Ούτε κι εγώ πιστεύω ότι παίζει σημασία το ύψος. Αλλά είμαι γυναίκα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Σεπ 2018, 12:52Ότι δηλαδή οι ψηλές αρέσουν στους ψηλούς;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Σεπ 2018, 12:37Αυτό συνήθως εξαρτάται και από το ύψος του άντρα, σε συνδυασμό με το ύψος των τακουνιών που φοράει συνήθως η γυναίκα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Σεπ 2018, 12:21 Πρέπει να κάνουμε ένα πολλ να δούμε πόσοι πιστεύουν ότι το ύψος δίνει ομορφιά στη γυναίκα.
Υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις.
Μπορεί, δεν ξέρω.
Οι ψηλές έχουν ένα πλεονέκτημα στο να μείνουν αδύνατες, αφού μπορούν να τρώνε περισσότερο και να το καίνε. Δεν πιστεύω ότι έχουν κάποιο άλλο προβάδισμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Greece's next top model
Re: Greece's next top model
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν ξερω αν κανει για μοντελο
Αλλα η κοπελα ειναι ολα τα λεφτα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Δηλαδη αν δεν σκεφτομασταν ολη την ημερα κωλους-γοφους-βυζια, τι θα σκεφτομασταν?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Σεπ 2018, 02:22 οι συγκεκριμενες εκπομπες λειτουργουν ως οπλα μαζικης καταστροφης του φιλελε συστηματος και των οικονομικων ελιτ
Τι ειναι ορθο να σκεφτομαστε?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
100% γκάβλαΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Σεπ 2018, 14:10 Δεν ξερω αν κανει για μοντελο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
H Eυη Ιωαννιδου στο GNTP
H Eυη Ιωαννιδου στο Nomads
H Ευη Ιωαννιδου μοντελοσ την εκπομπη της Φαιης
Kαποια στιγμη πρεπει να βαλεις ενα στοπ Ευη
H Eυη Ιωαννιδου στο Nomads
H Ευη Ιωαννιδου μοντελοσ την εκπομπη της Φαιης
Kαποια στιγμη πρεπει να βαλεις ενα στοπ Ευη
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το δυνατο της σημειο ειναι το κορμι της
Το αδυνατο της σημειο οτι ειναι απο το Κιατο
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Εγώ δεν θεωρώ ότι δίνει ομορφιά, αλλά εγώ είμαι κοντός, οπότε η γνώμη μου μπορεί να μην μετράει. Σίγουρα προσδίδει ομορφιά στον άντρα, αλλά πάλι μέχρι ένα σημείο, γιατί από ένα ύψος και πάνω χαλάνε οι αναλογίες και είσαι σαν σκουπόξυλο ή σαν κολόνα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Σεπ 2018, 12:21 Πρέπει να κάνουμε ένα πολλ να δούμε πόσοι πιστεύουν ότι το ύψος δίνει ομορφιά στη γυναίκα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Προσωπικά δε με ελκύουν ιδιαίτερα οι ψηλές αλλά σε αυτό ίσως παίζει ρόλο το ότι ο ίδιος είμαι μεσαίου αναστήματος (1,79).
Το καλύτερο για εμένα είναι το κοντό milf.
Το καλύτερο για εμένα είναι το κοντό milf.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Το ύψος δεν προσθέτει ομορφιά, δίνει όμως "μεγαλοπρέπεια" στη γυναίκα. Λέμε "γυναικάρα".Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Σεπ 2018, 12:21 Πρέπει να κάνουμε ένα πολλ να δούμε πόσοι πιστεύουν ότι το ύψος δίνει ομορφιά στη γυναίκα.
Με εξαίρεση τα μοντέλα, δεν το θεωρώ προσόν. Ένας από τους λόγους, οτι οι επιλογές τους για σύντροφο στο ίδιο ή μεγαλύτερο ύψος μειώνονται ανάλογα), ενώ μεγαλώνοντας χάνουν από την αίγλη τους καθότι δίνουν εντύπωση μεγαλύτερης από την πραγματική τους ηλικία.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- hellegennes
Δεν είναι μια εξαίρεση. Υπήρξαν καμμιά 10αριά παίκτες στην ιστορία του NBA που ήταν από 1,70 και κάτω και σίγουρα υπήρξαν και υπάρχουν αρκετοί άλλοι σε άλλες χώρες. Φυσικά το μπάσκετ είναι κατεξοχήν σπορ για ψηλούς, αλλά το πόιντ μου ήταν ότι δεν είναι απαγορευτικό για έναν κοντό να παίξει μπάσκετ. Το παράδειγμά μου ήταν σούπερ εξτρήμ, δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος έπαιζε δίπλα στον Μανούτ Μπόουλ, τον ψηλότερο -τότε- παίκτη του NBA και είχαν διαφορά 70 εκατοστά. Του πούστη, δηλαδή. Και δεν έμεινε γνωστός για το ύψος του, ήταν στην εθνική ομάδα της Αμερικής και ήταν εξαιρετικός παίκτης.Uppercut έγραψε: 19 Σεπ 2018, 13:49
Κι οι δύο μπερδευτήκατε, δεν εστιάζω στο ύψος. Το ύψος το ανέφερα στο παράδειγμα του NBA για να δώσω μία αναλογία με κάποιον που δεν κάνει για κάτι, όπως ένας σούπερ κοντός για μπάσκετ, παρά την εξαίρεση του Ελληγενούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ναι, αλλά η Ανίτα Πάνια δεν ήταν ποτέ ευθέως αγενής και προσβλητική απέναντι στα νούμερα που έβγαζε. Δεν είπε ποτέ σε κανέναν «και τι ήρθες να κάνεις εδώ, ρε καραγκιόζη, δεν βλέπεις τα χάλια σου;».Uppercut έγραψε: 19 Σεπ 2018, 13:56 Όσον αφορά την εκπομπή, προφανώς η παραγωγή θέλει και τέτοιες περιπτώσεις για να βγουν και τέτοια σκηνικά, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι πρωτίστως εσύ που πηγαίνεις πρέπει να έχεις αυτογνωσία. Όπως και το γεγονός ότι η Πάνια εκμεταλλευόταν τα νούμερα που βγαίναν στις εκπομπές της και τα έβγαζε επί σκοπώ, δεν αλλάζει το ότι ήταν νούμερα. Πάλι αναλογία κάνω, δε λέω ότι αυτή η κοπέλα είναι εξίσου νούμερο (μιας και βλέπω ότι το πόιντ των παραδειγμάτων χάνεται σ'αυτό το νήμα).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ορέστης 35
Ναι ρε φιλε αυτο εψαχνα. Ποσο τελειο προσωπο αυτη η Αγαπη! Και η Σοφια που ασιατοφερνει πολυ χαριτωμενη.Uppercut έγραψε: 19 Σεπ 2018, 01:47 Λοιπόν, κάθησα και το είδα κι εγώ αυτό. Οι περισσότερες (μιλώντας σαν άντρας όχι σα μάνατζερ μοντέλων) δε μ' άρεσαν καν. Πήρε το μάτι μου μία της οποίας δεν έχουν δείξει το πλήρες κάστινγκ αλλά κάτι πολύ γρήγορα στιγμιότυπα, η οποία είναι πανέμορφη κι ανυπομονώ να τη δούμε μετά:
33.56
34.05
34.16
34.30 (αυτή που κάνει την περιστροφή)
Ντάξει η κοπελάρα, απ' τα ελάχιστα δευτερόλεπτα φάινεται θεά. Περιμένετε να τη δούμε.
Σχετικά με τον καράφλα. Ήταν υπερβολικός, αλλά του δίνω ένα κάποιο δίκιο. Δε μπορεί να είσαι έτσι και να θες να γίνει τοπ μόντελ ρε παιδιά να έχουμε μία αίσθηση. Σα να πηγαίνει ο άλλος 1.50 και να λέει θέλω να παίξω NBA.
Uppercut έγραψε: 19 Σεπ 2018, 01:47 Λοιπόν, κάθησα και το είδα κι εγώ αυτό. Οι περισσότερες (μιλώντας σαν άντρας όχι σα μάνατζερ μοντέλων) δε μ' άρεσαν καν.

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
Ορέστης 35
Ο psi εχει τη smart tv. Οτι βρισκω θα το ανεβαζω.Μπίστης έγραψε: 19 Σεπ 2018, 13:52 Ορεστάκο φόρτωσε κανένα gif της ξανθιάς με το μπούστο, σβήστε τα θεωρητικά κείμενα !![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση