Σύμφωνα με τη θεωρία σου, όσοι δεν πήγαν δημοτικό εκείνη την εποχή, έγιναν άθεοι.wooded glade έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:42 Στη δευτέρα δημοτικού μάθαμε την Παλαιά Διαθήκη.
Οι religious icons που υποστηρίζαμε ήταν οι Moses, Samson and Delilah και ο David.
Καινή διαθήκη δεν ξέραμε. Εγώ θυμάμαι που πήγαινε ο μπαμπάς μου με τη μαμά μου στην Ανάσταση, αλλά δεν ήξερα τι είναι η Ανάσταση ακριβώς. Εμένα δεν με παίρνανε μαζί τόσο αργά και σκεφτόμουνα "μπα, κάποια άλλη γιορτή θα είναι κι αυτή".
Έτσι λοιπόν πρώτα γίναμε όλοι Εβραίοι και μετά Χριστιανοί, στην τρίτη τάξη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξέρετε ότι πρώτα γίναμε Εβραίοι και μετά Χριστιανοί ;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Ξέρετε ότι πρώτα γίναμε Εβραίοι και μετά Χριστιανοί ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- taxalata xalasa
αλλο εννοει που δεν το ξερει ουτε ο ιδιος...ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2022, 15:21Σύμφωνα με τη θεωρία σου, όσοι δεν πήγαν δημοτικό εκείνη την εποχή, έγιναν άθεοι.wooded glade έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:42 Στη δευτέρα δημοτικού μάθαμε την Παλαιά Διαθήκη.
Οι religious icons που υποστηρίζαμε ήταν οι Moses, Samson and Delilah και ο David.
Καινή διαθήκη δεν ξέραμε. Εγώ θυμάμαι που πήγαινε ο μπαμπάς μου με τη μαμά μου στην Ανάσταση, αλλά δεν ήξερα τι είναι η Ανάσταση ακριβώς. Εμένα δεν με παίρνανε μαζί τόσο αργά και σκεφτόμουνα "μπα, κάποια άλλη γιορτή θα είναι κι αυτή".
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
George_V έγραψε: 11 Απρ 2022, 14:53Οχι
Μονο με τον Γουντυ οταν ποσταρει ακαταληπτα.
Ο,τι ο γουντυ ποσταρει και κατανοητά.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- taxalata xalasa
...σου λεει
στην 1η ταξη = 1ος αι μ.Χ. εισουν κυνηγημενος εβραιος με απαγορευμενη την διαδωση του ιουδαισμου δια ποινης θανατου.
στην 2η ταξη = 2ος αι. μ.Χ. εισουν κυνηγημενος εβραιος με απαγορευμενη την διαδωση του ιουδαισμου δια ποινης θανατου.
στην 3η ταξη = 3ος αι. μ.Χ. έγινες αιρετικός εβραίος a.k.a. χριστιανος....και κυνηγηθηκες σαν αιρετικός εβραίος a.k.a. χριστιανος με απαγορευμενη την διαδωση της αιρεσης του ιουδαισμου (που διατηρουσε δια μεσου της παλαιας διαθηκης την απαγορευμενη θρησκεια) δια ποινης θανατου.
στην 4η ταξη = 4ος αι. μ.Χ. εισουν πλεον αιρετικός εβραίος a.k.a. χριστιανος σε συνεργασια με τον αυτοκρατορα και εγινες χαλιφης στην θεση του χαλιφη.
στην 5η ταξη = 5ος αι. μ.Χ. εισουν πλεον αιρετικός εβραίος a.k.a. χριστιανος σε συνεργασια με τον αυτοκρατορα και άρχισες να διαλυεις την αυτοκρατορια.
στην 6η ταξη = 6ος αι. μ.Χ. εισουν πλεον αιρετικός εβραίος a.k.a. χριστιανος σε συνεργασια με τον αυτοκρατορα και διαιρεσες γλωσσικα την αυτοκρατορια σε δυο μερη.
Πηρες απολυτηριο Δημοτικου και
στην 7η ταξη = 7ος αι. μ.Χ. εισουν πλεον αιρετικός εβραίος a.k.a. χριστιανος και εφτιαξες την νεα αιρεση για το μελλον, μην τυχον και μας παρουνε χαμπαρι καποια στιγμη....... ισλαμ.
στην 8η ταξη = 8ος αι. μ.Χ. ..... προσθεσε wooded glade τι εκαμες στην 8η ταξη.....
στην 1η ταξη = 1ος αι μ.Χ. εισουν κυνηγημενος εβραιος με απαγορευμενη την διαδωση του ιουδαισμου δια ποινης θανατου.
στην 2η ταξη = 2ος αι. μ.Χ. εισουν κυνηγημενος εβραιος με απαγορευμενη την διαδωση του ιουδαισμου δια ποινης θανατου.
στην 3η ταξη = 3ος αι. μ.Χ. έγινες αιρετικός εβραίος a.k.a. χριστιανος....και κυνηγηθηκες σαν αιρετικός εβραίος a.k.a. χριστιανος με απαγορευμενη την διαδωση της αιρεσης του ιουδαισμου (που διατηρουσε δια μεσου της παλαιας διαθηκης την απαγορευμενη θρησκεια) δια ποινης θανατου.
στην 4η ταξη = 4ος αι. μ.Χ. εισουν πλεον αιρετικός εβραίος a.k.a. χριστιανος σε συνεργασια με τον αυτοκρατορα και εγινες χαλιφης στην θεση του χαλιφη.
στην 5η ταξη = 5ος αι. μ.Χ. εισουν πλεον αιρετικός εβραίος a.k.a. χριστιανος σε συνεργασια με τον αυτοκρατορα και άρχισες να διαλυεις την αυτοκρατορια.
στην 6η ταξη = 6ος αι. μ.Χ. εισουν πλεον αιρετικός εβραίος a.k.a. χριστιανος σε συνεργασια με τον αυτοκρατορα και διαιρεσες γλωσσικα την αυτοκρατορια σε δυο μερη.
Πηρες απολυτηριο Δημοτικου και
στην 7η ταξη = 7ος αι. μ.Χ. εισουν πλεον αιρετικός εβραίος a.k.a. χριστιανος και εφτιαξες την νεα αιρεση για το μελλον, μην τυχον και μας παρουνε χαμπαρι καποια στιγμη....... ισλαμ.
στην 8η ταξη = 8ος αι. μ.Χ. ..... προσθεσε wooded glade τι εκαμες στην 8η ταξη.....
- taxalata xalasa
αργουν να φανουν οι απολογητες του φλωρουμ.... 
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Κατι που γινεται σπανια...Gewponos90 έγραψε: 11 Απρ 2022, 16:31
Ο,τι ο γουντυ ποσταρει και κατανοητά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
wooded glade έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:50Η περιτομή γίνεται όταν σε τσούζει, τι δουλειά έχει μ' αυτά ;Cavaliere έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:48 Ο Ιουδαϊσμός δεν είναι μόνο η Π.Δ.. Η οποία Π.Δ. των Εβραίων είναι μόνο κάποια από τα Βιβλία της δικής μας. Η Π.Δ. είναι το συμβόλαιο του Θεού με τον λαό του Ισραήλ. Έπρεπε να μάθουμε την Ιστορία του Κόσμου από την αρχή. Αν δεν μάθεις πρώτα πως ο Θεός τα έπλασε όλα, και μπεις στην Καινή απ΄ευθείας, κινδυνεύεις να γίνεις οπαδός του Χριστού χωρίς πίστη στον Δημιουργό Θεό. Θα ήταν εβραϊκή κατήχηση αν μιλούσαν για περιτομή, κασσέρ, κλπ. Τίποτε από αυτά, ιστορίες μαθαίναμε.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Απρ 2022, 17:08wooded glade έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:50Η περιτομή γίνεται όταν σε τσούζει, τι δουλειά έχει μ' αυτά ;Cavaliere έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:48 Ο Ιουδαϊσμός δεν είναι μόνο η Π.Δ.. Η οποία Π.Δ. των Εβραίων είναι μόνο κάποια από τα Βιβλία της δικής μας. Η Π.Δ. είναι το συμβόλαιο του Θεού με τον λαό του Ισραήλ. Έπρεπε να μάθουμε την Ιστορία του Κόσμου από την αρχή. Αν δεν μάθεις πρώτα πως ο Θεός τα έπλασε όλα, και μπεις στην Καινή απ΄ευθείας, κινδυνεύεις να γίνεις οπαδός του Χριστού χωρίς πίστη στον Δημιουργό Θεό. Θα ήταν εβραϊκή κατήχηση αν μιλούσαν για περιτομή, κασσέρ, κλπ. Τίποτε από αυτά, ιστορίες μαθαίναμε.![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- taxalata xalasa
Monsieur Chevalier,Cavaliere έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:53Θέλω να πω, να είσαι Εβραίος δεν είναι να μαθαίνεις την Παλαιά Διαθήκη, την οποία αναγνωρίζουν όλοι οι αβρααμικοί. Είναι να ακολουθείς την παράδοση των Εβραίων, περιτομή, Σάββατο, κασσέρ, θρησκευτικά ήθη... Εμείς απλώς μαθαίνουμε πώς γεννήθηκε η θρησκεία μας, και γεννήθηκε από τη δημιουργία του Ανθρώπου. Η πρώτη θρησκευτική σχέση Θεού-Ανθρώπου είναι η δημιουργία του δεύτερου και η ζωή του στην Εδέμ.wooded glade έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:50Η περιτομή γίνεται όταν σε τσούζει, τι δουλειά έχει μ' αυτά ;Cavaliere έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:48 Ο Ιουδαϊσμός δεν είναι μόνο η Π.Δ.. Η οποία Π.Δ. των Εβραίων είναι μόνο κάποια από τα Βιβλία της δικής μας. Η Π.Δ. είναι το συμβόλαιο του Θεού με τον λαό του Ισραήλ. Έπρεπε να μάθουμε την Ιστορία του Κόσμου από την αρχή. Αν δεν μάθεις πρώτα πως ο Θεός τα έπλασε όλα, και μπεις στην Καινή απ΄ευθείας, κινδυνεύεις να γίνεις οπαδός του Χριστού χωρίς πίστη στον Δημιουργό Θεό. Θα ήταν εβραϊκή κατήχηση αν μιλούσαν για περιτομή, κασσέρ, κλπ. Τίποτε από αυτά, ιστορίες μαθαίναμε.
1. υπάρχουν ιστορικά ή αρχαιολογικά στοιχεία για τον Συμβολαιογράφο που φτιασε το Συμβόλαιο που λέτε;
2. εκει που ειναι το stirke πρεπει να βαλετε « έπειτα απο την απαγόρευση της διδαχής και διάδωσης της Εβραικής θρησκείας, ως μέσο επιβιώσής της και δια μεσου της αίρεσης που δεν διωκόταν αρχικά όπως η αυθεντική θρησκεία παρα μόνο όταν είχε πλεόν μετεξελιχθεί 2 αιωνές έπειτα σε θρησκεια χριστιανικη διδασκωντας επισημα και την παλαια θρησκεια ως προγονο της νεας. »
Ειναι τιμιο να το δεχτειτε και να μην λεμε τσιτατα αναποδειχτα....
πρωτο-χριστιανοι = κρυφοεβραιοι, στο δογμα, λογω διωγμων απο ρωμαιους αυτοκρατορες (που διώκαν και αλλους και όχι αποκλειστικα τους εβραιους, κρυφοεβραιους, χριστιανους)
τη σκαφη σκαφη...chavalier....
- wooded glade
Γιατί ; Διδάσκεται ο βραχμαπουτρισμός τώρα ;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Απρ 2022, 15:21Σύμφωνα με τη θεωρία σου, όσοι δεν πήγαν δημοτικό εκείνη την εποχή, έγιναν άθεοι.wooded glade έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:42 Στη δευτέρα δημοτικού μάθαμε την Παλαιά Διαθήκη.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Cavaliere έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:21Λίγοι εδώ αγαπάμε πραγματικά το Ισραήλ και τον Θεό του Ισραήλ. Λίγοι αγαπαμε την Ιερουσαλήμ. Οι περισσότεροι εδώ είναι Γότθοι αντισημίτες. Εγώ εδώ δίδαξα τον Ιουδαϊσμό, εγώ κήρυξα τον Εβραϊσμό. Με δίωξαν, αλλά τώρα αλυχτάν σαν σκυλιά τη νύχτα. Με παράπονο και μίσος. Αλλά είναι αργά. Είναι εκτός Νυμφώνος.sharp έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:17Είμεθα Εβραίοι plus (Εβραίοι +)wooded glade έγραψε: 26 Μαρ 2022, 19:42 Στη δευτέρα δημοτικού μάθαμε την Παλαιά Διαθήκη.
Καινή διαθήκη δεν ξέραμε. Εγώ θυμάμαι που πήγαινει ο μπαμπάς μου με τη μαμά μου στην Ανάσταση, αλλά δεν ήξερα τι είναι η Ανάσταση ακριβώς. Εμένα δεν με παίρνανε μαζί τόσο αργά και σκεφτόμουνα "μπα, κάποια άλλη γιορτή θα είναι κι αυτή".

- taxalata xalasa
Γοτθικα αντισημιτικα δουλικα vs καρχηδονιων δουλων σαμποτερ...Cavaliere έγραψε: 26 Μαρ 2022, 20:36 Μούγκα τα γοτθικά αντισημτικά δουλικά. Τρομπόνι. Βεντούζα. Σκούζνι από τρέλα και πάθος. Θα τους σκορπίσει ο Ισραήλ σαν ύαινες μαδημένες.
θες να πιασουμε ιστοριες ; δεν το σωνεις με παραμυθια...
Παρακολουθω την μαχη απο το Βουθρωτον...
μπροστα....προβατα πολλα.... τζομπανης ενας.... μαντροσκυλα διαφορων επιμειξιων.... από μικροσκοπικα τσεπης εως και ασιατικους λυκους...
Για πες μας κι αλλα για τσι γοτθοι να γελασουμε λιγακι....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 813 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 53 Απαντήσεις