Ωραια, θα περιμενω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα κάνατε αν σας ερωτευόταν τρελά κάποιος/α ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Τι θα κάνατε αν σας ερωτευόταν τρελά κάποιος/α ;
αμα σε ψηνει ο αλλος δεν βλεπω που ειναι το προβλημα να ενδωσειςΝατάσα έγραψε: 14 Απρ 2022, 11:22 Εμενα μου συμβαινει κατι τετοιο αυτον τον καιρο και σκεφτομαι να ενδωσω...
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αυτό μπορεί να λειτουργήσει μόνον αν και η γυναίκα σε βλέπει ως περιστασιακή και βολική λύση. Σιγά μη βάλει το παιδί της σε δεύτερη μοίρα για έναν γκόμενο που έχει επίσης υποχρεώσεις για το δικό του παιδί.EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Απρ 2022, 11:33Risky. Εξαρτάται τον τύπο. Εγώ θα προτιμούσα να κάνω σχέση με τύπισσα που έχει ήδη παιδί για διάφορους λόγους. Καταρχάς δε θα περιμένει να περνάμε μαζί τις γιορτές γιατί έχω κ εγώ παιδί, οπότε σιγά μην το βάλω σε δεύτερη μοίρα για μια γκομενα. Δεύτερον καταλαβαινει εξορισμου καλύτερα τη φάση μου, αυτά που με απασχολούν, τις προτεραιότητές μου, κτλ. Τρίτον κατά πάσα πιθανότητα δε θα θέλει παιδί. Αυτά κ άλλα κάνουν τη γυναίκα με παιδι πιο ελκυστική για σχέση από μια που δεν έχει, η οποία θα έχει τουλάχιστον κάποιες από τις παραπάνω απαιτήσεις (αν όχι όλες)Gherschaagk έγραψε: 12 Απρ 2022, 19:19 Θα του έλεγα, τελείωνε με τα σορόπια, έχω να πάρω το παιδί απ' το σχολείο.
Δεν ξέρω αν θα το καταλάβαινε πάντως.
Γιατί στην τελική, το θέμα δεν είναι η μυθολογία για τις γιορτές, τα σκ κλπ αλλά η καθημερινότητα.
Με λίγα λόγια, όποιος ή όποια έχει παιδί πρέπει να κάνει σχέση με φρη τύπους ή τύπισες που έχουν διαθέσιμο περισσότερο χρόνο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί το κορίτσι να περιμένει τρίμηνο; αφού θέλει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ψωνάρα τιντερού
Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είπε ο τύπος που είναι παντρεμένος 49 χρόνια και έχει κάνει fuck buddy την βάρκα του...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι εννοείται θα δώσω σημασία σε έναν άνθρωπο που μου λέει για έρωτες τη στιγμή που έχω παιδί.EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Απρ 2022, 11:33Risky. Εξαρτάται τον τύπο. Εγώ θα προτιμούσα να κάνω σχέση με τύπισσα που έχει ήδη παιδί για διάφορους λόγους. Καταρχάς δε θα περιμένει να περνάμε μαζί τις γιορτές γιατί έχω κ εγώ παιδί, οπότε σιγά μην το βάλω σε δεύτερη μοίρα για μια γκομενα. Δεύτερον καταλαβαινει εξορισμου καλύτερα τη φάση μου, αυτά που με απασχολούν, τις προτεραιότητές μου, κτλ. Τρίτον κατά πάσα πιθανότητα δε θα θέλει παιδί. Αυτά κ άλλα κάνουν τη γυναίκα με παιδι πιο ελκυστική για σχέση από μια που δεν έχει, η οποία θα έχει τουλάχιστον κάποιες από τις παραπάνω απαιτήσεις (αν όχι όλες)Gherschaagk έγραψε: 12 Απρ 2022, 19:19 Θα του έλεγα, τελείωνε με τα σορόπια, έχω να πάρω το παιδί απ' το σχολείο.
Ξέρω περίπτωση μάνας που παράτησε τα 2 παιδιά της για να ζήσει τον μεγάλο έρωτα και κάηκε γιατί δεν θέλησε κανένα παιδί να την ξαναδεί.
Οπότε λέω στον κρίνο μου οι έρωτες, οι ανάγκες του παιδιού μου, έρχονται σε πρώτη μοίρα. Κι ας μου γκρίνιαξε το μεσημέρι που του πείραξα τα μακαρόνια στο πιάτο γιατί τα ανακάτεψα για να κρυώσουν.
Τώρα φεύγω για τον παιδοδοντίατρο και όταν επιστρέψουμε θα του ετοιμάσω να φάει για βραδινό.
Φιλούρες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπα δεκαετία είναι περίπου και ίσως λίγο παραπάνω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Οι Ελληνίδες μετά το παιδί γίνονται ξενερωτες.Gherschaagk έγραψε: 14 Απρ 2022, 18:02Ναι εννοείται θα δώσω σημασία σε έναν άνθρωπο που μου λέει για έρωτες τη στιγμή που έχω παιδί.EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Απρ 2022, 11:33Risky. Εξαρτάται τον τύπο. Εγώ θα προτιμούσα να κάνω σχέση με τύπισσα που έχει ήδη παιδί για διάφορους λόγους. Καταρχάς δε θα περιμένει να περνάμε μαζί τις γιορτές γιατί έχω κ εγώ παιδί, οπότε σιγά μην το βάλω σε δεύτερη μοίρα για μια γκομενα. Δεύτερον καταλαβαινει εξορισμου καλύτερα τη φάση μου, αυτά που με απασχολούν, τις προτεραιότητές μου, κτλ. Τρίτον κατά πάσα πιθανότητα δε θα θέλει παιδί. Αυτά κ άλλα κάνουν τη γυναίκα με παιδι πιο ελκυστική για σχέση από μια που δεν έχει, η οποία θα έχει τουλάχιστον κάποιες από τις παραπάνω απαιτήσεις (αν όχι όλες)Gherschaagk έγραψε: 12 Απρ 2022, 19:19 Θα του έλεγα, τελείωνε με τα σορόπια, έχω να πάρω το παιδί απ' το σχολείο.
Ξέρω περίπτωση μάνας που παράτησε τα 2 παιδιά της για να ζήσει τον μεγάλο έρωτα και κάηκε γιατί δεν θέλησε κανένα παιδί να την ξαναδεί.
Οπότε λέω στον κρίνο μου οι έρωτες, οι ανάγκες του παιδιού μου, έρχονται σε πρώτη μοίρα. Κι ας μου γκρίνιαξε το μεσημέρι που του πείραξα τα μακαρόνια στο πιάτο γιατί τα ανακάτεψα για να κρυώσουν.
Τώρα φεύγω για τον παιδοδοντίατρο και όταν επιστρέψουμε θα του ετοιμάσω να φάει για βραδινό.![]()
Φιλούρες.
Ελάχιστες εξαιρέσεις που και δεν είναι γιουχου και δεν είναι φάσης "εχει τελειώσει για μένα η ζωή, τώρα ο Κωνσταντίνος-Κλαυδιος θα ζήσει για την μανούλα."
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
αυτο το δε γαμεις πας για ψαρεμα, μυθος. και τα 2 γινονται, μη σου πω και ταυτοχρονα.
επισης, φακμπαντις κατα κανονα οι παντρεμενοι εχουν. οι ελευθεροι κανουν "σχεσεις"
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Απρ 2022, 18:08Οι Ελληνίδες μετά το παιδί γίνονται ξενερωτες.Gherschaagk έγραψε: 14 Απρ 2022, 18:02Ναι εννοείται θα δώσω σημασία σε έναν άνθρωπο που μου λέει για έρωτες τη στιγμή που έχω παιδί.EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Απρ 2022, 11:33
Risky. Εξαρτάται τον τύπο. Εγώ θα προτιμούσα να κάνω σχέση με τύπισσα που έχει ήδη παιδί για διάφορους λόγους. Καταρχάς δε θα περιμένει να περνάμε μαζί τις γιορτές γιατί έχω κ εγώ παιδί, οπότε σιγά μην το βάλω σε δεύτερη μοίρα για μια γκομενα. Δεύτερον καταλαβαινει εξορισμου καλύτερα τη φάση μου, αυτά που με απασχολούν, τις προτεραιότητές μου, κτλ. Τρίτον κατά πάσα πιθανότητα δε θα θέλει παιδί. Αυτά κ άλλα κάνουν τη γυναίκα με παιδι πιο ελκυστική για σχέση από μια που δεν έχει, η οποία θα έχει τουλάχιστον κάποιες από τις παραπάνω απαιτήσεις (αν όχι όλες)
Τώρα φεύγω για τον παιδοδοντίατρο και όταν επιστρέψουμε θα του ετοιμάσω να φάει για βραδινό.![]()
Φιλούρες.
Ελάχιστες εξαιρέσεις που και δεν είναι γιουχου και δεν είναι φάσης "εχει τελειώσει για μένα η ζωή, τώρα ο Κωνσταντίνος-Κλαυδιος θα ζήσει για την μανούλα."
σωστος
μονες τα μαρτυρανε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
το κοριτσι θελει σοβαρη σχεση κ οχι ξεπετα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ρε βλαμμενοι, αληθεια τωρα, δε θυμαμαι. γινεται να ξερετε εσεις και οχι εγω;
παντρευτηκα οταν αρχισαμε να χτιζουμε το σπιτι. 15ετια; 9 ειναι το παιδι, οποτε +2-3 χρονια θατανε; μαλλον η γκερ ξερει καλυτερα, καπου εκει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ναι, και;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 567 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-