Cecily Anne έγραψε: 21 Ιαν 2022, 20:43Πιστεύω θα κριθεί στο αν ήταν ο bottom ή ο top της υπόθεσης. Αν ήταν ο bottom δεν μπορεί να κάνει κάτι. Αν ήταν ο top στοιχηματίζω θα του κάνει τα 3-2.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παντρεμενες, χωρισμενες ή ελευθερες; Ποιες προτιματε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Παντρεμενες, χωρισμενες ή ελευθερες; Ποιες προτιματε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
stergiosbik
Τις τραβαει το αιμα σου δλδ τις τρελες!
Nα και μια φορά που μιλάς σωστά.stavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 21:47Θα σου έλεγα τώρα τί παίζουν οι περισσότεροι, αλλά προτιμώ να κρατήσω επίπεδο.Τα σοσιαλ εχουν βοηθησει πολυ στο να γινεται ακομα πιο δυνατο παιχνιδι. Ποιες προτιματε; Με ποιες συνηθως παιζετε μπαλα;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Menios_mikroulis
Θα εκανε διάλειμμα απο το παίξιμοKauldron έγραψε: 21 Ιαν 2022, 21:16Nα και μια φορά που μιλάς σωστά.stavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 21:47Θα σου έλεγα τώρα τί παίζουν οι περισσότεροι, αλλά προτιμώ να κρατήσω επίπεδο.Τα σοσιαλ εχουν βοηθησει πολυ στο να γινεται ακομα πιο δυνατο παιχνιδι. Ποιες προτιματε; Με ποιες συνηθως παιζετε μπαλα;
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Εκει που γκρινιαζα για τις Ελληνιδες μου τυχε μια με παιδιά που μ' είπε, πως μένει ακομη με τον άνδρα της αλλά ειναι σε διάσταση και δεν εχουνε ερωτικες σχέσεις
. Εσεις τι θα κάνατε; Εγώ δεν έχω παιδιά και μια τέτοια γυναικα δεν μπορώ να την δω σοβαρά, αλλά και αυτη λογικά για το άλλο ψάχνεται. Αλλά ειμαι σε δίλλημα, αν πάω με παντρεμενη μπορει να πάω και φυλακή;
μικροπαντρεμενες και πιτσιρικες γενικοτερα
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Παντρεμένες με παιδιά. Αυτές είναι που ψωμολυσσανε πιο πολύ, χαχα
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Citroenakias έγραψε: 13 Απρ 2022, 15:49 Παντρεμένες με παιδιά. Αυτές είναι που ψωμολυσσανε πιο πολύ, χαχα
ισχυει
αλλα αμα εχει γεννησει .. αστα να πανε
- Υδράργυρος
Τρωει κερατο και θελει να κανει το ιδιο. Τεσπα εχει θεματα, stay awayΑλιόσα έγραψε: 09 Φεβ 2022, 15:16 Εκει που γκρινιαζα για τις Ελληνιδες μου τυχε μια με παιδιά που μ' είπε, πως μένει ακομη με τον άνδρα της αλλά ειναι σε διάσταση και δεν εχουνε ερωτικες σχέσεις. Εσεις τι θα κάνατε; Εγώ δεν έχω παιδιά και μια τέτοια γυναικα δεν μπορώ να την δω σοβαρά, αλλά και αυτη λογικά για το άλλο ψάχνεται. Αλλά ειμαι σε δίλλημα, αν πάω με παντρεμενη μπορει να πάω και φυλακή;
ναιΑλιόσα έγραψε: 09 Φεβ 2022, 15:16 Εκει που γκρινιαζα για τις Ελληνιδες μου τυχε μια με παιδιά που μ' είπε, πως μένει ακομη με τον άνδρα της αλλά ειναι σε διάσταση και δεν εχουνε ερωτικες σχέσεις. Εσεις τι θα κάνατε; Εγώ δεν έχω παιδιά και μια τέτοια γυναικα δεν μπορώ να την δω σοβαρά, αλλά και αυτη λογικά για το άλλο ψάχνεται. Αλλά ειμαι σε δίλλημα, αν πάω με παντρεμενη μπορει να πάω και φυλακή;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
καισαρικη ολεςΚος Mike έγραψε: 13 Απρ 2022, 15:59Citroenakias έγραψε: 13 Απρ 2022, 15:49 Παντρεμένες με παιδιά. Αυτές είναι που ψωμολυσσανε πιο πολύ, χαχα
ισχυει
μια χαρα στενομουνες ειναι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
δυσκολο αλλα οχι ανευφικτοΑγις έγραψε: 13 Απρ 2022, 16:08καισαρικη ολεςΚος Mike έγραψε: 13 Απρ 2022, 15:59Citroenakias έγραψε: 13 Απρ 2022, 15:49 Παντρεμένες με παιδιά. Αυτές είναι που ψωμολυσσανε πιο πολύ, χαχα
ισχυει
μια χαρα στενομουνες ειναι
γιατι να μη πας στην πιτσιρικα εξαρχης να εισαι σιγουρος ομως?
απλο
οι παντρεμενες συμφερουν σε χρονο κ χρημα + ειναι δυναμη στα γαμησια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Έμεινα μακριά, σιγα μην εμπλεκα με παντρεμενη που έχει μάλιστα και παιδιάΥδράργυρος έγραψε: 13 Απρ 2022, 16:01Τρωει κερατο και θελει να κανει το ιδιο. Τεσπα εχει θεματα, stay awayΑλιόσα έγραψε: 09 Φεβ 2022, 15:16 Εκει που γκρινιαζα για τις Ελληνιδες μου τυχε μια με παιδιά που μ' είπε, πως μένει ακομη με τον άνδρα της αλλά ειναι σε διάσταση και δεν εχουνε ερωτικες σχέσεις. Εσεις τι θα κάνατε; Εγώ δεν έχω παιδιά και μια τέτοια γυναικα δεν μπορώ να την δω σοβαρά, αλλά και αυτη λογικά για το άλλο ψάχνεται. Αλλά ειμαι σε δίλλημα, αν πάω με παντρεμενη μπορει να πάω και φυλακή;
- MasterofDope
Eλευθερες κυρίως οποιος μπλεκει με παντρεμένη ειναι για ΚΡΕΜΑΣΜΑ η ειναι σε σχέση!!!
Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνώμη
Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνώμη
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις