!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατι η Κινα ειναι ετη φωτος μπροστα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Dwarven Blacksmith
Re: Γιατι η Κινα ειναι ετη φωτος μπροστα
Τι νόημα έχει να βγάζουν λογική αυτά που λες; Οκ, ας πρόσεχα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Eάν υπάρχουν πολλά επίπεδα,αυτό μπορεί να λειτουργήσει και αλλιώς.Κοίταξε τώρα,μεταξύ μας,ότι και εάν είναι η Όμικρον τριαντάρης εμβολιασμένος από αυτήν δεν πεθαίνει.Αντί λοιπόν να γίνεται ο χαμός αυτός εμβολίασέ τους όλους υποχρεωτικά - και μη μου πεις ότι αυτό το κράτος δεν μπορεί να επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμόDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2022, 15:18 Δεν ξέρω πως σου ήρθε αυτό, πραγματικά. Αμφιβάλλεις ότι υπάρχουν 3 επίπεδα ή όχι;
-
πατησιωτης
Στην Αγγλία που είναι το άλλο άκρο - της αγέλης- υπάρχουν γιατροί που λένε ότι για τα παιδιά και τους εφήβους δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και είναι καλύτερα να κολλήσουν και για το μέλλον της ζωής τους.Το απέρριψε ο Τζόνσον διότι όλοι οι πολιτικοί είναι κάλλιο γαιδουρόδενε παρά γαιδουρογύρευε αλλά δίνει ένα μέτρο των καταστάσεων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ για ποιο λόγο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2022, 15:00Καλά, τράβα τώρα να δεις αν έχει αρκετό σκατό το πασχαλινό κωλάντερο.Gherschaagk έγραψε: 15 Απρ 2022, 14:53Ξαναγράφω, αδιάφορο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2022, 14:43
Δηλαδή η κυβέρνηση προτιμάει να έχει καλά στατιστικά παρά ικανοποιημένους πολίτες.
Και σε ποιον θα δείξουν τα στατιστικά να τους πει μπράβο; Σε μένα;
Της πλάκας αφηγήματα. <koutsoumpas_autoi_eiste.mp4>
Το ότι αλυχτάνε τα βράδια σαν τς λύκοι όσο απόκοσμο κι αν είναι από τη μία, από την άλλη δείχνει τι μπουρδέλο κράτος είναι και πως κολυμπάνε στον βόθρο που δημιούργησαν. Να χέσω τον πολιτισμό και την μακραίωνη ιστορία τους. Θα μείνουν στην μνήμη όλων ως ο λαός που τρώει μέχρι και τα σκατά του και ευθύνεται για την πανδημία του 21ου αιώνα. 2 χρόνια απ' τη ζωή μας and counting. Δεν τους λυπάμαι ούτε στο ελάχιστο.
Αυτοί που τρώνε ότι μλκια περπατάει, ίπταται, σέρνεται, κολυμπάει να κυνηγήσουν τώρα τις κατσαρίδες και τα ποντίκια στους ουρανοξύστες της Σανγκάης να φάνε. Εδώ μέχρι και παγκολίνους κατεβάζουν χωρίς πρόβλημα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
πατησιωτης
Ο ιός εξελίσσεται προς το μεταδοτικότερο με σκοπό να μας κολλήσει όλους.
- Dwarven Blacksmith
Η εντύπωση που έχω αποκομίσει - δηλαδή το έχω δει γραμμένο ευθέως βασικά - είναι ότι οι Κινέζοι επιδημιολόγοι θεωρούν ότι τα εμβόλια πρέπει να είναι ένα μέρος μια συνολικής στρατηγικής, γιατί αποδείχθηκε κατ' αυτούς ότι δεν σταματάει ο ιός έτσι αφού τα εμβόλια επιτρέπουν τη μετάδοση. Επομένως συμπεραίνουν ότι το να τα ποντάρουν όλα μόνο στα εμβόλια (και στη φυσική ανοσία) είναι λάθος.πατησιωτης έγραψε: 15 Απρ 2022, 15:34Eάν υπάρχουν πολλά επίπεδα,αυτό μπορεί να λειτουργήσει και αλλιώς.Κοίταξε τώρα,μεταξύ μας,ότι και εάν είναι η Όμικρον τριαντάρης εμβολιασμένος από αυτήν δεν πεθαίνει.Αντί λοιπόν να γίνεται ο χαμός αυτός εμβολίασέ τους όλους υποχρεωτικά - και μη μου πεις ότι αυτό το κράτος δεν μπορεί να επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμόDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2022, 15:18 Δεν ξέρω πως σου ήρθε αυτό, πραγματικά. Αμφιβάλλεις ότι υπάρχουν 3 επίπεδα ή όχι;- και κλείσε μέσα μόνο τους μεγάλους.Δεν φαίνεται να έχει ληφθεί καθόλου υπ όψιν ότι η φυσική ανοσία μαζί με το εμβόλιο δημιουργεί διασταυρούμενη ανοσία.
Δεν θα διαφωνήσω στό ότι εύκολα θα τα έκαναν υποχρεωτικά αν ήθελαν. Δεν θέλουν, προφανώς πειδή θα έστελνε λάθος μήνυμα.
Αυτή είναι η κατάσταση τώρα. Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν θα υπάρξει στροφή αν η Όμικρον αποδειχθεί ανίκητη.
Έχουμε πολλούς λόγους για τους ψεκασμένους!!!!Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2022, 11:04 Λυσσατε επειδή μισείτε να ξέρετε ότι θυσιάσατε κόσμο χωρίς λόγο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2022, 15:55Η εντύπωση που έχω αποκομίσει - δηλαδή το έχω δει γραμμένο ευθέως βασικά - είναι ότι οι Κινέζοι επιδημιολόγοι θεωρούν ότι τα εμβόλια πρέπει να είναι ένα μέρος μια συνολικής στρατηγικής, γιατί αποδείχθηκε κατ' αυτούς ότι δεν σταματάει ο ιός έτσι αφού τα εμβόλια επιτρέπουν τη μετάδοση. Επομένως συμπεραίνουν ότι το να τα ποντάρουν όλα μόνο στα εμβόλια (και στη φυσική ανοσία) είναι λάθος.πατησιωτης έγραψε: 15 Απρ 2022, 15:34Eάν υπάρχουν πολλά επίπεδα,αυτό μπορεί να λειτουργήσει και αλλιώς.Κοίταξε τώρα,μεταξύ μας,ότι και εάν είναι η Όμικρον τριαντάρης εμβολιασμένος από αυτήν δεν πεθαίνει.Αντί λοιπόν να γίνεται ο χαμός αυτός εμβολίασέ τους όλους υποχρεωτικά - και μη μου πεις ότι αυτό το κράτος δεν μπορεί να επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμόDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2022, 15:18 Δεν ξέρω πως σου ήρθε αυτό, πραγματικά. Αμφιβάλλεις ότι υπάρχουν 3 επίπεδα ή όχι;- και κλείσε μέσα μόνο τους μεγάλους.Δεν φαίνεται να έχει ληφθεί καθόλου υπ όψιν ότι η φυσική ανοσία μαζί με το εμβόλιο δημιουργεί διασταυρούμενη ανοσία.
Δεν θα διαφωνήσω στό ότι εύκολα θα τα έκαναν υποχρεωτικά αν ήθελαν. Δεν θέλουν, προφανώς πειδή θα έστελνε λάθος μήνυμα.
Αυτή είναι η κατάσταση τώρα. Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν θα υπάρξει στροφή αν η Όμικρον αποδειχθεί ανίκητη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Bill Hicks
αυτό είναι ρίσκο/ποσοστό θανάτου εφόσον κολλήσεις, δλδ θνητότητα.Αρχέλαος έγραψε: 15 Απρ 2022, 13:27Σε 70+ η Ομικρον είναι 50% λιγότερο επικίνδυνη από την Δέλτα, ίσως και παραπάνω.Spoiler
https://www.ons.gov.uk/peoplepopulation ... cember2021
We also assessed if the difference in the risk of death involving COVID-19 between Omicron and Delta variants varied by age and sex. The risk of death varied by age, with those aged under 70 years (Aged 18-59 years: hazard ratio: 0.13, 95% confidence interval: 0.06 to 0.30; Aged 60-69 years: hazard ratio: 0.14, 95% confidence interval : 0.05 to 0.36) having a greater reduction in the risk of COVID-19 death with Omicron compared with Delta than individuals aged 70 years and over (hazard ratio: 0.45, 95% confidence interval: 0.16 to 1.24).
Αυτό επεξηγεί ότι η ηπιότητα του ιού δεν είναι μία απλή υπόθεση, όπως έχει γραφτεί.
Στο ίδιο, για τους κάτω των 70, η Ομικρον είναι αντίστοιχα στο 10% έναντι της Δέλτα.
δεν υπολογίζει τον ρυθμό μετάδοσης ο οποίος πρπ εξισώνει την θνησιμότητα Όμικρον/Δέλτα.
εάν η Όμικρον είχε την ίδια θνητότητα με την Δέλτα, την είχαμε πουτσίσει.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Otto Weininger
Eδώ να πω ότι αν σε εμένα έκανε τέτοια ζημιά, αν εμένα κόντεψε κυριολεκτικά να με στείλει, τότε μπορεί να το κάνει στον οποιονδήποτε. Είτε 25, είτε 30, είτε 40. Φυσικά ήμουν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας απλά το λέω για όποιον κάτω των 45 νομίζει ότι είναι άτρωτος μέσα στην πανδημία.πατησιωτης έγραψε: 15 Απρ 2022, 15:34 Κοίταξε τώρα,μεταξύ μας,ότι και εάν είναι η Όμικρον τριαντάρης εμβολιασμένος από αυτήν δεν πεθαίνει.
Όσο πιο πολλοί κολλάνε, τόσο πιο πολλοί θα πεθαίνουν/σακατεύονται, τόσο πιο πολύ θα δυσκολεύεται το σύστημα υγείας με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Δημοκράτης
ισχύει αλλά η στατιστική δεν δείχνει λόγο να βαλεις φυλακή 25εκ κόσμοOtto Weininger έγραψε: 15 Απρ 2022, 16:10Eδώ να πω ότι αν σε εμένα έκανε τέτοια ζημιά, αν εμένα κόντεψε κυριολεκτικά να με στείλει, τότε μπορεί να το κάνει στον οποιονδήποτε. Είτε 25, είτε 30, είτε 40. Φυσικά ήμουν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας απλά το λέω για όποιον κάτω των 45 νομίζει ότι είναι άτρωτος μέσα στην πανδημία.πατησιωτης έγραψε: 15 Απρ 2022, 15:34 Κοίταξε τώρα,μεταξύ μας,ότι και εάν είναι η Όμικρον τριαντάρης εμβολιασμένος από αυτήν δεν πεθαίνει.
Όσο πιο πολλοί κολλάνε, τόσο πιο πολλοί θα πεθαίνουν/σακατεύονται, τόσο πιο πολύ θα δυσκολεύεται το σύστημα υγείας με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
Ο καθένας λέει τα δικά του και δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα, τελικά η Ομικρον μεταδίδεται σε εμβολιασμένους ή όχι..;
Ρε δικέ μου, αφού τα λες και μόνος σου, γιατί βγάζεις το λάθος συμπέρασμα που σε βολεύει;Otto Weininger έγραψε: 15 Απρ 2022, 16:10Eδώ να πω ότι αν σε εμένα έκανε τέτοια ζημιά, αν εμένα κόντεψε κυριολεκτικά να με στείλει, τότε μπορεί να το κάνει στον οποιονδήποτε. Είτε 25, είτε 30, είτε 40. Φυσικά ήμουν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας απλά το λέω για όποιον κάτω των 45 νομίζει ότι είναι άτρωτος μέσα στην πανδημία.πατησιωτης έγραψε: 15 Απρ 2022, 15:34 Κοίταξε τώρα,μεταξύ μας,ότι και εάν είναι η Όμικρον τριαντάρης εμβολιασμένος από αυτήν δεν πεθαίνει.
Είσαι η εξαίρεση, τέλος!
Κι από στραμπούληγμα ποδιού πέθανε κόσμος, δεν θα απαγορεύσουμε διά παντός το περπάτημα, ούτε θα επιβάλλουμε τα καροτσάκια σε όλους!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Δημοκράτης
ναι, μεταδίδεταιParrot έγραψε: 15 Απρ 2022, 17:25 Ο καθένας λέει τα δικά του και δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα, τελικά η Ομικρον μεταδίδεται σε εμβολιασμένους ή όχι..;
- EKPLIKTIKOS
Ρωτάς σοβαρά τώρα, ρε δικέ μου;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1575 Προβολές
-