!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Re: Μπαίνατε Μαρία Ζαχάροβα;
αν ανεβαζει σελφις σε τετοια ηλικια και εχοντας πολιτικη ιδιοτητα ή εστω βλεψεις (γιατι δεν ξερω ποτε την τραβηξε) μιλαμε για ψωλα ολκης, πολλα συγχαρητηρια
- wooded glade
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Re: Μπαίνατε Έφη Σαρρή στα 62 της;
Δε σε πιάνω. Είχαν όσοι πέρασαν από το ΛΑΟΣ έφεση στο θέμα?Kauldron έγραψε: 08 Απρ 2022, 01:08Συνέβαλε τα μάλα το κόμμα σ' αυτό.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 12 Δεκ 2021, 21:18 Στο Down Town έλεγε πάντως πως είδε τον Αφρικανό στην πισίνα, εντυπωσιάστηκε από τα προσόντα του και τον αρραβωνιάστηκε
με αποτέλεσμα να της αλλάξει τα φώτα. Την περίοδο εκείνη ήταν στο ΛΑΟΣ πάντως η Σαρρή, όλο το σκηνικό με σενάριο τσόντας μοιάζει.
https://www.womenonly.gr/opinions/arthr ... o-2967386/![]()
Το ίδιο το κόμμα ήταν κόμμα μπουρδέλο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 08 Απρ 2022, 10:34Δε σε πιάνω. Είχαν όσοι πέρασαν από το ΛΑΟΣ έφεση στο θέμα?Kauldron έγραψε: 08 Απρ 2022, 01:08Συνέβαλε τα μάλα το κόμμα σ' αυτό.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 12 Δεκ 2021, 21:18 Στο Down Town έλεγε πάντως πως είδε τον Αφρικανό στην πισίνα, εντυπωσιάστηκε από τα προσόντα του και τον αρραβωνιάστηκε
με αποτέλεσμα να της αλλάξει τα φώτα. Την περίοδο εκείνη ήταν στο ΛΑΟΣ πάντως η Σαρρή, όλο το σκηνικό με σενάριο τσόντας μοιάζει.
https://www.womenonly.gr/opinions/arthr ... o-2967386/![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- EKPLIKTIKOS
Χίλια τα χίλια
Μπένατε Tina Kunakey?
My Life had stood, a Loaded Gun
Re: Μπένατε Tina Kunakey?
Τί σας έχει πιάσει όλους "μπαίνατε εδώ" και "μπαίνατε εκεί" ρε?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Μαδουραίος
Προτιμάς να σου μπαίνουν; Προσωπικά δεν έχω θέματα με τις προτιμήσεις του άλλου.
Όχι δεν μπενουμε εμείς βγαίνουμε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εγώ οχι, αλλά η πλειοψηφία των Ελλήνων, που ψήφισε Κούλη, μάλλον το απολαμβάνει.Μαδουραίος έγραψε: 12 Απρ 2022, 16:38Προτιμάς να σου μπαίνουν; Προσωπικά δεν έχω θέματα με τις προτιμήσεις του άλλου.
Ν' ανοίξει κάποιος ένα νήμα "Μπαίνατε ελληνικό λαό?"
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Να φανερωθουν αυτοι που ψήφισαν οχι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 124 Απαντήσεις
- 3543 Προβολές