!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βούλιαξε το Μόσκβα ...

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Βούλιαξε το Μόσκβα ...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

foscilis έγραψε: 15 Απρ 2022, 13:45
panos291 έγραψε: 15 Απρ 2022, 13:43 Μιλαμε για το απολυτο ξεβρακωμα. Αν δεν ειχαν πυρηνικα, και οι Γάλλοι θα τους εριχναν στα αυτια.
Ενταξει για Αμερικανους δεν το συζηταμε, σε 2 βδομαδες θα τους εκαναν χωραφι.
μου αρέσει που το υπουργείο αλήθειας τους θεώρησε λιγότερο ντροπιαστικό να βυθίστηκε από τεχνικό πρόβλημα το πλοίο παρά από πύραυλο.
γενικά είναι συνηθισμένοι σε καταστροφές από τεχνικά προβλήματα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Παιζει να το ανασυρει κανας ψαρας και να το βαλει στο ebay
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή είχα τρομάξει λίγο που χαλάσαμε τις σχέσεις μας με τη ρωσία, θα προτιμούσα ένα χαμηλότερο προφίλ.
Πλέον, είμαι πεπεισμένος ότι αν βγάλουμε απ' την εξίσωση τα πυρηνικά (αν δουλεύουν κι αυτά.. :lol: ) τους ρώσους τους έχουμε χαλάρα μόνοι μας σε τετ - α - τετ μάχη..!
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Parrot έγραψε: 15 Απρ 2022, 13:49 Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή είχα τρομάξει λίγο που χαλάσαμε τις σχέσεις μας με τη ρωσία, θα προτιμούσα ένα χαμηλότερο προφίλ.
Πλέον, είμαι πεπεισμένος ότι αν βγάλουμε απ' την εξίσωση τα πυρηνικά (αν δουλεύουν κι αυτά.. :lol: ) τους ρώσους τους έχουμε χαλάρα μόνοι μας σε τετ - α - τετ μάχη..!
Ακόμα και η Γεωργιανοί το έχουν ψιλόμετανιώσει που δεν το πάλεψαν το 2008.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Крaсная армия έγραψε: 15 Απρ 2022, 13:30 Εγώ θέλω μετά την προσάρτηση εδαφών και την απορρόφηση της Λευκορωσίας να μετονομαστεί η νέα χώρα σε ΕΣΣΔ και πάλι.

Να μπει το σφυροδρέπανο να σας γαμάει το μυαλό.
Να σου πω, αν γαμάει όπως γαμάνε τα ποσοστά των κομμουνιστικών κομμάτων σε όλο τον κόσμο, ισχύει αυτό που είπε το γατάκι στο γάτο που νιαούριζε ασκόπως στα κεραμίδια "Μπαμπά, εγώ θα γαμήσω ακόμη ένα τέταρτο και θα φύγω".

Ταντρικό γαμήσι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Sid Vicious έγραψε: 15 Απρ 2022, 13:49 Παιζει να το ανασυρει κανας ψαρας και να το βαλει στο ebay
:lol: :lol: :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Ας μην είμαστε υπερβολικοί.Ο ρωσικός στόλος έχει να δώσει σοβαρή ναυμαχία από το 1905 όταν και την έχασε από τους Ιάπωνες προς γενική κατάπληξη του σύμπαντος κόσμου που τότε δεν θεωρούσε ότι μπορεί μια ένοπλη δύναμη στρατός λευκών να χάσει από Ασιάτες.
Στους παγκοσμίους πολέμους δεν χρειάσθηκε διότι τους ωκεανούς τους ήλεγχαν οι "ιμπεριαλιστές" που ήσαν σύμμαχοί του. :8)
Είναι καθαρά χερσαία δύναμη.Άλλος είναι κύριος της στέππας και άλλος κύριος των θαλασσών.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

foscilis έγραψε: 15 Απρ 2022, 13:45
panos291 έγραψε: 15 Απρ 2022, 13:43 Μιλαμε για το απολυτο ξεβρακωμα. Αν δεν ειχαν πυρηνικα, και οι Γάλλοι θα τους εριχναν στα αυτια.
Ενταξει για Αμερικανους δεν το συζηταμε, σε 2 βδομαδες θα τους εκαναν χωραφι.
μου αρέσει που το υπουργείο αλήθειας τους θεώρησε λιγότερο ντροπιαστικό να βυθίστηκε από τεχνικό πρόβλημα το πλοίο παρά από πύραυλο.
Δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι να μη δεχθούν την δυνατότητα των Ουκρανών να τους χτυπούν οπουδήποτε. Βλέπεις κι'εδώ ότι ο κομισσάριος Υδράργυρος λέει πως μπορεί και να έπεσε σε νάρκη. Τεχνικό πρόβλημα και νάρκη δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Πύραυλος όμως μπορεί να ξαναχτυπήσει.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

πατησιωτης έγραψε: 15 Απρ 2022, 13:59 Ας μην είμαστε υπερβολικοί.Ο ρωσικός στόλος έχει να δώσει σοβαρή ναυμαχία από το 1905 όταν και την έχασε από τους Ιάπωνες προς γενική κατάπληξη του σύμπαντος κόσμου που τότε δεν θεωρούσε ότι μπορεί μια ένοπλη δύναμη στρατός λευκών να χάσει από Ασιάτες.
Στους παγκοσμίους πολέμους δεν χρειάσθηκε διότι τους ωκεανούς τους ήλεγχαν οι "ιμπεριαλιστές" που ήσαν σύμμαχοί του. :8)
Είναι καθαρά χερσαία δύναμη.Άλλος είναι κύριος της στέππας και άλλος κύριος των θαλασσών.
Το 1905 χάσανε επειδή έβγαζαν πολύ καπνό τα κανόνια τους.
Οι ναύτες έπρεπε να κάνουν πίσω μέχρι να φύγει η κάπνα ώστε να μπορούν να ξανακάνουν βολή και χανόταν χρόνος.
Τα Γιαπωνέζικα όμως δεν είχαν αυτό το πρόβλημα και έριχναν συνέχεια και τα βούλιαξαν όλα τα Ρώσικα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ρωσία εναντίον Ουκρανίας, μιας χώρας 45 εκατομμυρίων (τώρα μάλλον λιγότερο) με ολόκληρη βιομηχανία οπλικών συστημάτων και πραγματικά εξοπλισμένη με ότι πιο σύγχρονο από τη Δύση. Δεν έχει ξαναγίνει παρόμοια σύγκρουση από το βππ. Μέχρι στιγμής αμυνόμενοι χασανε σημαντικό ποσοστό εδαφών τους, όλη την αεροπορία τους και το ναυτικό τους. Μεγάλο πλήγμα όμως το ότι βούλιαξε ένα καράβι των Ρώσων. Πραγματικά με μέτρο το σανό.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

nyxtovios έγραψε: 15 Απρ 2022, 14:08 Ρωσία εναντίον Ουκρανίας, μιας χώρας 45 εκατομμυρίων (τώρα μάλλον λιγότερο) με ολόκληρη βιομηχανία οπλικών συστημάτων και πραγματικά εξοπλισμένη με ότι πιο σύγχρονο από τη Δύση. Δεν έχει ξαναγίνει παρόμοια σύγκρουση από το βππ. Μέχρι στιγμής αμυνόμενοι χασανε σημαντικό ποσοστό εδαφών τους, όλη την αεροπορία τους και το ναυτικό τους. Μεγάλο πλήγμα όμως το ότι βούλιαξε ένα καράβι των Ρώσων. Πραγματικά με μέτρο το σανό.
ναι αλλά ήταν ...η ναυαρχίδα!!

πέραν της πλάκας, οι Ρώσοι μια χαρά βρίσκονται εντός των αντικειμενικών τους σκοπών και μάλιστα χωρίς καν να χρησιμοποιήσουν στο ελάχιστο τις πραγματικές τους δυνατότητες
όλα τα υπόλοιπα είναι σανός που ταϊζουν τα δυτικά μμε στους πληβείους
Τζίμης Πανούσης
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

μιας χώρας 45 εκατομμυρίων (τώρα μάλλον λιγότερο)
:smt005: Λες να χάσαν μερικά εκατομμύρια;

Θέλει η ... να κρυφτεί...
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Φαντάζεστε τον τύπο που είναι υπεύθυνος να ενημερώσει τον Πούτιν για το μοσκβα.
Εγώ στη θέση του θα έπινα μισό μπουκάλι βότκα και θα τρολαρα.
Ξέρετε κ. Πούτιν έχω δυο νέα για το μοσκβα, καλό και κακό.
Το καλό είναι ότι η πυρκαγιά έσβησε, μην ανησυχήστε καθόλου.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Parrot έγραψε: 15 Απρ 2022, 13:49 Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή είχα τρομάξει λίγο που χαλάσαμε τις σχέσεις μας με τη ρωσία, θα προτιμούσα ένα χαμηλότερο προφίλ.
Άντε, πήγαινε να τους πολεμήσεις στην Ουκρανία, μη σε κρατάμε, Σάουδερν. :wave:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

nick έγραψε: 15 Απρ 2022, 14:12 Φαντάζεστε τον τύπο που είναι υπεύθυνος να ενημερώσει τον Πούτιν για το μοσκβα.
Εγώ στη θέση του θα έπινα μισό μπουκάλι βότκα και θα τρολαρα.
Ξέρετε κ. Πούτιν έχω δυο νέα για το μοσκβα, καλό και κακό.
Το καλό είναι ότι η πυρκαγιά έσβησε, μην ανησυχήστε καθόλου.
-πώς έσβησε;
-την έσβησε η θάλασσα
Τζίμης Πανούσης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”