!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποφασισμένος να συγκρουστεί με το καρτέλ στα σουβλατζίδικα ο Άδωνις

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
netmaggas21
Phorum.gr user: netmaggas21

Re: Αποφασισμένος να συγκρουστεί με το καρτέλ στα σουβλατζίδικα ο Άδωνις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από netmaggas21 »

Μπίστης έγραψε: 14 Απρ 2022, 00:22
netmaggas21 έγραψε: 13 Απρ 2022, 23:04
Όντως θα κλείσουν πολλοί δυστυχώς

Και όχι μόνο ψητοπωλείο , πολλά καταστήματα εστίασης
Είναι το ζητούμενο γιά λιγότερους μεσαίους ... :102:
Νεοελληνικές δικαιολογίες. Κανενα σχεδιο δεν υπάρχει. Απλά η ελλάδα είναι ως κράτος για τον ... καβάλα και κάθε φορά μας φταίιει κάτι άλλο.
Time is an illusion.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

sys3x έγραψε: 14 Απρ 2022, 00:19
Αρχέλαος έγραψε: 13 Απρ 2022, 23:34
Kauldron έγραψε: 13 Απρ 2022, 22:31 https://www.newsbreak.gr/ellada/315534/ ... latzidika/

:fp:

Εδώ τον βλέπετε να έχει ήδη ξεκινήσει τον έλεγχο:
Εικόνα
:giggle:
Αστειότητες Γεωργιάδη. Αντί να ψάξει τι γίνεται με το θέμα της ενέργειας, των καυσίμων κλπ. θέλει να μοιράσει πρόστιμα σε ψητοπωλεία όταν τα πρώτα που έγραψα έχουν σημαντική αύξηση τιμών όπως και διάφορα προϊόντα για την παρασκευή του προναφερόμενου εδέσματος.
Λες και οι ψητοπώλες, στην συντριπτική τους πλειονότητα, έχουν όρεξη να αυξάνουν την τιμή του όταν επί σειρά ετών ήταν παγιωμένη, μέχρι τον περασμένο φθινόπωρο.
Ο Γεωργιάδης ως...κομισάριος για πολλοστή φορά βάζει το κάρο μπροστά από το άλογο.
Ναι, θα πάει ένας από τους αθρώπους που εξαρχής έχουβ τεράστιο μέρος ευθύνης για τις αυξήσεις σε όλα να κάνει ελέγχους στα... σοτβλατζίδικα.
Βέβαια κάποια ΖΩΑ τον έχουν ψηφίσει τον νανογιλεκάκια *αμώ το *πιτάκι τους, οπότε, φάτε Άδωνι τώρα.
Αν ερθει μην μας πει στο τελος να ανεβασουμε και αλλο τις τιμες, απο περσι το ηλιελαιο αυξηθηκε περιπου 200%, τα καρβουνα γυρω στο 70%, μεσα στις 2-3 τελευταιες εβδομαδες το χοιρινο καπου 20% και αλλα πολλα, συν τα αυξημενα ρευματα, πετρελαια ή αερια που ειναι λειτουργικα εξοδα. Δεν νομιζω να βρει κατι παρανομο στις αυξησεις εκτος και αν παει σε κατι ντεμεκ λουξ στην Μυκονο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Sid Vicious έγραψε: 14 Απρ 2022, 01:24
sys3x έγραψε: 14 Απρ 2022, 00:19
Αρχέλαος έγραψε: 13 Απρ 2022, 23:34

Αστειότητες Γεωργιάδη. Αντί να ψάξει τι γίνεται με το θέμα της ενέργειας, των καυσίμων κλπ. θέλει να μοιράσει πρόστιμα σε ψητοπωλεία όταν τα πρώτα που έγραψα έχουν σημαντική αύξηση τιμών όπως και διάφορα προϊόντα για την παρασκευή του προναφερόμενου εδέσματος.
Λες και οι ψητοπώλες, στην συντριπτική τους πλειονότητα, έχουν όρεξη να αυξάνουν την τιμή του όταν επί σειρά ετών ήταν παγιωμένη, μέχρι τον περασμένο φθινόπωρο.
Ο Γεωργιάδης ως...κομισάριος για πολλοστή φορά βάζει το κάρο μπροστά από το άλογο.
Ναι, θα πάει ένας από τους αθρώπους που εξαρχής έχουβ τεράστιο μέρος ευθύνης για τις αυξήσεις σε όλα να κάνει ελέγχους στα... σοτβλατζίδικα.
Βέβαια κάποια ΖΩΑ τον έχουν ψηφίσει τον νανογιλεκάκια *αμώ το *πιτάκι τους, οπότε, φάτε Άδωνι τώρα.
Αν ερθει μην μας πει στο τελος να ανεβασουμε και αλλο τις τιμες, απο περσι το ηλιελαιο αυξηθηκε περιπου 200%, τα καρβουνα γυρω στο 70%, μεσα στις 2-3 τελευταιες εβδομαδες το χοιρινο καπου 20% και αλλα πολλα, συν τα αυξημενα ρευματα, πετρελαια ή αερια που ειναι λειτουργικα εξοδα. Δεν νομιζω να βρει κατι παρανομο στις αυξησεις εκτος και αν παει σε κατι ντεμεκ λουξ στην Μυκονο
Τι να βρει ρε συ, μιλάμε για τον τύπο που πουλούσε (δε ξέρω αν τα πουλάει ακόμη και τώρα δηλαδή) νανογιλέκα που θεραπεύουν πάσα νόσον (η μαλακία που δέρνει τους ψηφοφόρους τους δεν θεραπεύεται εξ ορισμού), φίδια δηλαδή, και τον βάλανε στο υγείας! Βέβαια πούτσα τους, την δουλειά τους την έκανε με την νοβάρτις, αύξησε τις τιμές στα 10 φάρμακα που θέλανε παγκοσμίως και γεια σας, εγώ για άλλο πράμα αναρωτιέμαι, για πόσο καιρό ακόμη θα ανεχόμαστε τέτοια μουνόπανα πάνω από τα κεφάλια μας; με λες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Το "Σουβλακαρτέλ" είναι καλό λογοπαιχνιο για όνομα μαγαζιού; ; να ξέρω αν είναι να το κατοχύρωσω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Πάντως τα τυροπιτοειδη δεν έχουν ανέβει καθόλου. Εγώ 2.20 τσίμπησα την πεινιρλαρα στην πλατεία Βικτωρίας.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Απρ 2022, 15:19 Πάντως τα τυροπιτοειδη δεν έχουν ανέβει καθόλου. Εγώ 2.20 τσίμπησα την πεινιρλαρα στην πλατεία Βικτωρίας.
Και οι πιτσαρίες κρατάνε σταθερή την πίτσα. Δεν έχω παρακολουθήσει, γιατί ανέβηκε έτσι ο γύρος, αλλά αντικειμενικά είναι πλέον πεταμένα λεφτά. Καλύτερα να πάρεις πανσέτες, να τις ψήσεις, να τις τεμαχίσεις και να φτιάξεις δικά σου πιτόγυρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Απρ 2022, 15:14 Το "Σουβλακαρτέλ" είναι καλό λογοπαιχνιο για όνομα μαγαζιού; ; να ξέρω αν είναι να το κατοχύρωσω.
Να το ονομάσεις "Σουβλακαμόρα".
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Kauldron έγραψε: 14 Απρ 2022, 15:22
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Απρ 2022, 15:14 Το "Σουβλακαρτέλ" είναι καλό λογοπαιχνιο για όνομα μαγαζιού; ; να ξέρω αν είναι να το κατοχύρωσω.
Να το ονομάσεις "Σουβλακαμόρα".
Δυνατό κι αυτό.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Cecily Anne έγραψε: 14 Απρ 2022, 15:21
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Απρ 2022, 15:19 Πάντως τα τυροπιτοειδη δεν έχουν ανέβει καθόλου. Εγώ 2.20 τσίμπησα την πεινιρλαρα στην πλατεία Βικτωρίας.
Και οι πιτσαρίες κρατάνε σταθερή την πίτσα. Δεν έχω παρακολουθήσει, γιατί ανέβηκε έτσι ο γύρος, αλλά αντικειμενικά είναι πλέον πεταμένα λεφτά. Καλύτερα να πάρεις πανσέτες, να τις ψήσεις, να τις τεμαχίσεις και να φτιάξεις δικά σου πιτόγυρα.
Η αλήθεια είναι πως η τελευταία εκτίναξη των δυο εβδομάδων ήταν το καρφί στο φέρετρο. Πήγα χτες και το είχαν 3 ευρώ, από 2.80. Ενώ πριν δύο μήνες είχε 2.40. Μιλάμε τώρα για τραγικές αυξήσεις. Δεν σου έρχεται να μπεις πλέον. Κι εγώ επειδή γενικά ψιλοκανω δίαιτα και με ένα είμαι όκ. Αλλά είναι ντροπή.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Απρ 2022, 15:27
Cecily Anne έγραψε: 14 Απρ 2022, 15:21
Η αλήθεια είναι πως η τελευταία εκτίναξη των δυο εβδομάδων ήταν το καρφί στο φέρετρο. Πήγα χτες και το είχαν 3 ευρώ, από 2.80. Ενώ πριν δύο μήνες είχε 2.40. Μιλάμε τώρα για τραγικές αυξήσεις. Δεν σου έρχεται να μπεις πλέον. Κι εγώ επειδή γενικά ψιλοκανω δίαιτα και με ένα είμαι όκ. Αλλά είναι ντροπή.
Στην περιοχή μου το καλύτερο σε κριτικές στο efood το έχει πάει 3.20, όταν την ίδια στιγμή βρίσκεις σε προσφορά με 5.70 σούσι τα 12 κομμάτια. Θα μου πεις χορταίνεις αντίστοιχα με 2 πιτόγυρα; Όχι, αλλά πληρώνω γαρίδα ή σολωμό. Να πάνε να γαμηθούν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”