foscilis έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:22
Δε συμφωνώ. Νομίζω ότι αυτός ο τύπος είναι όντως ψυχικά άρρωστος ΚΑΙ πάρα πολύ μαλάκας.
Νομίζω επίσης ότι θα του έκανε καλό να πάει να κοιταχτεί, τουλάχιστον για το πρώτο.
Δε νομίζω ότι οφείλει το φόρουμ να τον προστατεύει από αυτή την παρατήρηση, όταν έχει ήδη φτάσει στο σημείο να μπαίνει εδώ κι εκεί και να περιγράφει τις παραισθήσεις και τα παραληρήματα που τον βασανίζουν, κάτω από φωτογραφίες δολοφονημένων παιδιών μάλιστα.
Εχεις δικαιωμα στην αποψη σου - δε θελω να του τα διαγραφετε
Έχει πάρει φόρα ο Λαυρέντης φαίνεται, και πασχίζει να εφαρμόσει την ηθική μπαμπόγριάς του παντού.
Με αφορμή την παρατήρηση εδώ, πρόσεξα οτι και σε δική μου παρόμοια ανάρτηση (αλλά κάπως πιο ήπια) έχει σβήσει το σχόλιό μου περί παθολογικής παράνοιας. Με τη γομολάστιχα Λαυρέντιε ούτε ο έρωτας, ούτε η παράνοια δε σβήνει...
foscilis έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:22
Δε συμφωνώ. Νομίζω ότι αυτός ο τύπος είναι όντως ψυχικά άρρωστος ΚΑΙ πάρα πολύ μαλάκας.
Νομίζω επίσης ότι θα του έκανε καλό να πάει να κοιταχτεί, τουλάχιστον για το πρώτο.
Δε νομίζω ότι οφείλει το φόρουμ να τον προστατεύει από αυτή την παρατήρηση, όταν έχει ήδη φτάσει στο σημείο να μπαίνει εδώ κι εκεί και να περιγράφει τις παραισθήσεις και τα παραληρήματα που τον βασανίζουν, κάτω από φωτογραφίες δολοφονημένων παιδιών μάλιστα.
Έχει πάρει φόρα ο Λαυρέντης φαίνεται, και πασχίζει να εφαρμόσει την ηθική μπαμπόγριάς του παντού.
Με αφορμή την παρατήρηση εδώ, πρόσεξα οτι και σε δική μου παρόμοια ανάρτηση (αλλά κάπως πιο ήπια) έχει σβήσει το σχόλιό μου περί παθολογικής παράνοιας. Με τη γομολάστιχα Λαυρέντιε ούτε ο έρωτας, ούτε η παράνοια δε σβήνει...
Όσο και θά 'θελες.
Όχι μόνο ξέρεις ότι τα διέγραψα εγώ, αλλά με ψυχογραφησες κι όλας
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Όσο και θά 'θελες.
Όχι μόνο ξέρεις ότι τα διέγραψα εγώ, αλλά με ψυχογραφησες κι όλας
"Φαίνεται" είπα, δεν έχεις δα και το μονοπώλειο στην ηθική βάβως. Άνετα ισχύει και για όποιον άλλον την ασπάζεται. (Του φοσκιλι δεν το έσβησες;)
Όσο για το δεύτερο, δεν χρειάζεται φυσικά επέμβαση σε άρθρο. Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμύδια;
Awesomatic έγραψε: 08 Απρ 2022, 22:16
Αποναζιστικοποίηση Πουτιν στο σταθμό του τραίνου
Μην ανοίξετε
Spoiler
Σοβαρά, not safe for life, σας προειδοποιώSpoiler
Το παγκάκι από τι υλικό είναι; Επίσης ένα κιλό κατεψυγμένο κρέας βγάζει περισσότερο αίμα. Νταξει άμα ανέλαβαν τα κινηματογραφικά στούντιος να βγάλουν πτώματα ας το κάνουν σωστά...
Οι φωτογραφίες είναι καθώς καθαρίζεται το μέρος, αρρωστημένε. Φαίνονται και πατημασιές με αίμα στην πρώτη φωτογραφία.
Πάντως ανενημέρωτους σας βρίσκω, η ρωσική γραμμή εδώ και 8 περίπου ώρες είναι ότι τον πύραυλο τον έριξαν οι ίδιοι οι Ουκρανοί γιατί δήθεν δε χρησιμοποιεί τέτοιο μοντέλο ο Ρωσικός στρατός.
Επίσης θα έπρεπε να ξέρετε ότι όσοι σκηνοθετούν τέτοιες καταστάσεις το κάνουν τόσο επαγγελματικά που ξεγελάνε όχι μόνο τα σαΐνια ενός πχόρουμ, αλλά και πραγματογνώμονες συν δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο.
Φυσικά ο καλός ψεκ είναι σίγουρος ότι όλοι αυτοί καθοδηγούνται, όπως το πιστεύει και για τα νοσοκομεία όλου του πλανήτη, τα οποία κατέγραφαν επί δύο χρόνια δήθεν κρούσματα από έναν ανύπαρκτο ιό.
sharp έγραψε: 09 Απρ 2022, 01:14
Επίσης θα έπρεπε να ξέρετε ότι όσοι σκηνοθετούν τέτοιες καταστάσεις το κάνουν τόσο επαγγελματικά που ξεγελάνε όχι μόνο τα σαΐνια ενός πχόρουμ, αλλά και πραγματογνώμονες συν δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο.
Φυσικά ο καλός ψεκ είναι σίγουρος ότι όλοι αυτοί καθοδηγούνται, όπως το πιστεύει και για τα νοσοκομεία όλου του πλανήτη, τα οποία κατέγραφαν επί δύο χρόνια δήθεν κρούσματα από έναν ανύπαρκτο ιό.
Ο πατσουκας απο την κυψελη νοειται δημοσιογραφος ?
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough Spoiler
sharp έγραψε: 09 Απρ 2022, 01:14
Ο πατσουκας απο την κυψελη νοειται δημοσιογραφος ?