Γράψε μου σε ποια σελίδα και σε ποια γραμμή
https://www.factchecker.gr/wp-content/u ... seva14.pdf
Είναι τελετουργικαtaxalata xalasa έγραψε: 09 Απρ 2022, 22:17ειναι trendy ρε ολα τα συμβολα... οικιοποιημενα σχεδιαστικα μεσα στη καθημερινη ζωη...Kauldron έγραψε: 09 Απρ 2022, 22:10
Στο 1:18, ο Ουκρανός στρατιώτης φοράει σήμα "SS Galizien" στη στολή του.
Ο τύπος δεν είναι στο Αζόφ. Απλά στη Wermacht, εεεεε, στον Ουκρανέζικο στρατό είναι.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Beria έγραψε: 09 Απρ 2022, 22:22Είναι τελετουργικαtaxalata xalasa έγραψε: 09 Απρ 2022, 22:17ειναι trendy ρε ολα τα συμβολα... οικιοποιημενα σχεδιαστικα μεσα στη καθημερινη ζωη...Kauldron έγραψε: 09 Απρ 2022, 22:10
Ο τύπος δεν είναι στο Αζόφ. Απλά στη Wermacht, εεεεε, στον Ουκρανέζικο στρατό είναι.
Είναι ακριβώς ίδιο με την κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο που ανεμίζουν οι Ρώσοι στρατιώτες
Δεν είναι κομμουνιστές. Είναι το σύμβολο της παλιάς τους στρατιωτικής αίγλης
Αφού το ξεκαθαρίσαμε, να πούμε ότι τα ναζιστικά σύμβολα των Ουκρανών είναι απαράδεκτα. Εμετικά
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
συμφωνουμε στο bold.... εχει γινει πλυση εγκεφαλου στην νεα γενια και τα θεωρει αθωα graphic designs... πλυντηριο κανονικο και μεσω σοσιαλ μηδεια για χρονια κολλημενοι με το δαχτυλο στην οθονη πανω-κατω, πανω-κατω...Beria έγραψε: 09 Απρ 2022, 22:22Είναι τελετουργικαtaxalata xalasa έγραψε: 09 Απρ 2022, 22:17ειναι trendy ρε ολα τα συμβολα... οικιοποιημενα σχεδιαστικα μεσα στη καθημερινη ζωη...Kauldron έγραψε: 09 Απρ 2022, 22:10
Είναι ακριβώς ίδιο με την κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο που ανεμίζουν οι Ρώσοι στρατιώτες
Δεν είναι κομμουνιστές. Είναι το σύμβολο της παλιάς τους στρατιωτικής αίγλης
Αφού το ξεκαθαρίσαμε, να πούμε ότι τα ναζιστικά σύμβολα των Ουκρανών είναι απαράδεκτα. Εμετικά
Μυωψ ή μονο πρεσβυωψ?stavmanr έγραψε: 09 Απρ 2022, 22:19Γράψε μου σε ποια σελίδα και σε ποια γραμμή
Τα βούρλα είναι αυτοί που παρουσιάζουν τους Ουκρανούς για καλούς και τους Ρώσους για κακούς.Chainis έγραψε: 09 Απρ 2022, 17:16Pillars έγραψε: 09 Απρ 2022, 15:40Frappezitis έγραψε: 09 Απρ 2022, 15:25 Όποιος ανακατεύεται με τα ΝΑΤΟϊκά σκατά, τον τρώνε οι ναζιστικές μύγες.Το ΝΑΤΟ είναι φανερός στρατός της ΝΤΠ και οι Ουκρανοί ναζί κρυφός, αλλά συγκοινωνούντα δοχεία.
![]()
![]()
Και οι Ρώσοι οι φωτεινοί μαχητές της ελευθερίας!![]()
Α ρε βούρλα.
Αυτά που λες για "πατρογονικά εδάφη" και "ιστορικές αδικίες" για να δικαιολογήσεις αυτόν τον αιματηρό κατακτητικο πόλεμο είναι άκρως ναζιστικά και χιτλερικά αλλά δήθεν κατηγορείτε το αζοφ για ναζισμό.Pillars έγραψε: 09 Απρ 2022, 23:07Τα βούρλα είναι αυτοί που παρουσιάζουν τους Ουκρανούς για καλούς και τους Ρώσους για κακούς.![]()
Ο κόσμος το' χει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι ότι οι δυτικοί χρηματοδοτούν το Αζοφ.![]()
Δεν ξέρω τι είναι οι φωτεινοί μαχητές της ελευθερίας αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι εφόσον το δυτικόστροφο Ουκρανικό κλεπτοκρατικό καθεστώς που κατέχει τα πατρογονικά εδάφη των Ρως στράφηκε με τόση μανία εναντίον της μαμάς Ρωσίας, σίγουρα θα το περίμενε ότι οι Ρώσοι θα έρθουν να ζητήσουν τα ρέστα.![]()
Αν οι Ρώσοι ήρθαν όχι μόνο για να προλάβουν την επέλαση των δυτικών αλλά και να διορθώσουν την ιστορική αδικία του του να κατέχουν οι εχθροί τους το Χάρκοβο και την Οδησσό κατανοώ που θέλουν να τα πάρουν πίσω.
Αν η υπόλοιπη Ουκρανία καταστεί περίκλειστο κράτος το λες και θεία δίκη.![]()
stavmanr έγραψε: 09 Απρ 2022, 22:19Γράψε μου σε ποια σελίδα και σε ποια γραμμή
1/Φίλε μου για τους ίδιους λόγους πήγαμε οι Έλληνες εκστρατεία στην Μικρά Ασία πριν 100 χρόνια. Για να σταματήσουμε την γενοκτονία μας και να ανακτήσουμε τα πατρογονικά, οπότε...Philip Mortimer έγραψε: 09 Απρ 2022, 23:13Αυτά που λες για "πατρογονικά εδάφη" και "ιστορικές αδικίες" για να δικαιολογήσεις αυτόν τον αιματηρό κατακτητικο πόλεμο είναι άκρως ναζιστικά και χιτλερικά αλλά δήθεν κατηγορείτε το αζοφ για ναζισμό.Pillars έγραψε: 09 Απρ 2022, 23:07Τα βούρλα είναι αυτοί που παρουσιάζουν τους Ουκρανούς για καλούς και τους Ρώσους για κακούς.![]()
Ο κόσμος το' χει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι ότι οι δυτικοί χρηματοδοτούν το Αζοφ.![]()
Δεν ξέρω τι είναι οι φωτεινοί μαχητές της ελευθερίας αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι εφόσον το δυτικόστροφο Ουκρανικό κλεπτοκρατικό καθεστώς που κατέχει τα πατρογονικά εδάφη των Ρως στράφηκε με τόση μανία εναντίον της μαμάς Ρωσίας, σίγουρα θα το περίμενε ότι οι Ρώσοι θα έρθουν να ζητήσουν τα ρέστα.![]()
Αν οι Ρώσοι ήρθαν όχι μόνο για να προλάβουν την επέλαση των δυτικών αλλά και να διορθώσουν την ιστορική αδικία του του να κατέχουν οι εχθροί τους το Χάρκοβο και την Οδησσό κατανοώ που θέλουν να τα πάρουν πίσω.
Αν η υπόλοιπη Ουκρανία καταστεί περίκλειστο κράτος το λες και θεία δίκη.![]()
Οι Ουκρανοί θα είναι όσο δυτικοστροφοι θέλουν, προφανώς δε θέλουν να ζουν σε μια πουτλερικη σκατοτρυπα.
Δεν θέλω να μου γράψεις δεκάδες σελίδες. Ζητώ να μου γράψεις αυτό που ρώτησα παραπάνω.Αρίστος έγραψε: 09 Απρ 2022, 23:22stavmanr έγραψε: 09 Απρ 2022, 22:19Γράψε μου σε ποια σελίδα και σε ποια γραμμή
Ανοιξε νημα να σου γραψω δεκαδες σελιδες, τις περισσοτερες τις εχω φυλαγμενες απο το παλιο πχορουμ.
.
Αχ... τι κρίμα...Αρίστος έγραψε: 09 Απρ 2022, 22:01stavmanr έγραψε: 09 Απρ 2022, 21:55Κι αυτοί αμερικάνοι;Αρίστος έγραψε: 09 Απρ 2022, 21:47 Αυτο με τους ξενοκινητους ελευθερους σκοπευτες που στο Μεινταν δολοφονουσαν αθωους πολιτες απο ταρατσες θυμιζει και αντιστοιχους φονους στην Αθηνα επι Πολυτεχνειου.
.
Όχι έλληνες του καθεστώτος του δικτάτορα;
Υπάρχει κανένα καθεστώς που δεν θα βγάλεις παντελώς άχρηστο για να αιτιολογήσεις το φανταστικό σενάριο;
Εχω γραψει δεκαδες σελιδες γι' αυτο επικαλουμενος στοιχεια και απο πορισματα δικαστικων σε νημα που χαθηκε στο παλιο πχορουμ.
Και πού είναι το αβύθιστο αμερικανικό αεροπλανοφόρο τελικά;Αρκεσου για να μην ξεφυγουμε στο συμπερασμα του εγκριτου ιστορικου Σολωνα Γρηγοριαδη...
"Η εξεγερση ηταν εργο των Αμερικανων δια της CIA. Αποτελουσε μερος ενος τριπτυχου το οποιο σταθερα απεβλεπε στην ανατροπη του Γ. Παπαδοπουλου-ο οποιος δεν ικανοποιουσε πια τις νεες βλεψεις της αμερικανικης πολιτικης-στην εγκατασταση του πειθηνιου Ιωαννιδη και στην δι'αυτου ανατροπη του Μακαριου, για να μεταβληθει η Κυπρος σε ενα "αβυθιστο αμερικανικο αεροπλανοφορο" στην Ανατολικη Μεσογειο. Υπαρχει λοιπον ενα τριπτυχο: Πολυτεχνειο-πραξικοπημα Ιωαννιδη-πραξικοπημα στην Κυπρο, που πρεπει να το θεωρησουμε ως ενιαιο συστημα αν θελουμε να ερμηνευσουμε ορθα και σε βαθος τα γεγονοτα"