Ας μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, μπορεί να του άρεσε το σχέδιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
https://twitter.com/ANA31987858/status/ ... a7p4EqAAAA
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Είστε μια ντροπή για το φόρουμ ,όσοι υποστηρίζετε νεοναζί Ουκρανούς.
Πραγματικά ντράπηκε κι η ντροπή.
Εμένα ο παππούς που δεν γνώρισα, έπεσε στο οχυρό Ποποτλίβιτσα πολεμώντας Γερμανούς ναζί.
Ο Λοχίας Ίτσιος εκτελέστηκε άνανδρα από τους ναζί αφού σκότωσε πάνω από 200 Γερμανούς.
Είστε στη γαμημένη πλευρά της Ιστορίας ..
Εμένα ο παππούς που δεν γνώρισα, έπεσε στο οχυρό Ποποτλίβιτσα πολεμώντας Γερμανούς ναζί.
Ο Λοχίας Ίτσιος εκτελέστηκε άνανδρα από τους ναζί αφού σκότωσε πάνω από 200 Γερμανούς.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
και η Ελλάδα έχει MLRS και ATACMS
Κούλη προλαβαινεις

Κούλη προλαβαινεις

-
netmaggas21
- Phorum.gr user: netmaggas21
Οι γερμανοί ήταν οι πρώτοι και οι μόνοι ναζί η οποίοι έκαναν επεκτατικό πόλεμο σε πανευρωπαική κλίματα και όχι μόνο.Στύγιος έγραψε: 11 Απρ 2022, 22:44 Είστε μια ντροπή για το φόρουμ ,όσοι υποστηρίζετε νεοναζί Ουκρανούς.
Οι Ουκρανόι τι σχέση έχουν με αυτό ?
Επειδή ένα 2% έχει παέι radical λόγω διαφόρων καταστάσεων?
Στο τέλος θα πουν ότι όσοι ναζί γλύτωσαν έγιναν Ουκρανοί και οτι οι ρώσοι δημοκράτες ( χαχαχαχ ) πολεμάνε για ιδεολογικό σκοπο. Μπεεεε ρε
Time is an illusion.
-
netmaggas21
- Phorum.gr user: netmaggas21
Δεν μου κάνει εντύπωση , έχεις μια ροπή προς τα δικατορικά καθεστώτα.
Γενικά οι ακροδεξιοί θέλουν δικτάτορα.
Οι Αριστεροί θέλουν εκλεγμένο πατερούλη-δικτάτορα
Time is an illusion.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Είμαι κατά της Αστικής Καπιταλιστικής Δημοκρατίας.
Το έχω δηλώσει.
Το έχω δηλώσει.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- dna replication
Απέμειναν ο Ερντογάν και ο Κοέν να διαφυλάξουν την αντίσταση του προλεταριάτου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- taxalata xalasa
με την Υπεραστικη δεν εχεις προβλημα;Крaсная армия έγραψε: 11 Απρ 2022, 22:53 Είμαι κατά της Αστικής Καπιταλιστικής Δημοκρατίας.
Το έχω δηλώσει.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- John Brown Gun Club
και υπερ του ρωσσικου ολιγαρχικου νεοφουδαλισμου. Μπραβο μαλακα. Κατι τετοιους ξεπλενηδες σαν εσενα εστελνε στο γκουλαγκ ο σηφης.Крaсная армия έγραψε: 11 Απρ 2022, 22:53 Είμαι κατά της Αστικής Καπιταλιστικής Δημοκρατίας.
Το έχω δηλώσει.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Όχι είσαι σωστός εσυ με την τηλεαριστερά και τα τρεντς και τα επιτρεπτά όρια που εκμπέμπει το bbc και το cnnJohn Brown Gun Club έγραψε: 11 Απρ 2022, 22:57και υπερ του ρωσσικου ολιγαρχικου νεοφουδαλισμου. Μπραβο μαλακα. Κατι τετοιους ξεπλενηδες σαν εσενα εστελνε στο γκουλαγκ ο σηφης.Крaсная армия έγραψε: 11 Απρ 2022, 22:53 Είμαι κατά της Αστικής Καπιταλιστικής Δημοκρατίας.
Το έχω δηλώσει.
Μην πιστεύεις τίποτε.Scouser έγραψε: 11 Απρ 2022, 21:53 Η Μαριούπολη είναι έτοιμη να πέσει στους Ρώσους. Η ηρωϊκή φρουρά της πολέμησε μέχρι εξάντλησης των πυρομαχικών της. Οι επιζήσαντες της 36ης Μεραρχίας Πεζοναυτών εξέπεμψαν σήμερα αυτό το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα, που αξίζει να διαβάσετε:Spoiler
Dear Ukrainian people.
We are the 36th Marine Brigade named after Rear Admiral Mykhailo Bilynsky, who, without betraying the oath of allegiance in 2014, left the Crimea and continued to perform the task of defending Ukraine with dignity.
We have been defending Mariupol for 47 days since the beginning of the war. We were bombed from planes, we were fired upon from artillery, tanks and other firearms. We defended ourselves with dignity, doing the impossible. But any resources tend to run out. During the fighting, we were once given 50,122 shells, 20 minutes a few enlaws and starlin Elon Musk - thank you Elon, it escaped many air strikes and still works. We were not given anything more. Without the ability to defend ourselves, the enemy gradually pushed us back to the Azovmash plant, surrounded us with fire and is now trying to destroy us. There was an option to bring reserves to us to strengthen and continue the defense. There were options for the brigade to make a breakthrough and go to their troops. We reported this to OTU East and they started planning the operation. Sodol and Delyatitsky tried to do something, but their senior staffs were busy. We reported about it to the Environmental Protection Agency, they said stay hold, we were promised a helicopter that never arrived. We talked to the commander-in-chief who promised to unblock it. We spoke with the Guarantor who guaranteed us either a political or military solution to the situation.
For more than a month, the Marines fought without replenishment of ammunition, without food, without water, almost lacking from a puddle and died in packs. The mountain of the wounded is almost half of the brigade. Whose limbs are torn off and can walk back to work. All the infantry were killed and the gunfights were fought by artillerymen, anti-aircraft gunners, communications of the driver and the cook. Even the orchestra. They die but fight. We are gradually coming to an end. Wise generals advise to take ammunition from the enemy. Probably these scoop SUVs are not extinct, so many people will die in vain because of them. There were chances. There were opportunities, but due to the urgency of reporting vertically, they were not implemented. Nobody wants to talk to us anymore because we are written off. Today will probably be the last fight as there is no BC left. Further into hand-to-hand combat. Then for some death, and for some captivity.
Dear Ukrainian people.
I do not know what will happen next, but I beg you to remember the Marines with a kind word, and no matter how things develop further, do not speak ill of the Marines.They did everything possible and impossible. Because we are ALWAYS FAITHFUL!
11.04.2022…
https://torontosun.com/news/world/russi ... -zelenskyyEarlier, a post on the Facebook page of a brigade of marines holding out in Mariupol said they had run out of ammunition and were now facing death or capture, with Monday likely to be the “ultimate battle.” Petro Andryushchenko, an aide to the Mariupol mayor, said the page had been hacked and the post was fake. Reuters could not independently verify it.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 11 Απρ 2022, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- John Brown Gun Club
εσυ θα πρεπε να ντρεπεσαι, που υποστηριζεις τον φασιστα εισβολεα, παρεα με χρυσαυγιτες και χουντογερους.Στύγιος έγραψε: 11 Απρ 2022, 22:44 Είστε μια ντροπή για το φόρουμ ,όσοι υποστηρίζετε νεοναζί Ουκρανούς.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
μιλησε τωρα και η πατσαβουρα του Κλασιδιαρη. Ρε ουστ...nyxtovios έγραψε: 11 Απρ 2022, 23:00Όχι είσαι σωστός εσυ με την τηλεαριστερά και τα τρεντς και τα επιτρεπτά όρια που εκμπέμπει το bbc και το cnnJohn Brown Gun Club έγραψε: 11 Απρ 2022, 22:57και υπερ του ρωσσικου ολιγαρχικου νεοφουδαλισμου. Μπραβο μαλακα. Κατι τετοιους ξεπλενηδες σαν εσενα εστελνε στο γκουλαγκ ο σηφης.Крaсная армия έγραψε: 11 Απρ 2022, 22:53 Είμαι κατά της Αστικής Καπιταλιστικής Δημοκρατίας.
Το έχω δηλώσει.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις