!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΕΞΟΡΙΣΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
ΤΑΥΓΕΤΗΣ
Phorum.gr user: ΤΑΥΓΕΤΗΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΕΞΟΡΙΣΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΤΑΥΓΕΤΗΣ »

Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΕΞΟΡΙΣΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Φίλτατε...για καιρό ήμουν επιφυλακτικός σχετικά με το εαν όντως είσαι εσύ, καθότι..."πολλά έχουν συμβεί" με ονόματα λογαριασμών απο το παλαιό φόρουμ. Τώρα είμαι πεπεισμένος πως είσαι εσύ. Καλωσήρθες λοιπόν και χαίρομαι που σε ξαναβλέπω! :wave:

Ευελπισθώ να δούμε και άλλα ιστορικά στοιχεία απο το αρχείο σου. Θυμάμαι, αξιόλογο αρχείο είχε και ένας "ΔΑΙΔΑΛΟΣ". Ευελπισθώ να εμφανιστει και αυτός κάποια στιγμή εδώ!
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Κάποιος που βάζει μόνο λινκ άνευ ανορθόγραφου σεντονιού, είναι τόσο Ταϋγέτης όσο εγώ είμαι ο Ραμσής ο ΙΒ.
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης
      ΤΑΥΓΕΤΗΣ
      Phorum.gr user: ΤΑΥΓΕΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΤΑΥΓΕΤΗΣ »

Golden Age έγραψε: 19 Σεπ 2018, 03:29 Φίλτατε...για καιρό ήμουν επιφυλακτικός σχετικά με το εαν όντως είσαι εσύ, καθότι..."πολλά έχουν συμβεί" με ονόματα λογαριασμών απο το παλαιό φόρουμ. Τώρα είμαι πεπεισμένος πως είσαι εσύ. Καλωσήρθες λοιπόν και χαίρομαι που σε ξαναβλέπω! :wave:

Ευελπισθώ να δούμε και άλλα ιστορικά στοιχεία απο το αρχείο σου. Θυμάμαι, αξιόλογο αρχείο είχε και ένας "ΔΑΙΔΑΛΟΣ". Ευελπισθώ να εμφανιστει και αυτός κάποια στιγμή εδώ!
      ο δαιδαλος ειχε ανηξει δικο του φορουμ και εγραφα εκει.καποια στιγμη κουραστηκα να γραφω .δεν ξερω τι γινεται εχω χρονια να γραψω.
      Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
      Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
      Απάντηση
      • Παραπλήσια Θέματα
        Απαντήσεις
        Προβολές
        Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”