Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Εμένα το μεγάλο μου απωθημένο είναι από Σαμοθράκη . 75 % Αρχαία Ελληνίδα , μελαχρινή με άσπρο δέρμα , η μία της γιαγιά είναι Γερμανίδα αλλά πόσο να πήρε από εκεί ;
Στην ερώτηση θα απαντήσω Ιταλίδες , Ρουμάνες , Αλβανίδες ( έχω κάνει το καλύτερο σεξ της ζωής μου με μία , όταν τελείωσα τα είδα όλα ) , και Αρμένισσες . Σε Ελλάδα Καραγκούνισσες .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λόρδος Ταντρίδης την 07 Απρ 2022, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 07 Απρ 2022, 21:28
Εμένα το μεγάλη μου απωθημένο είναι από Σαμοθράκη . 75 % Αρχαία Ελληνίδα , μελαχρινή με άσπρο δέρμα , η μία της γιαγιά είναι Γερμανίδα αλλά πόσο να πήρε από εκεί ;
Στην ερώτηση θα απαντήσω Ιταλίδες , Ρουμάνες , Αλβανίδες ( έχω κάνει το καλύτερο σεξ της ζωής μου με μία , όταν τελείωσα τα είδα όλα ) , και Αρμένισσες . Σε Ελλάδα Καραγκούνισσες .
αγροτισσα θες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Ιαν 2022, 11:24
Ανατολικοευρωπαιες είναι ωραίες αλλά γίνονται όλες μπαμπουσκες μετά τα 30, γερνάνε άσχημα. Εν μέρει και οι βαλκανιες αλλά λίγο καλύτερα όμως έχουν αλλα αρνητικά.
Οι μεσογειακες είναι θερμές γυναίκες με καμπύλες συχνά αλλά έχουν χάλια νοοτροπία (οι Ιταλίδες σνομπ, οι ελληνιδες έχουν βαλκανικη νοοτροπία σε συνδυασμό με τα κακά της δυσης) και είναι συχνά τριχωτες κ απαίσιες. Θέλει πολλή φροντίδα για να μην έχουν τρίχες σε σημεία που να νιώθεις ότι γαμας τον Μπάμπη τον κολλητό σου.
Οι γερμανιδες και λοιπές γερμανοειδεις (Σκανδιναβία included) έχουν manjaw, είναι σαν άντρες στο σαγόνι. κ θηλυκότητα όση φαντάρος του τρίτου Ράιχ, καμία χάρη.
Οι Αγγλίδες είναι ο περίγελος της οικουμένης ουλης. Μικρό νησί, έντονα σημάδια αιμομιξιας, χοντρές, με σάπια δόντια. Τέρατα
Οι Γαλλίδες δε μου αρέσουν επίσης
Ρε φίλε, μπας και σ' αρέσουν οι άντρες;
Κοίτα το ψάρι καλό είναι να ψήνεται κ από τις δύο πλευρές
Ιταλίδες πρώτες και με διαφορά. Αν και είναι μια χώρα, μετράει για δέκα.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers