ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Απρ 2022, 21:31 Θα προσθέσω κάτι σχετικά με την ευάλωτη ευπαθή ομάδα που ονομάζεται γυναικείο φύλο
Αν δεν λάβουμε υπόψη ταξικές και οικονομικές ανισότητες, το να θεωρούμε τις γυναίκες ως ευάλωτη καταπιεσμένη ομάδα είναι ανόητο
Επίσης δεν μπορούμε να μιλάμε για πατριαρχία και τα συναφή ερημην αυτων των ταξικών και οικονομικών ανισοτήτων
Και πριν τριακόσια ή χίλια χρόνια αλλιώς ζούσε ή αριστοκράτισσα και αλλιώς ή φτωχη χωρική
Αλλιώς ζει σήμερα μία πριγκίπισα στην Σαουδικη Αραβια και αλλιώς μία φτωχή χωρική
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Τσίπρας ζητάει ισάριθμη αντιπροσώπευση των φύλων ΠΑΝΤΟΥ
Re: Ο Τσίπρας ζητάει ισάριθμη αντιπροσώπευση των φύλων ΠΑΝΤΟΥ
Μάλλον δεν έχεις κατάλαβει τι λέμε.Ασέβαστος έγραψε: 13 Απρ 2022, 08:42οχι. 2 ποστ παραπανω ειναι.Naida έγραψε: 12 Απρ 2022, 20:53
Δίνονται στους νέους παραπάνω. Και στις νέες ακόμα παραπάνω γιατί βάσει των στοιχείων ειναι οι ριγμενες της ιστορίας. Εσύ μπορεί να εμμένεις να παραβλέπεις τα στοιχεία και να επαναλαμβάνεις το μότο σου αλλά σημασία έχει τι λένε τα στοιχεία και όχι ο Ασέβαστος.
δινονται λιγοτερα στους νεους. δεν δινονται αναλογα με το που υπαρχει μεγαλυτερη ανεργια, αλλα αναλογα με το ποσο δυσκολο κρινει ο νομοθετης οτι ειναι για καθε ομαδα να βρει δουλεια. στους μεγαλυτερους, περισσοτερα, επειδη ειναι ψιλοαχρηστοι για παραγωγικη εργασια, μαλλον. οποτε, ειναι σαν να λεει οτι οι γυναικες ειναι εντελως αχρηστες. και αυτο το δεχεσαι, δεν σε προσβαλλει, επειδη μπαγιοκο.Κατηγορία ανέργου Ποσοστό (%) επιχορήγησης Ποσό (€)
Άνδρες άνεργοι (έως 12 μήνες και έως 49 ετών) 50% 466,50
Άνδρες άνεργοι 50 ετών κι άνω (έως 12 μήνες ανεργία) 60% 559,80
Άνδρες μακροχρόνια άνεργοι (άνω των 12 μηνών ανεργία) 65% 606,45
Άνδρες μακροχρόνια άνεργοι 50 ετών και άνω 70% 653,10
Άνεργες γυναίκες 75% 699,75
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Είσαι οκέι με το να προτιμάνε οι πελάτες να τους σερβίρει ένα άτομο με συγκεκριμένο φύλο και ηλικία; Ή θεωρείς ότι είναι μια κακή νοοτροπία που πρέπει να διδάξουμε στις νέες γενιές ότι πρέπει να αλλάξει;Naida έγραψε: 13 Απρ 2022, 19:10Άρα την προτιμάει ο εργοδότης γιατί το προτιμούν περισσότερο οι πελάτες. Ποιοι πελάτες θέλουν να τους σερβίρουν νεα και όμορφα κορίτσια αντί για αγόρια, άντρες 40-50αρηδες άνεργοι με οικογένεια, γυναίκες 40αρες,50αρες άνεργες με οικογένεια κτλ κτλ;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 13 Απρ 2022, 09:44Καταρχάς δεν έγραψα την ηλικία του φίλου μου - 27 .
Οπότε μία χαρά νέος και αντικειμενικά ωραίο παιδί .
Αλλά πάντα , πάντα ένα αντικειμενικά ωραίο κορίτσι πουλάει πιο πολύ στον καφέ , εκτός αν μιλάμε για συγκεκριμένα πόστα της νύχτας που χρειάζονται και άνδρες ( μπουζούκια , clubs ) .
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φυσικά πρέπει να αλλάξει.hellegennes έγραψε: 13 Απρ 2022, 20:12Είσαι οκέι με το να προτιμάνε οι πελάτες να τους σερβίρει ένα άτομο με συγκεκριμένο φύλο και ηλικία; Ή θεωρείς ότι είναι μια κακή νοοτροπία που πρέπει να διδάξουμε στις νέες γενιές ότι πρέπει να αλλάξει;Naida έγραψε: 13 Απρ 2022, 19:10Άρα την προτιμάει ο εργοδότης γιατί το προτιμούν περισσότερο οι πελάτες. Ποιοι πελάτες θέλουν να τους σερβίρουν νεα και όμορφα κορίτσια αντί για αγόρια, άντρες 40-50αρηδες άνεργοι με οικογένεια, γυναίκες 40αρες,50αρες άνεργες με οικογένεια κτλ κτλ;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 13 Απρ 2022, 09:44
Καταρχάς δεν έγραψα την ηλικία του φίλου μου - 27 .
Αλλά πάντα , πάντα ένα αντικειμενικά ωραίο κορίτσι πουλάει πιο πολύ στον καφέ , εκτός αν μιλάμε για συγκεκριμένα πόστα της νύχτας που χρειάζονται και άνδρες ( μπουζούκια , clubs ) .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Μιλάμε για τα coffee island . Δεν απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό .Naida έγραψε: 13 Απρ 2022, 19:10Άρα την προτιμάει ο εργοδότης γιατί το προτιμούν περισσότερο οι πελάτες. Ποιοι πελάτες θέλουν να τους σερβίρουν νεα και όμορφα κορίτσια αντί για αγόρια, άντρες 40-50αρηδες άνεργοι με οικογένεια, γυναίκες 40αρες,50αρες άνεργες με οικογένεια κτλ κτλ;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 13 Απρ 2022, 09:44Καταρχάς δεν έγραψα την ηλικία του φίλου μου - 27 .
Μα μόνος σου είπες ότι πουλάει πιο πολύ στον καφέ.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 13 Απρ 2022, 20:21Μιλάμε για τα coffee island . Δεν απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό .Naida έγραψε: 13 Απρ 2022, 19:10Άρα την προτιμάει ο εργοδότης γιατί το προτιμούν περισσότερο οι πελάτες. Ποιοι πελάτες θέλουν να τους σερβίρουν νεα και όμορφα κορίτσια αντί για αγόρια, άντρες 40-50αρηδες άνεργοι με οικογένεια, γυναίκες 40αρες,50αρες άνεργες με οικογένεια κτλ κτλ;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 13 Απρ 2022, 09:44
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και για τα δικαστήρια.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 13 Απρ 2022, 20:21Μιλάμε για τα coffee island . Δεν απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό .Naida έγραψε: 13 Απρ 2022, 19:10Άρα την προτιμάει ο εργοδότης γιατί το προτιμούν περισσότερο οι πελάτες. Ποιοι πελάτες θέλουν να τους σερβίρουν νεα και όμορφα κορίτσια αντί για αγόρια, άντρες 40-50αρηδες άνεργοι με οικογένεια, γυναίκες 40αρες,50αρες άνεργες με οικογένεια κτλ κτλ;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 13 Απρ 2022, 09:44
- MasterofDope
axxaaxax εχουν κάει εκει στον ΣΥΡΙΖΑ εγώ προσωπικά δεν θα ηθελα να δω γυναικα Πρωθυπουργο στην Ελλαδα πολυ απλα ΔΕΝ κανειΓάταρος έγραψε: 11 Απρ 2022, 15:40 https://twitter.com/atsipras/status/1513411553076420608
Υποθέτω ότι την ίδια άποψη έχουν και οι άντρες βουλευτές του συριζα που υπερτερούν αριθμητικά έναντι των γυναικών συναδέλφων τους, άρα θα παραιτηθούν ώστε να καλύψουν τις θέσεις τους γυναίκες πολιτεύτριες του συριζα μέχρι να γίνουν 50/50. Τι; Όχι;
Μια ΛΕΠΕΝ δεν εχει η Ελλαδα και δεν θα εχει ΠΟΤΕ η μεση Ελληνιδα δεν κανει για εξουσία
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτος ειναι ο γυναικοκεντρικος καζινοκαπιταλισμος,δεν χρειαζεται να πουμε κατι περισσοτερο 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- hellegennes
Ναι, αλλά δεν δίνεις αιτιολογία. Θα ήθελα να διαβάσω όλην την άποψή σου.Naida έγραψε: 13 Απρ 2022, 20:14Φυσικά πρέπει να αλλάξει.hellegennes έγραψε: 13 Απρ 2022, 20:12Είσαι οκέι με το να προτιμάνε οι πελάτες να τους σερβίρει ένα άτομο με συγκεκριμένο φύλο και ηλικία; Ή θεωρείς ότι είναι μια κακή νοοτροπία που πρέπει να διδάξουμε στις νέες γενιές ότι πρέπει να αλλάξει;Naida έγραψε: 13 Απρ 2022, 19:10
Άρα την προτιμάει ο εργοδότης γιατί το προτιμούν περισσότερο οι πελάτες. Ποιοι πελάτες θέλουν να τους σερβίρουν νεα και όμορφα κορίτσια αντί για αγόρια, άντρες 40-50αρηδες άνεργοι με οικογένεια, γυναίκες 40αρες,50αρες άνεργες με οικογένεια κτλ κτλ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αυτος ο Τσπρας δεν θελει να ξαναβγει ... δεν εξηγειται αλλιως
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- MasterofDope
Παει για συνεργασια με το ΚΙΝΑΛ φιλε μου
Have you seen the writing on the wall?
αλλος παει για συνεργασια με το ΚΙΝΑΛ ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Μπορεί να το κάνει όχι μόνο στα φύλα αλλά και στις φυλές. Για παράδειγμα η σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Αθηνών δέχεται 221 άτομα. Παίρνει 111 άνδρες και 110 γυναίκες. Παίρνει 84 άτομα Α+ και 2 άτομα ΑΒ-. Παίρνει 13 άνδρες με Υ απλοομάδα R1a και 7 γυναίκες με μιτοχονδριακή απλοομάδα T2. Δίκαια πράγματα.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
οι γυναικες δικαστες ειναι περισσοτερες απο τους αντρες εχω διαβασει καπου
δεν ξερω αν ισχυει
δεν ξερω αν ισχυει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις