!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φιλελές Κουλικός "Με 1,5 κιλό κρέας τρώτε 4 άτομα για 2 μέρες"
Re: Φιλελές Κουλικός "Με 1,5 κιλό κρέας τρώτε 4 άτομα για 2 μέρες"
Και κόκαλο με μεδούλι...

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Παντελως χαζοι τυποι, αφου η απαντηση στο 'η ζωη σημερα ειναι πιο ακριβη απο χτες΄ δεν μπορει να ειναι 'κανε το Β αντι του Α που εκανες'. Δεν ειναι αυτη η λυση...
Το ανέβει η τιμή μέχρι ενός σημείου, δεν είναι υπερβολή.nostromos έγραψε: 11 Απρ 2022, 16:19ναι ... η τιμη ανεβηκε μετα απο συνενοηση και κανανε τραστ ... το ιδιο και οι καφετεριουχοι ... ανεβασανε ολοι μαζι την τιμη ... τωρα πανε και οι κρεοπωλες να ανεβασουνε συνενοημενα τις τιμες με προσχημα το Πασχα ... ας τα φανε μονοι τουςgiorgos mpekos έγραψε: 11 Απρ 2022, 16:13οποιον το βάζει τρία ευρο ή πιο πανω κάνουμε μποικοτάζ να το φάει μόνος τουnostromos έγραψε: 11 Απρ 2022, 15:54 κοιτα οσον αφορα στη συγκεκριμενη συνταγη δεν εχει αδικο ... πραγματι τρωει μια οικογενεια 2 ημερες ... αλλα και αυτοι οι μαλακοπιτουρες που φτασανε το γυρο 4 ευρω στο τελος θα παρουνε τα @@ μας ... για να μην σχολιασω τους κρεοπωλεις που θελουνε να πουλησουνε αρνι με 14 ευρω το κιλο ... λες και τους χρωσταμε λεφτα ... και αυτοι ενα @ θα παρουνε
Ωστόσο η ένσταση μου αφορά αυτό με την συνεννόηση.
Για τα κρεοπωλεία δεν κάνω έρευνα αγοράς να πω την αλήθεια γιατί έχουμε ένα που μας καλύπτει πλήρως, ωστόσο για καφετέριες και ταχυφαγεία οι τιμές αποκλίνουν. Και εννοώ για προσφορά καλού προϊόντος και στην ίδια περιοχή.
Όταν τα καταστήματα είναι πολλά, σε πόλεις, δεν γίνεται να συνεννοηθούν όλοι εύκολα.
Ανεκδοτολογικά ξέρω ότι στην πόλη μου τα σουβλατζίδικα συζήτησαν για τις αυξήσεις των τιμών όταν έγιναν πριν από δύο-τρεις μήνες. Δεν κατέληξαν σε συμφωνία, μερικοί τις άφησαν ίδιες, άλλοι τις αύξησαν 20 λεπτά και άλλοι 30-40 λεπτά.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
ΦΥΣΙΚΑ και είναι αυτή η λύση.axilmar έγραψε: 12 Απρ 2022, 11:20 Παντελως χαζοι τυποι, αφου η απαντηση στο 'η ζωη σημερα ειναι πιο ακριβη απο χτες΄ δεν μπορει να ειναι 'κανε το Β αντι του Α που εκανες'. Δεν ειναι αυτη η λυση...
Αυτη ειναι η αντιμετωπιση, οχι η λυση. Λυση θα ηταν να μπορουμε να συνεχισουμε να κανουμε το Α ή κατι καλυτερο απο το Α.
- hellegennes
16 πιάτα φαγητό (ελάχιστο) με 1,5 κιλό κρέας είναι κάποιος νέου είδους σουρεαλισμός.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2022, 16:44 Στο μανάβη θα πω ενάμισι ευρώ λαχανικά;
Μπαχαρικά να βάλω ή ανεβάζουν το κόστος;
Επειδή αυτό το pint Guinness δεν το κατάλαβα να βάλω δύο ποτήρια τσίπουρο από το χωριό;
Το βράσιμο να το κάνω με ρευματοκλοπή;
Στην 4μελή οικογένεια που ταΐζεται για δύο ημέρες θα φάνε όλοι όλες τις ημέρες ή τη μία οι μισοί και την άλλη οι άλλοι μισοί; Γιατί μεσημέρι-βράδυ επί τέσσερα, επί δύο βγαίνει 16 βγαίνει κοντά στα 100 γραμμάρια το άτομο αμαγείρευτο κρέας. Βέβαια, δεν ξέρω τί είναι αυτά τα λαχανικά 1,5 ευρώ.![]()
Χωρίς σαλάτα, ψωμί ή οτιδήποτε άλλο. Αυτά δεν κοστίζουν τίποτα.
Λαχανικά 1,5 ευρώ είναι μισό κιλό πατάτες, 1 κρεμμύδι, 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό, μισό κιλό καρότα. Αν τα πάρεις από την λαϊκή την ώρα που μαζεύουν και ξεφορτώνονται εμπόρευμα.
Μισό κιλό πατάτες / 16 πιάτα είναι 25 γραμμάρια πατάτες το πιάτο. Τα υπόλοιπα περιεχόμενα είναι 70 γραμμάρια κρέας, 25 γραμμάρια καρότα, 1/16ο ενός κρεμμυδιού και δύο φύλλα μαϊντανό.
Αλλά δεν περιμένει κανείς από φανατισμένους γλείφτες πολιτικών να ξέρουν μαθηματικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Covington88
hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2022, 14:5516 πιάτα φαγητό (ελάχιστο) με 1,5 κιλό κρέας είναι κάποιος νέου είδους σουρεαλισμός.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2022, 16:44 Στο μανάβη θα πω ενάμισι ευρώ λαχανικά;
Επειδή αυτό το pint Guinness δεν το κατάλαβα να βάλω δύο ποτήρια τσίπουρο από το χωριό;
Στην 4μελή οικογένεια που ταΐζεται για δύο ημέρες θα φάνε όλοι όλες τις ημέρες ή τη μία οι μισοί και την άλλη οι άλλοι μισοί; Γιατί μεσημέρι-βράδυ επί τέσσερα, επί δύο βγαίνει 16 βγαίνει κοντά στα 100 γραμμάρια το άτομο αμαγείρευτο κρέας. Βέβαια, δεν ξέρω τί είναι αυτά τα λαχανικά 1,5 ευρώ.![]()
Λαχανικά 1,5 ευρώ είναι μισό κιλό πατάτες, 1 κρεμμύδι, 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό, μισό κιλό καρότα. Αν τα πάρεις από την λαϊκή την ώρα που μαζεύουν και ξεφορτώνονται εμπόρευμα.
Μισό κιλό πατάτες / 16 πιάτα είναι 25 γραμμάρια πατάτες το πιάτο. Τα υπόλοιπα περιεχόμενα είναι 70 γραμμάρια κρέας, 25 γραμμάρια καρότα, 1/16ο ενός κρεμμυδιού και δύο φύλλα μαϊντανό.
Αλλά δεν περιμένει κανείς από φανατισμένους γλείφτες πολιτικών να ξέρουν μαθηματικά.

hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2022, 14:5516 πιάτα φαγητό (ελάχιστο) με 1,5 κιλό κρέας είναι κάποιος νέου είδους σουρεαλισμός.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2022, 16:44 Στο μανάβη θα πω ενάμισι ευρώ λαχανικά;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
κοιταξε εως τωρα υπηρχε η φτηνη διασκεδαση δηλαδη ο καφες και η φτηνη τροφη δηλαδη γυρος σουβλακια κτλ ... λοιπον με τον καφε στα 4 ευρω και το γυρο στα 3,60 αυτο παυει να υφισταται ... μπορει να παιζουνε και χαμηλοτερες τιμες αλλα αυτο αφορα σε φαγαδικα β ποιοτητα και καφε συνοικιας ...οι τιμες ανεβηκανε με συντεχνιακες αποφασεις στο μεγαλυτερο μερος της ΕλλαδαςΑρχέλαος έγραψε: 12 Απρ 2022, 14:39Το ανέβει η τιμή μέχρι ενός σημείου, δεν είναι υπερβολή.nostromos έγραψε: 11 Απρ 2022, 16:19ναι ... η τιμη ανεβηκε μετα απο συνενοηση και κανανε τραστ ... το ιδιο και οι καφετεριουχοι ... ανεβασανε ολοι μαζι την τιμη ... τωρα πανε και οι κρεοπωλες να ανεβασουνε συνενοημενα τις τιμες με προσχημα το Πασχα ... ας τα φανε μονοι τουςgiorgos mpekos έγραψε: 11 Απρ 2022, 16:13
οποιον το βάζει τρία ευρο ή πιο πανω κάνουμε μποικοτάζ να το φάει μόνος του
Ωστόσο η ένσταση μου αφορά αυτό με την συνεννόηση.
Για τα κρεοπωλεία δεν κάνω έρευνα αγοράς να πω την αλήθεια γιατί έχουμε ένα που μας καλύπτει πλήρως, ωστόσο για καφετέριες και ταχυφαγεία οι τιμές αποκλίνουν. Και εννοώ για προσφορά καλού προϊόντος και στην ίδια περιοχή.
Όταν τα καταστήματα είναι πολλά, σε πόλεις, δεν γίνεται να συνεννοηθούν όλοι εύκολα.
Ανεκδοτολογικά ξέρω ότι στην πόλη μου τα σουβλατζίδικα συζήτησαν για τις αυξήσεις των τιμών όταν έγιναν πριν από δύο-τρεις μήνες. Δεν κατέληξαν σε συμφωνία, μερικοί τις άφησαν ίδιες, άλλοι τις αύξησαν 20 λεπτά και άλλοι 30-40 λεπτά.
οσον αφορα στις τιμες των κρεατων ναι υπαρχει αυξηση λογο ζωοτροφης και λειτουργικου κοστους αλλα δεν γινεται 15 ημερες πριν το Πασχα να βγαινουνε οι κρεοπωλες ως λαγοι στα καναλια και να μιλανε για 14 ευρω το αρνι και 16 το κατσικι ... ειναι εξωφρενικες οι τιμες αυτες και δεν δικαιολογουνται ... αν ισχυσουνε θα συμπαρασυρουνε τα παντα προς τα επανω για να βγαλουνε αυτοι τα εξοδα της χρονιας
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
εγω εχω 2 παιδια και πολυ συχνα το βραδυ ζητανε γυρο ... λοιπον αν για το βραδυ μονο χρειαζεσαι πλεον 10-12 ευρω για να φαει η πιτσιρικαδα καταλαβαινεις οτι δεν μπορεις να βγεις οικονομικα ... υποχρεωτικα αλλαζεις συνηθειεςaxilmar έγραψε: 12 Απρ 2022, 11:20 Παντελως χαζοι τυποι, αφου η απαντηση στο 'η ζωη σημερα ειναι πιο ακριβη απο χτες΄ δεν μπορει να ειναι 'κανε το Β αντι του Α που εκανες'. Δεν ειναι αυτη η λυση...
εννοειται οτι ο τυπος που ανεβασε το τουιτ δεν κυριολεκτει αλλα λεει με αλλα λογια καντε οικονομια ...
- hellegennes
Και γιατί δεν έγραψε "κάντε οικονομία"; Επιχειρεί κάποιο νέο είδος ποίησης που χρειάζεται ερμηνευτική ανάλυση;nostromos έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:12 εννοειται οτι ο τυπος που ανεβασε το τουιτ δεν κυριολεκτει αλλα λεει με αλλα λογια καντε οικονομια ...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ενας τυπος με αβαταρ τον Σοιμπλε ειναι ... τι να γραψει δηλαδη μετα απο 10 χρονια λιτοτητας στην Ελλαδα ...? οτι ξαναπαμε για φουντο ...?hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:16Και γιατί δεν έγραψε "κάντε οικονομία"; Επιχειρεί κάποιο νέο είδος ποίησης που χρειάζεται ερμηνευτική ανάλυση;nostromos έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:12 εννοειται οτι ο τυπος που ανεβασε το τουιτ δεν κυριολεκτει αλλα λεει με αλλα λογια καντε οικονομια ...
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- hellegennes
Οτιδήποτε άλλο από το "μια χαρά την βγάζεις με 25 γραμμάρια πατάτες, 70 γραμμάρια κρέας και 25 γραμμάρια καρότα".nostromos έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:24ενας τυπος με αβαταρ τον Σοιμπλε ειναι ... τι να γραψει δηλαδη μετα απο 10 χρονια λιτοτητας στην Ελλαδα ...? οτι ξαναπαμε για φουντο ...?hellegennes έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:16Και γιατί δεν έγραψε "κάντε οικονομία"; Επιχειρεί κάποιο νέο είδος ποίησης που χρειάζεται ερμηνευτική ανάλυση;nostromos έγραψε: 12 Απρ 2022, 15:12 εννοειται οτι ο τυπος που ανεβασε το τουιτ δεν κυριολεκτει αλλα λεει με αλλα λογια καντε οικονομια ...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις