Οι φωτογραφίες από το πολυτεχνείο είναι παλιές.
Επιπλέον, οι ταγκιές στους τοίχους δεν περιορίζονται μόνο σε πανεπιστημιακά ιδρύματα είναι μία μάστιγα των τελευταίων χρόνων που γιγαντώνεται από την προώθηση διαφόρων φυλακόβιων τράπερς από μεγάλες δισκογραφικές.
Απλά τα πράγματα...
Τύπε μου, στις φωτογραφίες που παράθεσε ο νηματοθέτης, έξω από ένα πασοκικό Άλφα σε κύκλο δεν βλέπεις κάποιο αγωνιστικό μήνυμα ή σύμβολο.
μπορώ αν θέλεις να σου παραθέσω εικόνες από διάφορα μέρη που επικρατεί αυτή η κουλτούρα της ταγκιάς και μάλιστα ενθαρύνεται κιόλας από μεγάλες εταιρέιες.
Τύπε μου, στις φωτογραφίες που παράθεσε ο νηματοθέτης, έξω από ένα πασοκικό Άλφα σε κύκλο δεν βλέπεις κάποιο αγωνιστικό μήνυμα ή σύμβολο.
μπορώ αν θέλεις να σου παραθέσω εικόνες από διάφορα μέρη που επικρατεί αυτή η κουλτούρα της ταγκιάς και μάλιστα ενθαρύνεται κιόλας από μεγάλες εταιρέιες.
Θεωρούνται έργα τέχνης σε εξέλιξη. Δεν έχουν ακόμη τελειώσει.
Ρώτα και τον John Brown Gun Club
Θυμάμαι χαρακτηριστικά την προηγούμενη διαφήμιση της Cosmote για πακέτα για τους νέους που έδειχνε και επικροτούσε νέους να κάνουν ταγκιές. Και πες μου εσύ τί έκανε το κράτος για αυτό.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά την προηγούμενη διαφήμιση της Cosmote για πακέτα για τους νέους που έδειχνε και επικροτούσε νέους να κάνουν ταγκιές. Και πες μου εσύ τί έκανε το κράτος για αυτό.
Δεν συμφωνώ με τις μλκιες που κάνουν οι σύγχρονες, μεταμοντέρνες πολυεθνικές για να δειχθούν. Αυτές είναι άλλωστε που προωθούν τη πολιτική ορθότητα.
Αλλά τι ταγκιές μου λες. Στη πρώτη φωτο διακρίνεται το απόσπασμα φράσης "the state". Αν τα καλοψάξεις, θα βρεις αρκετά πολιτικά μηνύματα, που φωτογραφίζουν τη πολιτική θέση των "καλλιτεχνών".
Επίσης υπάρχει ένα (πρώτη φωτο) που λέει "κάτω η χούντα".
Άμα ήταν σύγχρονη δυτική χώρα η Αθήνα δεν θα είχε Κούλη με μισθούς πείνας.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Και το δυτικό Βερολίνο ήταν βρώμικο με γκράφιτι, πανκια, Σκουπίδια και καταληψεις, και το ανατολικό αστραφτερό με σοβαρούς οικογενειάρχες να πηγαίνουν στις δουλειές τους. Σε ποιο θα προτιμούσατε να ζούσατε δεξιοπουλα;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δεν συμφωνώ με τις μλκιες που κάνουν οι σύγχρονες, μεταμοντέρνες πολυεθνικές για να δειχθούν. Αυτές είναι άλλωστε που προωθούν τη πολιτική ορθότητα.
Αλλά τι ταγκιές μου λες. Στη πρώτη φωτο διακρίνεται το απόσπασμα φράσης "the state". Αν τα καλοψάξεις, θα βρεις αρκετά πολιτικά μηνύματα, που φωτογραφίζουν τη πολιτική θέση των "καλλιτεχνών".
Επίσης υπάρχει ένα (πρώτη φωτο) που λέει "κάτω η χούντα".
Τί να σου πω ρε τύπε, στις 100 ταγκιές μου ζητάς να σου βρω το πολιτικό μήνυμα.
Ας κόψουν οι πολυεθνικές, οι δισκογραφικές και ο λοιπός συρφετός τη μόδα της ταγκιάς και μετά ξαναμιλάμε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Απρ 2022, 16:40
Και το δυτικό Βερολίνο ήταν βρώμικο με γκράφιτι, πανκια, Σκουπίδια και καταληψεις, και το ανατολικό αστραφτερό με σοβαρούς οικογενειάρχες να πηγαίνουν στις δουλειές τους. Σε ποιο θα προτιμούσατε να ζούσατε δεξιοπουλα;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.