!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεφερλής vs Έλενα Ακρίτα 1-0

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Σεφερλής vs Έλενα Ακρίτα 1-0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ζήτησε ο Σεφερλής να συλλάβουν την Ακρίτα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Jimmy81 έγραψε: 10 Απρ 2022, 00:38Με κλίμακα από το 1 ως το 10 πού θα τοποθετούσατε την ένταση της σεξουαλικής στέρησης και την τρέλα της συγκεκριμένης γριάς ώστε να δικαιολογείται το "αστείο" με τον βιαστή; :003:
Εικόνα
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 08 Απρ 2022, 13:08
axilmar έγραψε: 08 Απρ 2022, 10:50 Μου εξηγεις σε παρακαλω γιατι το αστειο με τον βιαστη και την γρια ειναι τοσο καταπτυστο και τοσο προσβλητικο;
Ρωτάς και ξαναρωτάς επίμονα να μάθεις.. :smt005:
Τι να μάθεις; Τα ερωτήματά σου είναι η απάντηση :102:

Α, δες κι εδώ κάτι ενδεικτικό μήπως βοηθήσει στην κατανόηση:

https://www.oneman.gr/entertainment/eme ... onia-piso/

Αλλά βέβαια δεν φταίει ο κάθε Σεφερλής....
Τίποτε δεν γράφει το άρθρο που παρέθεσε για το ερώτημα μου.

Ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος δεν μπορείτε να εκφράσετε με λόγια γιατί είναι αηδιαστικό το συγκεκριμένο ανέκδοτο;
axilmar

Beria έγραψε: 09 Απρ 2022, 11:37
axilmar έγραψε: 08 Απρ 2022, 10:50
Μου εξηγεις σε παρακαλω γιατι το αστειο με τον βιαστη και την γρια ειναι τοσο καταπτυστο και τοσο προσβλητικο;
Νομίζω ότι τρολαρεις (βρήκες θέμα για να το κάνεις) αλλά ας το παραβλέψω

Έρχεται ο Σεφερλής και λέει ότι η μάνα σου (η δικιά μου, του παραδίπλα) είδε έναν βιαστή και έτρεχε να τον αρπάξει
Δεν ήταν αρκετά γρήγορη και δεν τον πρόλαβε

Και γελάνε τα αρχιδακια που τον παρακολουθούν, ότι η μάνα τους είναι τόσο λυσσαρα που κυνηγάει βιαστές

Σιχαίνομαι και μόνο που το περιγράφω
Καθόλου δεν τρολλαρω.

Ναι γελάω και να γω με το ανέκδοτο αυτό, έχω γελάσει και στο παρελθόν.

Εσύ που λες ότι σιχαίνεσαι, μπορείς να το εξηγήσεις; Όχι απλά να μου περιγράψεις ότι σιχαίνεσαι, γιατί όσοι απαντούν στο σχόλιο μου αλλά περιγράφουν το ανέκδοτο και τα συναισθήματα τους, αλλά δεν εξηγούν καθόλου γιατί το σιχαίνονται και τι είναι αυτό τελικά που τους ενοχλεί.

Θίγει τις μανάδες; Όχι βέβαια. Θίγει τις γριές; Όχι βέβαια. Στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ, και δεν θα υπάρχει, γριά που θα κυνηγήσει βιαστή.

Οπότε γιατί αηδιαζετε και θιγεστε τόσο με αυτό το αστείο;
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

axilmar έγραψε: 10 Απρ 2022, 12:18
Μου εξηγεις σε παρακαλω γιατι το αστειο με τον βιαστη και την γρια ειναι τοσο καταπτυστο και τοσο προσβλητικο;

Έρχεται ο Σεφερλής και λέει ότι η μάνα σου (η δικιά μου, του παραδίπλα) είδε έναν βιαστή και έτρεχε να τον αρπάξει

Και γελάνε τα αρχιδακια που τον παρακολουθούν, ότι η μάνα τους είναι τόσο λυσσαρα που κυνηγάει βιαστές

Καθόλου δεν τρολλαρω.

Εσύ που λες ότι σιχαίνεσαι, μπορείς να το εξηγήσεις; Όχι απλά να μου περιγράψεις ότι σιχαίνεσαι, γιατί όσοι απαντούν στο σχόλιο μου αλλά περιγράφουν το ανέκδοτο και τα συναισθήματα τους, αλλά δεν εξηγούν καθόλου γιατί το σιχαίνονται και τι είναι αυτό τελικά που τους ενοχλεί.

Θίγει τις μανάδες; Όχι βέβαια. Θίγει τις γριές; Όχι βέβαια. Στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ, και δεν θα υπάρχει, γριά που θα κυνηγήσει βιαστή.

Πολιτικορθοχτυπημένοι
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

axilmar έγραψε: 10 Απρ 2022, 12:18

Καθόλου δεν τρολλαρω.

Τύπε, ο τύπος παίζει να διαδήλωνε έξω από κινηματογράφους που πρόβαλλαν το Ψυχώ, επειδή ο πρωταγωνιστής είχε σκοτώσει την μάνα του.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Νομίζω δεν είναι οριστική απόφαση, ακολουθεί έφεση και εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό.
Οπότε δεξιουληδες και σεφερληδες μην πολυχαιρεστε.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

runner έγραψε: 10 Απρ 2022, 13:07 Νομίζω δεν είναι οριστική απόφαση, ακολουθεί έφεση και εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό.
Οπότε δεξιουληδες και σεφερληδες μην πολυχαιρεστε.
Δηλαδή η Ακρίδα και όποιοι της κάνανε λαικ είναι αριστεροί;
:smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 10 Απρ 2022, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Οι υστερικοί. Ακούνε ένα κακό αστείο και το κάνουν μεσανατολικό ζήτημα. Οι υστερικοί!!!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
axilmar

"Γιατι δεν σας αρεσει το αστειο του Σεφερλη με την γρια και τον βιαστη;"

"Ουουου σιχαμα φυγε απο δω".

Λογικη ανθρωπων εν ετει 2022.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

AlienWay έγραψε: 10 Απρ 2022, 13:12 Οι υστερικοί. Ακούνε ένα κακό αστείο και το κάνουν μεσανατολικό ζήτημα. Οι υστερικοί!!!
Λειτουργούν οργανωμένα και με άνωθεν εντολές στα πλαίσια επιβολής της πολιτικα ορθής ιδεολογίας που θέλει το κυρίαρχο πολιτικό ιδεολογικό σύστημα
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Ας βγάλει λοιπόν ή ελληνική πολιτεία νόμο που να καθορίζει το ποια αστεία επιτρέπονται και ποια όχι σε θεατρικές παραστάσεις και επιθεωρήσεις τύπου Σεφερλη ..
Άβαταρ μέλους
μαγδαλασκάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μαγδαλασκάρης »

Η πολιτική ορθότητα της Ακρίτα υπερβαίνει τα όρια του γουόκνες και είναι κουραστική, απορώ το ότι ασχολείται ο κόσμος μαζί της.
Δεν της προσφέρει δημοσιότητα να κάνει θετικές κριτικές και προκαλεί. Δεν είναι καμιά διάνοια της τέχνης.

Κάποιες επιθεωρήσεις με είχαν κουράσει πολύ του Σεφερλή (π.χ. με το παιδί του Καραγκιόζη που έλεγε το ίδιο και το ίδιο και το ίδιο… πράγμα συνέχεια), σε σημείο να νευριάζω.

Είδα το mommy χθες, γέλασα σε δυο σημεία. Δεν έχω δει το πρώτο. Αν ήμουν παιδί σίγουρα θα γελούσα περισσότερο. Έβλεπα Προσοχή Μαρκοπέδιο μικρός και γελούσα θυμάμαι αρκετά/

Προσωπικά είμαι φαν των παροδιών (π.χ. scary movie). Αν και έχουν συνήθως ΠΑΡΑ πολύ άσχημες κριτικές με κάνουν να γελάω.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Η μάνα μου ξέρω ότι γουστάρει το σεξ και της αρέσουν και τα κάφρικα αστεία κι είμαι περήφανος για αυτήν.
Το αστείο θα ήταν κακοποιητικό αν ήταν ένας άνδρας και κατέληγε σε κάτι του στιλ "και τι να κάνω κι εγώ; την βίασα". Αυτό αντιθέτως αφαιρούσε από την δύναμη και τον τρόμο του βιαστή.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Για να μαθαίνουν οι καινούργιοι:

Η Ακρίτα είναι μια πασοκογκόμενα, η οποία στο παρελθόν δεν εκφραζόταν με τον απόλυτο τρόπο που το κάνει στις μέρες μας. Η υποκρισία που εντοπίζουνε κάποιοι στα γραφόμενά της και οι αντιφάσεις στις δηλώσεις της, έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι την τελευταία δεκαετία έχει κάτσει και έχει αποστηθίσει τη δικαιωματιστική ατζέντα του 2014. Ολα όσα βλέπετε να γράφει, είναι ξεφτιλισμένη αμερικάνικη πολιτική ορθότητα του 2014.

Επομένως πρόκειται για μια "περσόνα".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”