!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεφερλής vs Έλενα Ακρίτα 1-0

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Σεφερλής vs Έλενα Ακρίτα 1-0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

taxalata xalasa έγραψε: 08 Απρ 2022, 03:46
Cavaliere έγραψε: 07 Απρ 2022, 11:10
Αγις έγραψε: 06 Απρ 2022, 21:51 τουλαχιστον στο πχορουμ μπορειτε να την πεφτετε ελευθερα στους Πελοποννησιους κ να βομβαρδιζετε τον Πυργο
Φυσικά. Αν ήξερε ο πεθερός στις Κροκεές τι σας σέρνω, θα μου έκοβε το λάδι.
εγω 20 - 30 ριζες στην αρχαια ολυμπια..... πιανεται για πυργος η αρχαια ολυμπια; πειτε μου να τις πουλησω αν ειναι, δεν θελω σχεση με βομβαρδισμενα τοπια... :smt005:
Ναι, ψιλοπύργος είναι. Αλλά δεν πειράζει, καλές είναι οι ρίζες. Είμαι κατά ενός βομβαρδισμού, ο μακαρίτης ο Ηράκλειτος ήθελε να στείλει τα βομβαριδιστικά στην Ηλεία.
:)
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Cavaliere έγραψε: 08 Απρ 2022, 10:19
Cavaliere έγραψε: 07 Απρ 2022, 11:10 Φυσικά. Αν ήξερε ο πεθερός στις Κροκεές τι σας σέρνω, θα μου έκοβε το λάδι.
εγω 20 - 30 ριζες στην αρχαια ολυμπια..... πιανεται για πυργος η αρχαια ολυμπια; πειτε μου να τις πουλησω αν ειναι, δεν θελω σχεση με βομβαρδισμενα τοπια... :smt005:
Ναι, ψιλοπύργος είναι. Αλλά δεν πειράζει, καλές είναι οι ρίζες. Είμαι κατά ενός βομβαρδισμού, ο μακαρίτης ο Ηράκλειτος ήθελε να στείλει τα βομβαριδιστικά στην Ηλεία.
Κυρώσεις τότε.

Αποκλεισμός μέχρι και των πολιτιστικών δραστηριοτήτων που έρχονται απτην Ηλεία.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Απρ 2022, 10:26Κυρώσεις τότε.

:o ΤΩΝ ΠΟΙΩΝ;
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Cavaliere έγραψε: 08 Απρ 2022, 10:30
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Απρ 2022, 10:26Κυρώσεις τότε.

:o ΤΩΝ ΠΟΙΩΝ;
:smt005:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

georgebi έγραψε: 07 Απρ 2022, 11:33 Ούτε εδώ

Εικόνα

ούτε στη Καισαριανή

ούτε πουθενά :g030:

[img]https://i.postimg.cc/V6YkBtwz/FPr3 ... .jpg[/img]
Μου εξηγεις σε παρακαλω γιατι το αστειο με τον βιαστη και την γρια ειναι τοσο καταπτυστο και τοσο προσβλητικο;

By the way, δεν θα αποφασισετε εσεις εαν ο Σεφερλης ειναι αποδεκτος στην Αργυρουπολη, δεν ειστε ιδιοκτητες της περιοχης. Και γω εκει εχω σπιτι, και μια χαρα ειναι ευπροδεκτος ο συγκεκριμενος.
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

georgebi έγραψε: 07 Απρ 2022, 11:56
Και ο Εύρυτος :011: ανεπιθύμητος :g030:

Εικόνα

viewtopic.php?f=92&t=28857&start=390#p1806006
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

axilmar έγραψε: 08 Απρ 2022, 10:50 Μου εξηγεις σε παρακαλω γιατι το αστειο με τον βιαστη και την γρια ειναι τοσο καταπτυστο και τοσο προσβλητικο;
Ρωτάς και ξαναρωτάς επίμονα να μάθεις.. :smt005:
Τι να μάθεις; Τα ερωτήματά σου είναι η απάντηση :102:

Α, δες κι εδώ κάτι ενδεικτικό μήπως βοηθήσει στην κατανόηση:

https://www.oneman.gr/entertainment/eme ... onia-piso/

Αλλά βέβαια δεν φταίει ο κάθε Σεφερλής....
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Δυστυχώς..... :e040:

BBC μας κατάντησε ο Σεφερλής
:a035: :a035:

Εικόνα
https://www.news247.gr/sunday-edition/m ... 1649366683

Πίσω στο μακρινό 2013 ακόμα και στην Guardian απορούσαν πώς κατάφερνε το “Mrs Brown's Boys” να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία στη βρετανική τηλεόραση.

Ήταν πέρα απ’ την κατανόησή τους πώς το next big thing του BBC ήταν “ένας 57χρονος άνδρας με φόρεμα που κάνει αστεία με θερμόμετρα που μπαίνουν στον κ***”

Αρκεί μόνο να σκεφτείς ότι το επεισόδιο που ανέβηκε εκείνη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς έφτασε τους 11,7 εκατομμύρια τηλεθεατές :o

Και γενικά εκείνη την περίοδο το “Mrs Brown’s Boys” είχε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση :o από οποιαδήποτε άλλη κωμωδία του BBC.

Γι’ αυτό άλλωστε κέρδισε και τα βραβεία Bafta του Ηνωμένου Βασιλείου και της Σκωτίας καθώς και το “Εθνικό Βραβείο Τηλεόρασης” για την “Καλύτερη Κωμωδία”, το οποίο το δίνουν οι τηλεθεατές. :o

Κι όμως οι κριτικοί το περιφρονούσαν. :smt038

“Μια ‘κωμωδία’ φτιαγμένη από τα ίδια σκοτεινά υλικά, με τα οποία φτιάχτηκαν και οι διαβόητα σοβινιστικές σειρές της δεκαετίας του '70”

“Τεμπέλικη σειρά, ένα σκουπίδι πεταμένο στην άκρη του λιμανιού… το χειρότερο πράγμα που έχω δει ποτέ”

“η χειρότερη κωμωδία που έγινε ποτέ”
:+1:

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Σε ένα κόσμο από Σεφερληδες :e040:

εμείς είμαστε με τον Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο
:smt038

Εικόνα

Εικόνα
https://www.facebook.com/ravnio/videos/ ... 319135732/
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

έργο_μακέτο έγραψε: 05 Απρ 2022, 21:28 Στα 60s-90s ο στερεοτυπικός αριστερός ήταν ένας "κουλτουριάρης" που διάβαζε ποίηση και έβλεπε ταινίες του Kurosawa. Η ένας ευφιής βιρτουόζος της ζωής όπως ο Τζιμάκος. Η αριστέρα αντιπροσώπευε το εκκεντρικό/άτακτο παιδί.

Τώρα λες σε κάποιον "αριστερά" και του έρχεται στο μυαλό μια μαμαδίστικη φιγούρα όπως Ακρίτα. Τώρα η αριστερά αντιπροσωπεύει την αυστηρή μαμά που παραμονεύει στη γωνία να μαλώσει το παιδί.
Όχι, η Αχτσιόγλου έρχεται, και θα έρχεται ακόμα περισσότερο όταν γίνει πρόεδρος του συριζα.
Z
Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas »

georgebi έγραψε: 08 Απρ 2022, 13:18 Σε ένα κόσμο από Σεφερληδες :e040:

εμείς είμαστε με τον Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο
:smt038

[img]https://i.postimg.cc/g2g8hNpz/e4a2 ... .png[/img]

Εικόνα
https://www.facebook.com/ravnio/videos/ ... 319135732/
πιστευω αργα ή γρηγορα ολη αυτη η υπερβολη της κορεκτιλας θα τους γυρισει μπουμερανγκ και θα φερει αντιθετα αποτελεσματα απο αυτα που επιδιωκουν, ηδη οι απανταχου SJW εχουν γινει καταπιεστες και ισοπεδωτες της αντιθετης αποψης
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Απρ 2022, 10:26
Cavaliere έγραψε: 08 Απρ 2022, 10:19

Κυρώσεις τότε.

Ρε δε πάτε καλά με τους ρατσισμούς σας, ο Σεφερλής σας πείραξε. (Που είναι Κορίνθιος παρεμπιμπτόντως.)
Z
Άβαταρ μέλους
georgebi

Εχμμμμμ......Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Spoiler
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο »

Καραμελίτσα έγραψε: 08 Απρ 2022, 13:35
έργο_μακέτο έγραψε: 05 Απρ 2022, 21:28 Στα 60s-90s ο στερεοτυπικός αριστερός ήταν ένας "κουλτουριάρης" που διάβαζε ποίηση και έβλεπε ταινίες του Kurosawa. Η ένας ευφιής βιρτουόζος της ζωής όπως ο Τζιμάκος. Η αριστέρα αντιπροσώπευε το εκκεντρικό/άτακτο παιδί.

Τώρα λες σε κάποιον "αριστερά" και του έρχεται στο μυαλό μια μαμαδίστικη φιγούρα όπως Ακρίτα. Τώρα η αριστερά αντιπροσωπεύει την αυστηρή μαμά που παραμονεύει στη γωνία να μαλώσει το παιδί.
Όχι, η Αχτσιόγλου έρχεται, και θα έρχεται ακόμα περισσότερο όταν γίνει πρόεδρος του συριζα.
Από την Ακρίτα εννοείται ότι είναι καλύτερη.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Άβαταρ μέλους
georgebi

:smt023 :smt038

Εικόνα
https://www.teokanistras.gr/o-markos-se ... per-mammy/

Στην δικαστική του νίκη στην αγωγή που έκανε στην Έλενα Ακρίτα θέλησε να απαντήσει με μια ανάρτησή του ο Μάρκος Σεφερλής, αναφορικά με όσα γράφτηκαν για αυτόν μετά την εξέλιξη αυτή.

«Με ρωτάτε γιατί δεν βγήκα να απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν όλες αυτές τις μέρες. Εδώ δεν βγήκα να πανηγυρίσω για τη σαρωτική νίκη μου εναντίον της κυρίας Ακρίτα :g030: κατά την οποία με μία απόφαση οδοστρωτήρα :g030: καταδικάστηκε για όλους αυτούς τους ψευδείς χαρακτηρισμούς εναντίον μου :g030: και παρά τη δικαστική απόφαση συνεχίζει να εξαπολύει τους ίδιους χαρακτηρισμούς εναντίον μου.

Δημιουργείτε μια ασπίδα γύρω μου και δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς :g030: . Ίσως είμαι ο μόνος κωμικός που έχει μαζί του τα μικρά παιδιά. Τα μικρά παιδιά δεν τα ξεγελάς, έχουν ένστικτο»

«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ! Εμείς φίλες και φίλοι τα λέμε στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ, στο θέατρο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ, στο «5Χ5» και στο «Super Mammy», όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια! Η αγάπη αυτή είναι αμοιβαία και δεν θ’ αλλάξει ποτέ!» :+1:

https://www.instagram.com/p/CcGCcXojovW/
Spoiler
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”