!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

plouf έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 18:53
Εμεις εφετος θα βγαλουμε Μεσογειτικο ελαιολαδο απο ελιες δικιες μας.Που να αγοραζεις τυποποιημενα που δεν ξερεις αν ειναι νοθευμενα.Οσο για την ποιοτητα χεστηκαμε τουλαχιστον ξερουμε τι τρωμε.Γιαννοπουλα πηξε. :003:

Naida έγραψε: ↑18 Σεπ 2018, 21:36
Και εγώ ελπίζω να είναι καλό φετος.Αλλα από ποιότητα όντως ξέρουμε τι ειναι.
:smt023
O plouf δεν ενδιαφερεται για την ποιοτητα επειδη ξερει τι τρωει.Δηλαδη ας ειναι χαλια ποιοτητα αλλα το ξερει οτι ειναι χαλια

H Νaida παλι δεν ξερει αν θα βγει καλο το αλδι αλλα γνωριζει εκ των προτερων την ποιοτητα του

Μιλαμε για πληρως αντιπροσωπευτικα δειγματα του Ελληνα καταναλωτη.

Να ενημερωσουμε τωρα και τους δυο οτι αν εχεις
Α.Ελες στις οποιες δεν κανεις τιποτα εναν χρονο,δεν ριχνεις φαρμακα λιπασματα κτλ λτ και πας να τις μαζεψεις
Β.Ελιες στους οποιες ραντιζεις και ριχνεις ολα τα προτεινομενα απο τους γεωπονους φαρμακα

Η πιθανοτητα το λαδι απο τις Α ελιες να ειναι ποιοτικοτερο απο το λαδι των Β ελαιων ειναι περιπου οση εχω εγω να πηδηξω την Κιμ Καρντασιαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 20 Σεπ 2018, 07:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2018, 07:37

O plouf δεν ενδιαφερεται για την ποιοτητα επειδη ξερει τι τρωει.Δηλαδη ας ειναι χαλια ποιοτητα αλλα το ξερει οτι ειναι χαλια

H Νaida παλι δεν ξερει αν θα βγει καλο το αλδι αλλα γνωριζει εκ των προτερων την ποιοτητα του

Μιλαμε για πληρως αντιπροσωπευτικα δειγματα του Ελληνα καταναλωτη.
Εννοείται και τη ξέρω τη ποιότητά του από πριν. Του πατέρα μου είναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Οχι δεν την ξερεις
Το μονο που ξερεις ειναι οτι ειναι του πατερα σου και το τι εχει κανει αυτος στα δεντρα του
Για την ποιοτητα δεν ξερεις τιποτα
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2018, 07:41 Οχι δεν την ξερεις
Το μονο που ξερεις ειναι οτι ειναι του πατερα σου και το τι εχει κανει αυτος στα δεντρα του
http://www.anwsi.gr/anakoinoseis/anosh- ... olado.html
Το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο και ιδίως το ελαιόλαδο που προέρχεται από τη ψυχρή θλίψη του καρπού χωρίς προσθήκης νερού στο ελαιοτριβείο, για να μη καταστραφούν οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά από την αύξηση της θερμοκρασίας είναι το αγνό φυσικό λάδι ελιάς, χωρίς βιομηχανική επεξεργασία.

Η οξύτητά του δεν ξεπερνά το 0,8%(8 χαράκια). Έχει έντονη φρουτώδη γεύση και άρωμα φρεσκοκομμένου καρπού ελιάς. Όταν είναι πρόσφατης παραγωγής μπορεί να παρουσιάζει μικρή πικράδα και μικρής διάρκειας κάψιμο(μερικά δευτερόλεπτα) στο οισοφάγο. Η μοναδική του γεύση αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, τη φρεσκάδα στις σαλάτες ενώ δύσκολες γεύσεις που χρειάζονται ιδιαίτερη μαεστρία και μεταχείριση όπως το κυνήγι, τα ψητά και τα λαχανικά βρίσκουν το απόλυτό τους ταίρι.
Κοίτα τι βρήκα. Όλα αυτά τα έχει το λάδι μας. Άρα λογικά είναι έξτρα παρθένο. Πςςςςς τι θησαυρό έχουμε.
ΓΓ θα πάω ν' ασχοληθώ με τ' αγροτικά να κάνω εξαγωγή να το τρως από το μπουκαλάκι με τις φιοριτούρες και να λες εξαιρετικής ποιότητας λάδι.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Aν παρεις βραβειο θα σε προτιμησω
Αν πανως χρειαστεις ωρυλα για το καψιμο στον λαιμο μην διστασεις ξερω μερικους καλους
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2018, 07:58 Aν παρεις βραβειο θα σε προτιμησω
Αν πανως χρειαστεις ωρυλα για το καψιμο στον λαιμο μην διστασεις ξερω μερικους καλους
ΩΡΛ δε θα χρειαστώ. Δεν είναι το κάψιμο που έχεις στο μυαλό σου από κάψιμο. Είναι άλλο το κάψιμο του λαδιού που εμένα δε μ' άρεσει, οι υπόλοιποι μια χαρά το προτιμούν. Αλλά που να ξέρεις από καλό λάδι.

Que Sera, Sera...
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Τελικά κατάλαβα ότι τα βραβεία στα ελαιόλαδα δίνονται
για άλλοθι εκτόξευσης των τιμών για τους κουτόφραγκους.

Γιαννόπουλε δε μου απάντησες, αναρωτιέσαι αν αγοράζουμε τα βραβευμένα
και όταν σε ρωτάνε ποια εννοείς δίνεις παράδειγμα αυτά εδώ
https://www.pjkabos.com/shop
που πουλιούνται 25 δολάρια το μισόλιτρο..

πας καλά ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Λοπον αληθινη ιστορια και βγαλτε οτι συμπεράσματα θελετε. Ημουνα Σουηδία πριν 3-4 χρονια, και ειπα να παρω ενα λαδι για να δοκιμασουν στο σπιτι που εμενα.
Βρηκα λοιπον σε ενα μεγάλο σούπερ μάρκετ, ενα μπουκαλι ελαιόλαδο υποτιθεται προέλευσης Κολυμβαριου Χανιων, μιας περιοχης που βγάζει εξαιρετικό λαδι. Η εταιρεία που εγραφε το μπουκαλι δεν ηταν ελληνική, λεγοταν Fontana και ηταν η μονη που εφερνε ελληνικο λαδι στο μεγαλύτερο σμ της Σουηδίας.

https://fontana.se/grekisk-olivolja-kan ... a-varlden/

Για να μην τα πολυλογω, οταν δοκιμασα το προιον το πεταξα στα σκουπίδια. Ηταν το χειρότερο λαδι που εχω δοκιμάσει ποτε μου με διαφορά απο το δεύτερο χειρότερο, ενα σκαλι πανω απο το λαδι μηχανης. Εγω είμαι σίγουρος οτι αυτο το πραγμα δεν ειναι απο την περιοχή που ισχυρίζονται οτι ειναι, και δεν μπορώ να καταλαβω πως γίνεται να περναει ετσι αυτο.
Προσοχη, δεν μιλαω για γευσιγνωσίες και μαλακιες να δοκιμαζεις για 10 δευτερόλεπτα πριν το κρινεις, αλλα για σκουπιδι που το φτύνεις αμεσως.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Athos έγραψε: 20 Σεπ 2018, 08:43 Τελικά κατάλαβα ότι τα βραβεία στα ελαιόλαδα δίνονται
για άλλοθι εκτόξευσης των τιμών για τους κουτόφραγκους.

Γιαννόπουλε δε μου απάντησες, αναρωτιέσαι αν αγοράζουμε τα βραβευμένα
και όταν σε ρωτάνε ποια εννοείς δίνεις παράδειγμα αυτά εδώ
https://www.pjkabos.com/shop
που πουλιούνται 25 δολάρια το μισόλιτρο..

πας καλά ;
Αυτα ειναι για τους Αμερικανους, στην Ελλάδα παει 11,50 το μισολιτρο.

https://www.agrolicious.gr/partheno-ela ... o-pj-kabos

Ομολογουμενως παλι πανάκριβο ειναι, αλλα εκει παμε σε κατηγορια πραγματικου βιολογικου ψυχρης συνθλιψης.
Αυτο ειναι αλλο πραγμα παλι, μια που τα βιολογικά ειναι αψεκαστα, χωρις λιπασματα παρα μονο κοπρια, με δακοπαγιδες, πραγματα τα οποια μαζι με την ψυχρη συνθλιψη φερνουν τοσο πολυ μικροτερη στρεμματικη αποδοση, οσο και αυξημενα εργατικα.
Αυτα πρεπει να πληρωθουν, εστω κι αν οχι τοσο πολυ. Αλλα κριτης ειναι ο καταναλωτης.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2018, 04:30
hellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2018, 00:22 Η επιχείρησή μου δεν ανήκει στο μέγεθος και στην κατηγορία όπου απαιτείται πλήρης ανάπτυξη σχεδίου ασφαλείας, ωστόσο εφαρμόζει σύστημα ασφαλείας και έχει όλα τα σχετικά αρχεία, γιατί η ασφάλεια τροφίμων δεν είναι αστείο.
Αυτα τα εγραψες γιατι η επιχειρηση σου ελέγχει όλα τα προηγούμενα στάδια των προϊόντων τα οποια εχει στα ραφια της η ειναι παλι αλλο ενα κειμενο χωρις καμια πραγματικη ουσια;
.Απλα ελεγχεις εαν τα προιοντα αυτα εχουν ολα τα απαραιτητα εγγραφα και πιστοποιητικα.Τιποτα παραπανω δεν μπορεις να κανεις.Επομενως ανα πσα στιγμη στα ραφια σου μπορει να βρισκεται ενα προιον το οποιο περιεχει την τασε ουσια θα ανακληθει.Και δεν θα εχεις καμια ευθυνη για την ανακληση του. .Αφου τα χαρτια του ηταν οκ.Οπως ευθυνη δεν εχει και ο διανομεας απο την στιγμη που παρελαβε συσκευασμενο προιον με ολα τα απαραιτητα εγγραφα και παρεδωσε συσκευασμενο προιον τηρωντας την προβλεπομενη διαδικασια και προδιαγραφες.
Καμένε εγκέφαλε, εγώ είμαι τελικός πωλητής, δεν είμαι κομμάτι της αλυσίδας που έχει την εποπτεία για προϊόν· δεν κάνω διανομή, κάνω διάθεση. Αλλά αν υπήρχε προμηθευτής που πουλούσε κάτι αποκλειστικά σε μένα, θα ήμουν υπεύθυνος για την εποπτεία και θα είχα ευθύνη σε περίπτωση προβλήματος. Άμα δεν έχεις ιδέα δεν θα μιλάς και ναι, θα σου το επιβάλλω γιατί αυτό που κάνεις είναι στα όρια της παρανομίας και δεν το ανέχομαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2018, 07:58 Aν παρεις βραβειο θα σε προτιμησω
:fp:
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Ρε Γιαννοπουλε σου εχει περασει καν απο το μυαλο ότι το καψιμο στον λαιμο μπορει να ειναι ενδειξη εξαιρετικης ποιοτητος?
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Ναι γιατι τα αφησε στο ελαιοτριβειο και εφυγε προφανως. Ελα τωρα βρε ΓΓ. Λες ο πατέρας της να ειναι τοσο ανευθυνος με ενα θεμα που αφορα την οικογένεια του?

Προσωπικα εμεις εδω περαν του οτι το ελαιοτριβειο ειναι ξαδελφου μου και δεν υπαρχει περιπτωση να κανει "λαδια" υπαρχει παντα και ατομο που ειναι παρων στην διαδικασια για να διασφαλισει το λαδι και την ποιοτητα. Και φυσικα θα δοκιμαστει και οταν αρχισει να ρεει.

Καποια στιγμη εαν παρω λαδι εμποριου θα βαλω φωτο με το δικο μου για να δειτε διαφορά χρώματος τουλαχιστον.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

George_V έγραψε: 20 Σεπ 2018, 10:46
Ναι γιατι τα αφησε στο ελαιοτριβειο και εφυγε προφανως. Ελα τωρα βρε ΓΓ. Λες ο πατέρας της να ειναι τοσο ανευθυνος με ενα θεμα που αφορα την οικογένεια του?

Προσωπικα εμεις εδω περαν του οτι το ελαιοτριβειο ειναι ξαδελφου μου και δεν υπαρχει περιπτωση να κανει "λαδια" υπαρχει παντα και ατομο που ειναι παρων στην διαδικασια για να διασφαλισει το λαδι και την ποιοτητα. Και φυσικα θα δοκιμαστει και οταν αρχισει να ρεει.

Καποια στιγμη εαν παρω λαδι εμποριου θα βαλω φωτο με το δικο μου για να δειτε διαφορά χρώματος τουλαχιστον.
Θυμάμαι εγώ που τελειώνανε το μάζεμα, τις πηγαίναμε και περιμέναμε ώωωωρες στο ελαιοτριβείο. Μας έβγαζαν το λάδι :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2018, 10:14 Καμένε εγκέφαλε, εγώ είμαι τελικός πωλητής, δεν είμαι κομμάτι της αλυσίδας που έχει την εποπτεία για προϊόν· δεν κάνω διανομή, κάνω διάθεση. Αλλά αν υπήρχε προμηθευτής που πουλούσε κάτι αποκλειστικά σε μένα, θα ήμουν υπεύθυνος για την εποπτεία και θα είχα ευθύνη σε περίπτωση προβλήματος. Άμα δεν έχεις ιδέα δεν θα μιλάς και ναι, θα σου το επιβάλλω γιατί αυτό που κάνεις είναι στα όρια της παρανομίας και δεν το ανέχομαι.
Δεν θα μου υποδειξεις εσυ για το τι θα μιλαω και ποτε θα μιλαω
Ξεφορτωσε
Αρίστος for Tsirpas
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”