!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φιλελές Κουλικός "Με 1,5 κιλό κρέας τρώτε 4 άτομα για 2 μέρες"
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Φιλελές Κουλικός "Με 1,5 κιλό κρέας τρώτε 4 άτομα για 2 μέρες"
βγάζεις 800 ευρώ (αν είσαι τυχερός)
θες 350 για ενοίκιο, άλλα 150 για ρεύμα, τα είδη πρώτης ανάγκης έχουν σημειώσει αύξηση κόστους πρωτόγνωρη, η βενζίνη έχει χτυπήσει ρεκόρ αλλά το να ζεις σε σπίτι με ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, να έχεις να φας και να μετακινηθείς δεν θεωρείται κεκτημένο και η λύση είναι να μείνεις άστεγος και να τρως από συσσίτια γιατί οι αγορές αφού
θες 350 για ενοίκιο, άλλα 150 για ρεύμα, τα είδη πρώτης ανάγκης έχουν σημειώσει αύξηση κόστους πρωτόγνωρη, η βενζίνη έχει χτυπήσει ρεκόρ αλλά το να ζεις σε σπίτι με ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, να έχεις να φας και να μετακινηθείς δεν θεωρείται κεκτημένο και η λύση είναι να μείνεις άστεγος και να τρως από συσσίτια γιατί οι αγορές αφού
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Όπου γύρος είναι η σύντμηση της φράσης "ψωμί για να μην πεθάνω απτην πεινα, γάλα για το μπασταρδι μου που είναι 3 και ζητάει, λάδι, αλεύρι για κάνουμε ψωμί , βενζίνη, αέριο, θέρμανση για το γαμομωρο μου που είναι 12μηνων , ρεύμα για να έχω φως το βράδυ και να λειτουργεί το ψυγείο, μετακίνηση για να πάω στη γαμωδουλεια μου και ένα πίτα γύρο"foscilis έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:35Κεκτημένο ο γύρος.
Ρε μαλάκες σοβαρά τα λέτε αυτά; Τόσο στο DNA η βοθρίλα;
Δεν είναι δηλαδης που ο γύρος πήγε 3.5 ευρώ και κατα τα άλλα η ζωή κυλάει φυσιολογικά..
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Η αλήθεια είναι ότι έχω ωραίο κωλαράκιCecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:51Ρε ας τα σάπια, κάτι κάνεις... Εικάζω δείχνεις βυζοκωλαράκι.sys3x έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:48Εγώ παντού με τα μπούρμπερη πάω και πάντα στο τέλος της λαϊκής με κάνουν καλές τιμούλες, δοκίμασε να κατέβεις με κανένα φόρεμά της προκοπής ή έστω βάλε μια γούνα κάτι.Cecily Anne έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:45
Μόνιμα φόρμες σε λαϊκή, σούπερ μάρκετ. Εσύ τι φοράς, στριγκο;
Προφανώς σε περνάνε για κανένα φτωχαδάκι.![]()
Spoiler
και βυζάκια
.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που πιστεύουν ότι τα λαχανικά στη λαϊκή είναι φθηνότερα από το s/m;
Στη λαϊκή απλώς υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μαν α το πιτόγυρο πήγε στα 4+ β ο τύπος έχει πολύ σοβαρά ψυχιατρικά θεματάκια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:56Όπου γύρος είναι η σύντμηση της φράσης "ψωμί για να μην πεθάνω απτην πεινα, γάλα για το μπασταρδι μου που είναι 3 και ζητάει, λάδι, αλεύρι για κάνουμε ψωμί , βενζίνη, αέριο, θέρμανση για το γαμομωρο μου που είναι 12μηνων , ρεύμα για να έχω φως το βράδυ και να λειτουργεί το ψυγείο, μετακίνηση για να πάω στη γαμωδουλεια μου και ένα πίτα γύρο"foscilis έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:35Κεκτημένο ο γύρος.
Ρε μαλάκες σοβαρά τα λέτε αυτά; Τόσο στο DNA η βοθρίλα;
Δεν είναι δηλαδης που ο γύρος πήγε 3.5 ευρώ και κατα τα άλλα η ζωή κυλάει φυσιολογικά..
.
.
Αξίζει πάντως να πας προς τα τελειώματα όταν μαζεύουν να πάρεις κάνα ψαράκι.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:58 Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που πιστεύουν ότι τα λαχανικά στη λαϊκή είναι φθηνότερα από το s/m;![]()
Σε γενικές γραμμές ακόμη και τώρα είναι λίγο φθηνότερα από τις περισσότερες υπεραγορές, απλώς όχι σε όλα και όχι πάντα.
.
.
- Sid Vicious
Το irish stew ειναι ουσιαστικα στιφαδο και παραδοσιακα φτιαχνεται με αρνι, ειναι ασχετος ο τυπος
Αγις
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Δεν πάμε για τις τιμές. Πάμε μήπως πετύχομε καμιά αθώα γιαγιάκα ή καναγεράκο ( κατά προτίμηση αγράμματο) που πωλεί προιόντα ιδιοκαλλιέργειας απουσία χρηματικού κινήτρου, ώστε να τους χρυσοπληρώσομε, να δείξομε την ευγνωμοσύνη μας, να τους διορθώσουμε στο μέτρημα όταν (κάνοντας λάθος πράξεις)πάνε να "μπούνε μέσα" και (τέλος) να ρίξουμε ένα βλοσυρό βλέμμα στον τύπο στον διπλανό πάγκο που πωλεί ντομάτες χειμωνίατικα σε μέγεθος πεπονιού.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:58 Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που πιστεύουν ότι τα λαχανικά στη λαϊκή είναι φθηνότερα από το s/m;![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- hellegennes
Όχι, τιμές λαϊκής έχουμε κι εμείς, αν εξαιρέσεις τους παραγωγούς ή κάτι εισαγωγές από Βουλγαρία και Αλβανία σε ντομάτες και πατάτες που είναι όντως φθηνότερα.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:58 Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που πιστεύουν ότι τα λαχανικά στη λαϊκή είναι φθηνότερα από το s/m;![]()
Αλλά αυτό δεν αλλάζει προς το καλύτερο τον όλο συλλογισμό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σαφώς και αξίζει (και όχι μόνον στα ψαράκια) αλλά σε γενικές γραμμές και στα s/m υπάρχουν καθημερινές προσφορές σε πολύ περισσότερα είδη όλες τις ώρες, τόσο στα φρέσκα όσο και στα τυποποιημένα προϊόντα, χωρίς να παίζει η δέσμευση μιας συγκεκριμένης ώρας.sys3x έγραψε: 12 Απρ 2022, 16:03Αξίζει πάντως να πας προς τα τελειώματα όταν μαζεύουν να πάρεις κάνα ψαράκι.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:58 Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που πιστεύουν ότι τα λαχανικά στη λαϊκή είναι φθηνότερα από το s/m;![]()
Σε γενικές γραμμές ακόμη και τώρα είναι λίγο φθηνότερα από τις περισσότερες υπεραγορές, απλώς όχι σε όλα και όχι πάντα.
Με λίγα λόγια, η λαϊκή κάθε άλλο παρά "λαϊκή" είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Sid Vicious έγραψε: 12 Απρ 2022, 16:06Το irish stew ειναι ουσιαστικα στιφαδο και παραδοσιακα φτιαχνεται με αρνι, ειναι ασχετος ο τυπος
Αγις
οι κορες του σμαραγδενιου νησιου που ετυχε να γνωρισω ηταν πολυ απασχολημενες με αλλα καθηκοντα κ δεν με ενημερωσαν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Αγις έγραψε: 12 Απρ 2022, 16:13
οι κορες του σμαραγδενιου νησιου που ετυχε να γνωρισω ηταν πολυ απασχολημενες με αλλα καθηκοντα κ δεν με ενημερωσαν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Και εγώ κυρίως από τον Μασούτη ψωνίζω εδώ και πολλά χρόνια κυρίως γιατί με βολεύει αλλά και επειδή πάνω κάτω ισχύουν αυτά που μου λες (και αυτά που σου είπα). Λαϊκή πάω είτε στοχευμένα (κάνα ψαράκι, άμα είναι εποχής να τσουβαλιάσω τίποτε μελιτζάνες-πιπεριές κτρ) είτε επειδή θα είναι πάνω στον δρόμο μου καμμιά φορά.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Απρ 2022, 16:11Σαφώς και αξίζει (και όχι μόνον στα ψαράκια) αλλά σε γενικές γραμμές και στα s/m υπάρχουν καθημερινές προσφορές σε πολύ περισσότερα είδη όλες τις ώρες, τόσο στα φρέσκα όσο και στα τυποποιημένα προϊόντα, χωρίς να παίζει η δέσμευση μιας συγκεκριμένης ώρας.sys3x έγραψε: 12 Απρ 2022, 16:03Αξίζει πάντως να πας προς τα τελειώματα όταν μαζεύουν να πάρεις κάνα ψαράκι.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:58 Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που πιστεύουν ότι τα λαχανικά στη λαϊκή είναι φθηνότερα από το s/m;![]()
Με λίγα λόγια, η λαϊκή κάθε άλλο παρά "λαϊκή" είναι.
Ο Χέλλης μου πέφτει λίγο μακριούτσικα διαφορετικά θα τον τιμούσα πολύ συχνά (φέρνει ποιοτικά ελληνικά προϊόντα που δεν τα βρίσκεις εύκολα και έχει και πολύ καλές τιμές).
.
.
Και κάτι ακόμη, στα λιντλ πουλάνε τα πιο φτηνά προφυλακτικά, μεγάλη διαφορά στην τιμή παιδιά.

.
.
- Καραμελίτσα
Εγώ σκουληκάλευρο έχω φάει, σε μπάρες πρωτεϊνης. Για κατσαρίδες, δεν γνωρίζω.sys3x έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:40Τα σαλιγκάρια είναι όντωστ νόστιμα πάντως.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Απρ 2022, 17:30δεν ξερεις ποσο νοστιμες ειναι οι κατσαριδες και τα σαλιγκαρια γιαυτο τα λες αυταΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Απρ 2022, 17:12
και παλιά που δεν είχαν ρεύμα στο σπίτι πως έβραζαν το νερό; λύσεις υπάρχουν απλά είστε κακεντρεχείς και παρουσιάζετε όλο προβλήματα για να διαβάλλετε την κυβέρνησή μας
![]()
Για τις κατσαρίδες δεν έχω γνώμη.
Καραμελίτσα, λένε τίποτα ή μπα;
Το σκουληκάλευρο όταν παραχθεί μαζικά, θα είναι ένα ευρώ το κιλό, με τόση πρωτεϊνη όσο το κοτόπουλο.
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-