Common sense λέγεται. Τι περιμένεις να πούνε, ότι γνωρίζανε ότι μπήκαν σε κόμμα μαχαιροβγαλτών και τώρα αποχωρούν; Ένας μονάχα είπε ότι διάβασε τη δικογραφία και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.Kauldron έγραψε: 19 Σεπ 2018, 15:45Οτι πουθενά δε μιλάει κανένας για μαχαιροβγάλτες, εγκληματίες κλπ. Μάλλον το αντίθετο.Πρέπει να σου αναβαθμίσουν το firmware. Το πρόβλημά σου είναι από που έβαλα την παραπομπή; Μήπως είναι παραποιημένη η δήλωση; Αν όχι, τι προσπαθείς να αποδείξεις;
Χυδαιότητες. Εγώ δεν είμαι αλλοίθωρος.Νομίζω για σένα λέει![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έγγραφο – βόμβα αποκαλύπτει μεγάλο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής
Re: Έγγραφο – βόμβα αποκαλύπτει μεγάλο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Golden Age
vatraxos έγραψε: 19 Σεπ 2018, 15:50Common sense λέγεται. Τι περιμένεις να πούνε, ότι γνωρίζανε ότι μπήκαν σε κόμμα μαχαιροβγαλτών και τώρα αποχωρούν; Ένας μονάχα είπε ότι διάβασε τη δικογραφία και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.Kauldron έγραψε: 19 Σεπ 2018, 15:45Οτι πουθενά δε μιλάει κανένας για μαχαιροβγάλτες, εγκληματίες κλπ. Μάλλον το αντίθετο.Πρέπει να σου αναβαθμίσουν το firmware. Το πρόβλημά σου είναι από που έβαλα την παραπομπή; Μήπως είναι παραποιημένη η δήλωση; Αν όχι, τι προσπαθείς να αποδείξεις;
Χυδαιότητες. Εγώ δεν είμαι αλλοίθωρος.Νομίζω για σένα λέει![]()
![]()
Αφού τελικά δεν μας εξυπηρετούν οι τοποθετήσεις των ίδιων ας φτιάξουμε ένα δικό μας συνομσιολογικό σενάριο.
Εξηγώ ότι δεν παίζει να κάνανε τέτοια δήλωση. Στο δικό σου πες τα που ψάχνει ομολογίες.Golden Age έγραψε: 19 Σεπ 2018, 15:51vatraxos έγραψε: 19 Σεπ 2018, 15:50Common sense λέγεται. Τι περιμένεις να πούνε, ότι γνωρίζανε ότι μπήκαν σε κόμμα μαχαιροβγαλτών και τώρα αποχωρούν; Ένας μονάχα είπε ότι διάβασε τη δικογραφία και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.Kauldron έγραψε: 19 Σεπ 2018, 15:45
Οτι πουθενά δε μιλάει κανένας για μαχαιροβγάλτες, εγκληματίες κλπ. Μάλλον το αντίθετο.
Χυδαιότητες. Εγώ δεν είμαι αλλοίθωρος.![]()
Αφού τελικά δεν μας εξυπηρετούν οι τοποθετήσεις των ίδιων ας φτιάξουμε ένα δικό μας συνομσιολογικό σενάριο.![]()
Φρεσκάρισέ του λίγο και τη μνήμη, τι λέει η ΧΑ για τις δηλώσεις αποχώρησης;
- Golden Age
vatraxos έγραψε: 19 Σεπ 2018, 15:53
Εξηγώ ότι δεν παίζει να κάνανε τέτοια δήλωση. Στο δικό σου πες τα που ψάχνει ομολογίες.
Φρεσκάρισέ του λίγο και τη μνήμη, τι λέει η ΧΑ για τις δηλώσεις αποχώρησης;
Ότι όσο δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο, δεν υπάρχουν πολιτευτές.
Ποιός ήρθε;
- Golden Age
[...]
Επισημαίνουμε ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν ούτε πολιτευτές, ούτε υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος. Η απόφαση αυτή αφορά ακόμα και τους εν ενεργεία βουλευτές. Η ανακήρυξη των υποψηφίων από την αρμόδια Εκλογική Επιτροπή θα λάβει χώρα στον κατάλληλο χρόνο. Όσοι δηλώνουν υποψήφιοι δρουν αυθαίρετα και ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα
http://www.xryshaygh.com/gengramateas/v ... z5RYK8TvMX
Καλά που κολλάει αυτό τώρα;
- Golden Age
Εσύ δεν ρώτησες για την απάντηση της ΧΑ στις "καταγγελίες" τους για τα πολιτευτιλίκια;
Αυτό το είπες και σε άλλο νήμα (πολύ πιο χαριτωμένα ομολογώ),αλλά αρκετά με την παπάτζα.Golden Age έγραψε: 19 Σεπ 2018, 12:42
... Κυνηγετικά όπλα έχει αρκετός κόσμος. Μη προσαρμοσμένα στη νομοθεσία κυνηγετικά όπλα επίσης έχει αρκετός κόσμος. ...
Το κυνηγετικό που αγοράζεις νόμιμα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις του νόμου, δεν χρειάζεται να το προσαρμόσεις εσύ.Τώρα αν εσύ το πηγαίνεις ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε οπλουργό, ή τέλος πάντων σε γνώστη,και το μετατρέπεις ώστε πχ να παίρνει πολλαπλάσιο αριθμό φυσιγγίων τότε αυτό είναι αδίκημα από μόνο του και το όπλο είναι παράνομο ακόμα κι αν έχει αγοραστεί νόμιμα.
Φυσικά και έχει πολύς κόσμος τέτοια όπλα αλλά,όσο να πεις,αν έχεις στην κατοχή σου τέτοιο όπλο ενώ συγχρόνως υπάρχουν έστω ενδείξεις ότι συμμετέχεις σε εγκληματική οργάνωση ε τότε μάλλον θα έχεις διαφορετική ποινική αντιμετώπιση, εφόσων τελικά καταδικαστείς,απ`τον χωριατοκάγκουρα που πείραξε το όπλο για να πουλάει μούρη στους συγχωριανούς του του τύπου "κοίτα τι ντουφέκι έχω εγώ".
Ρώτησα τι απαντά η ΧΑ στις δηλώσεις αποχώρησης, οι οποίες συνοδεύονται από καταγγελίες για τη λειτουργία της οργάνωσής σας.Golden Age έγραψε: 19 Σεπ 2018, 16:10Εσύ δεν ρώτησες για την απάντηση της ΧΑ στις "καταγγελίες" τους για τα πολιτευτιλίκια;
Μα βρε βατραχάκο μου, καμία από τις καταγγελίες δε λέει οτι "φεύγω γιατί είναι αντεροβγάλτες". Το αντίθετο, μάλλον. Λένε φεύγω γιατί είναι χασομέρηδες, βρωμάνε τα ποδάρια τους, κλπ.vatraxos έγραψε: 19 Σεπ 2018, 16:23Ρώτησα τι απαντά η ΧΑ στις δηλώσεις αποχώρησης, οι οποίες συνοδεύονται από καταγγελίες για τη λειτουργία της οργάνωσής σας.Golden Age έγραψε: 19 Σεπ 2018, 16:10Εσύ δεν ρώτησες για την απάντηση της ΧΑ στις "καταγγελίες" τους για τα πολιτευτιλίκια;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δε συνεννοούμαστε.
- Golden Age
Δεν υπάρχει καμμιά ένδειξη συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Μια σκευωρία είναι, γι' αυτό και κατασκεύσσαν άλλωστε τη μπούρδα της "ναζιστικής δομής" και προσέθεσαν στο "κατηγορητήριο" κάθε καρυδιάς ηλιθιότητα για να το "δέσουν". Τα πειραγμένα κυνηγετικά που είχαν κάποιοι, εντάχθηκαν σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο.waldorf έγραψε: 19 Σεπ 2018, 16:15Αυτό το είπες και σε άλλο νήμα (πολύ πιο χαριτωμένα ομολογώ),αλλά αρκετά με την παπάτζα.Golden Age έγραψε: 19 Σεπ 2018, 12:42
... Κυνηγετικά όπλα έχει αρκετός κόσμος. Μη προσαρμοσμένα στη νομοθεσία κυνηγετικά όπλα επίσης έχει αρκετός κόσμος. ...
Το κυνηγετικό που αγοράζεις νόμιμα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις του νόμου, δεν χρειάζεται να το προσαρμόσεις εσύ.Τώρα αν εσύ το πηγαίνεις ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε οπλουργό, ή τέλος πάντων σε γνώστη,και το μετατρέπεις ώστε πχ να παίρνει πολλαπλάσιο αριθμό φυσιγγίων τότε αυτό είναι αδίκημα από μόνο του και το όπλο είναι παράνομο ακόμα κι αν έχει αγοραστεί νόμιμα.
Φυσικά και έχει πολύς κόσμος τέτοια όπλα αλλά,όσο να πεις,αν έχεις στην κατοχή σου τέτοιο όπλο ενώ συγχρόνως υπάρχουν έστω ενδείξεις ότι συμμετέχεις σε εγκληματική οργάνωση ε τότε μάλλον θα έχεις διαφορετική ποινική αντιμετώπιση, εφόσων τελικά καταδικαστείς,απ`τον χωριατοκάγκουρα που πείραξε το όπλο για να πουλάει μούρη στους συγχωριανούς του του τύπου "κοίτα τι ντουφέκι έχω εγώ".
- Golden Age
Μα οι "καταγγελίες" είναι τέτοιου τύπου ανοησίες. Πιο πίσω αυτό δεν συζητάγαμε;vatraxos έγραψε: 19 Σεπ 2018, 16:23Ρώτησα τι απαντά η ΧΑ στις δηλώσεις αποχώρησης, οι οποίες συνοδεύονται από καταγγελίες για τη λειτουργία της οργάνωσής σας.Golden Age έγραψε: 19 Σεπ 2018, 16:10Εσύ δεν ρώτησες για την απάντηση της ΧΑ στις "καταγγελίες" τους για τα πολιτευτιλίκια;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 883 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 107 Απαντήσεις