!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ζακ Κωστόπουλος: Ενοχή για κοσμηματοπώλη και μεσίτη ζήτησε ο εισαγγελέας.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Ζακ Κωστόπουλος: Ενοχή για κοσμηματοπώλη και μεσίτη ζήτησε ο εισαγγελέας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Αν δεν ήταν κυρ-παντελήδικο το μαγαζί και ήταν άλλου είδους και γινόντουσαν ακριβώς τα ίδια τι θα γινόταν ;
Εγώ μιά φορά είχα πάθει το εξής:
Πάω στο Ευγενίδειο πλανητάριο και δεν ήξερα ότι είχαν αργία. Οι περιστρεφόμενες όμως πόρτες άνοιγαν και μπήκα λίγο μέσα.
Οπότε βγαίνει ένα σκυλάκι που το θεωρούσα συμπαθητικό μέχρι τότε και αρχίζει να μου γαβγίζει και να μου κλείνει το δρόμο. Κοιτάω δεξιά-αριστερά, κάπου παίρνω πρέφα ότι είναι κλειστά για το κοινό (από κάποια ταμπέλα μάλλον).
Κάνω μεταβολή, φεύγω και ανεβαίνω με το πόδι τη Συγγρού.
Στο ύψος της στροφής Νέας Σμύρνης σταματάει δίπλα μου ένα αυτοκίνητο και βγαίνουν δύο σεκιουριτάδες και μου λένε "ρε συ, γιατί μπήκες στο Ευγενίδειο ;". Τους λέω "α', το και το", μου λένε "α καλά" και φεύγουν.
Αν γινόταν τώρα λίγο πιό επεισοδιακή η φάση τι θα λέγανε τώρα για τους πασοκικούς -εκ των πραγμάτων- υπαλλήλους που θα με είχαν δείρει ; Πάλι κυρ Παντελήδες ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Έχουμε την απόφαση του δικαστηρίου ή απλά την πρόταση του εισαγγελέως;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Απρ 2022, 15:37 Έχουμε την απόφαση του δικαστηρίου ή απλά την πρόταση του εισαγγελέως;
Προτάσεις του εισαγγελέα είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

wooded glade έγραψε: 13 Απρ 2022, 15:29 Αν δεν ήταν κυρ-παντελήδικο το μαγαζί και ήταν άλλου είδους και γινόντουσαν ακριβώς τα ίδια τι θα γινόταν ;
Πάω στο Ευγενίδειο πλανητάριο και δεν ήξερα ότι είχαν αργία. Οι περιστρεφόμενες όμως πόρτες άνοιγαν και μπήκα λίγο μέσα.
Οπότε βγαίνει ένα σκυλάκι που το θεωρούσα συμπαθητικό μέχρι τότε και αρχίζει να μου γαβγίζει και να μου κλείνει το δρόμο. Κοιτάω δεξιά-αριστερά, κάπου παίρνω πρέφα ότι είναι κλειστά για το κοινό (από κάποια ταμπέλα μάλλον).
Στο ύψος της στροφής Νέας Σμύρνης σταματάει δίπλα μου ένα αυτοκίνητο και βγαίνουν δύο σεκιουριτάδες και μου λένε "ρε συ, γιατί μπήκες στο Ευγενίδειο ;". Τους λέω "α', το και το", μου λένε "α καλά" και φεύγουν.
Αν γινόταν τώρα λίγο πιό επεισοδιακή η φάση τι θα λέγανε τώρα για τους πασοκικούς -εκ των πραγμάτων- υπαλλήλους που θα με είχαν δείρει ; Πάλι κυρ Παντελήδες ;
Έλεος, μου έφυγε το μακαρόνι απ' το στόμα.. θα πνιγώ κιόλας! :smt005:
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Με αυτο τι τρεχει;

Μάλιστα σήμερα, ενώ αγόρευε ο εισαγγελικός λειτουργός στο δικαστήριο βρέθηκε και η Μάγδα Φύσσα, όπως και οι μητέρες της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς, που δολοφονήθηκαν από τους συντρόφους τους.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... saggeleas/

Σεβομαι και συμπασχω στην απωλεια τους, ελπιζω να μην μπουν στον ρολο του αυτοκλητου εκδικητη-τιμωρου. Εδω που ειναι θελει καπου ενα στοπ, οσον αφορα υποθεσεις των αλλων φυσικα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Parrot έγραψε: 13 Απρ 2022, 15:42
wooded glade έγραψε: 13 Απρ 2022, 15:29 Αν δεν ήταν κυρ-παντελήδικο το μαγαζί και ήταν άλλου είδους και γινόντουσαν ακριβώς τα ίδια τι θα γινόταν ;
Έλεος, μου έφυγε το μακαρόνι απ' το στόμα.. θα πνιγώ κιόλας! :smt005:
Τι να σου πω τώρα, έγινε.
Δεν πρέπει να ήταν Σάββατο. Κάτι με Δευτέρα κλειστά πρέπει να ισχύει.
Λαίμαι τώρα ο σκύλος να ήταν πιτ μπουλ και να μου όρμαγε και να γινόταν επεισόδιο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

runner έγραψε: 13 Απρ 2022, 15:21
georgebi έγραψε: 13 Απρ 2022, 14:53 Μετά και την πρόταση του εισαγγελέα το τελικό συμπέρασμα ειναι ένα

Η «Δικαιοσύνη» είναι κλινικά νεκρή..... :e040:

Εικόνα
https://twitter.com/chris_avramidis/sta ... gYYXwwAnsg
Άλλο η θανατηφόρα σωματική βλάβη που είναι κακούργημα και άλλο η ανθρωποκτονία εξ αμέλειας που είναι πλημμέλημα.
Οι δύο κυρ-Παντεληδες θα κηρυχθούν ένοχοι για το πρώτο αδίκημα.
Φυλακή δε νομίζω να μπουν, θα φάνε κάποια χρόνια με αναστολή.
Τα' χεις μπλέξει. Η θανατηφόρα σωματική βλάβη μόνον αν τεκμηριωθεί δολοφονική πρόθεση είναι κακούργημα. Διαφορετικά ισχύουν και γι' αυτήν τα ίδια ελαφρυντικά (αμέλεια, βρασμός ψυχής κλπ).
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Ωχ ωχ ωχ..... :-? και οι αναρχικές συλλογικότητες :g094: έχουν τις αντιρρήσεις τους :102:

Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Καταδίκη για δολοφονία από πρόθεση θέλανε επειδή κάποιος μαστουρωσε και σκέφτηκε "δε μπουκαρω εδώ μπας και βγάλω την επόμενη πρέζα;". Το επόμενο βήμα θα ήταν να μπαίνει ο ληστής, να μας κλέβει, να μας πηδάει και να μας κάνει μήνυση αν δεν ικανοποιήθηκε.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Blackdog έγραψε: 13 Απρ 2022, 15:44 Με αυτο τι τρεχει;

Μάλιστα σήμερα, ενώ αγόρευε ο εισαγγελικός λειτουργός στο δικαστήριο βρέθηκε και η Μάγδα Φύσσα, όπως και οι μητέρες της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς, που δολοφονήθηκαν από τους συντρόφους τους.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... saggeleas/

Σεβομαι και συμπασχω στην απωλεια τους, ελπιζω να μην μπουν στον ρολο του αυτοκλητου εκδικητη-τιμωρου. Εδω που ειναι θελει καπου ενα στοπ, οσον αφορα υποθεσεις των αλλων φυσικα.
Εσύ καλά τα λες αλλά κάποιοι ίσως έχουν άλλη άποψη

https://www.cnn.gr/politiki/story/20425 ... imokratias
Εικόνα
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

#ΑλλαγηΚατηγοριαςΤωρα

https://twitter.com/mera25_gr/status/15 ... _p1xruwH_Q
Εικόνα
Spoiler
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Απρ 2022, 15:46 Τα' χεις μπλέξει. Η θανατηφόρα σωματική βλάβη μόνον αν τεκμηριωθεί δολοφονική πρόθεση είναι κακούργημα. Διαφορετικά ισχύουν και γι' αυτήν τα ίδια ελαφρυντικά (αμέλεια, βρασμός ψυχής κλπ).
Τα έχω μπλέξει.
Μάλιστα.
''την πρόταση του εισηγούμενος στο δικαστήριο να κηρύξει ενόχους τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου και τον μεσίτη για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης σε βάρος του Ζακ Κωστόπουλου.''
https://www.tovima.gr/2022/04/13/societ ... fodrotita/
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Παρεμπιπτόντως, το θύμα δεν μπήκε για να κλέψει και ούτε βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στο αίμα του.
Δεν τα λέω εγώ, ο Εισαγγελέας τα λέει και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

georgebi έγραψε: 13 Απρ 2022, 15:51
Εσύ καλά τα λες αλλά κάποιοι ίσως έχουν άλλη άποψη

https://www.cnn.gr/politiki/story/20425 ... imokratias
Εικόνα
Νομιζω οτι η συγκεκριμενη εχει μπει σε αυτο το τριπακι, της απονομης κοινωνικης δικαιοσυνης, για να αποφυγει το πενθος. Πολυ κακως το εκμεταλευονται πολιτικοι και αλλοι, δεν θα μπορεσει ετσι να διαχειριστει την απωλεια ποτε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Το πάνε για μανσλοτερ που λένε και στο αμερικα. Αναμενόμενο είναι να μην πάνε για δολοφονία πρώτου βαθμού. Αλλά λίγο μέσα πρέπει, να δούμε τη γλύκα. Άνθρωπο σκότωσανε με τα κυρπαντελοκαφριλικια τους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”