Cecily Anne έγραψε: 14 Απρ 2022, 18:38
Ορισμένοι γυμνιστές είναι μεγάλοι μαλάκες σε παραλίες κανονικές. Θυμάμαι ήμουν πρώτες τάξεις δημοτικού και έφτιαχνα καστράκια με τον μικρότερο σε ηλικία ξάδερφο μου με τα κουβαδάκια μας και ξαφνικά γυρνάει ο ξάδερφος μου και μου λέει "αυτός γλείφει τον κώλο της". Και όντως ένας μαλάκας γυμνός έγλειφε τον κώλο μιας γυμνής δίπλα μας. Κανένας σεβασμός.
Ορισμένοι γυμνιστές είναι μεγάλοι μαλάκες σε παραλίες κανονικές. Θυμάμαι ήμουν πρώτες τάξεις δημοτικού και έφτιαχνα καστράκια με τον μικρότερο σε ηλικία ξάδερφο μου με τα κουβαδάκια μας και ξαφνικά γυρνάει ο ξάδερφος μου και μου λέει "αυτός γλείφει τον κώλο της". Και όντως ένας μαλάκας γυμνός έγλειφε τον κώλο μιας γυμνής δίπλα μας. Κανένας σεβασμός.
Γλειφοκώλι κανονικό, ή απλά της γλώσσεψε λίγο κανένα κωλομεράκι?
Κανονικό. Αυτή ήταν μπρούμυτα κι αυτός της έγλειφε τον κώλο από πίσω. Είχαμε μείνει τα νιάνιαρα αποσβολωμένα.
Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα!!! Το σεξ δεν είναι ντροπή!! Είναι καιρός να αποενοχοποιηθεί η ορμή αυτή.
Μπορει να μην ήταν σεξουαλικη πραξη
Ναι ρε, είναι γάτες. Της γλείφει τον κώλο, για να καθαρίσει την άμμο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Θεωρείς πως σε επηρέασε αυτή η εικόνα, τύπισσα κι αν ναι, με ποιον τρόπο;
Αν δεν ειχε αλατι το νερο θα πηγαινατε για μπανιο;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.