!!! DEVELOPMENT MODE !!!
500 ευρώ ο νέος λογαριασμός της ΔΕΗ
Re: 500 ευρώ ο νέος λογαριασμός της ΔΕΗ
Πλυντε και τιποτα στο χερι πριγκιπεσσες,που βαζετε πλυντηριο για 2 βρακια και ενα τι σερτ.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
GoBack έγραψε: 13 Απρ 2022, 00:26 Πλυντε και τιποτα στο χερι πριγκιπεσσες,που βαζετε πλυντηριο για 2 βρακια και ενα τι σερτ.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
netmaggas21
- Phorum.gr user: netmaggas21
Στα σπίτια η αλήθεια είναι ότι ανά περιόδους μπορεί να γίνει αρκετή οικονομία.
Σε επιχειρήσεις όμως όχι.
Επίσης , έρχεται αργά αλλά σταθερά η εποχή που θα πρέπει να λειτουργήσει το air condition.
Σε επιχειρήσεις όμως όχι.
Επίσης , έρχεται αργά αλλά σταθερά η εποχή που θα πρέπει να λειτουργήσει το air condition.
Time is an illusion.
Bipsco έγραψε: 13 Απρ 2022, 00:23Είσαι ένας άριστος πολίτης!!! Το ΣΚΑΙ οφείλει να σε καλέσει για να δώσεις συνέντευξη και να δώσεις το καλό παράδειγμα.Νon4me έγραψε: 21 Ιαν 2022, 00:50 90 ευρα το τελευταιο που πληρωσα . εβαλα ενα ηλεκτρικο καλοριφερ στο γκαραζ να καιει μπας και δω φως και δε με περασουν για κανα καρμιρη στον επομενο .
- hellegennes
Αν σε μια εβδομάδα έχεις άπλυτα 2 βρακιά κι ένα τι σερτ, κάτι κάνεις πάρα πολύ λάθος.GoBack έγραψε: 13 Απρ 2022, 00:26 Πλυντε και τιποτα στο χερι πριγκιπεσσες,που βαζετε πλυντηριο για 2 βρακια και ενα τι σερτ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Γιατι να περιμενεις να μαζευτουν;Ελπιζω να μην εχουμε τιποτα διακοπες ρευματος το καλοκαιρι επειδη οι πλυντηριακιδες κανετε υπερκαταναλωση.hellegennes έγραψε: 13 Απρ 2022, 01:12Αν σε μια εβδομάδα έχεις άπλυτα 2 βρακιά κι ένα τι σερτ, κάτι κάνεις πάρα πολύ λάθος.GoBack έγραψε: 13 Απρ 2022, 00:26 Πλυντε και τιποτα στο χερι πριγκιπεσσες,που βαζετε πλυντηριο για 2 βρακια και ενα τι σερτ.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Το ότι έχουμε σταματήσει να αγοράζουμε κρέας εξ αιτίας του μαλάκα του Κούλη είναι κουλ;GoBack έγραψε: 13 Απρ 2022, 00:26 Πλυντε και τιποτα στο χερι πριγκιπεσσες,που βαζετε πλυντηριο για 2 βρακια και ενα τι σερτ.
Ή θα μου πεις ότι είναι καλό για την υγεία;
Γαμώ το βαμπιροπαίδι σας, μας έχει ξεκωλιάσει. Άντερο δεν έχει μείνει.
Για πεςΒλήμα έγραψε: 13 Απρ 2022, 06:05Το ότι έχουμε σταματήσει να αγοράζουμε κρέας εξ αιτίας του μαλάκα του Κούλη είναι κουλ;GoBack έγραψε: 13 Απρ 2022, 00:26 Πλυντε και τιποτα στο χερι πριγκιπεσσες,που βαζετε πλυντηριο για 2 βρακια και ενα τι σερτ.
Ή θα μου πεις ότι είναι καλό για την υγεία;
Γαμώ το βαμπιροπαίδι σας, μας έχει ξεκωλιάσει. Άντερο δεν έχει μείνει.
https://www.calculator.net/bmi-calculator.html
στους 60 σχεδόν όλα και να κόψουν τον σβέρκο τους να πλυθούν. α και ντετόλ δυο κουπάκια σε κάθε πλύση.
μόνο κουβέρτες, παπλώματα, κουρτίνες κτλ, αλλάζω πρόγραμμα.
1-2 πλυντήρια την εβδομάδα, άντε 3 αν πλύνω σκεπάσματα.
αυτό που έχω καταργήσει και δεν το έχω και σε υπόληψη, είναι το πλυντήριο πιάτων. καίει ένα σκασμό ρεύμα, κάνει δύο ώρες να πλύνει, δεν χωράει πολλά, ταψιά, μεγάλες κατσαρόλες πρέπει να τις πλύνω εγώ, οπότε το χω ως ντουλάπι. ως εφεύρεση, μεγάλη απάτη.
μόνο κουβέρτες, παπλώματα, κουρτίνες κτλ, αλλάζω πρόγραμμα.
1-2 πλυντήρια την εβδομάδα, άντε 3 αν πλύνω σκεπάσματα.
αυτό που έχω καταργήσει και δεν το έχω και σε υπόληψη, είναι το πλυντήριο πιάτων. καίει ένα σκασμό ρεύμα, κάνει δύο ώρες να πλύνει, δεν χωράει πολλά, ταψιά, μεγάλες κατσαρόλες πρέπει να τις πλύνω εγώ, οπότε το χω ως ντουλάπι. ως εφεύρεση, μεγάλη απάτη.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ο καθένας να πλένει τα βρακιά του μόνος του.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Απρ 2022, 00:27GoBack έγραψε: 13 Απρ 2022, 00:26 Πλυντε και τιποτα στο χερι πριγκιπεσσες,που βαζετε πλυντηριο για 2 βρακια και ενα τι σερτ.![]()
Ε και τι χωρητικότητα έχεις το πλυντήριο σου; Εμένα είναι οκτάκιλο = 10 με 12 κιλά άπλυτα τον μήνα.hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2022, 23:33 Κι εγώ 1 άτομο είμαι και βάζω τουλάχιστον 2 την εβδομάδα. Εσώρουχα είναι πάντα το ένα, το άλλο είναι κάτι από τα άλλα που έγραψα πιο πάνω. Μερικές φορές είναι 3 πλυντήρια ή ακόμα και 4 αν τύχει να είναι κουβέρτες.
My Life had stood, a Loaded Gun
Θα τσακωθούμε και για τα πλυμένα - άπλυτα βρακιά τώρα? 
Νήφε και μέμνησο απιστείν
...τι 500, μοοονο; μου ηρθε πανω απο τα διπλασια...λογω παρατεταμενου κρυου, και κακου διαμερισματος ενεργειακα (κλαση Δ), και κακης θερμανσης φυσικου αεριου, καψαμε πολυ ρευμα με ηλεκτρικα καλοριφερ...
H διαφορά είναι ότι το καλοκαίρι, τα ρούχα είναι πολύ πιο λεπτά και έχουν μικρότερο όγκο. Απλώς παίζουν περισσότερες πετσέτες (απλές και θάλασσας).Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2022, 16:17Εμένα με βολεύει άλλο σύστημα. Πετσέτες-σεντόνια κλπ. τα βάζω μαζί. Φόρμες/κάλτσες/σκούρα μαζί. Τα εσώρουχα τα βάζω μαζί με τα πουκάμισα που συνήθως είναι ανοιχτόχρωμα και τις φόρμες και τις κάλτσες που συνήθως είναι σκουρόχρωμες και όλα στους 60. Ευαίσθητα δεν έχουμε και αν τύχει κανένα στο χέρι με τάιντ. Όλα αυτά κατά μέσο όρο μου βγαίνουν 2 πλυντήρια την εβδομάδα (ο κάδος νομίζω είναι 8-9 κιλά, δε θυμάμαι). Το καλοκαίρι που θέλει 2 πουκάμισα τη μέρα μπορεί να μπουν και τρία, αλλά πιο σπάνια.hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2022, 16:03Ακόμη κι αν έχει 50 σώβρακα, 50 ζευγάρια κάλτσες και 50 φανελάκια, δεν φοράει τίποτα άλλο; Μπλούζες, παντελόνια, πουκάμισα; Όταν πλένει χέρια ή κάνει ντουζ σκουπίζεται με χαρτοπετσέτες; Σεντόνια, σκεπάσματα, μαξιλαροθήκες;
Χοντρικά τα πλυντήρια είναι 6 (τουλάχιστον για έναν άντρα, που έχουμε λιγότερα ευαίσθητα ρούχα):
1. Πετσέτες/λευκά (60/90 βαθμοί)
2. Κλινοσκεπάσματα (40 βαθμοί)
3. Σκούρα ρούχα / ανεξίτηλα (40 βαθμοί)
4. Χρωματιστά ρούχα (30/40 βαθμοί)
5. Ευαίσθητα ρούχα (30 βαθμοί)
6. Εσώρουχα (60 βαθμοί)
Στην διάρκεια του μήνα θα βάλεις τουλάχιστον 8-10 πλυντήρια αν είσαι φυσιολογικός άνθρωπος του 21ου αιώνα. Δηλαδή 2-3 πλυντήρια την εβδομάδα. 1 πλυντήριο ανά 3 εβδομάδες σημαίνει απλά ότι δεν πλένεις τα ρούχα σου, όπως έκαναν πριν 60 χρόνια γιατί το πλύσιμο ρούχων ήταν ταλαιπώρια και γιατί δεν είχαν πολλά ρούχα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ισχύει. Άσε που θέλει περισσότερη ώρα να τα βάλεις στο πλυντήριο από το να τα πλύνεις.Naranjita έγραψε: 13 Απρ 2022, 08:33
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 1889 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
-