Μόνο με τις ακόλουθες εικόνες. Πχ το να βλέπεις Αλέξη στο Άγιο πνεύμα, αξία ανεκτιμητη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Πέτρος Γαϊτάνος αισθάνεται πως όλο αυτό που ζούμε έχει μέσα του ευλογία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Ο Πέτρος Γαϊτάνος αισθάνεται πως όλο αυτό που ζούμε έχει μέσα του ευλογία.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Σύσσωμοι οι έλληνες αναμένουν τον Γαιτάνο να ξορκίσει τα δαιμόνια και τα τελώνια με τη θεία φωνή του.
Άσχετο μα μεγάλη λούγκρα ο Γαιτάνος. Έχει επιτεθεί σε υδραυλικό που γνωρίζω προσωπικά.
Άσχετο μα μεγάλη λούγκρα ο Γαιτάνος. Έχει επιτεθεί σε υδραυλικό που γνωρίζω προσωπικά.
Ax! Σας έκαψα, κύριε Γαιτάνο!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Είναι τρομερός τραγουδιστής και μεγάλος ψάλτης. Φωνή έχει. Ποιός τον αμφισβητεί; Μπορεί κανένα ρακόμελο, που επειδή δεν του πληροί τις προϋποθέσεις, να τον αποκλείει, και να του κάνει ο Αγγελάκας. Δηλαδή, άμουσοι άνθρωποι, που τα μάθανε στις καφετέριες. Το παιδί, όμως, -ο Γαϊτάνος,- δεν είναι καλά, λέει τρελά πράγματα. Την έχει κάνει λάστιχο.Gewponos90 έγραψε: 12 Απρ 2022, 20:26Το παιδί είναι θεωρω εξαιρετικά ταλαντούχο. Έχει καλή φωνή, κακα τα ψέματα. Το πρόβλημα είναι όταν ανοίγει το στόμα του για πρωσωπικες αποψεις
Ordem e Progresso.
- taxalata xalasa
Γαιτανος
Gay d' anus...
get it !! ??
μας τρολανουν εκ γεννετης...
λαε νιμου στο ποτο σου και τσαπου μην ρευεισγει

Gay d' anus...
get it !! ??
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το παιδί....Cavaliere έγραψε: 13 Απρ 2022, 10:44Είναι τρομερός τραγουδιστής και μεγάλος ψάλτης. Φωνή έχει. Ποιός τον αμφισβητεί; Μπορεί κανένα ρακόμελο, που επειδή δεν του πληροί τις προϋποθέσεις, να τον αποκλείει, και να του κάνει ο Αγγελάκας. Δηλαδή, άμουσοι άνθρωποι, που τα μάθανε στις καφετέριες. Το παιδί, όμως, -ο Γαϊτάνος,- δεν είναι καλά, λέει τρελά πράγματα. Την έχει κάνει λάστιχο.Gewponos90 έγραψε: 12 Απρ 2022, 20:26Το παιδί είναι θεωρω εξαιρετικά ταλαντούχο. Έχει καλή φωνή, κακα τα ψέματα. Το πρόβλημα είναι όταν ανοίγει το στόμα του για πρωσωπικες αποψεις
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Υδράργυρος
Καλλιτέχνης. Οι περισσοτεροι καλλιτέχνες είναι λίγο ζμπιβGewponos90 έγραψε: 12 Απρ 2022, 20:26Cavaliere έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:46 Παιδιά, ο Γαϊτάνος δεν μου φαίνεται και πολύ καλά. Δεν ρισκάρω να γελάσω, επειδή σκέφτομαι μήπως το παιδί έχει θέμα.
Το παιδί είναι θεωρω εξαιρετικά ταλαντούχο. Έχει καλή φωνή, κακα τα ψέματα. Το πρόβλημα είναι όταν ανοίγει το στόμα του για πρωσωπικες αποψεις
Είναι επειδή έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε από ον καλλιτέχνη να μιλήσει περί ζωής, πολιτικής, κλπ. Γιατί να πρέπει να έχει άποψη; Και γιατί να μας ενδιαφέρει; Μας ενδιαφέρουν τα τραγούδια τους, οι πίνακές τους, τα έργα τους...Υδράργυρος έγραψε: 13 Απρ 2022, 11:17Καλλιτέχνης. Οι περισσοτεροι καλλιτέχνες είναι λίγο ζμπιβGewponos90 έγραψε: 12 Απρ 2022, 20:26Cavaliere έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:46 Παιδιά, ο Γαϊτάνος δεν μου φαίνεται και πολύ καλά. Δεν ρισκάρω να γελάσω, επειδή σκέφτομαι μήπως το παιδί έχει θέμα.
Το παιδί είναι θεωρω εξαιρετικά ταλαντούχο. Έχει καλή φωνή, κακα τα ψέματα. Το πρόβλημα είναι όταν ανοίγει το στόμα του για πρωσωπικες αποψεις
Ordem e Progresso.
Καλά λένε ότι το λιβάνι κάνει το πιο άσχημο φτιάξιμο
My Life had stood, a Loaded Gun
- Υδράργυρος
Έλα όμως που οι δημοσιογράφοι πρέπει να βγάλουν το μεροκάματό τους. ΚΑι ξέρουν οτι οι καλλιτέχνες είναι ζμπιβ, και τους βγάζουν να μιλήσουν για τα διάφορα (τρίβωντας τα χέρια τους)Cavaliere έγραψε: 13 Απρ 2022, 11:33 Είναι επειδή έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε από ον καλλιτέχνη να μιλήσει περί ζωής, πολιτικής, κλπ. Γιατί να πρέπει να έχει άποψη; Και γιατί να μας ενδιαφέρει; Μας ενδιαφέρουν τα τραγούδια τους, οι πίνακές τους, τα έργα τους...
Cavaliere έγραψε: 13 Απρ 2022, 10:44 Είναι τρομερός τραγουδιστής και μεγάλος ψάλτης. Φωνή έχει. Ποιός τον αμφισβητεί; Μπορεί κανένα ρακόμελο, που επειδή δεν του πληροί τις προϋποθέσεις, να τον αποκλείει, και να του κάνει ο Αγγελάκας. Δηλαδή, άμουσοι άνθρωποι, που τα μάθανε στις καφετέριες. Το παιδί, όμως, -ο Γαϊτάνος,- δεν είναι καλά, λέει τρελά πράγματα. Την έχει κάνει λάστιχο.
Με το plot twist του επιλογου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
taxalata xalasa έγραψε: 13 Απρ 2022, 10:59 Γαιτανος
Gay d' anus...
get it !! ??
![]()
![]()
08/05/2016
Ο ΓΑΙΤΑΝΟΣ, OI GAY ΚΑΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΑΜΑΡΤΙΑ.

Για να καταλάβεις ποιο είναι το πρόσωπο, να σου μεταφέρω τι ο ίδιος ο καλλιτέχνης είχε γράψει. Πριν κρίνεις κάποιον οφείλεις να γνωρίζεις την πνευματική διάσταση στην οποία βρίσκεται. Διάβασε, λοιπόν, πρώτα τον ερμηνευτή των βυζαντινών ύμνων:
«Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που με πλησίασε νέγρος πλανόδιος πωλητής πειρατικών δίσκων. Στάθηκε δίπλα μου, ένα ανίερο μίασμα με τη φρικώδη διάπλασή του και ανοίγοντας το στόμα του κραύγασε λέξεις τις οποίες δεν καταλάβαινα και που σίγουρα ήταν αρχαίες βλασφήμιες που εξυμνούσαν κάποιον σκοτεινό Θεό από τα βάθη της ζούγκλας, ξεχασμένες είτε από το χρόνο, είτε από βολική λήθη για τις φρικτές συνέπειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν.
»Αμέσως έκλεισα τα μάτια μου και σφάλισα τα αυτιά μου σιγοψέλνοντας ένα από τα αγαπημένα μου τροπάρια, προσευχόμενος να φύγει αυτός και οι σατανικές δυνάμεις που τον καθοδηγούσαν και σαν από θαύμα έφυγε μόνος του μετά από 5 λεπτά! Τον νίκησα μόνο και μόνο με τη δύναμη της μουσικής μου, φανταστείτε να χειροδικούσα κιόλας!».
Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος, ο εκκλησιαστικός τραγουδιστής Πέτρος Γαϊτάνος, να «αφήνεται», να «δίνεται» σε διάφορες κουτσομπολίστικες και «νυχτερινές» εκπομπές της τηλεόρασης; Είναι απίθανο να μην παρεξηγηθεί. Ό,τι κι αν λέει.
Ύστερα είναι και το άλλο. Γιατί αυτή η μανία να ρωτάνε τον συγκεκριμένο Πέτρο Γαϊτάνο, και ο ίδιος να «συμμετέχει» σε τέτοιο «επικοινωνιακό παιχνίδι, περί ομοφυλοφιλίας. Πραγματικά δεν ξέρω άλλον καλλιτέχνη, πολιτικό, επιστήμονα, συγγραφέα, τέλος πάντων κάποιον επώνυμο να του ζητάνε τη γνώμη περί ομοφυλοφιλίας. Κι αυτός δεν τους χαλάει το χατήρι.
-Με φλερτάρουν οι άνδρες και αυτό μ' ενοχλεί.
-Η ομοφυλοφιλία δεν είναι θανάσιμο αμάρτημα, όμως είναι αμαρτία, όπως ό,τι κάθε γήινο.
-Μ' ενδιαφέρει ο έρωτας, όχι το σεξ, όχι η ηδονή.
-Σημασία έχει η δόξα του ουρανού, όχι η δόξα που προσφέρει σε κάποιον η γη. Ας με ευτελίσει κάποιος, ας με αποκαθηλώσει.
-Μου αρέσουν τα αγορίστικα χαρακτηριστικά μου, γι' αυτό αποφάσισα μετά από 15 χρόνια να κόψω τα μαλλιά μου, που αφαιρούσαν την αγορίστικη φυσιογνωμία μου.
Αυτό το τελευταίο είναι φρέσκο, το είπε προχθές στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πενηντάρης είναι πια ο κύριος, ταλαντούχος στους ψαλμούς, και μιλάει για το... αγορίστικο πρόσωπό του. Είπαμε. Όταν κάνεις κουβέντα μ΄όχι κατάλληλα πρόσωπα, σε όχι ταιριαστούς σε εσένα χώρους, εύκολα να σε πάρουν με τα κουδούνια.
Το χειρώτερο να μη σε καταλαβαίνουν. Επειδή ο κόσμος που σε ακούει είναι αλλού. Εσύ άλλο να λες, άλλο να εννοείς κι άλλο να εισπράττει ο άλλος. Για παράδειγμα. Θεούσα είναι ο Γαϊτάνος. Άτομο πολύ της θρησκείας, δηλαδή. Είναι δυνατόν να στρέφεται ενάντια στον Θεό; Ο Δραμινός καλλιτέχνης είπε ότι είναι αμαρτία η τεκνογονία. Η γέννηση παιδιών.
Μα, αν δεν... αμαρτάνουν οι άνθρωποι, αν δεν πηδιούνται για να έρθουν άλλοι στη ζωή, τότε θα εκλείψει το ανθρώπινο γένος. Αυτό θέλει ο Θεός; Μήπως άλλο ήθελε να πει ο κύριος Γαϊτάνος, άλλο εννοούσε. Ποιος ασχολείται! Τα μήντια κολλάνε στις «εμπρηστικές», στις «σοκαριστικές» δηλώσεις των επωνύμων, χωρίς να τις ψάχνουν.
posting.php?mode=reply&f=24&t=20752
Ο ΓΑΙΤΑΝΟΣ, OI GAY ΚΑΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΑΜΑΡΤΙΑ.

Για να καταλάβεις ποιο είναι το πρόσωπο, να σου μεταφέρω τι ο ίδιος ο καλλιτέχνης είχε γράψει. Πριν κρίνεις κάποιον οφείλεις να γνωρίζεις την πνευματική διάσταση στην οποία βρίσκεται. Διάβασε, λοιπόν, πρώτα τον ερμηνευτή των βυζαντινών ύμνων:
«Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που με πλησίασε νέγρος πλανόδιος πωλητής πειρατικών δίσκων. Στάθηκε δίπλα μου, ένα ανίερο μίασμα με τη φρικώδη διάπλασή του και ανοίγοντας το στόμα του κραύγασε λέξεις τις οποίες δεν καταλάβαινα και που σίγουρα ήταν αρχαίες βλασφήμιες που εξυμνούσαν κάποιον σκοτεινό Θεό από τα βάθη της ζούγκλας, ξεχασμένες είτε από το χρόνο, είτε από βολική λήθη για τις φρικτές συνέπειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν.
»Αμέσως έκλεισα τα μάτια μου και σφάλισα τα αυτιά μου σιγοψέλνοντας ένα από τα αγαπημένα μου τροπάρια, προσευχόμενος να φύγει αυτός και οι σατανικές δυνάμεις που τον καθοδηγούσαν και σαν από θαύμα έφυγε μόνος του μετά από 5 λεπτά! Τον νίκησα μόνο και μόνο με τη δύναμη της μουσικής μου, φανταστείτε να χειροδικούσα κιόλας!».
Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος, ο εκκλησιαστικός τραγουδιστής Πέτρος Γαϊτάνος, να «αφήνεται», να «δίνεται» σε διάφορες κουτσομπολίστικες και «νυχτερινές» εκπομπές της τηλεόρασης; Είναι απίθανο να μην παρεξηγηθεί. Ό,τι κι αν λέει.
Ύστερα είναι και το άλλο. Γιατί αυτή η μανία να ρωτάνε τον συγκεκριμένο Πέτρο Γαϊτάνο, και ο ίδιος να «συμμετέχει» σε τέτοιο «επικοινωνιακό παιχνίδι, περί ομοφυλοφιλίας. Πραγματικά δεν ξέρω άλλον καλλιτέχνη, πολιτικό, επιστήμονα, συγγραφέα, τέλος πάντων κάποιον επώνυμο να του ζητάνε τη γνώμη περί ομοφυλοφιλίας. Κι αυτός δεν τους χαλάει το χατήρι.
-Με φλερτάρουν οι άνδρες και αυτό μ' ενοχλεί.
-Η ομοφυλοφιλία δεν είναι θανάσιμο αμάρτημα, όμως είναι αμαρτία, όπως ό,τι κάθε γήινο.
-Μ' ενδιαφέρει ο έρωτας, όχι το σεξ, όχι η ηδονή.
-Σημασία έχει η δόξα του ουρανού, όχι η δόξα που προσφέρει σε κάποιον η γη. Ας με ευτελίσει κάποιος, ας με αποκαθηλώσει.
-Μου αρέσουν τα αγορίστικα χαρακτηριστικά μου, γι' αυτό αποφάσισα μετά από 15 χρόνια να κόψω τα μαλλιά μου, που αφαιρούσαν την αγορίστικη φυσιογνωμία μου.
Αυτό το τελευταίο είναι φρέσκο, το είπε προχθές στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πενηντάρης είναι πια ο κύριος, ταλαντούχος στους ψαλμούς, και μιλάει για το... αγορίστικο πρόσωπό του. Είπαμε. Όταν κάνεις κουβέντα μ΄όχι κατάλληλα πρόσωπα, σε όχι ταιριαστούς σε εσένα χώρους, εύκολα να σε πάρουν με τα κουδούνια.
Το χειρώτερο να μη σε καταλαβαίνουν. Επειδή ο κόσμος που σε ακούει είναι αλλού. Εσύ άλλο να λες, άλλο να εννοείς κι άλλο να εισπράττει ο άλλος. Για παράδειγμα. Θεούσα είναι ο Γαϊτάνος. Άτομο πολύ της θρησκείας, δηλαδή. Είναι δυνατόν να στρέφεται ενάντια στον Θεό; Ο Δραμινός καλλιτέχνης είπε ότι είναι αμαρτία η τεκνογονία. Η γέννηση παιδιών.
Μα, αν δεν... αμαρτάνουν οι άνθρωποι, αν δεν πηδιούνται για να έρθουν άλλοι στη ζωή, τότε θα εκλείψει το ανθρώπινο γένος. Αυτό θέλει ο Θεός; Μήπως άλλο ήθελε να πει ο κύριος Γαϊτάνος, άλλο εννοούσε. Ποιος ασχολείται! Τα μήντια κολλάνε στις «εμπρηστικές», στις «σοκαριστικές» δηλώσεις των επωνύμων, χωρίς να τις ψάχνουν.
posting.php?mode=reply&f=24&t=20752
- MasterofDope
Γελοιος και εμετικός ο κυριος Γαιτάνος
Μου προκαλεί αηδία μονο και μόνο που τον βλέπω
Μου προκαλεί αηδία μονο και μόνο που τον βλέπω
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
-
- Παραπλήσια Θέματα