση κατά του Όρμπαν στην Ουγγαρία: Ζητούν νέες εκλογές
- Highlander
Το 70% ψήφισε ΛΑΟΣ (Ορμπαν) και Χρυση Αυγη (Γιομπικ).
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF ... %82_(2018)
Προσπαθήστε κι εσείς περισσότερο.Highlander έγραψε: 20 Σεπ 2018, 18:02 Το 70% ψήφισε ΛΑΟΣ (Ορμπαν) και Χρυση Αυγη (Γιομπικ).
Με λίγους αντικατοπτρισμούς ακόμα, θα τη στηρίξετε τη ΧΑ όσο θέλετε.
Πάνος Σκουρλέτης
Φίλε μου, το σχόλιο σου είναι ολίγον άσχετο με το δικό μου αλλά δεν πειράζει. Όλα καλά θα πάνε, στο υπόσχομαι.plouf έγραψε: 20 Σεπ 2018, 17:29Ειδαμε και την ακροδεξια νουδουλα σου που εδιωξε τον Αντωναρο για τις δηλωσεις του αλλα ο ολη η ακροδεξια σαβουρα ειναι στην θεση της.Αίγαγρος έγραψε: 17 Σεπ 2018, 19:24 Ο Τσιπρας είναι όλος ο Συριζα. Κόμμα του ενός άντρα είναι. Εάν ο τσιπρας αποφασίσει να μετακινηθεί προς το κέντρο, όσοι δικοί του δεν τον ακολουθήσουν, απλά θα χαθούν.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση