Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Gherschaagk έγραψε: 12 Απρ 2022, 19:19
Θα του έλεγα, τελείωνε με τα σορόπια, έχω να πάρω το παιδί απ' το σχολείο.
Δεν ξέρω αν θα το καταλάβαινε πάντως.
μπορει να απαντουσε κατι τετοιο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Naida έγραψε: 11 Απρ 2022, 20:55
Τύψεις θα ένιωθα αν έκανα κάτι επίτηδες για να με ερωτευτεί ενώ δεν γούσταρα. Αλλά και πάλι αν έκανα κάτι επίτηδες για να με ερωτευτεί ενώ δεν γούσταρα δεν νομιζω να ένιωθα τύψεις.
ψυχακι....
Μην μου αγχώνεσαι και την πρωτιά δεν στην παίρνει κανείς.
σάμπως στην παίρνει από σένα κανείς στις λεκτικές πίπες (βλ. αρχική παράθεση)
Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
Είμαι σίγουρος ότι θα το καταλάβαινε ιδιαίτερα και θα τον ωθούσε στις ορθές αποφάσεις. Αρκεί να ηταν ένας σωστός τζέντλεμαν, όπως ο Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αυτό είναι ένα κείμενο που μπορεί να προστίθεται στις δημοσιεύσεις σας. Υπάρχει ένα όριο 255 κρυάδων. Το ξεπεράσατε.
Risky. Εξαρτάται τον τύπο. Εγώ θα προτιμούσα να κάνω σχέση με τύπισσα που έχει ήδη παιδί για διάφορους λόγους. Καταρχάς δε θα περιμένει να περνάμε μαζί τις γιορτές γιατί έχω κ εγώ παιδί, οπότε σιγά μην το βάλω σε δεύτερη μοίρα για μια γκομενα. Δεύτερον καταλαβαινει εξορισμου καλύτερα τη φάση μου, αυτά που με απασχολούν, τις προτεραιότητές μου, κτλ. Τρίτον κατά πάσα πιθανότητα δε θα θέλει παιδί. Αυτά κ άλλα κάνουν τη γυναίκα με παιδι πιο ελκυστική για σχέση από μια που δεν έχει, η οποία θα έχει τουλάχιστον κάποιες από τις παραπάνω απαιτήσεις (αν όχι όλες)