!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γείτονες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Γείτονες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Γράψτε κάνα πρόβλημα που είχατε με γείτονα, καθώς και το πώς επιλύθηκε, αν επιλύθηκε. Δίδεται αμοιβή για την καλύτερη ιστορία. :c065:

Bonus πόντοι ιστορίες με:

Βρισίδια
Εμπλοκή αστυνομίας
Εμπλοκή εισαγγελέα
Φθορά περιουσίας
Σωματική βία

Οι ιστορίες μπορουν να αφορουν θέσεις πάρκινγκ, ώρες κοινής ησυχίας, κατοικίδια, κτλ (ενδεικτικά)
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Γείτονες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Μπα τπτ
Με μια γειτονιασα εκεί γυρω στα 50, όχι ιδιαιτερα ωραία, λέμε κανένα γειά αν ειμαστε στα μπαλκόνια ή στο δρόμο.
Στις πρώτες ζέστες πριν καμια βδομάδα φόραγε ένα κολάν κανα δυο νουμερα μικρότερο και ανακάλυψα οτι έχει μια απίστευτη κωλάρα που παίρνει 20 στα 10. Άρχισα να την βλέπω με άλλο μάτι. Πολλές φορές έκτοτε βγαίνει μπαλκόνι με ρομπα σχεδον διάφανη ανευ σουτιεν, χαμογελάει και άλλα τέτοια.

το άλλο γαμάτο είναι στο πάρκινγκ όταν ο γείτονας του τρίτου βάζει μπροστά το C63 και τραντάζεται ο τόπος. :romance-hearteyes:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Μελετώντας τους προηγούμενους γείτονές μου επί 16 χρόνια έβγαλα πολλά χρήσιμα ανθρωπολογικά συμπεράσματα, όλα πάρα πολύ μειωτικά για αυτούς.

Μια λεπτομερειούλα που κανονικά θα είχα κάνει φασαρία αλλά ήδη ήξερα ότι μετακομίζω, είναι το φυσικό αέριο. Όλοι ξέρουμε ότι ο λέβητας φυσικού αερίου έχει ένα σωληνάκι που παροχετεύει νερό (από την καύση). Ο ΟΚ τύπος του 1ου ορόφου έβαλε μακρύ σωληνάκι και πάει κατευθείαν στην υδρορρόη του. Εγώ βαριόμουν να το κάνω αυτό και έβαζα έναν κουβά από κάτω, που ήθελε άδειασμα κάθε 2-3 εβδομάδες, επίσης στην υδρορόη. Ο τύπος του 3ου όμως φέρθηκε έξυπνα και έβγαλε το σωληνάκι εκτός μπαλκονιού, ώστε να μην χαλάει την αισθητική του μπαλκονιού του ούτε με νερά ούτε με σωλήνες ούτε με κουβάδες. Σαν πρωτογενές αποτέλεσμα όποιος μπαίνει στην πολυκατοικία του πέφτουν σταγόνες στο κεφάλι, ενώ έχει σχηματιστεί και ημιμόνιμο χειμαρράκι στην είσοδο complete με βρύα και μούχλα. Το τι κατσαρίδες θα έχει αυτό το πράγμα το καλοκαίρι μπορώ μόνο να το εικάσω.

Σαν δευτερογενές αποτέλεσμα η μαλάκω του ισογείου με το πίτμπουλ που έτσι κι αλλιώς ο βάλτος σχηματίστηκε στην είσοδο του ισόγειου μπαλκονιού της, έβγαλε κι αυτή το σωληνάκι έξω πριν 3 μήνες που έβαλε αέριο. Έτσι τώρα από χειμαρράκι έγινε κανονικό ποταμάκι που ποτέ δεν του λείπει το νερό.

Πρέπει να τονίσω ότι αυτό είναι εντελώς λεπτομερειούλα και ότι ο τύπος του 3ου ήταν από τους κατά τα άλλα στο νορμάλ κομμάτι του φάσματος, δηλαδή τα μόνα παράπονα που είχα ήταν αυτό + η μανία του να καρφώνει πράγματα με το σφυρί σε ώρες κοινής ησυχίας κάθε μα κάθε σαββατοκύριακο. Εντελώς εντελώς νορμάλ ήταν ο τύπος του 1ου, με μοναδική εξαίρεση που το 2010 βρήκε βύσμα για να μην υποχρεωθεί η πολυκατοικία να βάλει εσωτερικές πόρτες στο ασανσέρ.

Οι υπόλοιποι γείτονες ήταν εντελώς προγλωσσικές περιπτωσάρες.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Ερμής έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:24 Μπα τπτ
Με μια γειτονιασα εκεί γυρω στα 50, όχι ιδιαιτερα ωραία, λέμε κανένα γειά αν ειμαστε στα μπαλκόνια ή στο δρόμο.
Στις πρώτες ζέστες πριν καμια βδομάδα φόραγε ένα κολάν κανα δυο νουμερα μικρότερο και ανακάλυψα οτι έχει μια απίστευτη κωλάρα που παίρνει 20 στα 10. Άρχισα να την βλέπω με άλλο μάτι. Πολλές φορές έκτοτε βγαίνει μπαλκόνι με ρομπα σχεδον διάφανη ανευ σουτιεν, χαμογελάει και άλλα τέτοια.

το άλλο γαμάτο είναι στο πάρκινγκ όταν ο γείτονας του τρίτου βάζει μπροστά το C63 και τραντάζεται ο τόπος. :romance-hearteyes:
Σε ζηλευω για το 2ο.
Απο το πρωτο χορτασαμε. :lol:
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Νόμιζα ότι άνοιξε ένα ακόμη θέμα για τους Τούρκους
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

stergiosbik έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:38
Ερμής έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:24 Μπα τπτ

Σε ζηλευω για το 2ο.
Απο το πρωτο χορτασαμε. :lol:
ρε σου λέω η τυπισσα έχει κώλο που δεν υπάρχει. Τετοιο κώλο παίζει να έχω δει άλλες 5-6 φορες, εν τω μεταξύ η τύπισσα δεν ειναι ιδιαιτερα ωραία. Μου μπήκαν διαόλια.
όσο για το 2ο, που να δεις παλιά στο πατρικό που πέρναγε απεξω ενα Viper μερικές φορές
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

foscilis έγραψε: 07 Απρ 2022, 12:36 Μελετώντας τους προηγούμενους γείτονές μου επί 16 χρόνια έβγαλα πολλά χρήσιμα ανθρωπολογικά συμπεράσματα, όλα πάρα πολύ μειωτικά για αυτούς.

Μια λεπτομερειούλα που κανονικά θα είχα κάνει φασαρία αλλά ήδη ήξερα ότι μετακομίζω, είναι το φυσικό αέριο. Όλοι ξέρουμε ότι ο λέβητας φυσικού αερίου έχει ένα σωληνάκι που παροχετεύει νερό (από την καύση). Ο ΟΚ τύπος του 1ου ορόφου έβαλε μακρύ σωληνάκι και πάει κατευθείαν στην υδρορρόη του. Εγώ βαριόμουν να το κάνω αυτό και έβαζα έναν κουβά από κάτω, που ήθελε άδειασμα κάθε 2-3 εβδομάδες, επίσης στην υδρορόη. Ο τύπος του 3ου όμως φέρθηκε έξυπνα και έβγαλε το σωληνάκι εκτός μπαλκονιού, ώστε να μην χαλάει την αισθητική του μπαλκονιού του ούτε με νερά ούτε με σωλήνες ούτε με κουβάδες. Σαν πρωτογενές αποτέλεσμα όποιος μπαίνει στην πολυκατοικία του πέφτουν σταγόνες στο κεφάλι, ενώ έχει σχηματιστεί και ημιμόνιμο χειμαρράκι στην είσοδο complete με βρύα και μούχλα. Το τι κατσαρίδες θα έχει αυτό το πράγμα το καλοκαίρι μπορώ μόνο να το εικάσω.

Σαν δευτερογενές αποτέλεσμα η μαλάκω του ισογείου με το πίτμπουλ που έτσι κι αλλιώς ο βάλτος σχηματίστηκε στην είσοδο του ισόγειου μπαλκονιού της, έβγαλε κι αυτή το σωληνάκι έξω πριν 3 μήνες που έβαλε αέριο. Έτσι τώρα από χειμαρράκι έγινε κανονικό ποταμάκι που ποτέ δεν του λείπει το νερό.

Πρέπει να τονίσω ότι αυτό είναι εντελώς λεπτομερειούλα και ότι ο τύπος του 3ου ήταν από τους κατά τα άλλα στο νορμάλ κομμάτι του φάσματος, δηλαδή τα μόνα παράπονα που είχα ήταν αυτό + η μανία του να καρφώνει πράγματα με το σφυρί σε ώρες κοινής ησυχίας κάθε μα κάθε σαββατοκύριακο. Εντελώς εντελώς νορμάλ ήταν ο τύπος του 1ου, με μοναδική εξαίρεση που το 2010 βρήκε βύσμα για να μην υποχρεωθεί η πολυκατοικία να βάλει εσωτερικές πόρτες στο ασανσέρ.

Οι υπόλοιποι γείτονες ήταν εντελώς προγλωσσικές περιπτωσάρες.
Το τρεχούμενο νερό ειναι πολύ καλό για το φενγκ σούι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

οταν πρωτοηρθα, 15 χρονια πριν, ο (σοφρων) διπλα γειτονας, μου ειπε οτι ο απεναντι γειτονας ειναι λιγο για τα σιδερα. ετσι κι εγω δεν του εχω πει ουτε καλημερα εκτοτε, και ολα καλα. :102:

πριν κανα χρονο, μαστορευα στη βαρκα, και ακουσα φωνες. τσακονωταν με τη γυναικα του. δεν καταλαβαινα τι ελεγαν, το μονο που επιανα ηταν η γυναικα να μιλα συνεχεια και να λεει κατι που αφορουσε ρουχα, αυτος να μη λεει τιποτε αλλο περα απο σταματα, σκασε, παρατα με και τετοια. καποια στιγμη βγηκε εξω, αναψε τσιγαρο. η γυναικα τον ακολουθησε, και συνεχισε το σκουξιμο. της ειπε, σκασε γιατι θα πεσει φαπα. δεν εσκασε. επεσε φαπα. αλλα και παλι δεν εσκασε. αυτος μπηκε μεσα, αυτη τον ακολουθησε, συνεχιζοντας. μετα ξαναβγηκε εξω,τον ακολουθησε χωρις να σταματησει τις τσιριδες, οπου επεσε και αλλη φαπα.
και δεν ξερω ποσες μεσα στο σπιτι, αλλα δεν φαινοταν να φερνει αποτελεσμα.
τελειωσα τη δουλεια μου, και ακομη φωναζαν.

δεν εχει υπαρξει αλλο επεισοδιο πριν η μετα, απο οσο εχω παρει χαμπαρι(και δεν ειμαι συχνα σπιτι ειναι η αληθεια) αλλα φαινεται οτι ο καλος γειτονας ειχε ενα δικιο. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

2 περιπτωσαρες έχω στην πολυκατοικία μου. Ο ένας είναι ο τρελάρας που παρακολουθεί από την κάμερα του θυροτηλεφωνου, έρχεται έξω από την πόρτα και αφήνει διαφορα, αφήνει σκουπίδια πάνω στο αυτοκίνητο του δικού μου , του στράβωνε τον καθρέφτη της μηχανής(αυτά τα έκανε και στον κολλητό μου) καλούσε αστυνομία οποίος παρκάρει μπροστά στην πολ/κια σε πόρτα που δεν χρησιμοποιείται και έρχονται και κόβουν κλήσεις, έκοψαν ακόμα και σε ένοικο που πάρκαρε να ανέβει να πάρει τα παιδιά του :smt005:
Ο άλλος είναι ο από κάτω διαγωνίως. Ο κλασικός μαλάκας. Εργένης με υφακι εραστή, ψωνάρα και εριστικός. Μου την έχει πει για την χλωρίνη που χρησιμοποιώ, για τα γατια μου που νιαουριζουν, για το ότι ποτίζω, για το το ασανσέρ και τον κοβιντ που του είπα να μην μπει κτλ
Μ Α Λ Α Κ Α Σ άνθρωπος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
sharp

Ασέβαστος έγραψε: 07 Απρ 2022, 19:33
δεν εχει υπαρξει αλλο επεισοδιο πριν η μετα,
Την ξανάδες από τότε;
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Κλασσικά προβλήματα πολυκατοικιών.

Κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, ξέροντας ότι έχω κατουρήσει στο αυτοκίνητο οποιουδήποτε τύπου δημιούργησε πρόβλημα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ο από πάνω είναι 45+ μαντράχαλοςκαι ακουει μονίμως σινμπόι και μαμάααα...
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

sharp έγραψε: 07 Απρ 2022, 19:40
Την ξανάδες από τότε;
εεεεε... οχι. :p2:

μα ουτε και πριν τους ειχα δει ποτε. δεν ασχολουμαι με τη γειτονια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Όταν έμενα Αθήνα στο πρώτο σπίτι, οι από κάτω τα καλοκαίρια μετά τις 12 καθόντουσαν έξω μέχρι της 3-4 το πρωί.
Τραγουδαγαν και είχαν ράδιο σαν να μην υπήρχε κάνεις γύρω τους.

Μου πρηξαν τα συκωτοπνεύμονα.
Τι με το καλό τι με φωνές... εκεί.. το ίδιο τροπάρι.
Μέχρι που πήρα την αστυνομία και μαζεύτηκαν μεν αλλά μου γρατσουνισαν το αμάξι....την επόμενη μέρα.

------
Στο δεύτερο σπίτι από πάνω και από κάτω έμεναν...ιεχωβαδες.

Η γριά από πάνω ολως τυχαίως άφησε στα σκαλιά την Αγία γραφή ή όπως λέγεται ότι παραμύθι έχουν διαφορά φυλλάδια που δήθεν της έπεσαν.

Μέχρι πήρα αυτό :
https://www.public.gr/product/books/eng ... le/0667328

Και έκοψε τις μαλακιες για κάποιο διάστημα.

Οι από κάτω ζευγάρι ιεχωβαδων είχαν κατά περιόδους μαζωξεις τα σ/κ και μάλλον διάβαζαν διαφορά.
Ψιλογκαριζαν χαχαχα και χουχουχου.

Έμαθα από έναν γείτονα πριν μήνες ότι μάλλον ο άντρας ιεχωβας χειροτονησε την ιεχωβου γναικα του.

----
Στα Τρίκαλα σε γενικές γραμμές στο σπίτι δεν έχω ενοχλήσεις εκτός από κάτι σκυλιά απέναντι που γαβγιζουν σταθερά 2 με 3 το πρωί. Όχι άλλη ώρα της ημέρας . Αλλά μόνο εκείνη τηννστιγμη .

-------
Στο χωριό είναι όλοι ψιλοαρπαγμενοι.
Που πας? Πηγές κατ; που τα χς τα μελίσσια?
Παντρευκες;

Όσο λιγότερος κόσμος τόσο το χειρότερο.

Ζωαδια.
sharp

Ασέβαστος έγραψε: 07 Απρ 2022, 19:51
sharp έγραψε: 07 Απρ 2022, 19:40
Την ξανάδες από τότε;
εεεεε... οχι. :p2:

μα ουτε και πριν τους ειχα δει ποτε. δεν ασχολουμαι με τη γειτονια.
Όταν λείψει αμόλα το σκύλο στον κήπο του. Εκεί που θα σταματήσει, σκάψε :003:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”