!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παίρνετε...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παίρνετε...
Γιά γκέι κοινό
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τι ειναι τα μποταϊτη? Καινουργια αναβολικα για τη μεση και πανω?
- Καραμελίτσα
Για γυναίκες, καλέ. Μπάινει κανείς στα νήματα με το "παίρνετε" να μιλάει για λεσβίες;
Z
-
Δημοκράτης
πες στον κύριο ότι στο γυμναστήριο 2 μέρες την βδομάδα κάνουμε πόδια και υπάρχουν πιο σοβαρές ομάδες από τους δικέφαλους
Έχω απορία.
Ευτυχώς που δεν είμαι αν έχω τέτοιες επιλογές
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Καραμελίτσα
Είναι 2ος στο Mr Υφήλιος του 2019, λίγο σεβασμό.Μπίστης έγραψε: 08 Απρ 2022, 13:46![]()
Έχω απορία.
Ευτυχώς που δεν είμαι αν έχω τέτοιες επιλογές
Z
- Cecily Anne

Θα ξεράσω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
αφηστε ρε τομαρια τας γυναικας κ τας θηλυκοτητας του πχορουμ να απαντησουν
πεσατε να τον θαψετε τον αθρωπο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Ο τύπος διαβάζω είναι 1.92 και στη φωτό μοιάζει 1.70. Πιο κακό φώτοσοπ δεν βρήκαν να του κάνουν;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Έχω καλύτερους να σου γνωρίσω.
Μπορεί να με μπερδεύει το στυλ καγκουρώ και από κάτω να είναι ωραίος άντρας
Νόμιζα πως είχε όρεξη γιά πλάκα και είπα να φλαμάρω ...Αγις έγραψε: 08 Απρ 2022, 13:49 αφηστε ρε τομαρια τας γυναικας κ τας θηλυκοτητας του πχορουμ να απαντησουν
- Καραμελίτσα
Αυτό στον κάνει πιο ελκυστικό;Μπίστης έγραψε: 08 Απρ 2022, 13:51![]()
![]()
Έχω καλύτερους να σου γνωρίσω.
Μπορεί να με μπερδεύει το στυλ καγκουρώ και από κάτω να είναι ωραίος άντρας

Z
- Cecily Anne
Πώς γίνεται να είναι 1.92 ρε μας δουλεύουν; Σε όλες τις φωτό βγαίνει τάπα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα είχε νόημα να κάνουμε τέτοια νήματα αν το αντικείμενο του πόθου μας ήταν πχορουμίτης.
Εγώ αυτόν ούτε που τον ξέρω και προφανώς δεν θέλω να τον μάθω.
Εννοείται πως δεν με αφορά, γιατί έχω κάνει τις επιλογές μου εδώ και χρόνια, αλλά σίγουρα κάποιοι εδώ μέσα είναι τόσο ακομπλεξάριστοι και ενδιαφέροντες που θα ήθελα να τους γνωρίσω λίγο παραπάνω.
Αχ Άνοιξη.
Εγώ αυτόν ούτε που τον ξέρω και προφανώς δεν θέλω να τον μάθω.
Εννοείται πως δεν με αφορά, γιατί έχω κάνει τις επιλογές μου εδώ και χρόνια, αλλά σίγουρα κάποιοι εδώ μέσα είναι τόσο ακομπλεξάριστοι και ενδιαφέροντες που θα ήθελα να τους γνωρίσω λίγο παραπάνω.
Αχ Άνοιξη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 69 Απαντήσεις
- 1766 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 10 Απαντήσεις