Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
καλα βολεψου εσυ στο ελλαδισταν να βλεπεις τον Πολακη να μαλλιοτραβιεται καθημερινα με τον Αδωνι και την Ματινα Παγωνη να γινεται θεατρικη παρασταση και ολα καλα
βολεύομαι. Από το να έχω έναν μαλάκα να μη με επιτρέπει να βγω από το σπίτι μου πολύ καλύτερα ο Πολάκης, ο Άδωνης και η Παγώνη. Όσοι γουστάρετε χούντες διαβατήρια έχετε, καλός σας δρόμο
Εμ, δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά και εδώ για μήνες (και όχι 15 μέρες) είχαμε το ίδιο, και παρόλα αυτά κοντεύουμε 30.000 νεκρούς
Καλό!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Δημοκράτης έγραψε: 05 Απρ 2022, 13:36
δεν θέλω να σε ταράξω, το παραπάνω είναι απόδειξη ότι είναι αιώνες πίσω
καλα βολεψου εσυ στο ελλαδισταν να βλεπεις τον Πολακη να μαλλιοτραβιεται καθημερινα με τον Αδωνι και την Ματινα Παγωνη να γινεται θεατρικη παρασταση και ολα καλα
βολεύομαι. Από το να έχω έναν μαλάκα να μη με επιτρέπει να βγω από το σπίτι μου πολύ καλύτερα ο Πολάκης, ο Άδωνης και η Παγώνη. Όσοι γουστάρετε χούντες διαβατήρια έχετε, καλός σας δρόμο
Τα διαβατήρια σου επιτρέπουν να φύγεις από την Ελλάδα, όχι να πας όπου θέλεις. Το που μπορείς να πας εξαρτάται από το ποιοι σου έχουν δώσει βίζα.
Σας έχει καλομάθει η ΕΕ και δεν τα ξέρετε.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Απρ 2022, 11:04
Λυσσατε επειδή μισείτε να ξέρετε ότι θυσιάσατε κόσμο χωρίς λόγο.
Έχεις όρεξη να ακούσεις κανένα καντιλι
Σόρρυ αλλά δεν υπάρχει άλλος λόγος να σας κόφτει ξαφνικά τόσο τι γίνεται στην Κίνα.
Μια εξήγηση υπάρχει και είναι ψυχολογική: Το γεγονός ότι η Κίνα αντιστέκεται ακόμα στον ιό σας χαλάει το αφήγημα ότι ήταν θέλημα Θεού και δεν μπορεί κανείς να κάνει τίποτα. Οι ενοχές για ότι μπορούσατε να κάνετε κάτι και επιλέξατε τη βολή σας είναι τόσο μεγάλες που ενεργοποίησαν το σινοφοβικο παροξυσμό ως έσχατο μηχανισμό ψυχολογικής άμυνας.
Εμένα δεν με κόφτει καθόλου κι ούτε έχω ιδιαίτερες παρτίδες με θεούς και δαίμονες αλλά εντυπωσιάζομαι με το πόσο απάνθρωπο μπορεί να γίνει ένα δικτατορικό καθεστώς που υποτίθεται ότι βάση της φιλοσοφίας του είναι ο άνθρωπος.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Τα διαβατήρια σου επιτρέπουν να φύγεις από την Ελλάδα, όχι να πας όπου θέλεις. Το που μπορείς να πας εξαρτάται από το ποιοι σου έχουν δώσει βίζα.
Σας έχει καλομάθει η ΕΕ και δεν τα ξέρετε.
ναι ξέρω ο πολιτισμένος κόσμος, είναι καλύτερος κόσμος
Σόρρυ αλλά δεν υπάρχει άλλος λόγος να σας κόφτει ξαφνικά τόσο τι γίνεται στην Κίνα.
Μια εξήγηση υπάρχει και είναι ψυχολογική: Το γεγονός ότι η Κίνα αντιστέκεται ακόμα στον ιό σας χαλάει το αφήγημα ότι ήταν θέλημα Θεού και δεν μπορεί κανείς να κάνει τίποτα. Οι ενοχές για ότι μπορούσατε να κάνετε κάτι και επιλέξατε τη βολή σας είναι τόσο μεγάλες που ενεργοποίησαν το σινοφοβικο παροξυσμό ως έσχατο μηχανισμό ψυχολογικής άμυνας.
η εξήγηση βλακόμουτρο είναι ότι κάτι βλήματα σαν εσένα θέλετε να έρθουν αυτές οι χούντες και στην Ευρώπη
AlienWay έγραψε: 15 Απρ 2022, 09:05
Τα σενάρια που συζητάνε οι κάτοικοι εκεί, όπως λέει το βίντεο, αφορούν δύο ενδεχόμενα:
1. Νέα μετάλλαξη.
2. Τα κινέζικα εμβόλια δεν ήταν τόσο αποτελεσματικά, με αποτέλεσμα να ληφθούν αυτά τα μέτρα.
Και που ακριβώς είναι το μεγάλο πρόβλημα στη δεύτερη περίπτωση από τη στιγμή που οι μεταλλάξεις της Ο είναι πιο μεταδοτικές αλλά λιγότερο επικίνδυνες*;
*Σύμφωνα με τα δεδομένα της Ευρώπης.
Εικάζω ότι στην Ευρώπη παρουσιάζουν την Ομικρον ως πιο ακίνδυνη γιατί είναι πιο ακίνδυνη για τους εμβολιασμένους. Οχι για τους ανεμβολίαστους. Ή τουλάχιστον, αυτό μπορεί να πιστεύει ο Σι.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Απρ 2022, 10:47
ειδικά για έναν ιό που έχει εξασθενησει όοως βλέπουμε σε χώρες της Ευρώπης, που οι θάνατοι είναι χαμηλά με μηδενικό λοκνταουν.
οι θάνατοι παρουσίασαν αυξητική τάση με την Ο, ειδικά στις χώρες που είπαν yolo. Σημείωσε δε ότι α) έχομε εμβόλια και β)πολύ καλύτερη γνώση για την αντιμετώπιση από οτι στην αρχή.
Όποιος υποτιμήσει την Ο, από τον χειμώνα θα τον πιεί. Το θέμα είναι πόσο τους νοιάζει.
Καλά δες Ισπανία, Γερμανία,ολλανδια κλπ, οι θάνατοι είναι πάτος. Η Ελλάδα είναι 4η στον κόσμο με 40 θανάτους ανά μυριο, με τις προηγούμενες μεταλλάξεις με τέτοιο ποσοστό ήσουν πολύ πιο χαμηλά. Βέβαια πρώτοι πλέον είναι στον Χονγκ κονγκ, πάλι βέβαια με σχετικά χαμηλά Ποσοστά με τα προηγούμενα κύματα, και γι αυτό μπορεί να έχει φάει τέτοια φρίκη η κινέζικη εξουσία. Όπως και να έχει μιλάμε για παράνοια, και αλλού κάνουν καραντινες και τα έχουν πάει πολύ καλά, δεν εκτελούν σκυλιά ξέρω γω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
AlienWay έγραψε: 15 Απρ 2022, 09:05
Τα σενάρια που συζητάνε οι κάτοικοι εκεί, όπως λέει το βίντεο, αφορούν δύο ενδεχόμενα:
1. Νέα μετάλλαξη.
2. Τα κινέζικα εμβόλια δεν ήταν τόσο αποτελεσματικά, με αποτέλεσμα να ληφθούν αυτά τα μέτρα.
Και που ακριβώς είναι το μεγάλο πρόβλημα στη δεύτερη περίπτωση από τη στιγμή που οι μεταλλάξεις της Ο είναι πιο μεταδοτικές αλλά λιγότερο επικίνδυνες*;
*Σύμφωνα με τα δεδομένα της Ευρώπης.
Εικάζω ότι στην Ευρώπη παρουσιάζουν την Ομικρον ως πιο ακίνδυνη γιατί είναι πιο ακίνδυνη για τους εμβολιασμένους. Οχι για τους ανεμβολίαστους. Ή τουλάχιστον, αυτό μπορεί να πιστεύει ο Σι.
η όμικρον είναι πολύ πιο ακίνδυνη για όλους και τα εμβόλια την πιάνουν πολύ λιγότερο από την Δ. Μάλιστα μόνο τα εμβόλια της φάιζερ και της μοντέρνα την πιάνουν. Άστρα ζένεκα και jj δεν την πιάνουν καν
Δημοκράτης έγραψε: 15 Απρ 2022, 12:40
η όμικρον είναι πολύ πιο ακίνδυνη για όλους και τα εμβόλια την πιάνουν πολύ λιγότερο από την Δ. Μάλιστα μόνο τα εμβόλια της φάιζερ και της μοντέρνα την πιάνουν. Άστρα ζένεκα και jj δεν την πιάνουν καν
Πάντως εμένα με άστρα κ τη γυναίκα μου με φαιζερ μας επηρέασε ακριβώς το ίδιο, δηλαδή κολλήσαμε με μέτρια συμπτώματα
Παπαριές μαρίτσαμ.
Ο λόγος που μας προβληματίζει το συγκεκριμένο λοκντάουν είναι η πιθανή εξάπλωση ενός ιού εκτός των συνόρων της Κίνας. Καλή η μυστικοπάθεια αλλά από ένα σημείο και μετά, υπάρχουν και επιπτώσεις στα άλλα κράτη. Γιατί υπάρχει και ένα καθόλου τυχαίο προηγούμενο. Οι Κινέζοι ας το χειριστούν όπως γουστάρουν. Και οι κινεζόφιλοι ας πάρουν την απόφαση να ενώσουν την χωρισμένη τους καρδιά.
Γιατί το να γκρινιάζουν με τον δυτικό ζυγό και να αποδέχονται ή να επικροτούν τον κομμουνιστικό βούρδουλα, δεν είναι ιδεολογία αλλά ψυχική διαταραχή.
Οι ΗΠΑ πλέον στα εβδομαδιαία τρέντς είναι 50η στον κόσμο και χωρίς καθόλου καραντίνα πλέον με 8 θανάτους ανά μυριο, μη λέμε ότι θέλουμε. Η μεγάλη ζημιά έγινε με τις προηγούμενες μεταλλάξεις. Τώρα έχει πάει σε επίπεδα γρίπης.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Απρ 2022, 13:11
Οι ΗΠΑ πλέον στα εβδομαδιαία τρέντς είναι 50η στον κόσμο και χωρίς καθόλου καραντίνα πλέον με 8 θανάτους ανά μυριο, μη λέμε ότι θέλουμε. Η μεγάλη ζημιά έγινε με τις προηγούμενες μεταλλάξεις. Τώρα έχει πάει σε επίπεδα γρίπης.
Μόνο αυτή η βδομάδα μετράει δηλαδή; Υποτίθεται έχουμε όμικρον μήνες τώρα. Νομίζω είναι 200 χιλιάδες νεκροί σε 4 μήνες τα χοντρικά νούμερα στις ΗΠΑ.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Δηλαδή στην Κίνα κάνουν αυτά τα λοκ νταουν που είναι πιο σκληρά και από τα πρώτα του στελέχους της Γουχάν για την "γριπούλα" της όμικρον? Κάτι άλλο θα παίζει.