!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Ναι, αυτό λέω ότι λείπει.
Χμμ κατάλαβες ότι έλεγα για τον chill?
Κάπου έχει κολλήσει η απλά δεν έχει χρόνο.
Του έχω στείλει mail, έχει εγγραφεί, μένει η ενεργοποίηση.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Χειμώνας !!
Αν και τα είχε ψιλοπαρατήσει ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Golden Age
Τις προάλλες ήθελα να τον αναφέρω και είχα ξεχάσει... Απο τους αξιόλογους και συμπαθείς!Μπίστης έγραψε: 16 Απρ 2018, 18:44Δεν πιστεύω να είμαι ο πρώτος που αναφέρει το όνομα
Χειμώνας !!
- Υπερκουλτουριάρης
Καλός και ο Εγώ, αν και ο μόνος που πραγματικά λείπει είναι ο Μυστικός Πράκτωρ.Μπίστης έγραψε: 16 Απρ 2018, 18:44Δεν πιστεύω να είμαι ο πρώτος που αναφέρει το όνομα
Χειμώνας !!
Έγραφε πολύ όμορφα ο Χειμώνας, μέχρι και Manowar δοκίμασα να ακούσω αλλά ... δεν ήταν όπως τα έλεγε 
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Υπερκουλτουριάρης
Ηταν 1995, ήμουν 13 χρονών και παίζανε στο Ιβανόφειο με 5 χιλιάρικα εισητήριο. Γούσταρα να τους δω για την καγκουριά και μόνο,τότες φοράγαμε και φλάι ανάποδο με βερμαχτ,αλλές εποχες, φαρ ουεστ η Τούμπα. Για κάνα μήνα έκοψα το τσιγάρο,έκανα κάτι φθηνιάρικά Magnum του Κεράνη και το γύρισα σε τράκες και γόπινγκ. Βούτηξα και έναν μεγάλο λούτρινο ελέφαντα της αδερφής μου,ακόμα τον ψάχνει το ζωον και το πούλησα σε ένα κοριτσάκι στην γειτονιά. Τες πάντων πήγα στο Rock City και αγόρασα το χαρτάκι και μετά μέτραγα αντίστροφα.Μπίστης έγραψε: 16 Απρ 2018, 19:22 Έγραφε πολύ όμορφα ο Χειμώνας, μέχρι και Manowar δοκίμασα να ακούσω αλλά ... δεν ήταν όπως τα έλεγε![]()
Τρίχες, οι απατεώνες παίξανε play back,είχαν βγει με κάτι κοκκινα σοβρακα και κάνανε που τραγουδούσαν. Γίνανε τρελά μπάχαλα θυμάμαι.Την άλλη χρονια ήρθαν οι maiden χωρίς τον Ντίκινσον, αλλά με την ψεξυχισμένο Μπλέιζ. Φώναζε ο κόσμος να πουν το Alexander the Great,αλλά έκαναν το παγώνι. Ήταν μέρα καμπής για εμένα. Πήγα το φλάι και την μπλούζα Venom στο πατάρι,έριξα την πεντάλφα στα σκουπίδια,σταμάτησα να γράφω ΠΑΟΚ-666 στους τοίχους. Και έπειτα έγινα προκλαρινογαμπρος των 90s. Με έρχομαι στο μυαλό, με φλοραλ κυανολευκο πουκάμισο να προλογιάζω την Πέπη που έκανε και την σερβιτόρα στην Ένταση,πως γουστάρω Prodigy και Στεφανο Κορκολη,γιατί τέτοια ακούγανε οι γκόμενες τότες. Δόξα τον Θεό δηλαδή, γιατί όσοι έμειναν φρικιά στα 90ς,πέθαναν παρθένοι.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 16 Απρ 2018, 19:52 Ηταν 1995, ήμουν 13 χρονών και παίζανε στο Ιβανόφειο με 5 χιλιάρικα εισητήριο. Γούσταρα να τους δω για την καγκουριά και μόνο,τότες φοράγαμε και φλάι ανάποδο με βερμαχτ,αλλές εποχες, φαρ ουεστ η Τούμπα. Για κάνα μήνα έκοψα το τσιγάρο,έκανα κάτι φθηνιάρικά Magnum του Κεράνη και το γύρισα σε τράκες και γόπινγκ. Βούτηξα και έναν μεγάλο λούτρινο ελέφαντα της αδερφής μου,ακόμα τον ψάχνει το ζωον και το πούλησα σε ένα κοριτσάκι στην γειτονιά. Τες πάντων πήγα στο Rock City και αγόρασα το χαρτάκι και μετά μέτραγα αντίστροφα.
Τρίχες, οι απατεώνες παίξανε play back,είχαν βγει με κάτι κοκκινα σοβρακα και κάνανε που τραγουδούσαν. Γίνανε τρελά μπάχαλα θυμάμαι.Την άλλη χρονια ήρθαν οι maiden χωρίς τον Ντίκινσον, αλλά με την ψεξυχισμένο Μπλέιζ. Φώναζε ο κόσμος να πουν το Alexander the Great,αλλά έκαναν το παγώνι. Ήταν μέρα καμπής για εμένα. Πήγα το φλάι και την μπλούζα Venom στο πατάρι,έριξα την πεντάλφα στα σκουπίδια,σταμάτησα να γράφω ΠΑΟΚ-666 στους τοίχους. Και έπειτα έγινα προκλαρινογαμπρος των 90s. Με έρχομαι στο μυαλό, με φλοραλ κυανολευκο πουκάμισο να προλογιάζω την Πέπη που έκανε και την σερβιτόρα στην Ένταση,πως γουστάρω Prodigy και Στεφανο Κορκολη,γιατί τέτοια ακούγανε οι γκόμενες τότες. Δόξα τον Θεό δηλαδή, γιατί όσοι έμειναν φρικιά στα 90ς,πέθαναν παρθένοι.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Otto Weininger
Doc McCoy
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι δεν υπάρχει τώρα κανένας που να λέει ότι οι Αμερικάνοι δεν πήγαν στην πραγματικότητα στο φεγγάρι. 
Αγαπάμε, ΟΧΙ, Λατρεύουμε περιγραφές Υ/Κ 
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Μεγαλώνει, αγαπητέ συντονιστή και δημιουργέ, το νέο-παλιό φόρουμSpiros252 έγραψε: 16 Απρ 2018, 18:42 Ναι, αυτό λέω ότι λείπει.
Αχα, μας βρήκε ο dna, άντε να διαβάσουμε κανένα νέο που δεν είναι φασόνjimdenin έγραψε: 16 Απρ 2018, 21:51 Και απο ότι βλέπω η τελευταία εγγραφή είναι γνωστού παλιού μέλους του phorum.gr
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Πώς τα κατάφερε άραγε?
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
argouen έγραψε: 15 Απρ 2018, 11:18Πόσα δευτερόλεπτα άντεξε το ποστ?enaon έγραψε: 15 Απρ 2018, 04:07του το είπα εκεί, να δω και αν πράγματι στέκουν αυτά που κυκλοφορούν σαν φήμη, οτι τα παιδιά εκεί δυσκόλεψαν εσκεμμένα την ενημέρωση.Spiros252 έγραψε: 15 Απρ 2018, 04:01 Ναι.. λείπει και ο dna. Κι όσα "dna" και να γράψουμε εδώ δεν πρόκειται να μας βρει..
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=1 ... &start=550Πρόλαβε να το δει άραγε?
Και δεν έβαλα κάν λίνκ, απλά έγραψα οτι τον περιμένουμε στο νέο παλίο φορουμ, ελπίζοντας οτι θα το βρεί μόνος του.Πληροφορίες
Έχετε αποκλειστεί οριστικά από αυτό το σύστημα συζητήσεων.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή του συστήματος συζητήσεων για περισσότερες πληροφορίες.
Λόγος που δόθηκε για αποκλεισμό: Spam
Μια απαγόρευση έχει εκδοθεί στο όνομα μέλους σας.
Τεσπα, καλύτερα ίσως, ένιωθα λίγες τύψεις, μόλις μου πέρασαν
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
καλως σας βρήκα,
είδα εκεί την ειδοποίηση οτι έχω μηνυμα αλλά δε μπορώ να διαβάσω το μηνυμα
είδα εκεί την ειδοποίηση οτι έχω μηνυμα αλλά δε μπορώ να διαβάσω το μηνυμα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-