!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάνετε ήσυχο ύπνο;
Re: Κάνετε ήσυχο ύπνο;
Μια άκρη πιάνω και εκεί μένω. Συνήθως δεν αλλάζω καν στάση και ξεραίνομαι αμέσως.
Το μόνο που θέλω είναι να μη νιώθω να με πιάνει κάποιος ή την αναπνοή του κοντά στο κεφάλι μου.
Το μόνο που θέλω είναι να μη νιώθω να με πιάνει κάποιος ή την αναπνοή του κοντά στο κεφάλι μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 19 Σεπ 2018, 17:34 Μια άκρη πιάνω και εκεί μένω. Συνήθως δεν αλλάζω καν στάση και ξεραίνομαι αμέσως.
Πράγματι από τη στιγμή που θα ξαπλώσω μέσα σε 3' έχω κοιμηθεί, καμιά φορά κοιμάμαι ενώ πχ γράφω μνμ, ξυπνάω χαράματα με το κινητό στο χέρι το συνεχίζω, το στέλνω και ξανακοιμάμαι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ενταξει, κοιμασαι σαν μωρακι!!
Μάλλον δεν έχεις εμπειρία από μωράκια
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Με παιρνει πολυ δυσκολα ο υπνος.Αλλαζω συνεχεια στασεις και οταν κοιμαμαι βλεπω συνεχεια εφιαλτες.Το πρωι ξυπναω με πονοκεφαλο και ασχημη διαθεση. 
Μια χαρά κοιμάμαι, συνήθως λίγη ώρα αφού την πέσω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Βινόσαυρος
ελα ρε; εμένα με αρέσει να μπλέκω τα πόδια μουNaida έγραψε: 19 Σεπ 2018, 17:34 Μια άκρη πιάνω και εκεί μένω. Συνήθως δεν αλλάζω καν στάση και ξεραίνομαι αμέσως.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Βινόσαυρος έγραψε: 21 Σεπ 2018, 10:10ελα ρε; εμένα με αρέσει να μπλέκω τα πόδια μουNaida έγραψε: 19 Σεπ 2018, 17:34 Μια άκρη πιάνω και εκεί μένω. Συνήθως δεν αλλάζω καν στάση και ξεραίνομαι αμέσως.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να βολέψω το πόδι μου πάνω στον άλλο. Αρκεί να είναι με πλάτη σε μένα και να μη μου το πιάνει.Του άλλου δε μπορώ να το νιώσω πάνω μου. Και σε αγκαλιά μπορώ να κοιμηθώ αρκεί να μη κλείνει το χέρι του γύρω μου και να μην αναπνέει πάνω μου. Αλλά μπλεξίματα ποδιών,χεριών κεφαλιών δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Παίζει κλωτσιά και σπρώξιμο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
παντρευτηκε ο γειτονας. την επομενη το απογευμα, ηρθε να μου ζητησει συγνωμη που βαραγε με την καραμπινα εξω απο το παραθυρο μου στις 6 το πρωι που γυρισαν απ το γλεντι.
δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτα.
δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
casper quantum
Κοιμάμαι πάρα πολύ δύσκολα και ξυπνάω πάρα πολύ εύκολα (με το παραμικρό). Δεν κάνω σχεδόν ποτέ ήσυχο ύπνο. Εφιάλτες, ξυπνάω και συνεχώς στριφογυρνάω, πηγαίνω τουαλέτα κτλ. Αν π.χ έχω 4-5 ώρες στη διάθεσή μου, θα κοιμηθώ τις 2 ή τις 3 πάντα με εφιάλτες και τις υπόλοιπες θα κάνω τα πιο πάνω. Αυτό δυστυχώς γίνεται καθημερινά. Πολύ σπάνια θα το απολαύσω και θα καταφέρω να κοιμηθώ σερί χωρίς να ξυπνήσω και χωρίς να δω άσχημα όνειρα.
Είναι λίιγο σπάσιμο νεύρων είναι η αλήθεια. Η πλάκα είναι πως όταν μπαίνει άτομο στο δωμάτιο, κάνω την κοιμισμένη για να μην αρχίσει την κουβέντα βλέποντας πως είμαι ξύπνια, ενώ ακούω την παραμικρή κίνηση
. Ένας συνάδελφος μου είχε πει πως αν κοιμόμασταν μαζί θα του έσπαγα τα νεύρα

Είναι λίιγο σπάσιμο νεύρων είναι η αλήθεια. Η πλάκα είναι πως όταν μπαίνει άτομο στο δωμάτιο, κάνω την κοιμισμένη για να μην αρχίσει την κουβέντα βλέποντας πως είμαι ξύπνια, ενώ ακούω την παραμικρή κίνηση
Και η κυρία μπάπ και η κυρία μπούπ. Καλά φάγαμε και πάλι... 
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Πάλι τα ίδια. Είδα στο όνειρο μου οτι πέτυχα κάπου τυχαία τον παιδικό μου έρωτα και έγινε κατάσταση και πάνω στο καλύτερο έφερε η μάνα μου τον Αλβανό μάστορα για να φτιάξει τη μάντρα. Μερικοί άνθρωποι έχουν πραγματικά βάρβαρες συνήθειες.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
και δεν αυτοτραυματιζεσαι;Βινόσαυρος έγραψε: 21 Σεπ 2018, 10:10ελα ρε; εμένα με αρέσει να μπλέκω τα πόδια μουNaida έγραψε: 19 Σεπ 2018, 17:34 Μια άκρη πιάνω και εκεί μένω. Συνήθως δεν αλλάζω καν στάση και ξεραίνομαι αμέσως.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Βινόσαυρος
είμαι σχεδόν σε άρτια φυσική κατάστασηThor έγραψε: 27 Σεπ 2018, 17:57και δεν αυτοτραυματιζεσαι;Βινόσαυρος έγραψε: 21 Σεπ 2018, 10:10ελα ρε; εμένα με αρέσει να μπλέκω τα πόδια μουNaida έγραψε: 19 Σεπ 2018, 17:34 Μια άκρη πιάνω και εκεί μένω. Συνήθως δεν αλλάζω καν στάση και ξεραίνομαι αμέσως.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban