!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαχητής του νεοναζιστικού τάγματος Αζοφ μίλησε στη Βουλή των Ελλήνων μαζί με τον Ζελενσκι
Re: Μαχητής του νεοναζιστικού τάγματος Αζοφ μίλησε στη Βουλή των Ελλήνων μαζί με τον Ζελενσκι
Γαμήθηκε ...στα χειροκροτήματα από τα φερέφωνα βουλευτές

Re: Μαχητής του νεοναζιστικού τάγματος Αζοφ μίλησε στη Βουλή των Ελλήνων μαζί με τον Ζελενσκι
Νομιζω τους τρολλαρει η νουλαντ με τον τζεφρι
για να ξερουν τι θα τους ερθει απο την φυλακη κορυδαλλου αν δε βοηθησουν την ουκρανια
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Να απολυμανθεί η Βουλή , τόσα μουνόσκυλα την μόλυναν.
- Παλαιοελλαδίτης
Είσαι σίγουρος;George_V έγραψε: 07 Απρ 2022, 22:34Τσου
Πυργιώτης και Πανηλειακος.

Στην Ελλάδα, τον έβγαλες ως πολίτης να σε εκπροσωπεί ...Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Απρ 2022, 23:18Όχι, δε θα έλεγα τα ίδια. Βασικά, αν ήμουν αρχηγός κράτους δε θα έβγαζα στη Βουλή ξένης χώρας τον απόπατο...stavmanr έγραψε: 07 Απρ 2022, 23:16Μα κι εσύ τα ίδια θα έλεγες. Αυτό σημαίνει ότι είσαι ντε και καλά ναζί;Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Απρ 2022, 23:14
Ναι ρε παιδί μου. Και ο Ηλιόπουλος και ο Κασιδιάρης τα ίδια έλεγαν όταν δικάζονταν. Και εκείνος ο βουλευτής Κορινθίας έλεγε ότι χειροκροτούσε τον Ανδρέα...![]()
Είναι άλλο πράγμα να μου βρεις ναζιστικές δηλώσεις ή πράξεις των συγκεκριμένων προσώπων που παρουσιάστηκαν στη Βουλή κι άλλο να αναγάγεις κάθε άτομο σε ναζί, έτσι επειδή σου καρφώθηκε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 07 Απρ 2022, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συνεπως οποιος κανει ολοκληρωτικο πολεμο και απο τις 2 μεριες ?πατησιωτης έγραψε: 07 Απρ 2022, 23:17pikey25 έγραψε: 07 Απρ 2022, 23:14Σε αυτα τα δικαστηρια ειναι που βγαινει εγκληματιας πολεμου οποιος χανει ?πατησιωτης έγραψε: 07 Απρ 2022, 23:11
Όχι μόνο.Ο τύπος είπε είμαι Έλληνας και ο παππούς μου σκοτωθηκε πολεμώντας τους ναζί και εγώ πολεμώ τους Ρώσους ναζί.
Δηλαδή επέστρεψε την κατηγορία του ναζισμού στον Πούτιν.Τώρα ποιός είναι "πραγματικός" ναζί χρειάζεται ένα νέο δικαστήριο της Νυρεμβέργης για να το βρεί.![]()
Μάλλον.Αλλά εδώ προκύπτει ένα ιδεολογικό θέμα.Με ποιά κριτήρια είναι περισσότερο ναζί αυτός από τους Ρώσους που εισέβαλαν;
H βασική κατηγορία του δικαστηρίου της Νυρεμβέργης δεν ήταν όπως νομίζουν πολλοί ότι οι ναζί εκτελούσαν ανθρώπους γενικά αλλά ότι προετοίμασαν και εξαπέλυσαν επιθετικό πόλεμο.
Ε να στειλουμε και αλλα οπλα βρε παιδια να στηριξουμε
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Eχεις δει αγωνες του Πανηλειακου?Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 07 Απρ 2022, 23:25Είσαι σίγουρος;![]()
![]()
Ολοι την ιδια μουρη εχουν στις κερκίδες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Παλαιοελλαδίτης
George_V έγραψε: 07 Απρ 2022, 23:26
Eχεις δει αγωνες του Πανηλειακου?
Ολοι την ιδια μουρη εχουν στις κερκίδες.
Οκ, πάω πάσο.
-
Εμπεδοκλής
Απόπατος.stavmanr έγραψε: 07 Απρ 2022, 23:26Στην Ελλάδα, τον έβγαλες ως πολίτης να σε εκπροσωπεί ...Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Απρ 2022, 23:18Όχι, δε θα έλεγα τα ίδια. Βασικά, αν ήμουν αρχηγός κράτους δε θα έβγαζα στη Βουλή ξένης χώρας τον απόπατο...stavmanr έγραψε: 07 Απρ 2022, 23:16
Μα κι εσύ τα ίδια θα έλεγες. Αυτό σημαίνει ότι είσαι ντε και καλά ναζί;
Είναι άλλο πράγμα να μου βρεις ναζιστικές δηλώσεις ή πράξεις των συγκεκριμένων προσώπων που παρουσιάστηκαν στη Βουλή κι άλλο να αναγάγεις κάθε άτομο σε ναζί, έτσι επειδή σου καρφώθηκε.
- taxalata xalasa
στο τελος οι μουσουλμανοι θα την πληρωσουν την νυφη...
αμα βλεπεις ζαχοφια αγκαζε με τον ζελε τον ενσκι... πουθε παει ο νους...
αμα βλεπεις ζαχοφια αγκαζε με τον ζελε τον ενσκι... πουθε παει ο νους...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Arisvilla έγραψε: 07 Απρ 2022, 23:31 https://twitter.com/c0n_An/status/15120 ... p1aS9wL1XA
Aζοφκούλης ο χαζούλης!
Ήταν που ήταν μπουρδέλο η Βουλή , τη ξεμούνιασε κι ο Αζόφ. 
Ντάξει ,ρίξτε μου μπαν τώρα ,δε μετανιώνω για τίποτα.
μονο για 70 δολοφονιες κατηγορειται πως κανετε ετσι
ο αλλος ο κουκουλοφορος πρωην φυλακισμενος (καμια τραπεζα θα εκλεψε μεινετε ησυχοι)
ο αλλος ο κουκουλοφορος πρωην φυλακισμενος (καμια τραπεζα θα εκλεψε μεινετε ησυχοι)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 783 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-