Βρέθηκαν πολλοί που βιάζουν, εκτελούν, βασανίζουν στρατιώτες και αμάχους.
Στο ...συμβολικό κομμάτι κόλλησες;
Δεν υπάρχουν εθνικιστές, υπάρχουν ναζί, τουλάχιστον όταν μιλάμε για τους Αζόφ και λοιπές ομοφρονούντες μιλίτσιες. Πες την τη λεξούλα, μην τη φοβάσαι, μην κάνεις σαν χρυσαυγίτικη κοτούλα. Κατά τα λοιπά, όπως συνήθως, δεν έπιασες ούτε τον λήγοντα από όσα έγραψα. Κυριολεκτικά αυτό που είπα είναι ότι δεν έχω πρόβλημα που ο Ζελένσκι χρησιμοποιεί αυτούς τους τύπους, και το αντιμετωπίζω σαν φυσιολογικό φαινόμενο σε μια τέτοια κατάσταση (το αν φυσικά τους επιτρέπει να διαπράττουν εγκλήματα πολέμου είναι τελείως άλλη υπόθεση). Το πρόβλημά μου είναι με την υποκρισία του εγχώριου συστήματος. Το κατάλαβες τώρα, ή θες να στο ζωγραφίσω, αφού δεν το έπιασες ούτε με το meme;stavmanr έγραψε: 10 Απρ 2022, 13:30Αυτό που δεν έχεις καταλάβει μάλλον είναι άλλο.Scouser έγραψε: 10 Απρ 2022, 13:06Μα εγώ δεν έχω πρόβλημα που ο Ζελένσκι χρησιμοποιεί νεοναζί στις τάξεις του στρατού του, η εμπλοκή και αξιοποίηση ακραίων στοιχείων είναι για εμένα απολύτως αναμενόμενη σε τέτοιες καταστάσεις. Ούτε θεωρώ ότι ταυτίζεται με τους Αζόφ η ουκρανική κυβέρνηση (αυτό συνέβαινε με τους αντικαθεστωτικούς και τους τζιχαντιστές στη Συρία, τους οποίους επίσης στήριζε η Δύση κατά του Άσαντ). Άλλο σχολιάζω εδώ: την υποκρισία του πολιτικού συστήματος. Δηλαδή δεν μας ενοχλεί η ύπαρξη ή η δράση των Αζοφίστας, αρκεί να μην τους βλέπουμε ή ακούμε. Καλά, τους τακτικούς ελιγμούς που κάνει τις τελευταίες μέρες το σύστημα δεν τους σχολιάζω: δεν είναι νεοναζί, είναι ουκρανοί εθνικιστές κτλ. Να δεις που τα έχω ξανακούσει αυτά πρόσφατα.stavmanr έγραψε: 10 Απρ 2022, 12:53 Καμία γελοιογραφία για τους ρώσους παρακρατικούς και ναζί έχουμε;
Για τους έλληνες;
Θα δικαιολογούσες εισβολή της Τουρκίας/Ρωσίας κλπ στη χώρα σου επειδή ψήφισε σχεδόν 10% νεοναζί στις εκλογές του 2015;Τσίπα αγνοείται, σταθερά.
Όταν καίγεται το σπίτι σου δεν ρωτάς τις ιδεολογικές προτιμήσεις του πυροσβέστη που θα μπει μέσα να σώσει τα παιδιά σου.
Στην Ουκρανία έχουμε εμπόλεμο κατάσταση εδώ και 8 χρόνια. Μετράμε 2 εισβολές και έναν 7ετή υβριδικό πόλεμο ενδιάμεσα.
Κι αυτό που έχουν κάποιοι να σχολιάσουν για το ζήτημα είναι : στην Ουκρανία υπάρχουν εθνικιστές!
Κανείς δεν θέλει εθνικιστές ούτε στην Ουκρανία, ούτε στη Ρωσία, ούτε στην Ελλάδα.
Αλλά δεν είναι ώρα, τη στιγμή της εμπόλεμης σύρραξης που ο άλλος παλεύει για το σπίτι του να συζητάμε για εθνικισμούς.
Πρέπει ο εισβολέας να φύγει, να περιέλθει ο έλεγχος των περιοχών στην Ουκρανία, και μετά να ασχοληθούμε με τον όποιο εθνικισμό, συντεταγμένα και οργανωμένα.
Αυτό που κάνει ο Πούτιν είναι να ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τον εθνικισμό τόσο στην Ουκρανία όσο και στη Ρωσία.
Σου το επιστρέφω:Scouser έγραψε: 10 Απρ 2022, 13:56Δεν υπάρχουν εθνικιστές, υπάρχουν ναζί, τουλάχιστον όταν μιλάμε για τους Αζόφ και λοιπές ομοφρονούντες μιλίτσιες. Πες την τη λεξούλα, μην τη φοβάσαι, μην κάνεις σαν χρυσαυγίτικη κοτούλα.stavmanr έγραψε: 10 Απρ 2022, 13:30Αυτό που δεν έχεις καταλάβει μάλλον είναι άλλο.Scouser έγραψε: 10 Απρ 2022, 13:06
Μα εγώ δεν έχω πρόβλημα που ο Ζελένσκι χρησιμοποιεί νεοναζί στις τάξεις του στρατού του, η εμπλοκή και αξιοποίηση ακραίων στοιχείων είναι για εμένα απολύτως αναμενόμενη σε τέτοιες καταστάσεις. Ούτε θεωρώ ότι ταυτίζεται με τους Αζόφ η ουκρανική κυβέρνηση (αυτό συνέβαινε με τους αντικαθεστωτικούς και τους τζιχαντιστές στη Συρία, τους οποίους επίσης στήριζε η Δύση κατά του Άσαντ). Άλλο σχολιάζω εδώ: την υποκρισία του πολιτικού συστήματος. Δηλαδή δεν μας ενοχλεί η ύπαρξη ή η δράση των Αζοφίστας, αρκεί να μην τους βλέπουμε ή ακούμε. Καλά, τους τακτικούς ελιγμούς που κάνει τις τελευταίες μέρες το σύστημα δεν τους σχολιάζω: δεν είναι νεοναζί, είναι ουκρανοί εθνικιστές κτλ. Να δεις που τα έχω ξανακούσει αυτά πρόσφατα.Τσίπα αγνοείται, σταθερά.
Όταν καίγεται το σπίτι σου δεν ρωτάς τις ιδεολογικές προτιμήσεις του πυροσβέστη που θα μπει μέσα να σώσει τα παιδιά σου.
Στην Ουκρανία έχουμε εμπόλεμο κατάσταση εδώ και 8 χρόνια. Μετράμε 2 εισβολές και έναν 7ετή υβριδικό πόλεμο ενδιάμεσα.
Κι αυτό που έχουν κάποιοι να σχολιάσουν για το ζήτημα είναι : στην Ουκρανία υπάρχουν εθνικιστές!
Κανείς δεν θέλει εθνικιστές ούτε στην Ουκρανία, ούτε στη Ρωσία, ούτε στην Ελλάδα.
Αλλά δεν είναι ώρα, τη στιγμή της εμπόλεμης σύρραξης που ο άλλος παλεύει για το σπίτι του να συζητάμε για εθνικισμούς.
Πρέπει ο εισβολέας να φύγει, να περιέλθει ο έλεγχος των περιοχών στην Ουκρανία, και μετά να ασχοληθούμε με τον όποιο εθνικισμό, συντεταγμένα και οργανωμένα.
Αυτό που κάνει ο Πούτιν είναι να ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τον εθνικισμό τόσο στην Ουκρανία όσο και στη Ρωσία.
Δεν χρησιμοποιεί μόνο ο Ζελένσκι εθνικιστές.Κατά τα λοιπά, όπως συνήθως, δεν έπιασες ούτε τον λήγοντα από όσα έγραψα. Κυριολεκτικά αυτό που είπα είναι ότι δεν έχω πρόβλημα που ο Ζελένσκι χρησιμοποιεί αυτούς τους τύπους, και το αντιμετωπίζω σαν φυσιολογικό φαινόμενο σε μια τέτοια κατάσταση (το αν φυσικά τους επιτρέπει να διαπράττουν εγκλήματα πολέμου είναι τελείως άλλη υπόθεση). Το πρόβλημά μου είναι με την υποκρισία του εγχώριου συστήματος. Το κατάλαβες τώρα, ή θες να στο ζωγραφίσω, αφού δεν το έπιασες ούτε με το meme;![]()
Η ερώτηση ήταν νομίζω απλή.stavmanr έγραψε: 10 Απρ 2022, 13:54Βρέθηκαν πολλοί που βιάζουν, εκτελούν, βασανίζουν στρατιώτες και αμάχους.
Οι Ρώσοι ναζί προφανώς είναι σαν τους Έλληνες ναζίMaspoli έγραψε: 10 Απρ 2022, 14:07Η ερώτηση ήταν νομίζω απλή.
Βρέθηκε Ρώσος αξιωματικός ή στρατιώτης που να αιχμαλωτίστηκε (ή πτώμα τέτοιου Ρώσου) και να είχε τατουάζ με σβάστικα πάνω του;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Νομίζω ναι. Κυκλοφορούν κάτι φωτογραφίες και στο φόρουμ.Maspoli έγραψε: 10 Απρ 2022, 14:07Η ερώτηση ήταν νομίζω απλή.
Βρέθηκε Ρώσος αξιωματικός ή στρατιώτης που να αιχμαλωτίστηκε (ή πτώμα τέτοιου Ρώσου) και να είχε τατουάζ με σβάστικα πάνω του;
Αφού κυκλοφορούν ως και στο phorum μπορείς να μου δείξεις μία τέτοια φωτογραφία;stavmanr έγραψε: 10 Απρ 2022, 14:11Νομίζω ναι. Κυκλοφορούν κάτι φωτογραφίες και στο φόρουμ.Maspoli έγραψε: 10 Απρ 2022, 14:07Η ερώτηση ήταν νομίζω απλή.stavmanr έγραψε: 10 Απρ 2022, 13:54
Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος για τα δημοσιεύματα, ούτε για τη μία, ούτε για την άλλη πλευρά.
Όμως, αυτό που σε απασχολεί είναι αν κάποιος ναζί κάνει τατουάζ ή όχι;
Δεν σε απασχολεί αν βιάζει, εκτελεί, βασανίζει κλπ;
Βρέθηκαν στη Μπούτσα ομαδικοί τάφοι, δήμαρχος με σπασμένα όλα τα κόκκαλα των χεριών κλπ και δεν θα μιλήσουμε για ναζιστικές πρακτικές και ναζί;
Είναι εθνοτική δηλαδή το ζήτημα το ότι έχουν βρεθεί Ουκρανοί τέτοιοι;Beria έγραψε: 10 Απρ 2022, 14:10Οι Ρώσοι ναζί προφανώς είναι σαν τους Έλληνες ναζίMaspoli έγραψε: 10 Απρ 2022, 14:07Η ερώτηση ήταν νομίζω απλή.stavmanr έγραψε: 10 Απρ 2022, 13:54
Κότες
Οπότε σιγά μην κάτσουν να σκοτωθούν ή να αιχμαλωτιστουν
Όχι.Maspoli έγραψε: 10 Απρ 2022, 14:15Αφού κυκλοφορούν ως και στο phorum μπορείς να μου δείξεις μία τέτοια φωτογραφία;stavmanr έγραψε: 10 Απρ 2022, 14:11Νομίζω ναι. Κυκλοφορούν κάτι φωτογραφίες και στο φόρουμ.Maspoli έγραψε: 10 Απρ 2022, 14:07
Η ερώτηση ήταν νομίζω απλή.
Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος για τα δημοσιεύματα, ούτε για τη μία, ούτε για την άλλη πλευρά.
Όμως, αυτό που σε απασχολεί είναι αν κάποιος ναζί κάνει τατουάζ ή όχι;
Δεν σε απασχολεί αν βιάζει, εκτελεί, βασανίζει κλπ;
Βρέθηκαν στη Μπούτσα ομαδικοί τάφοι, δήμαρχος με σπασμένα όλα τα κόκκαλα των χεριών κλπ και δεν θα μιλήσουμε για ναζιστικές πρακτικές και ναζί;
ΟΚ. Κατάλαβα τις ισχυρές βάσεις στις οποίες στηρίζεις τα λόγια σου...stavmanr έγραψε: 10 Απρ 2022, 14:18
Όχι.
Δεν ασχολούμαι με φωτογραφίες. Άλλοι έχουν ανεβάσει κατά καιρούς.
Θα συζητήσεις σοβαρά;
Τα λόγια μου δεν αφορούν φωτογραφίες, αφορούν πράξεις.
Επειδή υποθέτω ότι δεν είσαι στη Μπούτσα, κατανοώ ότι η τόσο λεπτομερής και βαθειά γνώση για το τι έγινε εκεί βασίζεται σε φωτογραφίες που είδες εσύ ο "δεν ασχολούμαι με φωτογραφίες"stavmanr έγραψε: 10 Απρ 2022, 14:21Τα λόγια μου δεν αφορούν φωτογραφίες, αφορούν πράξεις.
Με ρωτάς αν κάποιος που βασανίζει, εκτελεί ομαδικά, βιάζει αμάχους στη Μπούτσα έχει τατουάζ στον ώμο;
Είσαι σοβαρός;
Kauldron έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 00:37
Οι ναζί!!!
Ο Χίτλερ!!!!
Τα ες ες!!!!
Μόνο σε λοβοτομημένους πλέον πιάνουν αυτά τα επιχειρήματα.