!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί είμαι κατά των οίκων ανοχής.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί είμαι κατά των οίκων ανοχής.
Η συντριπτική πλειοψηφία των οίκων ανοχής στη χώρα μας, κυρίως στις μικρές πόλεις, σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις μπει σε μία χρονοκάψουλα και έχεις μεταφερθεί στο 1910. Νομίζεις ότι θα πεταχτεί από καμιά γωνιά ο Καζατζίδης και θα τραγουδάει τη "Μαντουβάλα" στον Ορέστη Μακρή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
κι εμενα δε μου αρεσουν οι οικοι ανοχης αδερφε
μαζι σου
μαζι σου
Spoiler
προτιμάω τα studio με τις αανεξαρτητες
Με 170ε η ωρα +20ε κωλο +20ε τελειωμα στο στομα +50ε για να τα καταπιει, πρεπει να εχει μεγαλη αναγκη η κοπελα.
Δεν ξερω αν πρεπει να την λυπηθω η να παω να γινω συναδελφος.
Ριξε μια ματια σε ενα τετοιο γραφειο να δεις τι παιζει και τα λεμε μετα.
Ρε ποιοι οίκοι ανοχής.Το μέλλον είναι τα city tours.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Noob saibot
- Phorum.gr user: Noob
Ναι για πες τι άλλο; Με 1.000ε πούλαγες το παιδί σου;Blackdog έγραψε: 14 Απρ 2022, 16:21Με 170ε η ωρα +20ε κωλο +20ε τελειωμα στο στομα +50ε για να τα καταπιει, πρεπει να εχει μεγαλη αναγκη η κοπελα.
There is no system
- Eθνικοκοινωνιστης
Κος Mike έγραψε: 14 Απρ 2022, 16:12 κι εμενα δε μου αρεσουν οι οικοι ανοχης αδερφε
μαζι σου![]()
Spoiler
προτιμάω τα studio με τις αανεξαρτητες![]()
![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Με 100-150 ευρώ το παίζει κάποια Αφέντρα και κάνει μόνο ποδολαγνεία και στραποναρισμα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πουλαγα το δικο σουNoob saibot έγραψε: 14 Απρ 2022, 16:30Ναι για πες τι άλλο; Με 1.000ε πούλαγες το παιδί σου;Blackdog έγραψε: 14 Απρ 2022, 16:21Με 170ε η ωρα +20ε κωλο +20ε τελειωμα στο στομα +50ε για να τα καταπιει, πρεπει να εχει μεγαλη αναγκη η κοπελα.
Ψηνεσαι;
-
Noob saibot
- Phorum.gr user: Noob
Blackdog έγραψε: 14 Απρ 2022, 16:34Πουλαγα το δικο σουNoob saibot έγραψε: 14 Απρ 2022, 16:30Ναι για πες τι άλλο; Με 1.000ε πούλαγες το παιδί σου;Blackdog έγραψε: 14 Απρ 2022, 16:21
Με 170ε η ωρα +20ε κωλο +20ε τελειωμα στο στομα +50ε για να τα καταπιει, πρεπει να εχει μεγαλη αναγκη η κοπελα.
Ψηνεσαι;
There is no system
τι ειναι αυτο?
Μοντέλα που κάνουν περιοδία σε πόλεις και περνούν βίζιτες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εγώ πάντως είμαι κατά των οίκων αξιολόγησης.
Δηλαδή σύμφωνα με τη λογική των πολιτικορθάκηδων, κάνουν περιοδεία "βιασμού" για να τις κακοποιούνε (οι κακοί) έναντι αμοιβής.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-